The Ritual of Advent Countdown to Christmas advento kalendorius - ar buvo verta?

       Labas.

      Sunku patikėti, jog taip lauktos didžiosios metų šventės jau baigėsi. Ir taip kasmet, lauki lauki, o jos tiesiog pralekia. O ilgąjį švenčių laukimą labai praskaidrina advento kalendoriai, kurie tapo ne tik nepamainomi vaikams, bet ir suaugusiems.

     Aš šiemet turėjau net du advento kalendorius. Labiausiai norėjau Asos,  bet jį pražiopsojau, labai greit buvo išparduotas. Todėl Douglas parduotuvėje įsigijau Rituals advento kalendorių. Tačiau Asos kalendorius netikėtai sugrįžo į prekybą ir spėjau pačiupti ir jį. Žinoma, mano piniginė verkė, tačiau tuo pačiu aš ir džiaugiausi, nes abiejuose kalendoriuose radau nemažai įdomių priemonių,  kurias bus įdomu mėginti ir įspūdžiais dalintis su Jumis.

     Šiandien dalinuosi apžvalga apie The Rituals of Advent Countdown to Christmas , mažesnįjį advento kalendorių. Jis jau pilnai išpakuotas, visi rasti dalykėliai jau iščiupinėti. Bet nusprendžiau paskirti šiam kalendoriui atskirą įrašą. Rituals kalendorius išleidžia kiekvienais metais, jie būna kažkiek panašūs, todėl manau, kad galbūt ateinančiais metais šis įrašas kažkam gali būti naudingas. O tuo pačiu galiu ir pati įvertinti, pasiskaičiuoti, ar tikrai buvo verta, pasidalinti su Jumis, kas man patiko, o kas nelabai. Kitame įraše būtinai psidalinsiu ir įspūdžiais apie ASOS advendo kalendorių.

     Rituals šiemet siūlė įsigyti du advento kalendorius, aš išsirinkau mažesnį, o tuo pačiu ir pigesnį. Man didysis Rituals advento kalendorius patiko labiau, tačiau jis buvo gerokai didesnis,  3D formos , o tokio aš tiesiog neturėjau kur laikyti. Rituals advento kalendoriaus kaina Douglas parduotuvėje buvo apie 60 €, tačiau man pasisekė ir aš kalendorių įsigijau su dvidešimt procentų nuolaida.

   Rituals kalendoriaus dizainas man labai patiko. Kalendorius atkeliavo gražiai įpakuotas, įrištas kaspinu, kaip didžiulė dovana. 

     Viršutinė kalendoriaus dalis nusiėmė ir pats advento kalendorius atrodo kaip kalėdinis namelis, su 24 langeliais. 

     Kalendoriaus vidinė dalis pagaminta iš plastiko, išorinė dalis - iš popieriaus, todėl kalendoriaus įpakavimą galima drąsiai rūšiuoti. 

     Kaip ir kasmet, didžioji dalis Rituals mažesniųjų kalendorių yra skirti daugiau kūno priežiūros priemonėms, tačiau aš Rituals kosmetikos esu bandžiusi dar labai nedaug. Man labiausiai pažįstama Rituals of Sakura linija, o daugiau kitų kompanijos priemonių esu bandžiusi vos keletą. 

     Toliau trumpai pasidalinsiu įspūdžiais, ką šiemet slėpė The Ritual of Advent Countdown to Christmas kalendorius. Kartu bandysiu paskaičiuoti kalendoriuje rastų produktų vertę.

     Pirmajame langelyje radau limituoto leidimo Rituals Amsterdam kolekcijos dušo putas. Priemonės prausimuisi nėra kažkoks stebuklas, bet tai tikrai naudingas ir reikalingas dalykas. Žinojau, kad Rituals kalendoriuje tokių putų bus, o esu bandžiusi tik Ritual of Sakura linijos, todėl buvo įdomu išmėginti kitų linijų kvapus. Rituals Amsterdam dušo putų kiekis - 50 ml. Pilno dydžio dušo putų pakuotė - 200 ml., kaina Rituals elektroninėje parduotuvėje - 10,50 €. Taigi mėginuko dydžio vertė apie 2,6 €. 

    Antrajame langelyje slėpėsi The Ritual of Jing Deep Sleep pagalvės purškiklis, kuris turėtų padėti geriau miegoti. Mėginuko dydžio pakuotė visai nedidelė, vos 20 ml.  Kvapas nėra labai stiprus, jaučiasi levandų aromatas. Nesu megėja tokių pagalvės purškiklių, tačiau kaip įprastą oro gaiviklį tikrai sunaudosiu. Tik gaila, kad toks mažiukas. Pilno dydžio pakuotė - 50 ml, kaina - 17,50 €. Mėginuko vertė apie 7 €. 

     Trečiajame langelyje slėpėsi The Ritual of Ayurveda rankų balzamas. Džiugu, jog tai pilno dydžio produktas (kiekis - 70 ml., vertė - 9,90 €). Kremo sudėtyje yra saldžiųjų migdolų aliejaus, indiškos rožės ekstrakto. Rankos turėtų būti pamaitintos ir švelnesnės. Kvapas nėra labai stiprus, jaučiasi rožių aromatas. Negaliu pasakyti, kad nepatiko, tačiau rankų kremų turiu nemažai, todėl šis iškeliaus dovanoms. Pati tokio brangaus kremo rankoms tikrai nepirkčiau, nemanau, kad verta tiek mokėti. Bet tikiu, kad dovanų gauti brangesnį kremą visada smagu. Juolab, kad ir kvepia visai neblogai. 

     Ketvirtajame langelyje radau Green Cardamon linijos kvapnią žvakę. Žvakė nedidelio, Travel size dydžio, 25 g. Pilno dydžio žvakė - 360 g. ir jos vertė net 29,90 €. Žvakė pagaminta iš 70%  natūralaus vaško, jos užtekti turėtų iki 60 val. Pati tokių brangių žvakių niekada neperku, geriausiu atveju renkuosi žvakes iš Ikea. Bet išmėginti buvo tikrai įdomu. Ši žvakė man kvepia ganėtinai saldžiai, kvapas primena saldžių kvepalų. Šią žvakę jau spėjau sudeginti, ji man degė apie 12 val. Tokio miniuko vertė apie 2 €.  Pati žvakės už tokią sumą tikrai nepirkčiau, bet gavusi dovanų -  visai apsidžiaugčiau.


     Penktajame langelyje radau The Ritual of Holi baltosios lelijos ir persikų kvapo kūno purškiklį. Produktas man įdomus, patiko, tik gaila, kad toks mažiukas, vos 20 ml. Kvapas ganėtinai saldus, jaučiasi gėlių ir persikų aromatas. Tokio dydžio užteko vos porai kartų, naudojau vos ne kaip kvepalus, kvapas ant kūno išsilaikė visai neblogai. Pilno dydžio produkto kiekis - 150 ml., kaina 9,90 €. Miniuko vertė apie 1,5 €. 


     Šeštajame langelyje radau The Ritual of Sakura kūno kremą. Šį produktą jau esu bandžiusi, jis man patiko. Kvapas jaučiasi gėlių, bet nepasakyčiau kad labai intensyvus ar erzinantis. Kremas greit susigeria, nėra lipnus, palieka lengvą plėvelės pojūtį ant odos, tačiau nėra stipriai drėkinantis. Kūno kremas mėginuko dydžio, 70 ml. Pilno dydžio pakuotė 220 ml., kaina 18,50 €. Mėginuko vertė apie 5,80 €. 


     Septintajame langelyje radau The Ritual of Samurai linijos kūno ir plaukų gelį. Tai vyriškos linijos produktas ir man šiek tiek keista, kad vyriškas produktas įdėtas į moterišką kalendorių. Gerai, jei turi vyrą ar draugą, galbūt brolį,  kuriam gali padovanoti, o jei neturi? Kur tada tokį daiktą dėti? Nebent pačiai bandyti naudoti. Mėginuko vertė - 3,90 €. Tokio dydžio pakuotę galima įsigyti ir Rituals  parduotuvėje. 

     Dešimtajame langelyje radau The Ritual of Namaste Anti - Aging linijos ampulę veidui. Tai vienintelis kalendoriuje rastas produktas, skirtas veidui. Tokias ampules kalendoriuje radau dvi, antroji slėpėsi septynioliktajame langelyje. 

     Ampulė skirta vienkartiniam naudojimui. Kiekis vos 2 ml. Šis produktas turėtų suteikti odai intensyvų drėkinimą, padėti sumažinti raukšles, atgaivinti veido odos spalvą. Pilno dydžio ampulių pakuotė - 7 ampulės, jų kaina  27,50 €. Taigi dviejų ampulių vertė  apie 7,60 €. Išbandyti tikrai įdomu, tik vis tiek norėtųsi bent jau po porą ampulių kiekviename langelyje.


     Vienuoliktame langelyje radau The Ritual of Ayurveda dušo aliejų. Tai kelioninio dydžio pakuotė, 75 ml. Šį produktą jau esu bandžiusi, radau vienoje iš Lookfantastic grožio dėžučių. Negaliu pasakyti, kad šis aliejus mane stirpiai sužavėjo. Aliejinės tekstūros, neputoja, skaniai kvepia, nesausino odos. Tačiau man labiau patinka putojančios prausimosi priemonės, todėl  pilno dydžio aš nepirkčiau. Miniuką manau sunaudosiu. Pilnos pakuotės dydis - 200 ml, kaina 8,50 €. Mėginuko vertė apie 3 €.


     Dvyliktame langelyje radau pirštines, skirtas kūno šveitimui. Manęs šis produktas nesužavėjo, vietoj jo tikrai galėjo būti įdomesnis, kad ir kelioninio dydžio dalykėlis. Šio daikto vertės negaliu įvardinti, na, kad jau iš Rituals , tai tarkime kad ir galėtų kainuoti kokį vieną eurą. 

   Tryliktame langelyje radau dar vieną žvakę. Šį kartą iš Wild Fig linijos. Žvakė tokio pat dydžio kaip ir pirmoji, 25 g. Kvapas patiko, primena vaisių, šiek tiek rytietiškų kvapų mišinį. Žvakės vertė apie 2 €.



     Keturioliktame langelyje radau The Ritual of Karma dušo gelį. Tačiau šio produkto dydis visai juokingas, vos 20 ml. Pilno dydžio pakuotė - 200 ml., kaina 8,50 €. Miniuko vertė vos 0,85 €.  Gal ir geriau nei pirštinė,  bet vis tiek nuvylė toks mažytis dydis. Kartu ir miniuko įpakavimas nekoks, nes pakuotės kamštelis iki galo ir neužsisuka. Jei jau deda dušo gelio miniuką, tai norėtųsi gerokai didesnio kiekio. 


    Penkioliktame langelyje slėpėsi dar vienas nusivylimas - dildė nagams. Bet rimtai, negi nėra ką daugiau į tuos kalendorius dėti... Jau geriau bet koks nedidelis, kelioninio dydžio produktas, negu toks bevertis daiktas.. 


     Šešioliktame langelyje radau antrąjį The Ritual of Sakura linijos produktą, nedidelio, kelioninio dydžio (25 g.) muiliuką. Mažiukas, bet pandemijos laikotarpiu muilo juk niekad nebus per daug, sunaudosiu. Miniuko vertė apie 0,85 €.



   Aštuonioliktame langelyje radau antrąjį The Ritual of Namaste linijos produktą - Travel size dydžio (10  vnt) servetėles. Tinka naudoti veido valymui, makiažui valyti.  Labai nenudžiugino,  bet geriau nei pirštinė arba dildė. Miniuko vertė - 2,90 €. 


    Devynioliktame langelyje radau The Ritual of Karma kelioninio dydžio (50 ml.) dušo putas. Tos pačios linijos kaip ir tas super mažiukas 20 ml. dydžio buteliukas. Bent jau šiame langelyje dydis padoresnis. Vertė apie 2 €. 


     Dvidešimtame langelyje radau dar vieną nedidelio dydžio žvakę iš Black Oudh linijos. Šios žvakės kvapas - intensyvus, rytietiškais motyvais. Patiko. Vertė apie 2 €.



     Dvidešimt pirmame langelyje radau dar vienas dušo putas iš The Ritual of Jing linijos. Dydis identiškas, 50 ml., vertė apie 2,30 €.


     Dvidešimt antrame langelyje radau The Ritual of Happy Buddha šveitiklį kūnui. Taip pat mėginuko dydžio, 70 ml. Kvapas jaučiasi net nepradarius pakuotės - gaivus, energizuojantis, apelsinų. Pilno dydžio šveitiklio pakuotė  - 250 ml., kaina - 14,90 €. Mėginuko vertė apie 4 €. 


     Dvidešimt trečiame langelyje radau The Ritual of Hamman, kelioninio dydžio, 70 ml., kūno kremą. Pilno dydžio pakuotė - 220 ml, kaina - 18,50 €. Mėginuko vertė apie 6 €. 


     Paskutiniajame, dvidešimt ketvirtame langelyje radau The Ritual of Hammam, kelioninio dydžio dušo putas. Miniuko vertė apie 2 €. 


     The Rituals kalendoriuje  tikėjausi rasti daugiau kūno priežiūros produktų.  Tačiau norėtųsi didesnės įvairovės, daugiau skirtingų linijų produktų. Juk Rituals savo asortimente turi nemažai įdomių linijų, skirtingų kvapų. Kalendoriuje man visai nepatiko tik du rasti produktai -  pirštinė ir dildė. Visi kiti rasti produktai nėra prasti, tik kai kurių kiekiai visai mažiukai. Liūdina ir tai, jog iš visų kalendoriuje rastų produktų tik vienas rankų kremas buvo pilno dydžio,  visi kiti - mėginukai.

     The Rituals kalendoriaus pliusai:
  • gražus kalendoriaus dizainas, puikiai tinka dovanai;
  • galimybė išbandyti įvairių The Rituals linijų produktų;
  • daug įvairių kūno priežiūros priemonių;
  • rūšiavimui tinkama kalendoriaus pakuotė.
The Rituals kalendoriaus minusai:
  • kaina;
  • kalendoriuje maža produktų įvairovė, dauguma skirti kūno priežiūrai;
  • beveik visi kalendoriuje rasti produktai yra mini dydžio.
     Norisi pagirti The Rituals kalendoriaus kokybę. Jis man pasirodė tvirtas, kokybiškas, durelės gražiai atsidarinėjo, kalendorius man niekur nesuplyšo. Prieš porą metų turėjau labai panašaus tipo Eurokos kalendorių, tai jis pabaigoje visai suplyšo. 


    Kalendoriaus aprašyme buvo nurodyta, jog jį įsigydami sutaupysime net 45 procentus kalendoriaus vertės. Kalendoriaus kaina Douglas parduotuvėje buvo 59,99 euro. Mano skaičiavimu, kalendoriuje esančių priemonių vertė yra apie 76 eurai. Vertę apskaičiavau apytiksliai, nes miniuko dydžio priemones nėra lengva įvertinti.
     The Ritual of Advent Countdown to Christmas kalendorių įvertinčiau stipriu septynetu iš dešimties galimų. Kalendorius tikrai nebuvo blogas, jame rastas priemones mielai naudosiu. Tačiau man pritrūko didesnės įvairovės ir daugiau pilno dydžio priemonių. Manau, kad kitais metais Rituals kalendoriaus nebesirinkčiau. 


     Kaip Jums šių metų The Rituals kalendorius? Patiko? Ar vertas savo kainos? O kokį advento kalendorių šiemet Jūs lukštenote? Ar buvo verta? Pasidalinkite.

     Kaip visada, dėkoju už skirtą laiką tinklaraščio skaitymui.

 Nepamirškite užsukti ir į mano IG, kur dalinuosi įrašais apie
 kosmetiką ir ne tik. 




Komentarai