Pirmoji pažintis su Salerm Cosmetics kompanijos produktais iš VitrinaPro

      Labas.

    Šiandien noriu su Jumis pasidalinti įspūdžiais apie du Salerm Cosmetics kompanijos produktus: rankų kremą su probiotikais ir taukmedžių sviestu bei kreminius kreidelės tipo lūpų dažus. Šias abi kosmetikos priemones gavau dovanų iš VitrinaPro. Labai smagu vėl bendradarbiauti su VitrinaPro komanda ir tuo pačiu išbandyti naujas, dar nemėgintas priemones. Apžvalgoje pasidalinsiu apžvalga ir įspūdžiais. VitrinPro neprašė manęs šių produktų girti, galiu drąsiai dalintis savo nuomone ir įspūdžiais. 

     Salerm kompanija man nebuvo žinoma, tai pirmoji mano pažintis. VitrinaPro galima rasti trumpą Salerm Cosmetics apibūdinimą:

Salerm (Ispanija). Kompanija veikia daugiau nei 50 metų ir šiandien Salerm Cosmetics yra viena iš svarbiausių Ispanijos kompanijų grožio ir plaukų priežiūros srityje. Bendrovė gali didžiuotis turėdama savo tyrimų ir plėtros laboratoriją, kuri leidžia išlikti tyrimų ir naujų kosmetikos formulių kūrimo priešakyje. Šiuo metu kompanija veikia penkiuose kontinentuose ir yra įkūrusi daugiau nei 30 padalinių didžiuosiuose pasaulio miestuose tokiuose kaip Niujorkas, Frankfurtas, Maskva, Milanas ir Meksikas. Barselonoje įsikūrusi kompanijos stilistų akademija. Salerm Cosmetics prekinis ženklas apima platų spektrą produktų skirtų plaukų kosmetikos procedūroms ir modeliavimui bei tenkinančių profesionalių stilistų ir jų klientų poreikius. VITRINA yra oficialus Salerm Cosmetics atstovas Lietuvoje.

Visą Salerm Cosmetics asortimentą VitrinaPro galite rasti čia

   Daugiau informacijos galima rasti oficialiame Salerm Cosmetics puslapyje (nuoroda čia).

        Šiuo metu reikia dažnai dezinfekuoti ir plauti rankas. Mano rankų oda linkusi sausėti, o žiemos metu ši problema tampa dar opesnė. Todėl be gero, maitinančio rankų kremo aš neišsiverčiu. O naujus produktus bandyti visuomet įdomu. Todėl apsidžiaugiau jog turiu galimybę išbandyti naują rankų kremą.

     Kremas atkeliauja standartinėje, išspaudžiamoje pakuotėje, su atsukamu kamšteliu. Pakuotė man labai primena žymiuosius L'occitane rankų kremus. Pakuotė nedidelė, kompaktiška, puikiai tinka nešiotis su savimi rankinuke. 

     Rankų kremo kiekis - 30 ml. Kremas galioja 12 mėnesių nuo atidarymo,

 pagamintas Ispanijoje.

     VitrinaPro el. parduotuvėje galima rasti Salerm Cosmetics rankų kremo aprašymą:

Rankų kremas su probiotikais ir taukmedžio sviestu Drėkina, atkuria ir apsaugo net labiausiai pažeistas rankas. Preparatinis rankų kremas „Salerm Cosmetics“ ypač tinka grožio specialistams dėl puikios drėkinamosios ir atkuriamosios galios. Jis siūlo maksimalų drėkinimą ir apsaugą net labiausiai pažeistoms rankoms. Jo formulėje yra aktyvių prebiotinių ingredientų, galinčių selektyviai sustiprinti mūsų odos atsinaujinimą, pusiausvyrą ir mikrobiotinį aktyvumą, užkertant kelią kenksmingų bakterijų dauginimuisi mūsų organizme. Priobiotikas, esantis formulėje, yra pagrįstas jogurto ir inulino mišiniu, kurie sumažina patogeninių bakterijų dauginimąsi ir palaiko naudingus mikroorganizmus, natūraliai randamus mūsų odoje. 
KITI AKTYVŪS KOMPONENTAI - Karbamidas. Padeda pašalinti negyvas ląsteles, atnaujinant paviršinius sluoksnius ir sumažinant suragėjusios odos išvaizdą. - Glicerinas. Suminkština ir suteikia papildomą drėkinimą. - Natris. Viena iš efektyviausių mūsų organizmo drėkinamųjų medžiagų. Natūralios odos drėgmės balanso raktas. - Alantoinas. Gydomasis ir apsauginis ingredientas. Dažniausiai randamas tokiuose augaluose kaip alavijas. - Taukmedžio sviestas. Maistinės ir antioksidantinės savybės, turinčios nepakeičiamų riebiųjų rūgščių. - Bisabolis. Raminantis agentas, turintis natūralų priešuždegiminį poveikį.

    Kremas turėtų drėkinti ir maitinti rankų odą, padėti atkurti pažeistą odą. Aprašyme nurodyta, jog kremas turėtų netgi užkirsti kelia kenksmingų bakterijų dauginimuisi. 


  Sudėtis. Rankų kremo pagrindą sudaro tirpiklis, taukmedžių sviestas, glicerinas, drėkikliai, emulsikliai, minkštikliai. Sudėtyje yra klampumo reguliavimo medžiagų, emulsiklio, kondicionuojančių medžiagų, rožių sėklų aliejaus, alantoino,  odą raminančių medžiagų, pieno rūgšties, emulsiklių, konservantų ir kvapą suteikianąių medžiagų.

AQUA (WATER/AU), BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), GLYCERIN, UREA, PENTAERYTHRITYL DISTEARATE, CAPRYLYL, METHICONE, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, INULIN, SODIUM PCA, ROSA MOSCHATA SEED OIL, ALLANTOIN, YOGURT POWDER, BISABOLOL, LACTIC ACID, CETETH-20, STEARETH-20, PEG-75 STEARATE, SODIUM POLYACRYLATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN,
PARFUM (FRAGRANCE)

(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

Rankų kremo sudėtis nebloga. Daug drėkiklių, minkštiklių, odą raminančių, kondicionuojančių , odai padedančių atsinaujinti medžiagų. Tarp sudėtinių dalių - konservantas fenoksietanolis. Sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje - kvapą suteikiančios medžiagos.


Rankų kremas - lengvos, kreminės tekstūros, gerai  pasiskirsto ant odos, greit įsigėria į odą. Kremas ant odos palieka lengvą, kiek parfumuotą kvapą, drėkina, švelnina rankų odą.  Kremas greit įsigeria į rankų odą, nėra lipnus, todėl puikiai tinka naudoti dienos eigoje, po rankų plovimo. Aš nemėgstu itin riebių rankų kremų, kurie sunkiai įsigeria į odą ir persiduoda ant liečiamų paviršių. 


Salerm Cosmetics rankų kremą mielai naudoju. Ar šis kremas tikrai gali apsaugoti odą nuo kenksmingų bakterijų dauginimosi? Kažkaip abejoju, tačiau kad priemonė tikrai padrėkins sausą rankų odą, garantuoju. Salerm Cosmetics rankų kremą galima įsigyti VitrinaPro el. parduotuvėje arba fizinėse parduotuvėse. Kaina  nėra didelė, 30 ml. pakuotės -  trys eurai, kremą rankoms galima įsigyti ir didesnės talpos, 75 ml. pakuotėje (kaina -  6,70 eurų), o su nuolaida galima įsigyti ir pigiau. Jeigu Jūs mėgstate L'occitane rankų kremus, tik norėtumėte sutaupyti, Salerm Cosmetics rankų kremai - puiki alternatyva. 


Antrasis Salerm Cosmetics produktas - ilgai išliekantys, kreidelės arba pieštukiniai lūpų dažai. Mano turima spalva - 07 Soft Strawberry. Savo kosmetikos kolekcijoje turiu vos keletą, tokio tipo lūpų dažų, bet galiu pripažinti, jog tokius, pieštukinius lūpų dažus yra gerokai patogiau naudoti. Labai panašaus tipo lūpų dažus iš Kiko Milano vasarą naudojau labai dažnai, tik, kad Kiko Milano lūpų dažai nebuvo tokie pigmentuoti. 


Salerm Cosmetics kreminių lūpų dažų VitrinaPro galima rinktis nuo švelnesnių iki tikrai ryškesnių atspalvių. 


Kreminiai lūpų dažai yra pieštuko formos, su dangteliu. Lūpų dažų kiekis - 1,3 g., galioja 36 mėnesius nuo atidarymo, pagaminti Ispanijoje.




VitrinaPro el. parduotuvėje galima rasti trumpą Salerm Cosmetics ilgai išliekančių kreminių lūpų dažų aprašymą:

Kreminės tekstūros lūpų dažai, kurių sudėtyje yra augalinės kilmės minkštinančių medžiagų, puikiai tinkančių lūpų priežiūrai ir drėkinimui. Galima rinktis iš daugybės spalvų lūpų dažų, pasižyminčių intesyvia pigmentacija, puikiu padengimu ir ilgalaikiais rezultatais. Galima rinktis blizgų arba aksominį užbaigimą. Lūpų dažų pieštuko formatas ir kūgio formos galiukas leidžia dažus paskirstyti lengvai ir tiksliai. TIKSLUS IR PATOGUS PADENGIMAS Pieštukiniai lūpų dažai su kūgio formos galiuku užtikrina patogų ir preciziškai tikslų padengimą. Twist-Up sistema leidžia lengvai reguliuoti pieštuką. 
PAGRINDINĖS VEIKLIOSIOS MEDŽIAGOS FITOSKVALANAS Augalinis minkštiklis, turintis panašių į odą savybių. Lengva ir prisitaikanti tekstūra ir dinaminės drėkinančios savybės užtikrins dar didesnį komfortą. SFERINIS SILIKONAS Neleidžia spalvai išsilieti pro lūpų kontūrus, suteikia kreminę, bet neriebią tekstūrą. Sumažina smulkių mimikos linijų matomumą ant lūpų. TRUE COLOR GELINĖ SISTEMA Aktyvusis komponentas, grynus spalvos pigmentus paverčiantis lengvai išsisklaidančiu geliu, kad ilgiau išlaikytų spalvos sodrumą.


Lūpų dažai turėtų būti ne tik ilgai išliekantys, pigmentuoti, tačiau tuo pačiu ir nesausinti lūpų. 


Sudėtis. Lūpų dažų pagrindą sudaro minkštikliai, emulsiklis, sintetinis vaškas, žėrutis, drėkiklis. Sudėtyje yra kondicionuojančių, klampumo reguliavimo medžiagų, lecitino, vitamino E ir C, emulsiklių, dažiklių ir pigmentų, UV absorbento. 

Isononyl  Isononanoate, Polymethylsilsesquioxane, Squalane, Hydrogenated Polyisobutene, Polyethylene, Synthetic Wax, Cl 77019 (Mica), Calcium Aluminum Borosilicate, Caprylic/Capric Triglyceride, C30-45 Alkyl  Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone, Silica, Stearalkonium Bentonite, Cetyl Dimethicone, Lecithin, Propylene Carbonate, Tin Oxide, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Laureth-4, Citric Acid, Cl 15850 (D&C RED No. 7 Lake), Cl 15850 (D&C RED No. 6), Cl 454410 (D&C RED No. 28 Lake), Cl 77891 (Titanium Dioxide)

(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

Lūpų dažų sudėtis nebloga. Jų pagrindą sudaro minkštikliai, emulsikliai, sintetinis vaškas, žėrutis, drėkiklis. Turėtų drėkinti, nesausinti lūpų. Sudėtyje naudojami pigmentai, todėl šie lūpų dažai tinka veganams. Džiugu, jog sudėtyje nėra kvapiklių ar kvapą suteikiančių medžiagų. 

      Mano turima spalva 07 Soft Starwberry. Pagal pavadinimą, tai turėtų būti lengvo, braškinio atspalvio lūpų dažai. Atspalvis tikrai labai primena braškinę, raudoną spalvą.

    Lūpų dažus - pieštuką lengva aplikuoti ant lūpų - patogus naudojimui kūgio formos galiukas padeda lengvai brėžti pagal lūpų kontūrą ir tuo pačiu gražiai padengti lūpas. Produktas gražiai dengiasi ant lūpų, spalvos pigmentas pasiskirsto tolygiai. Norimą atspalvį galima dengti palengva - nuo vos vos rausvų lūpų iki intensyvių, ryškių braškės raudonumo lūpų atspalvio. Lūpų dažai nėra matiniai, satininio užbaigimo, kreminiai, todėl nesausina lūpų, bet tuo pačiu ir nėra labai ilgai išliekantys bei persiduoda ant lūpomis liečiamų paviršių. Lūpų dažai nusivalo palengva, pigmentas šiek tiek įsigeria į lūpas, todėl nelieka negražių ir ryškių linijų apie lūpų kampučius. 

     Kaip matote, spalva ant lūpų atrodo tikrai ryški. Atspalvis man patiko, tik rudens ir žiemos sezonui galbūt nelabai tinka, bet pavasariui ir vasarai man tokia spalva - super graži. Lūpų dažai persiduoda ant liečiamų paviršių, todėl ir po kauke juos nešioti netinka, nes jie linkę tepti. Reikia tik tikėtis, kad atėjus pavasariui jokių kaukių galėsime nebenešioti ir galėsim traukti iš stalčių tokias ryškias ir gražias spalvas.

    Salerm Cosmetics lūpų dažus vertinčiau gerai. Formulė nėra sausinanti, tačiau taip pat nėra ir super ilgai išliekantys. Būtų įdomu išmėginti ir kasdienai draugiškesnį atspalvį. Šiuos lūpų dažus galima įsigyti VitrinaPro parduotuvėse, jų kaina - 8,90 Eur.

     Kaip Jums Salerm Cosmetics produktai? Ar bandėte, kokie Jūsų įspūdžiai? Pasidalinkite.

   Aš esu įsigijusi dvi Salerm Cosmetics plaukų priežiūros priemones - Salerm Cosmetics Shampoo Color spalvą suteikiantį šampūną ir Platinum kaukę. 

    Kol kas abu produktus vis dar testuoju ir tvirtos nuomonės neturiu, bet išmėginusi ilgiau, įspūdžiais būtinai pasidalinsiu savo IG arba viename iš blogo įrašų. Dar smalsu išmėginti daugiau kompanijos kuriamos dekoratyvinės kosmetikos ir šepetėlių makiažui? Gal turite rekomendacijų? Pasidalinkite.

     Dėkoju VitrinaPro už galimybę išmėginti naujų kosmetikos priemonių. 


Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)

Komentarai