Kultinis Smashbox Photo Finish Primerizer drėkinamasis makiažo pagrindas

        Labas.

     Šios dienos įraše noriu su Jumis pasidalinti įspūdžiais apie kultinį produktą - Smashbox Photo Finish Primerizer - drėkinamąjį makiažo pagrindą. Šį produktą dažnai giria ir liaupsina amerikietės grožio  blogerės ir aš neatsispyriau pagundai ir pamėginimui įsigijau nedidelio, kelioninio dydžio pakuotėje Douglas parduotuvėje.


         Kelioninio dydžio pakuotė pagaminta iš lengvo plastiko, su juodu kamšteliu viršuje, turi patogų naudojimui dozatorių. Travel size dydžio pakuotė - 15 ml., o pilno dydžio pakuotė - 30 ml.

Douglas internetinėje parduotuvėje galima rasti trumpą Smashbox Photo Finish Primerizer  makiažo pagrindo - bazės aprašymą:

Photo Finish Primerizer
Drėkinanti makiažo bazė

Numalšinkite troškulį! 24 val. trunkantis drėkinimas ir 127 % didesnis drėgmės kiekis su šia „viskas viename“ makiažo baze. Praturtinta odą atkuriančiu niacinamidu ir drėkinamosiomis savybėmis pasižyminčia hialurono rūgštimi, ši lengvos it plunksna tekstūros priemonė iš karto įsigeria į odą, greitai pasiskirsto, lygina, suteikia putlumo ir visą dieną palaiko puikią makiažu padengtos odos būklę. Sumažėja plonos linijos, užpildomos poros, o veido odos spalva tampa švelni, gaivi ir spindinti. Esate pasiruošusi fotografuotis – nereikia filtro.

     Makiažo pagrindo - bazės aprašyme teigiama, jog ji turėtų atstoti dvi priemones, tinkama naudoti ne tik kaip pagrindas makiažui, tačiau tuo pačiu atstoti ir veidą drėkinančią priemonę. Bazė turėtų drėkinti, paruošti odą makiažo padengimui, užpildyti poras, suteikti tarsi filtro efektą.

    Smashbox Photo Finish Primerizer makiažo bazė galioja 24 mėnesius nuo atidarymo, pagamintas JAV.

Informaciją apie priemonės sudedamąsias dalis galima rasti ant produkto pakuotės. Įdomu pasižiūrėti, ar tikrai šis makiažo pagrindas gali atstoti ir drėkinančią priemonę veidui ir bazę makiažui.

Sudėtis. Makiažo bazės pagrindą sudaro vanduo, glicerinas, silikono pagrindo medžiaga, minkštikliai.
 Sudėtyje  yra niacinamido (vitamino B3), drėkiklių, minkštiklių, hialiurono rūgšties, dumblių ekstrakto, kofeino, kondicionuojančių medžiagų, emulsiklių, klampumo reguliavimo medžiagų, konservanto fenoksietanolio.

Water\Aqua\Eau, Glycerin, Dimethicone, Isopropyl Isostearate, Ppg-15 Stearyl Ether, Niacinamide, Hydroxyethyl Urea, Sodium Polyaspartate, Sodium Hyaluronate, Algae Extract, Caffeine, Trehalose, Sorbitol, Decyl Glucoside, Xanthan Gum, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Sodium Hydroxide, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, Phenoxyethanol

(žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, 
 raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

        Makiažo bazės sudėtis nebloga, sudėtyje  yra glicerino, vitamino B3, hialiurono rūgšties, dumblių ekstrakto. tai odai naudingos, drėkinančios , šviesinančios medžiagos. Tačiau produktas  gali kimšti poras. Džiugu jog sudėtyje nėra kvapą suteikiančių medžiagų.

                Smashbox Photo Finish Primerizer makiažo bazė yra lengvos, kreminės tekstūros, kuri labiau primena įprastą veido kremą, nei makiažo bazę. Produktas lengvai pasiskirsto ant odos, yra gana skalsus, reikia nedidelio kiekio, greit susigeria į odą. Bazės sudėtyje yra nemažai dimetikono, tačiau sudėtyje jo labai nesijaučia. Bazė lengvai susigeria, šiek tiek drėkina ir gaivina veido odą, tačiau veido odos porų ir kitų odos netobulumų nepaslepia, makiažo išsilaikymo taip pat neprailgina. Mano veido oda riebi, todėl šis Photo Finish makiažo pagrindas suteikia mano veidui pakankamai drėkinimo, todėl gali astoti dvi priemones, tačiau normaliai, linkusiai į sausumą odai, o ypač sausai odai, mano manymu, šis produktas gero kremo neatstotų.


     Smashbox Photo Finish Primerizer drėkinamąją makiažo bazę naudojau visą vasarą, patiko bazės tekstūra, kad ji drėkino veido odą, greit susigerdavo, nepalikdavo lipnumo pojūčio, šiek tiek sulygindavo veido odos tekstūrą. Tačiau bazė nepaslepia didesnių veido odos porų, raukšlelių, taip pat neatliko pagrindinės savo funkcijos - neprailgindavo mano makiažo išsilaikymo. Photo Finish kelioninio dydžio bazės pakuotę šiuo metu jau baiginėju naudoti, po šio įrašo su šia priemone jau atsisveikinsiu. Produktą sunaudojau ir negaliu teigti, kad buvo prastas ar netiko. Bazė man tiesiog nepaliko tokio gero įspūdžio, kad norėčiau pirkti pilną šios priemonės pakuotę. Sunaudojau, išmėginau, bet antrą sykį nepirkčiau. 
      Jeigu ir Jūs norėsite išmėginti kultinę makiažo bazę, pirmiausia siūlyčiau bandyti kelioninio dydžio ir tik tada spręsti, ar vis yra verta investuoti ir pirkti pilno dydžio pakuotę. Tačiau jei Jūsų oda sausa, vargu ar šis produktas Jums atstos du produktus. 
     Kaip jums Smashbox Photo Finish Primerizer makiažo bazė? Kokie Jūsų įspūdžiai? Pasidalinkite. 

Smashbox Photo Finish Primerizer makiažo bazę galima įsigyti Douglas parduotuvėse. Kelioninio dydžio pakuotės kaina - 14,99 €, pilno dydžio pakuotės kaina - 38,95 €.

Kaip Jums Smashbox  kosmetika, ką verta išbandyti? Pasidalinkite.

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui. 

Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)


Komentarai