The Inkey List Peptide Moisturizer - drėkinamasis veido kremas su peptidais

                Labas. 

        Šiandien noriu su Jumis pasidalinti įspūdžiais apie jau antrąjį mano bandytą produktą iš The Inkey List - Peptide Moisturizer veido kremą su peptidais. Pirmasis bandytas The Inkey List produktas - Hyaluronic Acid - hialurono rūgšties serumas veidui manęs nesužavėjo. Serumą jau baigiau naudoti ir antrą kartą nepirkčiau vien dėl nepatogios naudojimui pakuotės. Peptidinį kremą naudoju jau trečia savaitė ir vėl gi, pirminis įspūdis manęs neapgavo.

      Oficialiame The Inkey List puslapyje galima rasti Peptide Moisturizer kremo aprašymą. Kremo sudėtyje esantys dviejų rūšių peptidai turėtų padėti natūraliai kolageno gamybai ir odos drėkinimui. Peptidai yra mažos, bet galingos aminorūgščių grandinės, padedančios odai. Nuolat naudojant peptidus, jie padeda kolageno gamyboje, oda atrodo stangresnė ir jaunatviškesnė. 

Kremo sudėtyje akcentuojami:

 - 2% Royal Epigen P5 ,   Pentapeptide-48,  padeda išlyginti odos atspalvį ir atitolinti odos ląstelių senėjimą;

- 1 % Hydrating Peptide Solution,  Acetyl Hexapeptide-37,  palaiko odos drėgmės barjerą, kad oda atrodytų natūraliai švytinti.

     Peptidai kosmetikoje nėra naujovė. Tai trumpi baltymų fragmentai, sudaryti iš kelių aminorūgščių. Šie elementai randami ir mūsų odoje, plaukuose bei naguose. Peptidai skatina kolageno sintezę, odos regeneraciją ir lėtina senėjimo procesus. Peptidų yra įvairių rūšių ir paprastai tai nėra pigi sudedamoji dalis. Tačiau jie dažniausiai randami kosmetikos priemonių sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje ir jų koncentracija produkte dažnai nėra didelė. Ne išimtis ir The Inkey List kremas.

     Galiu pagirti The Inkey List  kompaniją  dėl to, kad pateikia maksimaliai daug informacijos apie produktą ant įpakavimo.  Galima rasti informaciją ne tik apie sudėtis, aprašymą, bet ir kaip ar kada produktus naudoti ir kaip juos derinti tarpusavyje. The Inkey List šiuo atveju lenkia The Ordinary, nes padeda pirkėjui orientuotis kokius produktus rinktis ir kaip juos tarpusavyje suderinti. 

     The Inkey List Peptide Moisturiser kremo kiekis standartinis, 50 ml. talpos, kremas galioja tik 6 mėnesius nuo atidarymo, pagamintas JAV. 

    Kremo pakuotė paprasta, plastikinė, juodai baltos spalvos, nėra sunki, atidaromu juodos spalvos dangteliu viršuje. 


     Šoninėje kremo įpakavimo dalyje pateikiama informacija apie sudėtines dalis. Pasižiūrėkim atidžiau. 

Sudėtis. Produkto pagrindą sudaro tirpiklis (vanduo), drėkiklis, glicerinas, minkštiklis, emulsiklis, klampumo reguliavimo medžiaga, konservantai. Sudėtyje  yra  emulsiklių, taukmedžių sviesto, minkštiklių, kondicionuojančių medžiagų, vitamino E, konservantų, hidrinto lecitino, dviejų rūšių peptidų.

Aqua (Water/Eau), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Betaine, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Carbomer, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Sodium Gluconate, Tocopheryl Acetate, Dehydroacetic Acid, Hydrogenated Lecithin, Phenethyl Alcohol, Acetyl Hexapeptide-37, Maltodextrin, Pentapeptide-48

 (žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

        Produkto sudėtis vidutiniška, pagrindą sudaro  drėkikliai, glicerinas ir betainas. Sudėtyje yra taukmedžių sviesto, vitamino E. Taip akcentuojamų peptidų kiekis produkte yra labai mažas, visa kita, kaip paprasto, eilinio kremo sudėtis. Džiugu, jog sudėtyje nėra kvapiklių. 


    Man patinka šio kremo dozatorius, primena brangesnių brendų pakuotes. Dozatorius pasispaudžia ir pakuotės viršuje pasirodo produktas. Pakuotė yra gerokai higieniškesnė, nei dažnų veido kremų. Tačiau dozatorius nėra labai kokybiškas, kartais linkęs strigti ir tenka vis spaudinėti, kol pagaliau pasirodo viduje esantis kremas.


     Peptidinio veido kremo konsistencija kaip įprastinio, drėkinančio veido kremo. Kremas lengvai tepasi, gana greit susigeria į odą. Kremo aprašyme nurodyta, jog jis skirtas sausai veido odai. Mano veido oda riebi, tačiau produktas mano odai nepasirodė per sunkus ar per riebus. Žiemos metu nuo sauso patalpų oro mano oda linkusi sausėti, todėl žiemos metu dažnai renkuosi sunkesnius, daugiau drėkinimo suteikiančius kremus. Peptidinį kremą naudoju vakarais, man patinka, kad jis ganėtinai greit susigeria į odą, nepalieka lipnumo ar plėvelės pojūčio, neturi kvapo, nekemša porų. Tačiau šis kremas man nepaliko tokio įspūdžio, kad vos baigusi naudoti bėgčiau pirkti naujos pakuotės. Jis padrėkina odą, tačiau nepastebėjau jokio kito jo poveikio, juo labiau, kad apsaugotų nuo odos senėjimo ar sumažintų jau esamas mano raukšleles. 


      The Inkey List Peptidinį kremą man išbandyti buvo įdomu, tačiau sunaudojusi kremą antrą kart nepirksiu. Mano manymu, jog sausai veido odai drėkinimo iš šio kremo vis tik pritrūktų, na o normaliai būtų kaip tik. Nesakau, kad tai prastas produktas ir jei Jums įdomu išbandyti, galite išbandyti, tačiau stebuklų tikėtis tikrai neverta. O labiausiai man patiko kremo pakuotė, tik dozatorius galėtų būti kokybiškesnis. 


     The Inkey List Peptide Moisturiser įsigyti galima  įsigyti Cultbeauty  (kaina 14,99 £), Lookfantastic ir Feelunique . 

      Kaip Jums The Inkey List kosmetika, ar bandėte, galbūt turite rekomendacijų, o gal priešingai, nusivylėte. Pasidalinkite. 😊👇

       Nepamirškite užsukti ir į mano Instagram paskyrą, kur  rasite daugiau apžvalgų ir rekomendacijų. 

 

Komentarai