Kiko Milano A Holiday Fable 2-In-1 Rosy Glow Potion šventinės kolekcijos serumas - makiažo bazė

    Labas.

  Apie Kiko Milano kosmetiką rašiau jau senokai. Gruodžio mėnesį sauletosapzvalgos instagramo stories dalinausi su Jumis Kiko Milano kosmetikos pirkiniais (jei nesekate manęs instagrame, būtinai pasekite). Įsigijau nemažai įdomių kosmetikos produktų ir keletas iš jų buvo iš jau praėjusių metų žiemos A Holiday Fable kolekcijos. O šiandien noriu su Jumis pasidalinti apžvalga apie Kiko Milano A Holiday Fable kolekcijos man įdomiausią ir labiausiai patikusį produktą - 2-In-1 Rosy Glow Potion - du viename kosmetikos produktą veido serumą ir makiažo bazę (praimerį). 


      Pirmiausia norėčiau pagirti Kiko Milano A Holiday Fable  kolekcijos dizainą - šventiškos, auksinės ir raudonos spalvos blizgios pakuotės atrodo labai gražiai, gerai nuteikia, kolekcijoje esantys produktai tikrai padeda labiau spindėti, o ir produktų įpakavimai be galo gražūs. Ne išimtis ir serumo - makiažo bazės įpakavimas. 2-In-1 Rosy Glow Potion  spindesio suteikiantis veido serumas -  makiažo bazė atkeliauja auksinės spalvos įpakavime. Pakuotė atrodo  gražiai ir jaučiasi tvirta, kokybiška ir sunki, kaip brangesnės kompanijos produktas. 

Oficialiame Kiko Milano puslapyje galima rasti trumpą A Holiday Fable 2-In-1 Rosy Glow Potion veido serumo - makiažo bazės aprašymą: 

Drėkinantis odą veido serumas ir makiažo pagrindas

Drėkina odą ir suteikia jai pasakiško spindesio, veikia kaip makiažo bazė, paruošia veido odą tolimesniam makiažo padengimui. Produktas yra lengvos tekstūros, kuri padrėkina veido odą, paruošia ją tolimesniam makiažo padengimui, suteikia sveiko švytėjimo, greitai įsigeria, nepalieka lipnumo pojūčio, pasižymi švelniu rožių kvapu, buteliuko vidus dekoruotas žiedlapiais, patogus naudojimui dozatorius suteikia galimybę dozuoti norimą priemonės kiekį. Oda palieka sudrėkinta, švytinti ir švelni. 

    Produktas turėtų atstoti du produktus - serumą ir būti puikia baze prieš dengiant makiažo priemones ant odos. 

   Veido serumo - makiažo bazės kiekis kiek mažesnis nei standartinis - 28 ml., produktas galioja 12 mėnesių nuo atidarymo, pagamintas Italijoje. 


Sudėtis:

  • AQUA (WATER/EAU) - vanduo, tirpiklis;
  • GLYCERIN - denatūrantas, tirpiklis, drėkiklis;
  • PROPANEDIOL - tirpiklis, klampumo reguliavimo medžiaga, drėkiklis;
  • 1,2-HEXANEDIOL - tirpiklis, drėkiklis, konservantas;
  • SODIUM BENZOATE - konservantas, kvepalų ingredientas;
  • CARBOMER - emulsiklis, gelifikantas, klampumo reguliavimo medžiaga, gali erzinti odą;
  • XANTHAN GUM - emulsiklis, rišiklis, PAM, gelifikantas, klampumo reguliavimo medžiaga;
  • HYDROLYZED RHODOPHYCEAE EXTRACT - raudonųjų dumblių ekstraktas, antioksidantas, kondicionuoja odą;
  • BUTYLENE GLYCOL - drėkiklis, tirpiklis, tirpdo aliejus, gali kimšti poras;
  • PARFUM (FRAGRANCE) - kvepalai ir kvapiosios medžiagos, sudėtis laikoma komercine paslaptimi;
  • CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE - PAM, sudaro putas, valiklis;
  • CAPRYLHYDROXAMIC ACID - chelatorius;
  • SODIUM HYDROXIDE - reguliuoja pH, denatūrantas;
  • TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE - reguliuoja pH;
  • SODIUM BENZOTRIAZOLYL BUTYLPHENOL SULFONATE - absorbuoja UV spindulius, toksiškas akims;
  •  PHENOXYETHANOL - konservantas;
  • AGAR - rišiklis, klampumo reguliavimo medžiaga, maskuoja kvapus;
  • CALCIUM ALGINATE - rišiklis;
  • GELLAN GUM - emulsijos stabilizatorius, klampumo reguliavimo medžiaga, suformuoja plėvelę;
  • CAPRYLYL GLYCOL - minkštiklis, drėkiklis, plaukų balzamas;
  • CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE) - UV absorbentas, drumstiklis, kosmetinis dažiklis;
  • CI 73360 (RED 30) - raudonas kosmetinis dažiklis, gali erzinti odą;
  • CI 17200 (RED 33)- raudonas kosmetinis dažiklis. 
(žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje). 

   Veido serumo - makiažo bazės sudėtis man pasirodė nebloga. Tarp sudėtinių dalių keletas drėkiklių, antioksidantų. Džiugu, jog tarp sudėtinių dalių nėra silikono pagrindo medžiagų.  Didžiausiu minusu produkte galėčiau įvardinti kvapiklius. Produktas tikrai turi ganėtinai intensyvų ir jaučiamą gėlių kvapą, gali netikti jautriai odai ar tiesiog nemėgstančioms parfumuotų produktų. 


      Veido serumo - makiažo bazės buteliukas atrodo labai solidžiai: pakuotė stiklinė, sunki, tvirta, su atsukamu sidabrinės spalvos kamšteliu ir dozatoriumi - pipete. Labai įdomi atrodo produkto tekstūra - bespalvė, tačiau  sudėtyje plaukioja tarsi mažyčiai gėlių žiedlapiai. Už produkto dizainą ir pakuotę tikrai skirčiau dešimt balų iš dešimties. 
     Man patinka dozatorius - pipetė, kokybiškas, patogus naudoti. Priemonė neturi spalvos, yra lengvos, gelinės tekstūros, maloniai jaučiasi ant odos, turi nedidelį gaivinantį pojūtį, padrėkina,  greit įsigeria, nepalieka lipnumo pojūčio, neriebaluoja veido odos, svarbu nepadauginti.  Didžiausias minusas galėtų būti kvapas, nes priemonė turi gana stiprų ir jaučiamą gėlių kvapą, bet jis jaučiasi tik užtepus produktą ant odos, paskui kvapo aš nebejaučiu. Serumas - makiažo bazė suteikia veido odai švytėjimo efektą, tačiau neturi sudėtyje stambių blizgučių.


     Kiko Milano A Holiday Fable 2-In-1 Rosy Glow Potion - švytėjimo suteikiantis veido praimeris - serumas man patiko. Žinoma, pasižiūrėjus į sudėtį - ten tikrai nieko stebuklingo nerasime, tačiau didžiausią įspūdį man patiko produkto pojūtis. Veido oda atrodo sveikesnė ir švytinti. Taip pat nevertėtų tikėtis, kad produktas gali atstoti veido serumą ar įprastą dieninį veido kremą. Vis tik drėkinančių medžiagų priemonėje nėra tiek daug, produktą drąsiai vertinčiau daugiau kaip makiažo praimerį, kurį patogiausia naudoti prieš atliekant makiažą. Mano riebiai veido odai produktas tiko, lengvai padrėkina, bet nesuriebaluoja veido odos, nepalieka lipnumo pojūčio, suteikia lengvo, sveiko švytėjimo efektą. Labai džiaugiuosi šiuo savo pirkiniu, tikrai mielai naudoju. Man patinka Kiko Milano makiažo bazės, esu naudojusi jau ne vieną. Tačiau nemėgstu Kiko silikoninių praimerių, tačiau ne dėl to, kad jie būtų prasti, jie tiesiog netinka mano odos tipui. 
    Kaip Jums Kiko Milano A Holiday Fable  žiemos kolekcija? Koks kolekcijos produktas patraukė Jūsų dėmesį, o galbūt bandėte ir nepatiko? Pasidalinkite komentaruose.
     Kiko Milano A Holiday Fable 2-In-1 Rosy Glow Potion - švytėjimo suteikiantį serumą - makiažo bazę galite įsigyti čia (kaina -14,99 euro). 

Kaip visuomet dėkoju už laiką, skirtą tinklaraščio skaitymui. 

Daugiau įrašų apie makiažo bazes  rasite čia (Nepamirškite paspausti Daugiau įrašų). 

Daugiau įrašų apie Kiko Milano kosmetiką rasite čia  (Nepamirškite paspausti Daugiau įrašų). 

Nepamirškite užsukti ir į Sauletosapzvalgos Instagram paskyrą kur rasite daugiau apžvalgų apie

 kosmetiką ir ne tik.




Komentarai