Lookfantastic rugpjūčio mėnesio Beauty Box grožio dėžutė

    Labas.

    Apie Lookfantastic grožio dėžutes rašiau jau senai. Šias dėžutes jau prenumeravau ne vieną kartą - jų turinys būna tiesiog pabosta, todėl prenumeratą norisi nutraukti. Prieš porą mėnesių prenumeratą vėl susigundžiau atnaujinti, pirmą dėžutę gavau vos už vieną svarą ir labai norėjau nuolaidos kodo vienai iš jų kurtų Limited edition grožio dėžučių. Beje, būtent limituoto leidimo grožio dėžutės iš Lookfantastic man patinka gerokai labiau nei standartinės, tačiau labai gaila, kad ne visas jas siunčia į Lietuvą. 
   O šios dienos įrašas skirtas paskutinio vasaros mėnesio - rugpjūčio - grožio dėžutei. Žiūrim kartu, kas šį kartą slėpėsi  dėžutės viduje. 


          Rugpjūčio mėnesio LookFantastic grožio dėžutė -  ryškių, vaivorykštės spalvų. Dėžutės dizainas man  patiko, labai tinkantis paskutiniam vasaros mėnesiui. 


                           Dėžutės viršuje  - Beauty Box EDIT  žurnalas - kaip priedas prie visų pridedamų produktų. Labai džiaugiuosi, jog Lookfantastic vėl sugrįžo prie popierinės žurnaliuko versijos. Aš mielai pavartau šį nedidelį leidinuką, labai įdomu juose rasti naujų grožio produktų aprašymų. O Jūs skaitote tokius žurnaliukus? Aš juos kartais panaudoju ir nuotraukų darymui.


                                    Dėžutėje, kaip visuomet - 6 kosmetikos produktai


          Pirmasis produktas dėžutėje -  Filorga Age-Purify Intensive - veido odos serumas. Premonės kiekis mažiukas, vos - 7 ml., pilno dydžio pakuotė - 30 ml. (kaina - 70,45 eur) . Mėginuko vertė apie  16 eurų. Kiekis atrodo mažytis, tačiau vertė - nemaža, nes ir pilno dydžio pakuotės kaina įspūdinga. 
     Serumas skirtas padėti kovoti su raukšlelėmis ir odos hiperpigmentacija. Sudėtis papildyta niacinamidu, saldžiųjų migdolų aliejumi, citrinos ir glikoluo rūgštimis. 


      Filorga kosmetika nėra pigi, esu bandžiusi keletą kompanijos kosmetikos produktų iš kitų Lookfantastic grožio dėžučių. Šio būtent, nesu bandžiusi, bus įdomu, tik gaila, kad kiekis labai mažiukas. 


        Antrasis produktas -  Skimono Radiance Recovery 4 C    paakių kaukės. Produkto kiekis - 2 × 5 ml. Skimono kaukės nėra labai pigios ir šios vertė - 10 £ (apie 11,75 €). 
    Kaukės papildytos serumu, turėtų padėti sumažinti patamsėjimus po akimis, sumažinti raukšleles ir paburkimus paakių zonoje, pašviesinti odą, suteikti švytėjimo. Sudėtis papildyta kolagenu, ramunėlių ir agurkų ekstraktu, vitaminu C. Norėsite apžvalgos? 


   Kaukes bandyti labai mėgstu, ypač brangesnių kompanijų, tačiau Lookfantastic grožio dėžutėse Skimono kaukių jau esu radusi ne vieną. Norėtųsi matyti įdomesnių kompanijų veido kaukių. 


          Trečiasis produktas - Ahava Smoothing Body Lotion  - kūno losjonas su super food ingredientais - lapiniu kopūstu kale ir ciberžolių ekstraktais. Losjono kiekis - kelioninio dydžio, 40 ml. (vertė - apie 4 €). Pilno dydžio pakuotė - 250 ml., kaina 27,95 €. 
           Losjono sudėtis papildyta supermaisto - kale kopūsto ir ciberžolės  ekstraktais. Losjonas turėtų drėkinti kūno odą, apsaugoti nuo senėjimo požymių, švelninti ir giliai maitinti. 


Tai jau nebe pirmas Ahava kosmetikos produktas, kurį radau Lookfantastic grožio dėžutėje. Ahava kosmetika taip pat nėra pigi, sudėtys neblogos, tačiau kiekis visai mažiukas - užteks tik pabandymui. 


           Ketvirtasis produktas - Rhubarb & Custard Bath Bomb Fizzer - vonios bomba. Kiekis - 100 g., vertė 4 £ ( 4,70 €).


             Labai ryški ir spalvinga pakuotė. Kvapo labai stipriai nesijaučia, tačiau aš, deja, savo namuose vonios neturiu, tik dušo kabiną, todėl šis produktas keliaus į dovanų dėžutę. Vonios bombos tikrai panaudojamas produktas, kas nemėgsta šiltos, skaniai kvepiančios vonios, tik deja, ne visos ją namuose turime. :)


        Penktasis produktas - GLOV Mask Remover - rankšluostukas, skirtas veido kaukės nuvalymui. Vertė - 9,90 €. 


   Glove kompanijos produktų grožio dėžutėse jau buvo ne vienas. Pamačiusi šį kartą pagalvojau - o, dar viena makiažo valymo šluostė. Pažiūrėjusi aprašymą nustebau, pasirodo ne, tai toks rankšluostukas, skirtas sunkiai nusivalančių (tokių kaip molio) kaukių nuvalymui. Bet juk tai tik rankšluostukas - grožio dėžutėje. Tikrai? Ir dar už dešimt eurų. Pati tokio dalyko tikrai niekada nepirkčiau. Bet prisipažinsiu, jog vienoje iš Lookfantastic grožio dėžučių rastas Glove plaukų rankšluostis man tapo tikru atradimu (nors pati tokio daikto taip pat niekada nebūčiau pirkusi). Naudoju ir džiaugiuosi kaip patogu. Gal ir čia bus atradimas? Kaip galvojate? Na bet pirmą mintis vis tik buvo - tikrai rankšluostukas Beauty Box'e?


   Paskutinysis dėžutėje rastas produktas iš dekoratyvinės kosmetikos (pagaliau )  - Ciaté London Glow-To Illuminating Blush - Matchmaker - nedidelio, kelioninio dydžio skaistalai. Kiekis atrodo visai mažiukas - vos 2,5 g. ir vertė apie 12 €.


     Ciate London kosmetikos nesu bandžiusi, bus įdomu. Ir nors skaistalai visai mažyčiai, vis tiek džiaugiuosi, vargu ir ar tokį dydį pavyks greitai sunaudoti. Pakuotė atrodo visai paprasta, labai tikiuosi, kad greit nesuluš. Šie skaistalai man labai primena žymiuosius Hourglass Ambient skaistalus. Aš gavau spalvą Matchmaker - švelniai rausvo atspalvio, švytėjimo efektą suteikiantys skaistalai. 

 
      Dekoratyvinė kosmetika grožio dėžutėse mane džiugina turbūt labiausiai. Labai džiaugiuosi šiuo radiniu. Žinoma, vėl kelioninis dydis, tikrai labiau nudžiugintų pilno dydžio pakuotė, kuri ir atrodo gerokai solidžiau. 


      Iš šešių kosmetikos produktų - trys pilno dydžio. Iš pirmo žvilgsnio atrodo ir nemažai, tačiau tai tik vonios bomba, paakių kaukė ir rankšluostukas. Kiti trys - kelioninio dydžio pakuotėse, skirti pabandymui. Na bent skaistalus galėjo įdėti pilno dydžio pakuotėje. Būtų super, neturėčiau prie ko prikibti. Susumavusi dėžutėje rastus produktus, jos vertė apie 58. Už dėžutę mokėjau 17 €, taigi jos vertė atsipirko, tačiau rugpjūčio mėnesio dėžutė manęs nenustebino.  


    Lookfantastic grožio dėžutės įprasta kaina 20€. Tačiau jei užsisakykite prenumeratą, dėžutės kaina bus mažesnė. Plačiau galite paskaityti čia. Nors dėžutes keliauja iš UK, jokių muito mokesčių nėra ir pristatymas taip pat nemokamas. Nepamirškite pasižiūrinėti ir nuolaidos kodų, taip pirmą dėžutę užsisakysite dar pigiau. Aš šį kartą pirmą dėžutę įsigijau vos už 1 svarą.  
   Kaip Jums rugpjūčio mėnesio grožio dėžutė? Pasidalinkite nuomone komentaruose. 

  Dalinuosi su Jumis ir rugsėjo mėnesio spoileriu, ką rasime kito mėnesio dėžutėje. :) Man rodos, kažką panašaus jau buvau radusi. Matysim kitą mėnesį. Ar norėsite, kad rugsėjo mėnesio grožio dėžutę vėl aprašyčiau tinklaraštyje? Parašykite komentaruose.


Kaip visuomet dėkoju už laiką, skirtą tinklaraščio skaitymui. 

Nepamirškite užsukti ir į Sauletosapzvalgos Instagram paskyrą kur rasite daugiau apžvalgų apie

 kosmetiką ir ne tik.


Komentarai

  1. Aš irgi esu užsisakius metų prenumeratą, rugpjūčio mėnesio dėžutė nieko ypatingo- sutinku su tavim 😉
    Svarstau ar pratęsti kitiems metams... Bet skaičiau, kad prasideda pasikartojantys gaminiai...
    Labai smagu tave sekti ir skaityti tavo pamąstymus. Taip ir toliau 😎👍

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą