The Inkey List Hyaluronic Acid serumas veidui

      Labas.

     Šiandien su Jumis dalinuosi įspūdžiais apie The Inkey List Hyaluronic Acid veido serumą. Produktą jau naudoju apie dvi savaites ir pirminis įspūdis manęs neapgavo, šiuo serumu aš nelikau sužavėta, toli gražu. Jei įdomu kodėl, kviečiu skaityti toliau.


     The Inkey List produktai gana greit išpopuliarėjo kaip alternatyva The Ordinary kosmetikai. Visuomet smagu rasti alternatyvių, analogų brangesniems prekių ženklams už prieinamą kainą. 
Žinoma, ir aš buvau tarp tų, kurioms buvo smalsu pačiai išmėginti taip reklamuojamą The Inkey List kosmetiką. Savo norų sąraše turėjau porą serumų ir veido kremą. Ir tiesą pasakius, į sudėtis labai atidžiai nepažiūrėjau. O vis tik reikėjo.


     Man patinka The Inkey List pakuotės: paprastos, bet traukia dėmesį. Man gražu klasikinės baltos ir juodos spalvų derinys. Ant įpakavimo galima rasti nemažai informacijos ne tik apie patį produktą, bet ir jo naudojimo eiliškumą, ką, po ko ir kaip reikėtų naudoti.

  Oficialiame kompanijos puslapyje taip pat galima rasti nemažai informacijos. Žinoma, viskas pateikiama anglų kalba.

Produktas, kurį mes rekomenduojame visiems. Hialiurono rūgštis yra nuostabus ingredientas, galintis išlaikyti iki 1000 kartų vandens. Šis drėkiklis yra natūraliai randamas odoje, padedantis palaikyti drėgmės balansą odoje.

Rezultatas? Šis super serumas drėkins Jūsų odą, veikdamas odoje, drėkindamas ir stangrindamas odą, padedantis sumažinti raukšlių atsiradimą. Visapusis odos drėkinimas ya būtinas norint turėti sveiką ir gražią odą. 

Mes rekomenduojame serumą naudoti iš karto po odos valymo, norint turėti maksimalų rezultatą.

Pagrindiniai ingredientai:

- dviejų tipų hialiurono rūgštis;

- Matrixyl 3000™ peptidas.

Produkto aprašyme nurodyta, jog jį reikėtų naudoti po veido valymo. Sudėtyje esanti hialiurono rūgštis turėtų drėkinti veido odą, padėti po serumo naudojamam kremui veikti efektyviau.

Veido serumą galima naudoti tiek ryte, tiek vakare, po veido valymo procedūros. 

      Serumo kiekis standartinis - 30 ml., produktas galioja 6 mėnesius nuo atidarymo, pagamintas Kanadoje.


 Sudėtis. Produkto pagrindą sudaro tirpiklis (vanduo), tirpiklis, drėkiklis, hialiurono rūgštis,   glicerinas. Sudėtyje  yra  konservanto fenoksietanolio, klampumo reguliavimo medžiagų, hialiurono rūgšties, emulsiklių,  kondicionuojančių medžiagų.

Water (Aqua/Eau), Propanediol, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Hyaluronic Acid, Carbomer, Polysorbate 20, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-1

 (žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

        Produkto sudėtis vidutiniška, sudėtyje yra odą drėkinančių, kondicionuojančių medžiagų, hialiurono rūgščių. Sudėtyje - konservantas fenoksietanolis. Džiugu, jog sudėtyje nėra kvapiklių ir kvapą suteikiančių medžiagų.

     Pirmasis produkto minusas - pakuotė. Ji plastikinė, paprasta, juodu, atspaudžiamu kamšteliu. Bet pati pakuotė labai nepatogi naudoti.


Serumas yra skystos, vandeninės tekstūros. O pakuotė yra iš kieto plastiko, todėl sunku dozuoti norimą produkto kiekį. Paprastai serumo išbėga per daug, o taip priemonė naudojasi netaupiai, juk pertekliaus atgal į pakuotę neįpilsi. Todėl tenka naudoti ir kaklo odai,o kartais ir dekoltė zonai.


     Serumas yra lengvos tekstūros,  kaip vandenukas, lengvai pasiskirsto ant odos, gana greit susigeria. Tačiau palieka lipnumo, plėvelės pojūtį ant odos. Mano veido oda yra riebi, todėl tokio serumo ryte aš negaliu naudoti. Serumą naudoju vakarais, po veido valymo.
Mane erzina tas lipnumo pojūtis, oda jaučiasi apsunkinta. Labai erzina pati pakuotė, nes serumo išsispaudžia per daug. 
     Vis tik lyginant šį The Inkey List serumą su The Ordinary hialiurono rūgšties serumu (apžvalgą galite rasti čia), The Ordinary man patiko ir tiko labiau. Lyginant abiejų serumų sudėtis, The Ordinary sudėtis geresnė, ir hialiurono rūgšties koncentracija didesnė. O ir pakuotė The Ordinary yra patogesnė.


     The Inkey List hialiurono rūgšties serumas manęs nesužavėjo. Nėra toks prastas, kad keliautų į šiukšlių dėžę, tačiau antrą sykį tikrai nesirinkčiau. Jei ir Jūs ieškote hialiurono rūgšties serumo, geriau pasižvalgykite į The Ordinary. Deja, ne visada taip reklamuojami produktai pasiteisina.  O kaip Jums    The Inkey List kosmetika, ar bandėte, kokie Jūsų įspūdžiai?
     Kartu su serumu įsigijau ir The Inkey List Peptide Moisturizer veido kremą. Jo kol kas dar nepradėjau naudoti, tačiau pasižiūrėjus į sudėtį, stebuklų nesitikiu. 🙄

     The Inkey List Hyaluronic Acid serumą  įsigyti galima  LookfantasticCultbeauty, Feelunique.

 Jo kaina - apie 7 €. 

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui. 

Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)

Komentarai