Odacite Bl+C Black Cumin and Cajeput Pimples Serum Concentrate - serumas su juoduoju kuminu ir kajeputų aliejumi riebiai, mišriai ir probleminei veido odai

       Labas. 

    Šiandien noriu su Jumis pasidalinti įspūdžiais apie dar vieną produktą, kurį radau praėjusių metų Cultbeauty Goody Bag'eOdacite Bl+C Black Cumin and Cajeput Pimples Serum Concentrate - serumu su juoduoju kuminu ir kajeputų aliejumi riebiai, mišriai ir probleminei veido odai . Šį produktą jau baigiau naudoti, po šio įrašo su juo atsisveikinsiu. Galiu prisipažinti, jog tai buvo įdomi pažintis su man visai negirdėta Odacite kompanija ir jos produktais. O ir Bl + C Black Cumin and Cajeput serumas - koncentratas mane maloniai nustebino. 

   Odacite Bl+C Black Cumin and Cajeput Pimples Serum Concentrate - serumą - koncentratą radusi CultBeauty Goody Bag'e pamaniau, jog tai bus mėginuko dydžio pakuotė (vos 5 ml), tačiau nustebau, nes pasirodo, jog tai pilnas dydis, nors iš pirmo žvilgsnio atrodo visai mažiukas. 

    CultBeauty galima rasti Odacite Bl + C serumo koncentrato aprašymą: 

Sukurti reaguoti į odos ciklus ir svyruojančius ritmus, Odacite produktai savo sudėtyje turi tik geriausios kokybės, ekologiškus ir sertifikuotus augalinius ir eterinius aliejus.  Kiekvieną intensyvų produktą galima naudoti atskirai, maišyti su įprastu kremu, taip pat atskirus produktus galima derinti, maišyti tarpusavyje, norint išspręsti tam tikras odos problemas - spuogelius, pavargusią odą, hiperpigmentaciją ir t.t. Lengvi ir greitai absorbuojami šie aliejiniai serumai giliai prasiskverbia į odą, padeda optimizuoti ląstelių funkcijas, padeda pašalinti odos netobulumus, kad veidas atrodytų sveikas ir spindintis. Produktai atkeliauja tamsios spalvos,  medicininio stiklo pakuotėse,  kad būtų išsaugotos visos vertingosios savybės, nepridedant jokių papildomų ir nereikalingų ingredientų. 

Sukurtas giliai įsiskverbti į poras Odacite Bl+ C serumas - koncentratas nuo spuogelių padeda išspręsti esmines odos problemas - išlygina, valo ir skaidrina, veido oda tampa lygi ir švytinti. Juodojo kumino aliejus padeda pašalinti visus nešvarumus, taip užkerta kelia inkštirų ir spuogelių atsiradimui, mažina uždegiminius procesus odoje, oda atrodys švaresnė ir lygesnė. Kajeputų eterinis aliejus suteikia produktui malonų, aromaterapinį kvapą, kad koncentrato naudojimas taptų dar malonesnis, tuo pačiu jis turi ir antibakterinių savybių.


     Serumas - koncentratas žada lygesnę, švaresnę veido odą, apsaugoti nuo inkštirų ir spuogelių atsiradimo, šviesinti ir gražinti veido odą. Produktą galima naudoti vieną, kaip serumą, maišyti su įprastu kremu arba jį maišyti su kitais Odacite serumais. Aprašyme nurodytas Odacite Oily-Acne Prone, Combination or Clogged Pores Serum Concentrates. 

    Ant įpakavimo pabrėžiama,  kad produktas skirtas probleminei, linkusiai į inkštirus, spuogelius veido odai, tačiau netinka jautriai veido odai.
     Juodojo kumino aliejus atgaivina, minkština, tonizuoja odą, gerina jos struktūrą ir reljefą, apsaugo nuo išdžiovinimo ir pleiskanojimosi. Stangrina odą, suteikia jai elastingumo, mažina raukšles, lygina. Aliejus valo odą nuo nešvarumų, normalizuoja riebalinių liaukų veiklą, apsaugo odą nuo uždegimų ir aknės atsiradimo. Užkerta kelią ankstyvam odos senėjimo procesui. Aliejaus išorinis naudojimas naikina odos pabrinkimus, naudojamas sumažinti celiulito žymes.
     Kajeputų (mirtenių) eterinis aliejus savo savybėmis labai primena arbatmedį, stipraus aromato, turi antibakterinių savybių.


Sudėtis. Veido serumą - koncentratą sudaro aukščiausios kokybės nerafinuotas juodojo kumino sėklų aliejus, sertifikuotas organiškas kajeputų (mirtenių) eterinis aliejus, sertifikuotas be GMO vitaminas E.

Highest-grade cold-pressed certified virgin organic Black Cumin (Nigella sativa) oil, Certified organic Cajeput (Melaleuca minor) essential oil, Certified GMO-free Vitamin E (Tocopherols) oil.

(žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, 
 raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

        Veido serumo - koncentrato sudėtis paprasta - aliejus, eterinis aliejus ir vitaminas E. Jokių papildomų priedų, konservantų ir kvapiklių. Žinoma, reikia atkreipti dėmesį, kad abu aliejai priskiriami prie erzinančių ir dirginančių, todėl jautriai odai tikrai netiks. 

      Serumas atkeliauja visai mažyčiame, tamsios spalvos, stikliniame buteliuke (tikrai primena vaistinės pakuotes). Buteliukas turi atsukamą, juodos spalvos kamštelį su nedidele, stikline pipete. Serumas - koncentratas pagamintas JAV, galiojimo laikas vis 6 mėnesiai nuo atidarymo. 


    Ant įpakavimo nurodyta, jog serumą galima naudoti ryte ir/ar vakare, po 2-3 lašelius. Produktas nerekomenduojamas jautriai odai, nurodyta jog atsiradus bet kokioms odos reakcijoms, nuplauti veido odą ir nutraukti jo naudojimą. Taip pat produktą geriausia laikyti originalioje pakuotėje, tamsioje ir vėsioje vietoje (norint kad aliejus nesugestų greičiau nei per 6 mėnesius). 


     Produktas turi patogią, nedidelę, stiklinę pipetę, kuria galima dozuoti norimą serumo - koncentrato kiekį. Tiesa, aš pipetę netyčia numečiau į kriauklę ir man tas mažytis galiukas sudužo (laimei, produktą galėjau naudoti toliau). 
   
    Veido serumas - koncentratas - ryškios, geltonos spalvos, konsistencija  neprimena aliejinės, sunkios tekstūros, daugiau panaši į kiek sunkesnio serumo. Produktas turi lengvą, nestiprų kvapą (man labai primena arbatmedį). 

     Pirmą kartą produktą naudojau kaip tipinį serumą - dengiau ant visos veido odos ir su kiekiu persistengiau. Taip pirminis įspūdis jog produktas man nepatiko. Antrą sykį produktą naudojau kitaip,  jo įmaišiau į savo įprastą veido kremą ir dengiau visą veido odą. Taip serumo - koncentrato ant odos visai nesijautė. 

    Pradėjusi naudoti šį serumą - koncentratą rugsėjo mėnesį stebuklų aš nesitikėjau. Taip jau sutapo, kaip tik tuo metu buvo jau trys mėnesiai po gimdymo ir man ne tik kuokštais pradėjo slinkti plaukai, bet ir veido oda ėmė siautėti. Nėštumo metu mano veidas neturėjo jokių pabėrimų ar spuogelių, oda atrodė labai neblogai. Po gimdymo situacija labai nepasikeitė, tačiau praėjus trims mėnesiais ant veido pradėjo atsirasti skausmingi, dideli, poodiniai spuogeliai . Jie ėmė dygti įvairiose veido vietose ir buvo tikrai skausmingi.  Tokių poodinių darinių turėjau daugybę savo paauglystės laikotarpiu, ilgus metus kovojau su akne. Sulaukus 25 tokių spuogelių ėmė mažėti, pagaliau pasisekė apmalšinti aknę. Tačiau matyt dėl besikeičiančių hormonų pusiausvyros mano oda pradėjo siautėti. Buvau labai nustebusi ir jaučiau diskomfortą. Turinčios poodinius "draugus" mane tikrai supras. Nes jie ne tik gadina vaizdą, nuotaiką, bet yra ir skausmingi ir gyja ilgai. Kaip tik tuo metu ir pradėjau naudoti Odacite serumą. Pastebėjau, kad po kokių trijų savaičių mano oda tapo švaresnė, inkštirų  intensyvumas sumažėjo, ir tokių didelių poodinių "draugų " ėmė mažėti. Galvojau, kad nesąmonė - sutapimas. Kokią savaitę serumą nustojau naudoti ir pastebėjau, jog spuogelių vėl ėmė daugėti. Mane šis produktas maloniai nustebino,  mano odai jis tiko, patiko ir tuo laikotarpiu man pagelbėjo. Nustebau, nes visada maniau, kad aliejai su riebia oda nedraugauja, tačiau šis produktas mano odai patiko. Pastebėjau, kad oda ėmė mažiau riebaluotis, tapo švaresnė. Produkto kiekis gali pasirodyti juokingas, vos 5 ml. Tačiau aš jį naudojau vakarais, maišydama su įprastu veido kremu ir jo man užteko beveik 7 mėnesiams. Galiu tik patvirtinti, kad produktas skalsus,  nereikia didelio kiekio. Aš su kremu maišiau porą mažų lašelių. Ir kremas veidui pasiskirsdydavo ant odos lengviau, ir įsigerdavo į odą produktas gana greit, nepalikdavo riebaluotos odos pojūčio. 

    Odacite serumo - koncentrato atsiliepimai Cultbeauty yra gana dviprasmiški - vieniems produktas tiko ir pasiteisino, kitiems priešingai - nedarė nieko ypatingo. Aš matyt papuoliau į tą grupę, kuriai serumas - koncentratas prilipo. Man priemonė tikrai akivaizdžiai pagelbėjo, sumažino poodinių spuogelių skaičių, palengvino jų gijimą, pamažino odos poras.  Man patinka ir produkto kvapas, labai primena arbatmedį, gaivina,  tonizuoja veido odą. Labai džiaugiuosi,  jog Cultbeauty Goody Bag'e radau Odacite Bl + C serumą. Jį sunaudojau su malonumu. Žinoma, kaina tikrai nėra maža, beveik 35 €, todėl prieš įsigyjant siūlyčiau pasiskaityti ir kitus atsiliepimus.  Kaip jau minėjau, man produktas patiko. Šiuo metu mano veido oda atrodo labai neblogai (bijau prisikalbėti), tai tokiam serumui poreikio nebejaučiu. Tačiau man buvo įdomi patirtis,  maišant įprastą kremą su aliejine priemone. Beieškodama informacijos apie juodojo kumino aliejų, radau, jog jo įsigyti galima Saflora internetinėje parduotuvėje, ten galima pasiskaityti plačiau ir apie juodųjų kmynų aliejaus panaudojimą ne tik veido, bet ir kūno odos priežiūroje, aliejus vertingas ir plaukams. 

   
      Odacite Bl + C Black Cumin and Cajeput Pimples Serum aliejinį veido serumą - koncentratą galima įsigyti CultBeauty, jo kaina siekia 31 £ (apie 35 €).

Kaip visada, dėkoju už laiką, skirtą tinklaraščio skaitymui. Nepamirškite užsukti ir į mano Instagram paskyrą, kur rasite daugiau apžvalgų apie kosmetiką ir ne tik. 

Komentarai