Uoga Uoga FOG Migla natūrali drėkinamoji veido dulksna su hialiurono rūgštimi ir cidonijų ekstraktu

    Labas.

   Savo įrašuose ne kartą esu minėjusi, jog labai mėgstu naudoti ir testuoti lietuvišką kosmetiką. Prisipažinsiu, dažnai dairausi ir į užsienio kompanijų, populiarius ir itin išgirtus brendus, tačiau ir mūsų šalyje turime  geros, kokybiškos kosmetikos. O Uoga Uoga kosmetika ne tik natūrali, tačiau tuo pačiu ir įdomi, dažnai stebina naujais, įdomiais ir svarbiausia - geros sudėties kosmetikos produktais. Šiandienos įrašas skirtas veido odos priežiūros priemonei - Uoga Uoga FOG  Migla natūraliai drėkinamojai veido dulksnai su hialiurono rūgštimi ir cidonijų ekstraktu. Produktą jau beveik baigiu naudoti ir galiu su Jumis pasidalinti jau tvirta savo nuomone ir įspūdžiais. 

     Uoga Uoga FOG  Migla natūralią drėkinamąją veido dulksną radau pavasarinėje grožio dėžutėje "Sužydėk akimirksiu" (apžvalgą galite rasti čia). Uoga Uoga grožio dėžutės tikrai yra vertos dėmesio ir žinoma, kainos. Gaila, kad rudeninę grožio dėžutę šiemet aš praleidau ir nespėjau įsigyti. 

     Uoga Uoga FOG Migla natūrali drėkinamoji veido dulksna atkeliauja standartinėje, stiklinėje pakuotėje su patogiu naudojimui dozatoriumi. Produkto kiekis nemažas - 100 ml., galiojimas: 18 mėn., tačiau atidarius pakuotę sunaudoti reikia per 6 mėnesius.


Uoga Uoga internetinėje parduotuvėje galima rasti  FOG Migla natūralios drėkinamosios veido dulksnos su hialiurono rūgštimi ir cidonijų ekstraktu aprašymą:

Nepamiršk, tonizavimas – būtinas žingsnis tavo kasdienėje odos priežiūros rutinoje. Ši drėkinamoji veido dulksna yra geriausiais toniko pasirinkimas. Atgaiva – akimirksniu!
Kuo šis produktas ypatingas:
Akimirksniu atgaivina odą
Praturtintas aktyviais drėkinančiais komponentais
COSMOS Organic sertifikuotą
Tinka veganams.
Mūsų mėgstama drėkinamoji dulksna gali būti naudojama įprastai kaip tonikas, norint odą atgaivinti po valymo ir prieš tepant kremą. O jeigu oda yra ypatingai riebi, ji netgi gali tarnauti vietoj dieninio drėkiklio, nes sudėtyje yra aibė drėkinamųjų ingredientų, ir odai šio drėkinimo gali pakakti.

Dulksnoje rasi šiuos inovatyvius aktyvius ingredientus:
  • cidonijų ekstraktą: atlikti tyrimai parodė stiprų cidonijų ekstrakto drėkinamąjį efektą, kuris ne tik jaučiamas iš karto, tačiau turi ir ilgalaikį poveikį, padidina drėgmę odoje. Taip pat šis ekstraktas pasižymi raminamuoju poveikiu odai;
  • hialurono rūgštį: mes naudojame dviejų skirtingų molekulinių dydžių hialurono rūgštį tam, kad pasiektume įvairiapusį drėkinamąjį efektą. Hialurono rūgštis, sudaryta iš smulkesnių molekulių, puikiai drėkina odą, didina jos elastingumą ir pagerina raukšlelių išvaizdą. Stambesnių molekulių hialurono rūgštis ne tik drėkina paviršinį odos sluoksnį, bet kartu pasižymi raminamosiomis savybėmis odai;
  • hidrolizuotą beta-gliukaną: jis veiksmingai atkuria odos barjero funkciją bei atstato odos drėkinimą, vykstant akvaporinų, kurie yra atsakingi už vandens judėjimą odoje, sintezei;
  • natūralių cukrų kompleksą: stimuliuoja keramidų sintezę, stiprina odos barjero funkciją ir didina vandens cirkuliaciją epidermyje. Oda tampa lygesnė ir minkštesnė;
  • alavijų ekstraktą:gausus vitaminais A ir C, antioksidantais, turi stiprų raminamąjį poveikį odai ir padeda drėkinti odą.

           Sudėtis:

  • Aqua (vanduo) - vanduo, tirpiklis;
  • Rosa Damascena Flower Water (rožių vanduo)* - damaskinių rožių žiedų vanduo, antioksidantas, kvepalų ingredientas, kvapų sugėriklis;
  • Glycerin (augalinis glicerinas) - denatūrantas, tirpiklis, drėkiklis;
  • Xylitylglucoside - drėkiklis, kondicionuoja odą;
  • Anhydroxylitol - drėkiklis, kondicionuoja odą;
  • Pyrus Cydonia Seed Extract (cidonijų ekstraktas) - pasižymi sutraukiamuoju poveikiu, kondicionuoja odą;
  • Sodium Hyaluronate (hialurono rūgštis) - identiškas odai drėkiklis, antistatikas, kondicionuoja odą;
  • Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder (alavijų ekstraktas)* - alijošiaus lapų milteliai, drėkina, ramina, kondicionuoja odą;
  • Hydrolyzed Beta-Glucan - antioksidantas, ramina, kondicionuoja odą;
  • Xylitol - drėkiklis, kondicionuoja odą, saldiklis;
  • Glucose - drėkiklis, kondicionuoja odą;
  • Benzyl Alcohol - konservantas, tirpiklis, sausina odą, ilgainiui ardo kolageną, pažeidžia odos lipidinį barjerą;
  • Dehydroacetic Acid - konservantas;
  • Sodium Benzoate - konservantas, kvepalų ingredientas;
  • Potassium Sorbate - konservantas;
  • Phenethyl Alcohol - konservantas, kvapų sugėriklis, padeda išgauti rožių kvapą;
  • Citric Acid (citrinų rūgštis) - reguliuoja pH; keratolitikas, kvapų sugėriklis;
  • Citronellol** - kvepalų ingredientas, kvapų sugėriklis;
  • Geraniol** - kvapiklis.
  • *Išauginta ekologiniame ūkyje. **Įeina į rožių vandens sudėtį. 70 % ekologiškų sudedamųjų dalių. 99 % natūralios kilmės.
(žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

 Veido dulksnos sudėtis nebloga: tarp sudėtinių dalių - damaskinių rožių žiedų vanduo, glicerinas, kiti drėkikliai, cidonijų ekstraktas, hialiurono rūgštis, alavijų ekstraktas, kondicionuoja, ramina odą, drėkina, suteikia gaivos efektą. 


       Veido dulksnos pakuotė turi patogų naudojimui dozatorių - purškia lengva dulksna, nedideliais, smulkiais lašeliais. Dozatorius kokybiškas, per visą naudojimo laiką nebuvo užsikimšęs. Produktas turi  turi lengvą,  natūraliai kosmetikai būdingą kvapą. Dulksna atgaivina veido odą, šiek tiek drėkina ir nepalieka lipnumo pojūčio ant odos. Galima naudoti kaip toniką veidui atgaivinti  arba kaip galutinį akcentą makiaže. Man ši dulksna pasiteisina naudojant kaip toniką. Prisipažinsiu, jog nesu didelė veido tonikų gerbėja, dažnai tiesiog nematau prasmės juos naudoti. Tačiau  šis Uoga Uoga produktas mano odai tiko ir patiko, prisijaukinai šį produktą savo veido odos priežiūros rutinoje . Dulksną esu naudojusi ir kaip galutinį akcentą makiaže, ji labai smulki, gražiai sulieja visus birius produktus, oda atrodo gaivi ir jaučiasi padrėkinta. Makiažo išsilaikymo man ši priemonė tikrai neprailgina (tačiau ji tam ir nėra skirta). Tikrai pasiteisino ir karštomis vasaros dienomis, kaip atgaivinanti veido odą priemonė.

 
      Turbūt jau supratote, kad Uoga Uoga FOG Migla natūrali drėkinamoji veido dulksna su hialiurono rūgštimi ir cidonijų ekstraktu mano odai  tiko ir patiko. Produktą jau baigiu naudoti, jo man užteko maždaug 6 mėnesiams  ir prisipažinsiu, kad sunaudojusi tikrai pirksiu dar kartą. 


        Uoga Uoga Migla  natūralią drėkinamąją veido dulksną  įsigyti  galima Uoga Uoga elektroninėje parduotuvėje, Uoga Uoga parduotuvėse, klipshop.lt. Kaip Jums Uoga Uoga kosmetika? Gal turite savo favoritų, ką dar verta išmėginti? Pasidalinkite. 



Kaip visuomet dėkoju už laiką, skirtą tinklaraščio skaitymui. 

Daugiau įrašų apie Uoga Uoga kosmetiką rasite čia (Nepamirškite paspausti Daugiau įrašų). 

Nepamirškite užsukti ir į Sauletosapzvalgos Instagram paskyrą kur rasite daugiau apžvalgų apie

 kosmetiką ir ne tik.

Komentarai