The Ritual of Sakura putojantis dušo gelis su vyšnių žiedų ir ryžių ekstraktais

   Labas.

   Visai nesenai dalinausi su Jumis įspūdžiais apie The Rituals advento kalendorių (apžvalgą rasite čia ), todėl apie Rituals kosmetiką šiemet bus apžvalgų, ir turbūt ne viena. The Rituals, kaip ir L'occitane,  man asocijuojasi su dovanomis.  Tai brangesnė, kvepianti kosmetika, kurią smagu gauti dovanų, bet pačiai pirkti vis nekyla rankos. Nebent kada norisi pasilepinti. Parfumuotos kosmetikos aš kiekvienai dienai nesirenku, naudoju rečiau, nes tokia kosmetika paprastai nėra draugiška odai.

    Šios dienos apžvalga skirta itin populiarios The Ritual of Sakura linijos dušo putoms - geliui. 


     The Rituals of Sakura linijos du rinkinius gavau praėjusiais metais dovanų. Labai apsidžiaugiau, nes šią liniją buvau bandžiusi ir jos kvapas man tiko. Beje, The Rituals rinkiniai man be galo gražūs, ir puikiai tinka dovanai - jie atkeliauja jau gražiai supakuoti ir belieka tik padovanoti.


     Taip atrodo vidutinio dydžio The Ritual of Sakura rinkinys ir jo kaina apie 30 €. Jame galima rasti keturis Sakurų linijos produktus: pilno dydžio dušo gelį - putas, skystą muilą rankoms, ir du kelioninio dydžio produktus - kūno šveitiklį ir kremą.  Visų linijos produktų kvapas identiškas. Muilą iš abiejų turėtų rinkinių jau senai sunaudojau, jis man sausino rankas, paprastas, skystas muilas rankoms, tik kad kvepėjo skaniai. Bet pati tokio rankų muilo už pilną kainą nepirkčiau.


     Antrasis rinkinukas iš The Ritual of Sakura - mažesnis, produktai rinkinyje identiški, tik mažesnėse pakuotėse.  Šiuo rinkinio kaina apie 20 €.


     Dušo gelis - putos atkeliauja gražioje, baltos spalvos pakuotėje su kamšteliu viršuje. Pakuotė primena plaukų lako ar putų  įpakavimą. 


   The Rituals oficialiame puslapyje pateikiamas trumpas dušo putų  - gelio aprašymas. 


    Nieko stebuklingo produktas ir neturi daryti - tiesiog švariai nuplauti kūno odą. Žinoma, akcentuojamas prabangus aromatas ir sudėtyje esantys ryžių ir vyšnių žiedų ekstraktai.

    Dušo gelio - putų kiekis 200 ml., produktas pagamintas Italijoje.

Sudėtis.  Putojančio dušo gelio  pagrindą sudaro vanduo, PAM,valiklis, sudarantis putas, emulsiklis, kondicionuojanti medžiaga, drėkiklis, izobutanas, parfumai. Sudėtyje yra ryžių ekstrakto, vyšnių ekstrakto, konservantų, emulsiklių, drėkiklių ir visa puokštė kvapų sugėriklių ir kvapiklių.

Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Isopentane, Sorbitol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Isopropyl Palmitate, Isobutane, Parfum/Fragrance, Oryza Sativa (Rice) Extract, Prunus Cerasus (Bitter Cherry) Extract, Sodium Benzoate, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Butylene Glycol, Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool, Coumarin, Citronellol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Cinnamyl Alcohol.

(žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, 
 raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

        Dušo gelio sudėtis neblizga ir iš tokios parfumuotos kosmetikos, kaip The Rituals, turbūt ir neverta tikėtis superinės sudėties. Dušo putose yra sausinančių ploviklių, emulsiklių, visa galybė kvapiklių, konservantai. Sudėtyje yra keletas drėkiklių, kondicionuojančių medžiagų, ryžių ir vyšnių ekstraktai. Tačiau sausą ar jautrią kūno odą turintiems, The Rituals kosmetiką turbūt reikėtų apeiti iš toli. 

 

   Pakuotė turi patogų, geros kokybės dozatorių, kuris gerai paskirsto viduje esantį produktą. Dušo gelis yra įdomios, gelinės - putų tekstūros, gerai putoja, ganėtinai skalsus, nereikia didelio kiekio. 

     Priemonė gerai putoja, puikiai nuplauna kūno odą, o jau kvapas!  Kvepia visas vonios kambarys dar kurį laiką. Ir ant kūno kvapas kurį laiką dar išlieka. Tuo turbūt ir yra patrauklios tokios brangesnės,  parfumuotos kūno priežiūros priemonės, kurios elementariai daro tą patį, ką ir kelis kart pigesnės, tik būtent tas aromatas suteikia išskirtinumo jausmą, kaip namų SPA. 

     Tiesa, būtent parfumuotų kūno priežiūros priemonių kurį laiką naudoti negalėjau. Nėštumo metu mane erzino beveik visi stipresni kvapai,  o gimus mažylei dar kurį laiką parfumuotų kosmetikos produktų nenaudojau, nes kūdikiai nemėgsta aštrių, intensyvių kvapų. Ir dabar parfumuotos kosmetikos kasdien nesirenku, naudoju kelis kart į savaitę, pasilepinimui. Smagios  vonios procedūros, po sunkios dienos atpalaiduoja ne tik kūną, bet ir sielą. Namų SPA irgi labai geras dalykas. Pasilepinti geru šveitimu, kauke ar kvepiančiu kūno kremu. 

     The Ritual of Sakura dušo gelį sunaudojau, man  patiko. Turiu dar vieną tos pačios linijos, tik kelioninio dydžio pakuotėje. Mielai naudosiu.  Sakurų kvapas manęs neerzino, todėl lentynoje nedulkės. 

            The Rituals dušo gelių kaina siekia apie 9 eurus. Tikrai nepigus produktas, bet kartais pasilepinti juk reikia, tiesa? O jei įdomu išbandyti, visada galima rinktis rinkinį su mažesnio dydžio produktais. 

     Kaip Jums The Ritual of Sakura linijos produktai? Ar patiko? O gal turite kitą mėgstamą The Rituals kvapą? Pasidalinkite.  😊

       Dėkoju už skirtą laiką tinklaraščio skaitymui. Nepamirškite užsukti ir į mano Instagram paskyrą, kur dalinuosi įspūdžiais apie kosmetiką ir ne tik. 😊↘️


Komentarai

  1. Bandžiau kartą miniuką dušo aliejaus - patiko. Visai norėčiau pilnos pakuotės, tik ne rožių kvapo :D Reiks kada prisiruošti įsigyti

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą