STARSKIN Nourishing Double - Layer Hand Mask Gloves - maitinamoji dviguba kaukė rankoms - išsigelbėjimas sausoms rankoms?

    Labas.

   Prie lakštinių veido kaukių turbūt visi esame jau įpratę ir dažna jas naudojame. O kaip su kaukėmis, kurios skirtos rankoms? Arba pėdoms? Ar naudojate tokias kaukes? Prisipažinsiu, esu bandžiusi keletą kaukių pėdoms, tačiau kaukių rankoms niekada nebuvau bandžiusi. Vienoje iš Lookfantastic grožio dėžučių radau STARSKIN kompanijos Nourishing Double - Layer Mask Gloves (įsigyti galima čia ) - dvigubo poveikio maitinančias kaukes, skirtas rankoms. Man pačiai buvo labai įdomu išmėginti, todėl įspūdžiais nusprendžiau pasidalinti ir su Jumis. Kaip Jūs manote, verta pirkti ir naudoti kaukes rankoms? Pasidalinkite savo nuomone komentaruose. 


      STARSKIN kaukės gana populiarios, tačiau tikrai nėra labai pigios. Keletą esu gavusi iš kitų Lookfantastic grožio dėžučių, bet pati nesu pirkusi. Kaukė rankoms atkeliauja standartinėje, lakštinėms kaukėms būdingoje pakuotėje. Kaukės kiekis - 16 g. Kaukė pagaminta Korėjoje, skirta vienkartiniam naudojimui.

Feelunique radau STARSKIN Nourishing Double - Layer kaukės rankoms aprašymą:

Ką Jūs manote apie kaukes, skirtas rankoms? Rankos yra viena iš tų kūno dalių, pirmiausia paveikiamų odos senėjimo požymių, todėl pasukite laiką atgal pasinaudodami unikalia STARSKIN kaukių rankoms - pirštinių galia. Kaukės sudėtis papildyta intensyviu serumu, kurio sudėtyje yra galingų augalų ekstraktų ir aliejų, atstatančių ir sušvelninnčių rankas vos per penkiolika minučių.

STARSKIN® Hollywood Hand Model ™“ - užpatentuota rankų kaukė, intensyviai maitinanti ir atgaivinanti rankų odą, vieną iš pirmųjų ant kurios pasimato pirmieji odos senėjimo požymiai. 
Serumo sudėtyje yra giliai drėkinančio sviestmedžių sviesto ir net šešiolikos augalų ekstraktų ir aliejų derinys, apgaubiančio rankas novatoriška, dvigubo sluoksnio kauke - pirštine. Dvigubas sluoksnis sukuria rankoms tarsi saunos efektą, kuris suteikia rankoms veiksmingą ir švelnią gydomąją procedūrą. Atnaujinkite ir atjauninkite net ir grubiausias rankas vos per penkiolika minučių. Naudokite šią kaukę namuose vieną, du kartus per savaitę, kad Jūsų rankos neišduotų Jūsų amžiaus. 
Pagrindiniai privalumai: unikali, patentuota rankų kaukė intensyviai maitinanti rankų odą; rankos ir nagų odelės yra intensyviai sudrėkinamos ir atgaivinamos vos per penkioliką minučių; unikali dvigubo sluoksnio technologija sukuria gydantį  saunos efektą; pagrindinis ingredientas - hialiurono rūgštis. 
STARSKIN kosmetika yra veganiška ir netestuota ant gyvūnų. 

     Na kaip Jums toks kaukės aprašymas? :) Žada kone stebuklus - ne tik padrėkinti, bet netgi atjauninti rankų odą? Kažkaip sunku patikėti, bet prie kaukės aprašymo padirbėta tikrai nemažai, tiesa? Kaukės aprašymas žada labai daug, kaina taip pat nėra maža, todėl įdomu pasižiūrėti į sudėtį. 

         Sudėtis. Rankų kaukę sudaro   vanduo (tirpiklis), glicerinas, dygminų sėklų aliejus, kondicionuojanti medžiaga, minkštiklis, drėkikliai, emulsikliai, tirpikliai, tikrųjų žvaigždanyžių vaisių ekstraktas, konservantas fenoksietanolis. Sudėtyje yra silikono pagrindo medžiagų, sviestmedžio sviesto, arganų, alyvuogių, makadamijos riešutų aliejų, kvapiklių, klampumo reguliavimo medžiagų, arginino, alantoino, alavijų, sezamų sėklų, saldymedžio šaknų, daugiažiadės baltašaknės, didžiojo skudučio, baltųjų šilkmedžių, vaistinio bijūno šaknų, tikrojo ženšenio šaknies, kininių ožerkšnių ekstraktų, hialiurono rūgšties. 

Aqua, Glycerin, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Urea, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, 1.2-Hexanediol, Propanediol, Caprylyl Glycol, Illicium Verum(Anise)Fruit Extract, Phenoxyethanol, Dimethicone, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Parfum, Carbomer, Arginine, Allantoin, Disodium EDTA, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Polygonum Multiflorum Root Extract, Phellinus Linteus Extract, Angelica Gigas Root Extract, Morus Alba Bark Extract, Paeonia Lactiflora Root Extract, Panax Ginseng Root Extract, Lycium Chinense Fruit Extract, Sodium Hyaluronate

(žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, 
 raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

        Rankų kaukės sudėtis nebloga - glicerinas, aliejus, šlapalas, keletas drėkiklių, kondicionuojančių medžiagų. Sudėtyje nemažai įvairiausių augalų ekstraktų, antioksidantų, tačiau jie sudėtyje eina po konservanto fenoksietanolio, todėl jų kiekis sudėtyje visai nedidelis. Taip aprašyme išgirtas hialiuronas sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje, vadinasi, jo kiekis labai labai labai mažas. 

    Ant kaukės įpakavimo pateikiama visa veiksmų seka, ką, kaip ir kiek reikia naudoti.


    Rankų kaukė atkeliauja pirštinės formos pakuotėje. Buvo įdomu kaip atrodys tokia kaukė, ar nebus nepatogi naudoti, tačiau priešingai,  pakuotė primena pirštinę - jos kraštus reikėjo praplėšti, ir užsidėti ją tarsi pirštinę ant abiejų rankų. Kaukės šone yra lipdukai, juos reikia užlipdyti, kad kaukė - pirštinė gerai apspaustų rankas.


  Kaukė - pirštinė sudaryta iš dviejų sluoksnių - vidinė dalis primena įprastinių lakštinių kaukių, o išorinė - plastikas. Kaukės viduje yra serumas, kuris koncentruojasi ties pirštais ir jį reikia įmasažuoti į visą rankų odos plotą. Kaukė man pasirodė patogi, lipdukai gerai apspaudžia, niekas niekur neprateka ir neprabėga.


      Kaukė jaučiasi maloniai, gaivina rankų odą, turi lengvą kvapą, toks sakyčiau namų SPA rankų odai. Kaukę rekomenduojama laikyti 15 minučių, aš būtent tiek ir laikiau. Nuėmus kaukę - pirštinę ant rankų odos likos nemažai kaukės serumo, kurį aš švelniai įmasažavau į rankų odą. Reikėjo palaukti dar apie 15 minučių, kol serumas galutinai susigėrė į rankų odą. 

    Kaukės pliusai:
    - patogi naudojimui pakuotė, gražiai užsideda, serumas neteka pro kraštus:
    - kaukė drėkina odą, maloniai jaučiasi;
    - serumo kiekis pakankamas, nėra pernelyg šlapia ar sausa;
    - kaukė padrėkina rankų odą, sušvelnina rankų odos tekstūrą,  maloniai jaučiasi,  skaniai kvepia;
   - kaukė padrėkina ne tik rankų oda, bet ir nagų odeles, puikiai pasiteisintų ją naudoti prieš atliekant manikiūrą. 

    Kaukės minusai: 
   - kaina nėra maža (apie 10 €);
    - užsidėjus kaukę su rankomis nelabai ką nuveiksi, nes kaukės plastikas nėra labai patogus;
    - susigėrus serumui rankų oda jaučiasi kiek lipni. 

     Mano rankų oda žiemos metu ir taip labai išsausėja, o nuo dažno rankų plovimo ir šalčio netgi linkusi sutrūkinėti. Po kaukės rankos jautėsi švelnesnės, padrėkintos, pagražėjo odos tekstūra, taip nesimatė pasausėjimai (ypač ties krumplių oda). Man patiko ne tik pojūtis, bet ir kaukės kvapas. Vienintelis erzinantis dalykas, jog serumui galutinai susigėrus į odą, ši jautėsi lipni. Aš labai nemėgstu tokio lipnumo pojūčio, man tada norisi jį nuplauti. 

Vis tik ar verta už vienkartinę kaukę rankoms mokėti beveik 10 €? Juolab, kad ją rekomenduojama naudoti du kartus į savaitę. Aš tokios kaukės nepirkčiau, verčiau įsigyčiau brangesnio, maitinančio rankų kremo pakuotę. Man kaukę išbandyti buvo įdomu, pojūtis buvo geras, tačiau vis tik manau, kad tokia kaukė nėra verta savo kainos. 

Kaip Jums tokio tipo kaukės, kurios skirtos rankoms? Ar bandėte? Patiko? Pasidalinkit. 👇

      STARSKIN Nourishing Double -  Layer kaukė Lookfantastic šiuo metu yra išparduota, ją įsigyti galima BeautyBay. Kaukės kaina apie 10 eurų. 


Nepamirškite užsukti ir į mano Instagram paskyrą, kur rasite daugiau apžvalgų
 apie kosmetiką ir ne tik. 


Komentarai