MADARA Deep Moisture Regenerating Night Cream - itin drėkinantis, regeneruojantis naktinis veido kremas

          Labas.

     Šiandien dalinuosi su Jumis įspūdžiais apie mūsų kaimynų, latviškos natūralios kosmetikos kompanijos MADARA Organic Skincare Deep Moisture Regenerating Night Cream - naktinį, itin drėkinantį ir regeneruojantį veido kremą. 

     MADARA Deep Moisture Regenerating Night Cream kremą,  mėginuko dydžio (25 ml.) pakuotę radau liepos mėnesio Lookfantastic grožio dėžutėje. Tokio dydžio kremo pakuotės man pakako geram mėnesiui, šiuo metu jau baigiu naudoti kremo likučius ir nusprendžiau jog produktas yra vertas atskiro įrašo tinklaraštyje.


         MADARA Deep Moisture Regenerating Night Cream kremas atkeliavo dėžutėje, ant kurios pateikiama trumpa informacija apie produktą.


        Mėginuko dydžio kremo pakuotė paprasta, plastikinė, su atsukamu kamšteliu.


Pilno dydžio pakuotė (50 ml.) atrodo gerokai patogesnė, turi  dozatorių ir kiekis standartinis - 50 ml. 



Kremo pakuotė mėginuko dydžio (25 ml.), produktas galioja vos 6 mėnesius nuo atidarymo, pagamintas Latvijoje. 


MADARA kosmetika yra ekologiška, sertifikuota, turi Eco Cert sertifikatą. Kompanijos puslapyje prie kiekvieno produkto galima rasti ne tik išvardintas sutėtines dalis, bet ir plačiau paskaityti apie kiekvieną iš jų. 

Oficialiame MADARA puslapyje galima rasti trumpą  Deep Moisture Regenerating Night Cream kremo aprašymą lietuvių kalba: 

      Veido kremas turėtų ne tik drėkinti, atgaivinti veido odą, suteikti sveiko spindesio, tačiau ir apsaugoti nuo žalingo aplinkos poveikio bei padėti nuo raukšlių atsiradimo. Kremas turėtų tikti visų tipų odai.


Sudėtis. Veido kremo pagrindą sudaro tirpiklis (vanduo), kininių sismondsijų aliejus (gali kimšti poras), alkoholis, damaskinių rožių žiedų vanduo, avokadų aliejus. Sudėtyje  yra emulsiklio, taukmedžių sviesto, minkštiklių, šaltalankių ekstrakto, pomidorų ekstrakto, glicerino, vaistinių medetkų žiedų ekstrakto, vaistinių ramunėlių žiedų ekstrakto, kvapiųjų medžiagų,  dumblių ekstrakto, minkštiklių, plačialapio gysločio ekstrakto, klampumo reguliavimo medžiagų, hialurono rūgšties, vitamino E, vitamino C, pieno rūgšties, hidrolizuotos hialurono rūgšties, dažiklio ir kvapikliai.

AquaSimmondsia Chinensis (Jojoba) Seed OilAlcoholRosa Damascena (Rosa) Flower WaterPersea Gratissima (Avocado) Oil., Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit ButterCaprylic/Capric TriglycerideCetearyl AlcoholHippophae Rhamnoides (Sea-buckthorn) Fruit ExtractSolanum Lycopersicum (Tomato) Fruit ExtractGlycerin
Calendula Officinalis (Calendula) Flower ExtractChamomilla Recutita (Camomile) Flower Extract
AromaAlgae ExtractStearic AcidPalmitic acidPlantago Major (Plantain) Leaf ExtractCellulose,
Xanthan GumSodium Hyaluronate, TocopherolAscorbyl Palmitate (Vitamin C)Sodium phytate,
Lactic AcidHydrolyzed Hyaluronic AcidCI 77492 (Iron oxide)LimoneneLinaloolCitral.

(žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, 
 raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

        Veido kremo sudėtis nebloga, sudėtyje yra drėkiklių, kondicionuojančių medžiagų,  nemažai antioksidantų, įvairių augalų ekstraktai ir aliejai. Aukštai tarp sudėtinių dalių - alkoholis, kuris dažnai natūralioje kosmetikoje naudojamas kaip tirpiklis. Sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje - kvapą suteikiančios medžiagos. 

       MADARA Deep Moisture Regenerating Night Cream kremas yra švelnai gelsvo atspalvio, tirštos kreminės tekstūros. Kremas turi  įdomų, vaistinį, tuo pačiu ir kiek parfumuotą kvapą, kuris mane pradžioje erzino, bet vėliau, naudodama produktą prie kvapo įpratau. Kremas lengvai pasiskirsto ant odos, gana greit susigeria, nepalieka plėvelės ar lipnumo pojūčio ant odos. 

Mano veido oda - riebi, tačiau man jau virš trisdešimt, turiu smulkių raukšlelių todėl iš naktinio kremo tikiuosi ne tik gero drėkinimo, maitinimo bei apsaugos nuo odos senėjimo. Tuo pačiu norisi, kad kremas ir neapsunkintų veido odos, greit susigertų ir nekimštų porų. 

Man nepatiko kremo kvapas, tačiau po truputį prie jo įpratau. Patiko kaip kremas greit susigeria į odą, nepalieka plėvelės pojūčio. Tačiau didžiausias minusas jog kremui susigėrus į odą jaučiasi nedidelis odos tempimo jausmas dėl kreme esančio alkoholio, kuris natūralioje kosmetikoje naudojamas kaip tirpiklis. Mano oda su alkoholiu ne visada draugauja, nors ir yra riebi. Jokio dirginimo kremas man nesukėlė, tačiau tas tempimo jausmas kas kart erzino. Iš naktinio kremo aš noriu drėkinimo ir maitinimo, todėl man tokio jausmo odai ir pritrūko. 

          Kokia Jūsų nuomonė, ar renkatės kosmetiką, kurioje yra alkoholio? Vien dėl sudėtyje esančio alkoholio antrą kartą šio kremo aš nesirinkčiau. Sunaudojau mėginuko dydžio pakuotę, jokių odos reakcijų neturėjau. Nežinau ar tikrai kremas tinka visiems odos tipams. Sausą odą alkoholis gali dar labiau išsausinti, o jautrią - dirginti. 


MADARA kosmetiką galima įsigyti ir Lietuvoje, ja prekiauja Douglas, Eurovaistinė, Loverte, kitos el. parduotuvės, tačiau galima siųstis ir iš oficialios kompanijos el. parduotuvėsMADARA Deep Moisture Regenerating Night Cream kremo kaina apie 30 €. 

Kaip Jums MADARA kosmetika? Ar bandėte, kokie Jūsų įspūdžiai? 

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui. 

Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)




Komentarai