Beauty Jar Bite Me lūpų šveitiklis su enzimais, sviestmedžių ir kokosų aliejais

    Labas.

   Šaltojo sezono metu mano lūpos linkusios sausėti, skilinėti, todėl be gero lūpų balzamo aš neišsiverčiu. Lūpų balzamų turiu nemažai, nes juos dažnai kur nors pametu. Tačiau kartu su lūpų balzamu labai pravartu naudoti ir lūpų šveitiklį, tuomet lūpų balzamas veikia efektyviau. Lūpų šveitiklių esu turėjusi vos keletą. Tai tikrai nėra mano Must Have priemonė. Šveitiklį lūpoms galima pasigaminti ir namuose, panaudojant patį paprasčiausią cukrų su medumi. Tačiau Eurokos parduotuvėje pamačiau naują, man dar nematytą prekinį ženklą - Beauty Jar. Ir nusprendžiau įsigyti ir išmėginti. Kartu įspūdžiais pasidalinti ir tinklaraštyje. O kaip Jūs? Aš naudojate lūpų šveitiklius? 


   Beauty Jar kosmetika gaminama Latvijoje. Mano dėmesį ši kompanija atkreipė dėl ryškių ir spalvingų pakuočių. 

    Kartais gamintojai mėgsta žaisti su mumis, vartotojais ir paperka mus gražiomis, spalvingomis ar ryškiomis produktų pakuotėmis. Kartais vien dėl žaismingo, ryškaus, brangaus įpakavimo susigundau išbandyti kokią nors kosmetikos priemonę. O Jums taip būna? O juk dėmesį reikia atkreipti ne į pakuotę, o į tai, kas slepiasi už sudėtinių dalių aprašymo . Nors prisipažinsiu, aš kartais susigundau ir nusiperku spontaniškai. ;)

 
    Lūpų šveitiklio pakuotė - paprasta, juodos spalvos, plastikinė, su atsukamu kamšteliu viršuje. 


Eurokos el. parduotuvėje galima rasti išsamų Beauty Jar  Bite Me lūpų šveitiklio aprašymą:

   Lūpų šveitiklis turėtų ne tik gerai nušveisti lūpas, tačiau tuo pačiu ir jas padrėkinti, suteikti odai švelnumo ir lygumo. Džiugu, jog žadama sudėtis turėtų būti iš natūralios kilmės ingredientų. 

     Lūpų šveitiklio kiekis - 15 ml. Produktas galioja vos 6 mėnesius nuo atidarymo, pagamintas Latvijoje.


Sudėtis

  • Sucrose - sacharozė, drėkiklis, ramina ir kondicionuoja odą, abrazyvas;
  • Elaeis Guineensis (Palm) Kernel Oil - gvinėjinių alyvpalmių branduolių aliejus, identiškas odai minkštiklis, antioksidntas, kondicionuoja odą;
  • Zea Mays (Corn) Oil - kukurūzų aliejus, minkštiklis, kondicionuoja odą, emulsiklis, gali kimšti poras;
  •  Cocos Nucifera (Coconut) Oil - kokosų aliejus, tirpiklis, minkštiklis, kondicionuoja odą, kvapiklis;
  •  Glycerin - glicerinas, drėkiklis;
  •  Hydrogenated Olive Oil - hidrintas alyvuogių aliejus, minkštiklis, kondicionuoja odą, klampumo reguliavimo medžiaga;
  •  Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Oil - Taukmedžio aliejus, minkštiklis, antioksidantas, kondicionuoja odą;
  •  Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter - tikrojo kakavmedžio sėklų sviestas, kvepalų ingredientas, minkštiklis, kondicionuoja odą;
  •  Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract - spanguolių uogų ekstraktas, pasižymi priešuždegiminiu poveikiu, antioksidantas;
  • Elaeis Guineensis (Red Palm) Oil - gvinėjinių alyvpalmių aliejus, identiškas odai minkštiklis, antioksidantas, kondicionuoja odą;
  •  Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil - tikrųjų vynmedžių sėklų aliejus, minkštiklis, antioksidantas, kondicionuoja odą; 
  •  Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract - ananasų ekstraktas, keratolitikas; 
  •  Olea Europaea (Olive) Fruit Oil - europinių alyvmedžių aliejus, minkštiklis, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis;
  • Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables - minkštiklis, kondicionuoja odą;
  •  Tocopheryl Acetate (Vitamin E) - vitaminas E, antioksidantas, drėkiklis, kondicionuoja odą;
  •  Parfum - kvepalai, sudėtyje gali būti dirginančių ar alergizuojančių medžiagų;
  • Aqua - vanduo, tirpiklis;
  • Citric Acid - citrinos rūgštis, reguliuoja ph, keratolitikas, kvapų sugėriklis;
  • Sodium Benzoate - konservantas, kvepalų ingredientas;
  • Potassium Sorbate - konservantas.

(žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, 
 raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

      Lūpų šveitiklio sudėtis nebloga - nemažai įvairių augalinių ekstraktų ir aliejų, turėtų ne tik švelniai nušveisti lūpas, bet ir tuo pačiu jas padrėkinti. Vienintelis minusas - kvapą suteikiančios medžiagos. 


   Lūpų šveitiklis yra tirštos, kreminės tekstūros,  su ganėtinai stambiais, bet tikrai ne aštriais sacharozės grūdeliais. Priemonę skirstant ant lūpų, nuo odos šilumos ji sušyla, ima tirpti, gražiai eksfolijuoja lūpas, tačiau tuo pačiu ir padrėkina. Man patinka šio šveitiklio tekstūra - nėra pernelyg skystas, tačiau tuo pačiu ir nėra per daug šiurkštus. Šveitiklis turi labai skanų (jaučiasi saldumas, bet valgyti tikrai nepatariu, nors gal ir norėtųsi), kiek rūgštoką ananasų kvapą.  Vėlgi, ananasų kvapas man labai patinka, todėl produktą naudoti tampa dar maloniau. 
     Lūpų šveitiklio sudėtis labai nebloga, jis ne tik nušveičia, bet ir padrėkina lūpas. Tai tikrai nėra būtina priemonė be kurios neišsiversčiau, bet guli mano vonios spintelėje ir kartais norisi, kad ir būnant namuose,  išsitraukti kokius lūpų dažus iš stalčiaus gilumos. O norint gražių lūpų vaizdo be gero šveitiklio neišsiverčiu. O Bite Me šveitiklį vien dėl jo fantastiško kvapo naudoti norisi. Kiekis nemažas,  sunaudoti reikia vos per 6 mėnesius.  Bet manau,  kad lentynoje neužsistovės, nes taip ir kyla rankos jį naudoti. Ir reikia priminti sau, kad jis vis tik nevalgomas. 
   O kaip Jūs? Ar naudojate pirktinius lūpų šveitiklius? Ar galvojate,  jog tai visiškai nereikalingas ir perteklinis produktas? Pasidalinkite. 

      Beauty Jar Bite Me lūpų šveitiklį įsigyti galima Eurokos parduotuvėse.Šveitiklio kaina - 2,99 eur. Kaip Jums Beauty Jar kosmetika? Ar patiko? Gal turite rekomendacijų, ką dar verta išbandyti?


Kaip visuomet dėkoju už laiką, skirtą tinklaraščio skaitymui. 

Nepamirškite užsukti ir į mano Instagram paskyrą kur rasite daugiau apžvalgų

 apie kosmetiką ir ne tik.


Komentarai

  1. tikrai fainas atrodo, nors ir šiek tiek perteklinis produktas, juolab kai lūpas pasišveist gali su kavos tirščiais ar cukrum namuose :) neperku.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. pritariu, kad nebūtinas dalykėlis, bet susigundžiau vien dėl gražios pakuotės :) man ir jo skonis patinka, kaip jaučiasi ant lūpų, tai ir rankos pačios tiesiasi naudoti . :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą