OFRA BY SAMANTHA MARCH dekoratyvinės kosmetikos rinkinys - bronzeris, skaistalai, hailaiteris ir du produktai lūpoms

     Labas.

   Šios dienos įraše noriu su Jumis pasidalinti įspūdžiais apie OFRA by Samantha March bendrai sukurtų produktų rinkinį. Tai pirmoji mano pažintis su OFRA kosmetika, o šį rinkinį jau senokai buvau įtraukusi į savo norų sąrašą. Ir vos tik BeautyBay paskelbtė šiam rinkiniui 40% nuolaidą,  nė nedvejodama įsigijau. 

    Samantha March yra amerikietė, knygų ir grožio blogerė (jos youtube kanalą galite rasti čia). Man patinka šios merginos kuriami video, apžvalgos ir makiažai. O jos kuriami video Will I Buy It populiarūs tarp kosmetikos mylėtojų. Prisipažinsiu, ir aš turėdama laiko juos pasižiūriu. Įdomu, ką naujo ir įdomaus išleidžia kompanijos ir kokia grožio bendruomenės narių nuomonė apie naujienas. Samantha March praėjusiais metais buvo tituluota ir viename iš grožio bendruomenės apdovanojimų, kaip geriausia metų influencerė, besidalijanti apžvalgomis apie odos priežiūrą. Na, o štai OFRA kosmetika turbūt Jums turėtų būti pažįstama, išpopuliarėjusi savo kuriamais akinančiais hailaiteriais. 

     Samantha March kartu su OFRA sukurtame rinkinyje galima rasti net penkis produktus: hailaiterį, bronzerį, skaistalus, skystus lūpų dažus ir lūpų blizgį. Jei įdomu, galite užsukti į šios grožio blogerės youtube kanalą ir pasižiūrėti visų priemonių pristatymą su trumpa kiekvieno produkto istorija (nuoroda čia).

    Rinkinys atkeliauja gražioje, pastelinės spalvos dėžutėje. Tačiau kiekvieną rinkinyje esantį produktą galima įsigyti ir atskirai. 


     Nugarinėje įpakavimo dalyje galima rasti trumpą informaciją apie visus produktus.

   Dėžutė atsiverčia lyg knyga ir viduje galima pasiskaityti apie pačią kolekcijos kūrėją  - Samanth'ą


Visi rinkinyje esantys produktai atkeliauja standartinėse OFRA kuriamose, baltos spalvos, plastikinėse pakuotėse.

 
   Veido produktų pakuotės jaučiasi gana sunkios, brangesnės, tvirtu magnetiniu uždarymu. Viduje yra kokybiškas, nedidelis veidrodis. Pakuočių dizainas man patinka, minimalistinis, estetiškas, tačiau panaudojusi priemones jau kurį laiką galiu pripažinti, jog nėra praktiškos -  linkusios teptis. O ant baltos spalvos matosi kiekviena dalelė, todėl po ilgo naudojimo pakuotės tikrai neatrodys gražiai.


          Taip atrodo visi rinkinyje esantys produktai iš arčiau. Hailaiteris, skaistalai ir bronzeris padalinti į dvi dalis, todėl spalvas galima naudoti atskirai, arba maišyti jas tarpusavyje.

    Pirmasis rinkinyje esantis produktas -  hailaiteris Start Inspired.  Šis produktas yra dviejų atspalvių, padalintas į keturias dalis. Hailaiterio spalvos nėra naujos, tai yra žinomi OFRA hailaiterių atspalviai - Star Island ir Pillow Talk. Tai du mylimiausi kolekcijos kūrėjos hailaiterių atspalviai, kuriuos ji nusprendė sudėti į vieną produktą.


Hailaiterio kiekis 10 g. Produktas pagamintas JAV. 


        Star Island yra šilto, gelsvo atspalvio, o Pillow Talk - švelniai rožinio atspalvio. Kiekevieną spalvą galima naudoti atskirai, arba maišyti jas tarpusavyje. Bandžiau nufotofrafuoti, kaip produktai atrodo ant odos, tačiau man nepavyko padaryti gražios, ryškios nuotraukos. Realiai hailaiteriai atrodo labai intensyvūs, ir geriau dengiasi ant odos šepetėliu. Abi spalvos itin pigmentuotos, intesyvios, reikia labai mažai produkto norint išgauti stipraus įšviesinimo efektą. Hailaiterio formulė labai minkšta, švelni, tai tikrai pats intensyviausias hailaiteris kiek man teko bandyti. Ne veltui OFRA hailaiteriai taip giriami grožio blegerių. Kiekis taip pat didžiulis, net nežinau ar tokią pakuotę pavyktų sunaudoti (nebent naudojant kasdien). Abi hailiaterio spalvas reikia naudoti lengva ranka, nes pigmentacija ir švytėjimo suteikiamas efektas super. Likau maloniai nustebinta tiek formule, tiek pigmentacija, tiek rezultatu.


Šiuo metu hailaiterių Duo BeautyBay galima įsigyti su nuolaida.


      Antrasis rinkinyje esantis produktas - bronzeris River. Šis produktas taip pat sudarytas iš dviejų dalių: matinio bronzerio ir itin intensyvaus, blizgaus bronzerio.

  Bronzerio kiekis - 10 g., pagamintas JAV.

     Bronzerio spalvas galima naudoti atskirai - matinę arba blizgią pusę, galima abi spalvas maišyti tarpusavyje. Vėlgi, bronzerio formulė mane labai nustebino - minkšta, kreminė, tiek blizgi, tiek matinė pusė. Produktas gražiai dengiasi ant odos, gražiai sklaidosi. Ir didžiausiu minusu galėčiau įvardinti tik pigmentaciją. Abu bronzerio atspalviai yra itin pigmentuoti ir juos reikia dengti labai lengva ranka. Nežinau, ar šis produktas man pasiteisins žiemos sezono metu, vis tik ant mano šviesios odos gali būti per tamsus. Tačiau vasaros sezonui puikiai pasiteisins. Bronzeris suteikia odai tarsi įdegio efektą, nearodo oranžinis, gražiai išsisklaido, tik, nepamiršti naudoti labai lengva ranka. Vėlgi, kiekis nemažas, užteks ilgam laikui. Šiuo metu dar nepatingiu ir naudoju savaiminio įdegio priemones, todėl bronzerių atspalviai man vis dar puikiai tinka. 




     Trečiasis rinkinio produktas - skaistalų Duo Chick Lit. Skaistalai sudaryti iš dviejų dalių: matinės, švelniai rausvos spalvos ir blizgios, intensyvios tamsios rožinės. Abi spalvas galima naudoti atskirai, arba maišyti tarpusavyje. Matinio užbaigimo skaistalai draugiški kasdieniniam naudojimui, suteikia skruostams sveiko, natūralaus rausvumo (vėlgi, pigmentacija super, todėl reikia naudoti lengva ranka ir nepadauginti). Blizgi skaistalų spalva man nepatiko, per tamsi ir pernelyg blizgi. Skaistalų formulė itin minkšta, kreminė, švelni, lengvai sklaidosi ir ilgai išlieka.


Skaistalų kiekis 10 g., pagaminti JAV.

     Skaistalų spalvas galima naudoti atskirai arba maišyti jas tarpusavyje. Matinė pusė man labai patiko, blizgi man per tamsi, tačiau blizgią skaistalų pusę galėsiu naudoti kaip akių šešėlį.


Paskutinieji du rinkinio produktai yra skirti lūpoms. Tai skysti lūpų dažai Story ir Millie lūpų blizgis.


   Abu lūpų produktai atkeliauja standartinėse OFRA pakuotėse, keturkampio formos lūpų dažų ir lūpų blizgio pakuotėse, baltos spalvos, atsukamais kamšteliais. Pakuotės man pasirodė tvirtos, kokybiškos, su patogiais naudojimui aplikatoriais. Story skystų lūpų dažų kiekis - 8 g., produktas pagamintas JAV. Lūpų dažų aplikatorius - standartinis, patogus naudoti.


     Lūpų blizgio pakuotė beveik per pus mažesnė - 3,5 ml. Produktas pagamintas JAV. Lūpų blizgio aplikatorius yra nestandartinis, gerokai didesnis ir primena maskuoklio aplikatorių.


     OFRA garsėja ne tik savo akinanačiais hailaiteriais, tačiau ir itin pigmentuotais, super ilgai išliekančiais skystais lūpų dažais. Ne išimtis ir Story skysti lūpų dažai. Tai tamsi, rusvai slyvinė spalva. Lūpų dažai yra kreminės tekstūros, lengvai dengiasi ant lūpų, užtenka vos vieno sluoksnio. Spalva labai intensyvi, ryški, pigmentuota. Norint gražaus rezultato man prieš dengiant šiuos lūpų dažus ant lūpų norisi naudoti lūpų pieštuką. Taip lūpų kontūras gaunasi lygesnis, lūpų dažai pasidengia gražiau. Lūpų dažai išdžiūna iki matinio užbaigimo. Tiesa, reikia keletą minučių palaukti kol produktas galutinai išdžiūna. Tačiau lūpų dažai yra super ilgai išliekantys, juos galima drąsiai dėvėti ir po kauke, jie netepa. Minusas, spalvą tikrai sunku nuvalyti, prireiks gero makiažo valiklio arba tiesiog aliejaus. Ir jeigu netyčia lūpų dažai pasidengė netolygiai, reikia labai greit valyti, nes spalvai galutinai išdžiuvus reikės gerokai pavargti. Lūpų dažai, kaip ir dauguma matinių skystų lūpų dažų, yra linkę sausinti lūpas, tačiau pati formulė man patiko, nes ant lūpų, palyginus, jaučiasi dar gana komfortiškai. O svarbiausia, juos galima drąsiai dėvėti net ir po kauke. Jeigu Jūs mėgstate skystus lūpų dažus, į OFRA tikrai verta atkreipti dėmesį.     
         Lūpų blizgis Millie man tokio gero įspūdžio nepaliko. Pats blizgis yra bespalvis, tačiau savo sudėtyje turi daugybę mažų, sidabrinių blizgučių. Ant lūpų spalvos taip pat nesuteikia, priduoda tik spindesio. Vienas pats ant lūpų šis blizgis man gražiai neatrodo (primena kažkada dar paauglystėje turėtus sidabrinės spalvos suteikiančius blizgesius). Kolekcijos kūrėja Samantha  Millie spalvą pataria naudoti tiesiog kaip toperį pačiame lūpų centre, taip suteikiant lūpoms putlumo. Tačiau ir paties blizgio formulė man pasirodė kiek lipni, ypač jei jį naudojant kaip toperį. Tai tikrai nėra labai prastas produktas, tačiau manęs nesužavėjo.





       Aš rinkinį BeautyBay įsigijau su 40 proc. nuolaida ir tikrai nesigailiu. Mane nustebino OFRA kosmetikos produktų kokybė. Labiausiai likau sužavėta hailaiteriu, ne veltui jie yra taip giriami. Skaistalų formulė ir spalva man labai patiko (matinių). Bronzerį taip pat mielai naudosiu, lūpų dažus užskaitau. Dabar norisi išbandyti daugiau OFRA kuriamų kosmetikos produktų. Gal turite rekomendacijų?


Rinkinį šiuo metu BeautyBay galima įsigyti su nuolaida.


Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui. 

Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)



Komentarai