Too Faced Peach Mist matizuojantis makiažo fiksatorius su persikų ir figų ekstraktais

          Labas.

     Tinklaraštyje stengiuosi dalintis su Jumis atradimais, tačiau pasitaiko ir nepatikusių, nuvylusių kosmetikos produktų. Ne kartą tinklaraštyje esu gyrusi ir Too Faced kosmetiką ir beveik visos bandytos šios kompanijos priemonės man patiko (daugiau įrašų apie Too Faced kosmetiką rasite čia). Pavasarį Lookfantastic radau labai gražų Too Faced Peach kolekcijos rinkinį.  Rinkinyje radau savo mylimiausią Too Faced Better than Sex  pilno dydžio tušą (apžvalgą rasite čia), pilno dydžio Peach Perfect birią pudrą, kuri tapo mano praėjusių metų atradimu.  Apžvalgą apie birią pudrą galite  rasti čia


   Beliko neaprašyti du Sex on the Peach rinkinyje rasti produktai - makiažo bazė ir makiažo fiksatorius. Viena iš jų man labai patiko, kita priešingai - nepatiko visiškai. 


 Too Faced Peach Mist makiažo fiksatorių pagaliau sunaudojau,  po šio įrašo jis keliaus tiesiai į šiukšlių dėžę. Pirminis įspūdis manęs šį kartą neapgavo,  šis fiksatorius man pasirodė vienas pačių blogiausių, kuriuos man teko naudoti. 

      Rinkinyje radau Travel size dydžio, 30 ml. talpos makiažo fiksatoriaus pakuotę. Pilno dydžio pakuotė yra keturis kartus didesnė, 120 ml. talpos. 


      Too Faced Peach Mist makiažo fiksatorius galioja 12 mėnesių nuo atidarymo, pagamintas JAV. 


      Makiažo fiksatoriaus aprašyme teigiama, jog jis yra praturtintas persikų ir figų ekstraktais (kaip ir kiti persikų linijos produktai). Makiažo fiksatorius turėtų užbaigti makiažą, jį fiksuoti, suteikti matinį efektą bei prailginti makiažo išsilaikymą net iki 16 valandų. Skamba tikrai puikiai, tiesa? Juolab, kad ir jo kaina nėra maža. Pilno  dydžio fiksatoriaus pakuotės kaina apie 30 €. 

     Pirmiausia įdomu pasižiūrėti į sudėtines dalis. Informacijos apie sudėtį ant įpakavimo neradau, todėl nukopijavau iš oficialaus Too Faced puslapio. 


Sudėtis. Makiažo fiksatorių  sudaro vanduo, alkoholis ( tirpiklis, sausina, dirgina odą), klampumo reguliavimo medžiaga, absorbentas, drėkikliai, fiksuojanti medžiaga, antioksidantas, tirpikliai, emulsiklis, parfumai, glicerinas, persikų ekstraktas, kondicionuojanti medžiaga, figų ekstraktas, klampumą reguliuojanti medžiaga, konservantai.

Water, Alcohol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Silica, Pentylene Glycol, Hydrogenated Starch Hydrolysate, AMP-Acrylates/Allyl Methacrylate Copolymer, Hydroxyacetophenone, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Isoceteth-10, Fragrance/Parfum, Glycerin, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract/Prunus Persica Fruit Extract, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract/Ficus Carica Fruit Extract, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Benzyl Benzoate.

(žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, 
 raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

        Makiažo fiksatoriaus sudėtis vidutiniška. Aukštai tarp sudėtinių dalių - alkoholis, odą dirginanti ir sausinanti medžiaga. Sudėtyje yra ir drėkinančių, kondicionuojančių medžiagų, tarp jų, žinoma ir persikų ekstraktas. Aukštai tarp sudėtinių dalių ir parfumai, todėl produktas turi stiprų kvapą, konservantai. 


     Galiu pagirti Too Faced Peach kolekcijos produktų dizianą - gražios, žaismingos,  rožinės pakuotės. Makiažo fiksatoriaus viršuje yra užrašas Shake Me Baby ir ne veltui, nes prieš naudojimą pakuotę reikia gerai papurtyti. Fiksatoriaus viduje yra nedidelis rutuliukas, kuris purtant pakuotę turėtų padėti priemonei gerai pasiskirstyti. Man patiko fiksatoriaus dozatorius. Nors pakuotė yra tik kelioninio dydžio, pats dozatorius labai kokybiškas, purškia labai lengva,  smulkia dulksna, nesijaučia jokių stambių lašelių. 
     Labiausiai nepatiko ir erzino - labai stiprus, cheminis persikų kvapas.  Kaskart purškiant fiksatorių ant veido reikėjo gerai sulaikyti kvapą, ir po purškimo tas kvapas dar kurį laiką likdavo. Toks jausmas, kad purški kvepalus ant veido odos. Tačiau fiksatorius gražiai suliejo visus birius produktus, suteikė matinį efektą ir šiek tiek prailgino makiažo išsilaikymą. Tačiau kvapas mane erzino kiekvieną kartą.  Dar vienas minusas, jei pakuotės gerai nesupurtysi, dulksna ant veido krenta ir nudžiūna mažomis baltomis dėmelėmis, kas ne tik sugadina makiažą, ištepa drabužius ir dar sugadina nuotaiką.


     Tai pirmasis mano bandytas Too Faced kosmetikos produktas, kuris nepatiko visiškai. Tačiau tos pačios linijos biri pudra, nors taip pat turi persikų kvapą, tačiau ne tokį intensyvų ir ne tokį cheminį man tapo atradimu. Ir nors fiksatorius veikė, suteikė matinį efektą, prailgindavo makiažo išsilaikymą, tačiau vien dėl kvapo šio produkto aš nesirinkčiau ir Jums nepatariu. 


     Paskutinysis Peach persikų linijos produktas - Primed & Peachy matizuojantis praimeris man paliko visai priešingą įspūdį, vasaros metu šį praimerį naudojau su malonumu. Apie jį plačiau papasakosiu kitame įraše.

O kaip Jums Too Faced Peach linijos produktai? Ar bandėte? 

Kaip visada, dėkoju už laiką, skirtą tinklaraščio skaitymui . Ir nepamirškite užsukti į mano Instagram paskyrą, kur dalinuosi daugiau įrašų apie kosmetiką ir ne tik. 



Komentarai