MILANI Rose Water Prep+Refresh Hydrating Mist - drėkinamoji veido dulksna su rožių vandeniu

    Labas. 

   MILANI kosmetikos priemonių nesu bandžiusi daug. Tačiau tai tikrai vienas iš tų brendų, kurių kosmetikos norėčiau išmėginti gerokai daugiau. Ir ne tik dekoratyvinės kosmetikos. Savo asortimente kompanija turi ir veido priežiūros produktų. MILANI kosmetiką labai dažnai giria ir liaupsina amerikiečių grožio blogerės. Šiandien noriu su Jumis pasidalinti įspūdžiais apie MILANI  Rose Water Prep + Refresh drėkinančią veido dulksną - makiažo fiksatorių. Šis produktas yra iš MILANI Rose rožių linijos. Esu bandžiusi ir šios linijos Rose Lotion Primer makiažo bazę, bet apie šį produktą papasakosiu kiek vėliau. 

   Oficialiame Milani Cosmetics puslapyje galima rasti MILANI Rose Water Prep + Refresh drėkinančios veido dulksnos aprašymą:

Rožinė dulksna visą dieną. Šis visiškai natūralus veido purškiklis su rožių vandeniu, alaviju ir hamamelijų vandeniu akimirksniu atgaivina, minkština ir drėkina veido odą, suteikia jai glotnumo. Galima naudoti dvejopai - kaip priemonę makiažui fiksuoti arba bet kuriuo dienos metu, kaip odą atgaivinančią dulksną. 

MILANI rožių linijos produktai yra veganiški ir netestuoti ant gyvūnų.

     MILANI rožių linijos fiksatorius atkeliauja standartinėje, plastikinėje  pakuotėje su kamšteliu viršuje. Produkto kiekis nėra labai didelis, 60 ml., produktas pagamintas JAV, galioja 12 mėnesių nuo atidarymo. 

       Informacija apie dulksnos sudėtines dalis pateikiama ant įpakavimo. Ją taip pat galima rasti ir oficialiame MILANI Cosmetics puslapyje. 


   Sudėtis:

  • Water (Aqua/Eau) - vanduo, tirpiklis;
  •  Aloe Barbadensis Leaf Juice - tikrojo alavijo lapų sultys, drėkiklis, ramina, suteikia gaivinamąjį pojūtį;
  •  Rosa Centifolia Flower Water - šimtalapių erškėčių žiedų vanduo;
  •  PEG-40 Hydrogenated Castor Oil - hidrogenizuotas ricinų aliejus, emulsiklis, tirpiklis, kvepalų ingredientas, nerekomenduojamas pažeistai odai;
  •  Phenoxyethanol - konservantas;
  •  PEG-8 Dimethicone - kondicionuoja odą, padengia plėvele;
  •  Babassu Oil Glycereth-8 Esters - emulsiklis, kondicionuoja odą;
  •  Fragrance (Parfum) - kvepalai, sudėtyje gali būti dirginančių ar alergizuojančių medžiagų;
  •  Sodium Benzoate - konservantas, kvepalų ingredientas;
  •  Potassium Sorbate - konservantas;
  •  Citric Acid - citrinos rūgštis, reguliuoja ph, keratolitikas, kvapų sugėriklis;
  •  Glycerin - glicerinas, drėkiklis;
  •  Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water - sodinių hamamelijų vanduo, pasižymi sutraukiamuoju, priešuždegiminiu poveikiu;
  • Geraniol - kvapiklis;
  • Citronellol.- kvepalų ingredientas, kvapų sugėriklis.

(žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

     MILANI rožių linijos dulksnos sudėtis nebloga: sudėtyje yra erškėtrožių vandens ir alavijų ekstraktų, kurie drėkina ir ramina odą, glicerino, hamamelijų vandens. Džiugu, kad tarp sudėtinių dalių neradau dažnai makiažo fiksatoriuose sutinkamo alkoholio. Minusas, jog dulksna sudėtyje turi kvapiklių, ganėtinai stiprų ir jaučiamą rožių kvapą, kuris gali erzinti ar net ir dirginti jautrią veido odą. 


MILANI rožių linijos dulksna turi patogų naudojimui, kokybišką dozatorių - purškiklį. Dozatorius kokybiškas, tvirtas, purškia nedidele, smulkia dulksna, neturi didelių ar stambių lašelių. Produktas gražiai dengiasi ant veido odos, puikiai tinka kaip makiažą fiksuojanti priemonė, gražiai sulieja visus birius produktus, neerzina odos. Mano veido oda riebi ir šis produktas tik gražiai sulieja birius makiažo produktus, užfiksuoja, tačiau makiažo išsilaikymo neprailgina. Purškiklį kartais rytais naudoju ir kaip baigiamąją žingsnį po visų kitų veido odos priežiūros priemonių. Man patinka produkto pojūtis ant odos, jaučiasi maloniai, gaivina veido odą. Tiesa, dulksnos kvapas ganėtinai intensyvus, stipriai jaučiasi rožių aromatas. Todėl jei Jūs nemėgstate rožių kvapo, ar galbūt parfumuotų produktų, ši makiažo duksna Jums netiks ir nepatiks.


MILANI rožių linijos makiažo fiksatorių - dulksną jau įpusėjau naudoti ir tikrai baigsiu. Vienintelis šio produkto minusas - ganėtinai intensyvus rožių kvapas, tačiau jis manęs neerzina. Produktą sunaudosiu, bet antrą sykį būtent šios rožių linijos fiksatoriaus aš nesirinkčiau. Bet norėčiau išbandyti MILANI Cosmetics pastoviosios linijos makiažo fiksatorių, kuris turėtų ne tik užfiksuoti makiažą, bet ir prailginti jo išsilaikymą. 




Šis produktas taip pat dažnai giriamas amerikiečių grožio blogerių.
Ir netgi lyginamas su žymiuoju Urban Decay All Nighter fiksatoriumi (apžvalgą rasite čia). 
O kaip Jums MILANI kosmetika? Gal turite savo atradimų, o galbūt nusivylimų, pasidalinkite komentaruose. 


      MILANI Cosmetics Rose Prep + Refresh dulksną - makiažo fiksatorių įsigyti galite Loverte.com/lt . Produkto kaina - 13,95 €. 

Daugiau įrašų apie MILANI Cosmetics  galite rasti čia (nepamirškite paspausti Daugiau įrašų). 

Kaip visuomet dėkoju už laiką, skirtą tinklaraščio skaitymui. 

Nepamirškite užsukti ir į mano Instagram paskyrą kur rasite daugiau apžvalgų apie kosmetiką ir ne tik.


Komentarai