First Aid Beauty Facial Radiance Pads - šviesinantys, eksfolijuojantys ir skaistumo veido odai suteikiantys padeliai

        Labas.

       Apie First Aid Beauty kompanijos produktus esu rašiusi jau ne kartą (įrašus galite rasti čia). Šios kompanijos produktus atradau per Lookfantastic grožio dėžutes, o vieną iš First Aid Beauty kompanijos produktų esu tiesiog įsimylėjusi -  tai Hello Fab Coconut Skin Smoothie Priming Moisturiser (apžvalgą galite rasti čia). Todėl įdomu išbandyti daugiau kompanijos kuriamos kosmetikos. First Aid Beauty kosmetika skirta būtent jautrios veido odos savininkėms, nes savo sudėtyje neturi kosmetikoje dažnai naudojamų jautriai odai netinkančių sudėtinių dalių.

            Šiandien su Jumis noriu pasidalinti įspūdžiais apie labai populiarų First Aid Beauty kompanijos produktą - Facial Radiance Pads - šviesinančius, eksfolijuojančius ir skaistumo veido odai suteikiančius padelius.

      Rašydama vis galvojau kaip taisyklingai išversti į lietuvių kalbą - padeliai, vatos pagalvėlės, lapeliai... Vis tik pasilikau prie padelių, pataisykite mane, jei suklydau. Na o pats produktas labai dažnai giriamas amerikiečių grožio blogerių. Tai alternatyva ne tik jautrios odos savininkėms (paprastai rūgštiniai produktai erzina jautrią odą ir gali net sukelti alergines reakcijas), tačiau ir pati produkto forma nestandartinė, bet patogi naudoti.

       First Aid Beauty padelių mėginukus esu atradusi ir Lookfantastic grožio dėžutėse ir viename iš Lookfantastic pirktų kompanijos Travel size dydžio rinkinių ( apžvalgą rasite čia). Vienoje mėginuko dydžio pakuotėje galima rasti 10 padelių,kurių užtenka 10 dienų. Aš turėjau dvi pakuotes, todėl produktą naudojau 20 dienų iš eilės. Beje, mėginuko dydžuo pakuotės man pasitaikė tikrai kokybiškos, gerai užsiklijuodavo, todėl viduje esantys padeliai nesudžiuvo. Pilno dydžio pakuotėje - 60 padelių,jų kaina siekia apie 30 €.

           Produkto aprašyme teigiama, jog jo sudėtyje yra idealiai subalansuotos pieno ir glikolio rūgštys ir jos yra saugios naudoti veido odai. Padeliai turėtų švelniai eksfolijuoti veido odą, suteikti jai skaistumo, šviesinti, mažinti odos poras ir lyginti mažas raukšleles. Priemonė tinka net ir jautriai odai, sudėtyje nėra parabenų, dažiklių ir kitų nedraugiškų odai sudėtinių dalių.

       Sudėtis. Produkto pagrindą sudaro tirpiklis (vanduo), alavijo lapų sultys, glicerinas, agurkų ekstraktas, pieno rūgštis, glikolio rūgštis. Sudėtyje  yra vaistinių skaistenių ekstrakto, ph reguliuojančių medžiagų, emulsiklių, žaliosios arbatos ekstrakto,  saldymedžių šaknies ekstrakto, mandarinų vaisių ekstrakto, citrinų žievelės ekstrakto, hialurono  rūgšties, agrastinių lapainių vaisių ekstrakto, konservantų.

Water/Aqua/Eau, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Cucumis Sativus Fruit Extract, Lactic Acid, Glycolic Acid, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Chrysanthemum Parthenium Extract, Sodium Hydroxide, Polysorbate 20, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Citrus Nobilis Fruit Extract, Citrus Limon Peel Extract, Hyaluronic Acid, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, EDTA, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

 (žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

        Produkto sudėtis nebloga, sudėtyje yra nemažai odą drėkinančių, kondicionuojančių medžiagų, pieno ir glikolio rūgščių, kurie veikia kaip odą eksfolijuojantys. Tarp sudėtinių dalių keletas andioksidantų, augalų ekstraktai, hialurono rūgštis. Džiugu, jog sudėtyje nėra kvapiklių ir kvapą suteikiančių medžiagų.


Veido padeliai galioja 12 mėnesių nuo atidarymo, pagaminti JAV.

      Kaip jau minėjau Travel size dydžio pakuotės man patiko, kokybiškos, gerai užsiklijuoja, neužima daug vietos, puikiai tiktų kelionėms. Patys padeliai yra labai ploni, tačiau nebuvo nei per sausi, nei per šlapi. 


Vieno padelio pakako nuvalyti visai veido odai ir net kaklui. Tiesa, pati produkto forma man pasirodė kiek neįprasta, nes esu įpratusi naudoti įprastus, vienkartinius vatos padelius su skysčiu arba tokio tipo šveitiklį ant veido odos paskirstyti tiesiog su pirštais.


Produktas neturi beveik jokio kvapo, švelniai pasidengia ant odos, nesijaučia diskomforto,  dilgčiojimo, neturėjau jokios veido odos reakcijos. First Aid Beauty vatos padelius naudojau dvidešimt dienų iš eilės. Per tą laiką mano oda tikrai atrodė gražesnė ir švaresnė, neturėjau didelių spuogelių. Produktas šiek tiek vizualiai apmažino poras, oda išoriškai atrodė skaistesnė.

Mano manymu, First Aid Beauty vatos padeliai yra vertas dėmesio produktas, ypač jei turite jautrią odą ir bijote naudoti rūgštinius šveitiklius. Šis produktas man nesukėlė jokio odos dirginimo, kurį turėjau naudodama The Ordinary Lactic Acid (apžvalgą galite rasti čia). Sudėtis nebloga, rezultatą aš tikrai mačiau ir mielai įsigyčiau pilno dydžio pakuotę. Tiesa, kaina nėra maža, apie 30 €, bet paieškojus galima rasti su nuolaida. Įsigyti galima Lookfantastic arba Feelunique

Apžvalgas apie kitus išmėgintus First Aid Beauty produktus rasite čia (nepamirškite spausti daugiau įrašų). Kompanijos veido odos priežiūros priemonės tikrai vertos dėmesio, ypač jei esate jautrios odos savininkė.

Kaip Jums First Aid Beauty produktai? Ar bandėte? Būtinai pasidalinkite.
 Na o mano norų sąraše First Aid Beauty dekoratyvinė kosmetika. 😊

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui. 

Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)


Komentarai