Skintsugi Jeju Volcanic Exfoliating Micro Gel - šveičiamasis veido gelis su čedzu vulkaniniais mineralais

      Labas. 

     Šiandien noriu su Jumis pasidalinti įspūdžiais apie šveičiamąjį veido gelį - Skintsugi Jeju Volcanic Exfoliating Micro Gel, kurį radau Eurovaistinės grožio dėžutėje (plačiau galite skaityti čia). Tai pirmoji mano pažintis su Skintsugi kompanija. 


       Skintsugi kompanija yra iš Ispanijos, o vos perskaičiusi pavadinimą iš karto pagalvojau, jog tai korėjietiškas prekės ženklas.  Kompanijos pavadinimas kilęs iš senos Japonijos meno rūšies „kintsugi“, kurios esmė – suklijuoti sudužusius indus aukso dulkių pagalba. Iš naujo sujungiant suskilusias indo dalis, jis ne tik tampa vėl tinkamas naudojimui, bet ir pavirsta unikaliu, prabangiai atrodančiu meno kūriniu. Kintsugi meistrai nesistengia paslėpti įtrūkimų, o kaip tik juos išryškina pabrėždami senovinio daikto istoriją. Sukaupę didelę patirtį ir ilgametes žinias, Skintsugi kūrėjai taip pat stengiasi atrasti formules, kurios pabrėžtų natūralų moterų grožį, pažeistą odą paverčiant sveika ir natūraliai gražia.
         Skintsugi buvo sukurtas kaip atsakas vartotojų poreikiams: aukščiausios kokybės dermatologinė kosmetika už prieinamą kainą, tinkanti kiekvienam odos tipui. Savo asortimente prekės ženklas turi 18 kruopščiai atrinktų produktų, kurie yra pritaikyti dažniausioms odos problemoms spręsti. Šios kosmetikos formulėse naudojami ne tik standartiniai ingredientai (kaip vitaminas C, hialiurono ar salicilo rūgštis), bet ir inovatyvūs, egzotiški komponentai, kaip: išgrynintas Jeju Jori vulkano vanduo, probiotikai, bambuko ekstraktas ar bio retinolis. Sąveikaudami tarpusavyje šie ingredientai sukuria maksimalų produktų veiksmingumą (plačiau galite pasiskaityti čia).

 
      Skintsugi kosmetikos produktų galima įsigyti Eurovaistinėse. Eurovaistinės internetiniame puslapyje galima rasti trumpą Skintsugi Jeju Volcanic Exfoliating Micro Gel  produkto aprašymą: 

SKINTSUGI šveičiamasis veido gelis su Čedžu
vulkaniniais mineralais, 75 ml

Dvejopo poveikio valomasis veido šveitiklis pašalina paviršines negyvąsias odos ląsteles ir sugeria riebalų perteklių.
„Skintsugi“ produktuose yra atkuriamasis elementas, išsiskiriantis savybe patenkinti specifinius kiekvieno odos tipo poreikius ir sustiprinti jos natūralų grožį.
Kliniškai, dermatologiškai ir oftalmologiškai patikrinta.
Pagrindiniai ingredientai:
- mikro burbuliukai iš vulkaninės uolienos;
- kapsuliuota aktyvintoji anglis;
- alfa-hidroksi rūgštys: glikolio rūgštis, pieno rūgštis, mandelio rūgštis;
- natūralių vaisių rūgščių kompleksas.

    Produktas turėtų ne tik gerai nuvalyti,  nušveisti veido odą,  sugerti odos riebalų perteklių, taip pat  pat skaistinti, šviesinti ir detoksikuoti  veido odą.


     Veido šveitiklio pakuotė paprasta, plastikinė, su patogiu naudojimui užspaudžiamu kamšteliu.

     Veido šveitiklio kiekis standartinis, 75 ml., produktas galioja iki 2022-10, pagamintas Ispanijoje.


Sudėtis. Šveičiamojo veido gelio  pagrindą sudaro vanduo, glicerinas, putojimą skatinanti medžiaga, valiklis, absorbentas, klampumo reguliavimo medžiaga.
 Sudėtyje  yra drėkiklių, anglies miltelių, greipfrutų vaisiaus, mangų vaisių,  žemuogių, pasiflorų, abrikosų, guajavų, aviečių uogų ekstraktų, odą šviesinančių medžiagų, pieno ir glikolio rūgščių, klampumo reguliavimo medžiagų, drėkiklių, emulsiklių, ph reguliuojančių medžiagų, konservantų, kvapą suteikiančių medžiagų, dažiklio.

Aqua, Glycerin, Decyl Glucoside, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Perlite, Carbomer, Mannitol, Charcoal Powder, Citrus Grandis Fruit Extract, Fragaria Vesca Fruit Extract, Mangifera Indica Fruit Extract, Passiflora Incarnata Fruit Extract, Prunus Armeniaca Fruit Extract, Prunus Persica Fruit Extract, Psidium Guajava Fruit Extract, Rubus Idaeus Fruit Extract, Mandelic Acid, Lactic Acid, Glycolic Acid, Cellulose, Propylene Glycol, Caprylic/capric Triglycerides, Hydroxypropyl Methylcellulose, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Parfum, CI 14720.

(žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, 
 raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

        Šveičiamojo veido gelio sudėtis nebloga, sudėtyje  yra glicerino, putojimą skatinančių medžiagų, valiklio, anglies miltelių, nemažai visokių augalų ekstraktų, odą skaistinančių, valančių medžiagų, pieno ir glikolio  rūgščių. Tačiau yra ir keletas odą dirginančių ingredientų, kvapą suteikiančios medžiagos.


    Veido šveitiklis yra labai tirštos, gelinės tekstūros, savo sudėtyje turi mažyčių anglies grūdelių, kurios sklaidant gelį ant odos pamažu tirpsta. Šveitiklis yra itin skalsus, tirštas, todėl padengti veidui reikia nedidelio produkto kiekio. Šveitiklis savo sudėtyje turi mažyčių šveičiamųjų dalelių, todėl veikia labai švelniai, nuvalo paviršinį odos sluoksnį. Sudėtyje esančios pieno ir glikolio rūgštys taip pat eksfolijuoja odą, tačiau jų kiekis produkte nėra didelis. Man labai patinka šveitiklio pojūtis ant odos, jis ne tik gerai nuvalo veido odą, šiek tiek ją gaivina, sutraukia veido odos poras, tačiau tuo pačiu metu odos nesausina. Priemonė idealiai tinka riebiai veido odai, arba mišriai,  probleminei veido odai. Vienintelis minusas - ganėtinai intensyvus, parfumuotas kvapas. 
   Po šveitiklio veido oda atrodo ir jaučiasi švaresnė, gaivesnė, veido odos poros bent vizualiai atrodo mažesnės. Priemonę rekomenduojama naudoti 1 -2 kartus per savaitę. Aš šveitiklį naudoju jau pusantro mėnesio, 3 - 4 kartus per savaitę. Produktas man labai patiko,  naudoju ir baigusi mielai pirkčiau vėl.

Skintsugi Jeju Volcanic Exfoliating Micro Gel  įsigyti galima Eurovaistinėje, jo kaina - 7,99 €.  Mano norų sąraše Skintsugi tos pačios linijos gelinis veido prausiklis.

Kaip Jums Skintsugi  kosmetika? Gal jau spėjote išmėginti? Pasidalinkite savo įspūdžiais.

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui. 

Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)




Komentarai