Charlotte Tilbury Magic Vanish Under - Eye & Face Colour Corrector (spalva Fair) - paakių maskuoklis - spalvos korektorius

      Labas.

   Sausio pradžioje dalinausi su Jumis apžvalga apie praėjusių metų atradimą iš Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish kompaktine pudra (apžvalgą rasite čia). Charlotte Tilbury kosmetika nėra pigi, todėl norėdama pasidalinti tvirta nuomone noriu šią kosmetiką išbandyti ilgiau. Kartais būna su brangesniais brendais - nusiperki, pirminis įspūdis atrodo Wow, super patinka, o praėjus kuriam laikui, atlėgus visam džiaugsmui pagalvoji, kad buvo neverta išleisti tiek pinigų. O Jums taip būna su brangesne kosmetika? Pasidalinkit. 

    Šiandien noriu su Jumis pasidalinti įspūdžiais apie dar vieną kultinį Charlotte Tilbury produktą - Magic Vanish spalvos korektorių - maskuoklį. Produktą naudoju nuo praėjusių metų rugsėjo mėnesio, todėl galiu pasidalinti tvirta nuomone - vertas jis tiek pinigų ar ne? 


    Charlotte Tilbury kosmetika žymi ne tik didelėmis kainomis, bet ir gražiomis pakuotėmis. Magic Vanish korektorius - maskuoklis ne išimtis. Produktas atkeliauja tamsios spalvos pakuotėje, dekoruotoje auksinėmis detalėmis. 
 

     Magic Vanish spalvos korektorių - maskuoklį galima rinktis iš keturių skirtingų atspalvių - Fair, Medium, Tan ir Deep. Aš išsirinkau pačią šviesiausią spalvą Fair


     Produkto kiekis yra visai nedidelis, vos 2,5 g. Jis pagamintas Italijoje ir galioja 18 mėnesių nuo atidarymo.


Ant įpakavimo pateikiama labai nedaug informacijos apie produktą. Daugiau galima pasiskaityti oficialiame Charlotte Tilbury puslapyje :

Charlott'ės Magic Vanish spalvos korektorius neutralizuoja ir išlygina paakių odos hiperpigmentaciją, suteikia odai spindesio, kad paakiai atrodytų tobulai. Sviestinė, itin lengvos formulės tekstūra gražiai maskuoja paakių odos netobulumus, 100 % žmonių sutinka, jog jų paakių oda atrodė lygesnė, 99 % žmonių sutinka, kad produktas išlygina paakių odos tekstūrą  (120 moterų nuomone).

 Magic Vanish spalvos korektorius - maskuoklis:
Jo sudėtyje esantys flavanoidai padeda išvengti paakių paburkimo;
Sudėtyje esantis karnaubo vaškas suteikia formulei šilkinę tekstūrą ir gerą padengimą ant odos;
Pigmentas žėrutis suteikia paakių odai sveiko spindesio;
Sudėtyje esančios mikrosferos leidžia formulei tobulai išsisklaidyti ir suteikia 
odai tobulos odos efektą.

    Produkto aprašymas žada nemažai - ne tik paslėpti paakių odos netobulumus, išlyginti odos tekstūrą, išvengti paakių paburkimo, suteikti odai tobulos odos efektą. Prie produkto aprašymo nurodyta, kaip teisingai jį reikėtų naudoti ir su kokiomis kreminėmis pudromis tinkamas derinti kiekvienas Magic Vanish spalvos korektorius. 


     Magic Vanish produkto atsiliepimuose vienas iš labai dažnai pabrėžiamų priemonės minusų - jo dydis. Iš tiesų, produktas atkeliauja tris kartus didesniame įpakavime, kuris ir sudaro klaidingą įspūdį.


Galite palyginti kaip Magic Vanish korektorius - maskuoklis atrodo jį palyginus su Charlotte Tilbury Airbrush  Flawless Finish kompaktine pudra. 

    Magic Vanish spalvos korektorius - maskuoklis atkeliauja nedidelėje, auksinės spalvos pakuotėje. Pakuotė kompaktiška, lengvutė, pagaminta iš plastiko. Atrodo graži, estetiška, bet nesijaučia sunkesnė, tvirtesnė, kaip brangesnės kompanijos produkto pakuotė. 

    Pakuotė turi tvirtą, užspaudžiamą uždarymą, pakuotės viduje mažiukas, bet kokybiškas veidrodėlis. 


Sudėtis.
  • CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE - tirpiklis, minkštiklis, emulsiklis, gydo odą, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, sukuria barjerą, sulaikantį drėgmę odoje;
  •  OCTYLDODECANOL - riebusis alkoholis, kvepalų ingredientas, tirpiklis, minkštiklis;
  • BIS-BEHENYL/ISOSTEARYL/PHYTOSTERYL DIMER DILINOLEYL DIMER DILINOLEATE - minkštiklis, klampumo reguliavimo medžiaga, kondicionuoja odą;
  • DICALCIUM PHOSPHATE - abrazyvas;
  • METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER  - sudaro plėvelę, sugeria odos riebalus;
  •  PEG-6 ISOSTEARATE - PAM, emulsiklis; 
  •  CERA CARNAUBA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA - karnaubo vaškas; minkštiklis, tirštiklis, suformuoja plėvelę, reguliuoja lipnumą;
  •  POLYETHYLENE - polietilenas, emulsijos stabilizatorius, rišiklis, tirštiklis, netinka naudojimui ant pažeistos odos;
  •  OZOKERITE - rišiklis, emulsijos stabilizatorius, klampumo reguliavimo medžiaga;
  •  STEARALKONIUM BENTONITE - klampumo reguliavimo medžiaga;
  •  PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-t-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE -  antioksidantas;
  •  HESPERETIN LAURATE - antioksidantas, kondicionuoja odą;
  •  PROPYLENE CARBONATE - tirpiklis, klampumo reguliavimo medžiaga;
  •  MICA - žėrutis, natūralus pigmentas; 
  • TOCOPHEROL - vitaminas E, antioksidantas, drėkiklis, kondicionuoja odą;
  •  TALC - talkas, absorbentas, saugo odą; 
  •  [+/- TITANIUM DIOXIDE (CI 77891) - UV absorbentas, kosmetinis dažiklis;
  • IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499)] - pigmentai. 
                       (žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, 
 raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

        Paakių korektoriaus - maskuoklio sudėtis nebloga. Yra keletas odą galinčių dirginti medžiagų, bet nemaža dalis drėkiklių, kondicionuojančių medžiagų, keletas antioksidantų. Džiugu jog sudėtyje nėra aršių konservantų ir kvapiklių. 

    Magic Vanish spalvos korektorių - maskuoklį galima rinktis vos iš keturių spalvų. Tačiau Charlotte Tilbury kompanija didžiulė ir norėtųsi didesnio spalvų pasirinkimo. 

    Aš išsirinkau pačią šviesiausią Magic Vanish spalvą - Fair/Pale. Ir šį kartą su spalvos pasirinkimu pataikiau tobulai. 

    Magic Vanish atspalvis Fair yra ganėtinai šviesus, lengvo, persikinio atspalvio. Tačiau ši spalva man tikrai neprimena įprastų spalvos korektorių su intensyviu pigmentu. Tai daugiau tarpinis variantas tarp spalvos korektoriaus ir įprasto maskuoklio. Kaip galite matyti iš nuotraukos apačioje, Magic Vanish atspalvis Fair nėra stipriai pigmentuotas, daugiau lengvo - vidutinio maskavimo, todėl didelių paakių odos patamsėjimų ar kitų netobulumų tikrai nepaslėps. Tačiau pats produktas nėra vaškinės tekstūros, gražiai dengiasi ant odos, tuo pačiu neišsausindamas. Todėl gali būti puikus pagrindas sausesniam, stipresnio maskavimo turinčiam maskuokliui. 

    Tinklaraštyje esu aprašiusi labai panašaus tipo produktą iš Pixi by Petra (apžvalgą rasite čia). Pixi spalvos korektorius yra gerokai intensyvesnis, savo sudėtyje turi daugiau pigmento, labiau matosi ant odos ir geriau paslepia patamsėjusius paakius, tačiau tuo pačiu ir yra labiau sausinantis, linkęs paryškinti kiekvieną paakių odos pasausėjimą. Savo kosmetinėje turiu ir panašaus tipo priemonę iš NYX (spalva CJ03), kuris  taip pat yra stipraus maskavimo, tačiau labai sausinantis ir paakiams man nepasiteisina. Jei ir Jūsų paakių oda sausa, nei Pixi, nei NYX maskuoklių aš Jums nerekomenduočiau.


    Toliau galite matyti kaip visi trys maskuokliai atrodo ant odos: Charlotte Tilbury Magic Vanish spalva Fair atrodo natūraliausiai, turi mažiausiai pigmento, Pixi turi gerokai stipresnį persikinį atspalvį, o NYX maskuoklis - stiprų maskavimą. 


    Man labai patinka Magic Vanish spalvos korektoriaus - maskuoklio formulė - iš pirmo žvilgsnio pakuotėje ji man pasirodė vaškinė, tačiau dengiant priemonę ant odos nuo pirštų pagalvėlių skleidžiamos šilumos produktas sušyla, jis gražiai dengiasi ant odos, lengvai išsisklaido, suteikia natūralios odos efektą ir svarbiausia - neišsausina ir taip sausos mano paakių odos. Magic Vanish spalvą Fair aš dažniausiai naudoju vieną ir maskavimo man pilnai pakanka. Produktas ant odos nepersiduoda persikinio atspalvio, atrodo natūraliai. Jis taip pat puikiai pasiteisina kaip pagrindas stipresnio maskavimo maskuokliui, taip paakių oda neatrodo sausa. Jei ir Jūsų paakių oda sausa, turite raukšlelių paakių zonoje, ar brandesnę  odą - šis produktas Jums turėtų tikti tobulai. Jei tikitės stipraus maskavimo - šis produktas ne Jums. Aš Magic Vanish spalvos korektorių - maskuoklį fiksuoju su Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish kompaktine pudra ir rezultatas man labai labai patinka - oda atrodo lygesnė, ir netgi jaučiasi švelnesnė. Tuo pačiu fiksavimas prailgina ir maskuoklio išsilaikymą ant odos jis išlieka ilgiau nesubėgęs į raukšleles. 


    Magic Vanish spalvos korektorius - maskuoklis tapo dar vienu atradimu - man labai patinka jo suteikiamas rezultatas. Produkto sudėtis nebloga, jis ne tik pamaskuoja, bet ir turi drėkinančių ingredientų. Sudėtyje nėra kvapiklių ar aršių konservantų, produktas nors ir atrodo visai mažiukas, bet yra labai skalsus, reikia visai nedidelio kiekio. Patogiausia jį dengti tiesiog su pirštų pagalvėlėmis, nebūtina naudoti jokio šepetėlio ar kempinėlės. Vienintelis minusas - kaina. Tačiau kartais geriau investuoti į vieną gerą priemonę nei į keletą pigesnių. 


Charlotte Tilbury Magic Vanish spalvos korektorius - maskuoklis  tapo dar vienu mano praėjusių metų atradimu. Pripažinsiu, jog kaina tikrai didelė, bet rezultatas man labai patinka: priemonė gražiai dengiasi, maskuoja paakių patamsėjimus, išlygina odos tekstūrą, o svarbiausia - neišsausina mano ir taip sausos paakių odos. Korektorius - maskuoklis yra skalsus, jo reikia visai nedidelio kiekio ir  jo suteikiamas efektas man taip patiko, jog baigusi naudoti tikrai pirksiu vėl. 
Įsigyti galima oficialiame Charlotte Tilbury puslapyje  (kaina 30 €), Cultbeauty (24 £) ir Feelunique (27,36 €). 

Kaip Jums Charlotte Tilbury kosmetika? Verta savo kainos? Gal turite rekomendacijų ką dar verta išbandyti? Pasidalinkite. 👇

Daugiau įrašų apie Charlotte Tilbury kosmetiką rasite čia (nepamirškite paspausti Daugiau įrašų 😊). 

Užsukite ir į mano Instagram paskyrą, kur rasite daugiau apžvalgų apie kosmetiką ir ne tik. 😊👇

Komentarai