The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG paakių serumas

     Labas.

    Šiandien noriu su Jumis pasidalinti įspūdžiais apie The Ordinary produktą, skirtą paakiams - Caffeine Solution 5% + EGCG - paakių odoa serumą. The Ordinary kosmetika labai populiari, savo asortimente turi nemažai įdomių ir gerų produktų, todėl šį serumą man išbandyti buvo labai labai įdomu. 

    The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG serumą radau ASOS advento kalendoriuje. Labai apsidžiaugiau, nes kalendoriuje radau pilno dydžio paakių serumo pakuotę. Serumas atkeliavo ne tradiciniame The Ordinary įpakavime, bet ASOS advento kalendoriaus popierinėje dėžutėje.

     Paakių serumo kiekis labai nemažas - net 30 ml. Produktas galioja vos 12 mėnesių nuo atidarymo ir vargu ar per tiek laiko įmanoma sunaudoti visą buteliuką. Produktas pagamintas Kanadoje. 

 Douglas   internetinėje parduotuvėje galima rasti The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG paakių serumo aprašymą:

Caffeine Solution 5% + EGCG
Kofeino tirpalas 5 % + EGCG - paakių odos serumas

Paskirtis: paburkimas, tamsūs ratilai
Forma: vandens pagrindo serumas

Lengvos tekstūros priemonėje yra ypatingai didelė 5 % kofeino koncentracija ir labai tyras epigalokatechino galatas (EGCG), išgautas iš kininių arbatmedžių lapelių. Nepriklausomi tyrimai patvirtino, kad vietinis kofeino ir EGCG naudojimas gali sumažinti paburkimus ir tamsius ratilus paakiuose.
Talpa: 30ml 

     Oficialiame Deciem puslapyje prie pastabų nurodyta, jog paakių zonoje dėl akių formos ir kaulų tekstūros gali susiformuori natūralus šešėlis ir šis serumas nėra skirtas tokiems paakiams. Dėl natūraliai paakių zonoje susikaupusių riebalų pertekliaus paakiai gali būti nuolat paburkę. Serumas šios problemos išspręsti taip pat nepadės. Produktas atkeliauja tamsaus stiklo pakuotėje, apsaugančioje nuo tiesioginių saulės spindulių (EGCG yra jautrus šviesai). Aprašyme taip pat akcentuojama, jog serumo nereikia naudoti ant pažeistos odos. Rekomenduojama prieš naudojant produktą ant paakių odos, jį patestuoti ant rankų odos ir stebėti 24 valandas ar neatsirado reakcijų ir tik tuomet pradėti naudoti priemonę paakių zonoje. 

     The Ordinary produktas yra veganiškas, be gliuteno, silikonų, aliejų, alkoholio, netestuotas ant gyvūnų. 

     Sudėties ant buteliuko nėra nurodyta, todėl informaciją apie sudėtines dalis nukopijuoju iš oficialaus Deciem puslapio. 

  • Aqua (Water) - vanduo (tirpiklis);
  • Caffeine - kofeinas, antioksidantas, kvapiklis, kondicionuoja odą;
  •  Maltodextrin - rišiklis, absorbentas, emulsiklis, kondicionuoja odą;
  •  Glycerin - glicerinas, drėkiklis;
  •  Propanediol - tirpiklis, klampumo reguliavimo medžiaga, drėkiklis;
  • Epigallocatechin Gallatyl Glucoside - antioksidantas, kondicionuoja odą;
  •  Gallyl Glucoside - antioksidantas, kondicionuoja odą;
  •  Hyaluronic Acid - hialiurono rūgštis, odai identiškas drėkiklis, kondicionuoja odą;
  •  Oxidized Glutathione - šviesina odą;
  •  Melanin - kondicionuoja odą;
  •  Glycine Soja (Soybean) Seed Extract - gauruotųjų sojų ekstraktas, minkštiklis, tirpiklis, drėgmę palaikanti medžiaga;
  •  Urea - šlapalas, drėkiklis, pasižymi priešuždegiminiu poveikiu, saugo, ramina, kondicionuoja odą;
  •  Pentylene Glycoldrėkiklis, minkštiklis, pasižymi antibakterinėmis savybėmis;
  •  Hydroxyethylcellulose rišiklis, tirštiklis, emulsijos stabilizatorius, sudaro plėvelę;
  •  Polyacrylate Crosspolymer-6stabilizuoja emulsiją, klampumo reguliavimo medžiaga;
  •  Xanthan gumemulsiklis, rišiklis, PAM, gelifikantas, klampumo reguliavimo medžiaga;
  •  Lactic Acid reguliuoja pH, keratolitikas, šviesina odą, pasiyžmi sutraukiamuoju poveikiu, gali erzinti jautrią odą;
  •  Dehydroacetic Acid - konservantas;
  •  Trisodium Ethylenediamine Disuccinate - reguliuoja ph;
  • Propyl Gallateantioksidantas, kvepalų ingredientas;
  •  Dimethyl Isosorbidetirpiklis, klampumo reguliavimo medžiaga;
  •  Benzyl Alcoholkonservantas, tirpiklis, sausina odą, ilgainiui ardo kolageną, pažeidžia odos lipidinį barjerą;
  •  1,2-Hexanedioltirpiklis, drėkiklis, konservantas;
  •  Ethylhexylglycerin minkštiklis, konservantas;
  • Phenoxyethanol - konservantas;
  •  Caprylyl Glycol minkštiklis, drėkiklis, plaukų balzamas.

  (žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

Plačiau apie The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG serumą galite pasiskaityti Kosmetikos DNR (nuoroda čia )

    Paakių serumo sudėtis vidutiniška. Tarp sudėtinių dalių kofeinas, drėkikliai, glicerinas, hialiurono rūgštis, keletas antioksidantų, odą šviesinančių, skaistinančių medžiagų. Tačiau yra ir keletas jautrią odą galinčių sudirginti konservantų, itin jautriai paakių odai produktas gali netikti. Džiugu, jog tarp sudėtinių dalių neradau kvapą suteikiančių medžiagų.


     Serumo pakuotė kaip ir dauguma kitų The Ordinary produktų turi atsukamą kamštelį su dozatoriumi - pipete viduje. Serumas yra gana skystos tekstūros, švelniai gelsvo atspalvio, atrodo gana vandeningas, nors sudėtyje nurodyta jog vandens tarp sudėtinių dalių nėra. 

    Serumą nurodyta naudoti su kartus per dieną, ryte ir vakare, tepti ant švarios, nesudirgusios paakių odos. Serumas yra gana skalsus, reikia visai nedidelio kiekio, ant odos dengiasi kaip vandenukas, greit susigeria, palieka ant odos nedidelį lipnumo pojūtį. 

   Aš The Ordinary Caffeine Solution serumą naudoju nuo gruodžio mėnesio.  Šį produktą naudodama aš nepastebėjau nieko blogo, bet tuo pačiu nepastebėjau ir nieko gero. Geras miegas man šiuo metu yra prabanga, turiu nemažus ratilus po akimis ir šis produktas man niekuom nepagelbėjo. Toks jausmas, kad po paakiais tepu vandens pagrindo serumą, kuris tiesiog susigeria, oda po jo jaučiasi lipnoka ir viskas, daugiau jokio efekto aš nepastebėjau. 

    Serumo kiekis net 30 ml. ir tokiai mažai paakių zonai užteks labai labai ilgam laikui. Aš serumą netyčia išmečiau ant grindų ir beveik pusę man jo išbėgo. Bet tiesą pasakius, labai nenuliūdau, dar bandysiu naudoti, bet kai jokio rezultato nematau, tai produkto net nesinori naudoti. Stebuklų žinoma aš nesitikėjau, bet nors kokį pagerėjimą paakių odos norėtųsi pamatyti. Deja, aš jokio poveikio nepastebėjau. Serumo sudėtis nebloga, kaina nėra labai didelė, kad nusipirkus būtų gaila.  Tačiau aš The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG serumo Jums nerekomenuoju. Naudodama šį produktą nepastebėjau absoliučiai jokio rezultato, todėl jį naudoti nematau prasmės. Taip pat pastebėjau, jog kartais, kai oda ties paakiais būna sudirgusi, šis serumas man graužia odą, todėl sudirgusiai, jautriai odai serumas tikrai netiks. O kaip Jums šis produktas, ar pasiteisino? Pasidalinkite. ;)

     Įsigyti The Ordinary Caffeine Solution EGCG serumą  galima Deciem oficialiame puslapyje (kaina 6,7 eur), Douglas (kaina 7,99 eur), CultBeauty (kaina 5,80 svaro), BeautyBay (kaina 6,50 eur). 

Daugiau įrašų apie The Ordinary galite rasti čia (nepamirškite paspausti Daugiau įrašų). 

Kaip visuomet dėkoju už laiką, skirtą tinklaraščio skaitymui. 

Nepamirškite užsukti ir į mano Instagram paskyrą kur rasite daugiau apžvalgų

 apie kosmetiką ir ne tik.



Komentarai