Too Faced Peach Perfect Loose Setting Powder- persikų kvapo, biri, matinį efektą suteikianti pudra - pats geriausias pasirinkimas riebiai veido odai?

    Labas.

    Savo tinklaraštyje apie Too Faced kosmetiką esu rašiusi gana nemažai (visus įrašus galite rasti čia, nepamirškite paspausti Daugiau įrašų). Didžioji dalis bandytų kompanijos kosmetikos produktų man labai patiko, juos naudoju su malonumu, todėl galiu drąsiai prisipažinti, jog Too Faced yra vienas iš mano mylimiausių kosmetikos brendų ir labai gaila, kad Europoje prieinamas gana nedidelis Too Faced kosmetikos asortimentas. Kiek žinau, kompanijos kosmetikos galima įsigyti CultbeautyLookfantastic ir Sephora.pl . Gal Jūs žinote daugiau Europos el. parduotuvių, kurios siunčia į Lietuvą Too Faced kosmetiką, pasidalinkite.


           Vos tik pasirodžius Lookfantastic prekyboje Too Faced Peaches and Cream kolekcijai iš karto nusprendžiau įsigyti Peaches and Cream kolekcijos rinkinį Sex on the Peach (kaina siekė apie 40 eur). Beje, šis rinkinys iš prekybos dingo vos per kelias dienas. Tačiau visus rinkinyje esančius produktus galima įsigyti atskirai Lookfantastic puslapyje.



           Tai jau nebe pirmas mano įsigytas Too Faced rinkinys. Mano manymu, tokius rinkinius, su Travel size dydžio produktais yra verta pirkti norint išmėginti ir įsitikinti, jog priemonė yra verta dėmesio, savo kainos ir ar verta investuoti ir pirkti pilno dydžio produktą.


             Sex on the Peach rinkyje radau keturis Too Faced produktus: pirmasis ir mano pats mylimiausias tušas blakstienoms Too Faced Better than Sex Mascara. Kas labiausiai nudžiugino, jog šis tušas atkeliavo pilno dydžio pakuotėje. Ne veltui šis produktas taip giriamas grožio blogerių. aš paprastai įsigydavau Travel size šio tušo pakuotes, kurio man pakakdavo 3-4 mėn. Jeigu ir Jūs mėgstate tankias, dramatiškas blakstienas, šis tušas Jums turėtų tikti ir patikti. Šiuo metu rinkoje yra gausybė tušų, turinčių taip vadinamą smėlio laikrodžio aplikatorių, tačiau nei vieno iš jų formulė tikrai neprilygsta Better than Sex  blakstienų tušui.


                   Antrasis rinkinyje rastas produktas - Too Faced Primed and Peachy Cooling Matte Perfecting Primer - matinį efektą suteikianti makiažo bazė. Ši priemonė atkeliavo Travel size dydžio pakuotėje (20 ml.), pilno dydžio praimerio pakuotė yra du kartus didesnė, 40 ml.


                        Trečiasis rinkinyje rastas produktas - Too Faced Peach Mist Mattifying Setting Spray - matinį efektą suteikiantis makiažo fiksatorius. Ši priemonė atkeliavo Travel size dydžio pakuotėje (30 ml.), o pilno dydžio pakuotė yra gerokai didesnėje, 120 ml. talpos pakuotėje. 


                       Ketvirtasis rinkinyje rastas produktas - Too Faced Peach Perfect Mattifying Loose Setting Powder - biri, matinį efektą suteikianti pudra, kuri atkeliavo pilno dydžio pakuotėje.


                      Labiausiai iš viso rinkinio patikęs produktas be jokios abejonės - Too Faced Better than Sex Mascara . Kaip tik baigiau naudoti šio tušo kelioninio dydžio pakuotę, bandžiau naudoti vieną iš Kiko Milano tušų blakstienoms, tačiau jau buvau pasiilgusi Too Faced. O antrasis labai džiuginantis rinkinio produktas, Peach Perfect Mattifying Loose Setting Powder - biri, matinį efektą suteikianti pudra veidui. Šiandienos apžvalga ir skirta šiai pudrai, ji ir paliko man patį geriausią įspūdį iš kitų rinkinio produktų. Apie likusias priemones apžvalgas taip pat ketinu parašyti, tik kiek vėliau. 

            Too Faced Peach Perfect Mattifying Loose Setting Powder birią pudrą labai dažnai rekomenduoja ir giria riebią veido odą turinčios amerikietės grožio blogerės. Viena iš jų Andréa Matillano (jos youtube grožio apžvalgas tikrai rekomenduoju, būtinai užsukite ir Jūs). Viename iš naujausių savo youtube apžvalgų Andréa paminėjo šią pudrą kaip vieną iš tų produktų, kuriuos yra pirkusi vėl ir vėl ir kartojusi ne vieną kartą.

                Apie Too Faced pakuočių grožį ir dizainą esu rašiusi jau ne vieną kartą. Man labai patinka kompanijos kuriamų produktų dizainas, pakuotės, kuomet žavi ne tik pati priemonė, bet ir jos išorinis vaizdas. Tokį produktą naudoti yra dar maloniau. Ne išimtis ir visa Peaches and Cream kolekcija. Taip pat norisi paminėti, jog didžioji dalis kompanijos kuriamų produktų yra parfumuoti, todėl gali netikti ir nepatikti jei nemėgstate ar netoleruojate kvapiklių turinčių grožio produktų. Man asmeniškai parfumuoti produktai odos nealergizuoja, todėl juos naudoti galiu. Tiesa, su kvapais kartais kyla šiokių tokių problemų, ypač kai jie yra itin stiprūs.


            Too Faced Peach Perfect Mattifying Loose Setting Powder biri pudra atkeliauja gana standartinėje, plastikinėje pakuotėje, su atsukamu kamšteliu viršuje. Pati pakuotė yra pusiau permatoma, dekoruota persiku bei aukso spalvos detalėmis. 


                    Birios pudros pakuotė tikrai yra tvirta ir sandari. Atsukus kamštelį, pakuotės viduje įtaisytas labai patogus naudojimui dozatorius, kurio labai dažnai neturi taip vadinamos Drugstore birios pudros. Atidarius pakuotę, viduje randame standartinį, birios pudros pakuotėms būdingą plastikinį dangtelį. Dozatorius labai pagelbėja, nes taip birią pudrą naudoti gerokai patogiau, pudros pribyra mažiau ir lengviau tampa naudoti patį produktą. Taigi už pakuotę Too Faced - didžiulis pliusas.



              Plastikinės pakuotės apačioje pateikiama trumpa informacija apie  produktą: mano turima pudros spalva yra Translucent, pudros kiekis yra net 35 g., pagaminta JAV ir galioja 12 mėnesių nuo atidarymo. 


       Sudėtis Birios pudros pagrindą sudaro talkas. Antroji sudėtinė dalis - absorbentas, klampumo reguliavimo medžiaga, trečioji - suteikia skonį, maskuoja kvapus. Ketvirtasis ingredientas - kvapą suteikiančios medžiagos. Penktoji sudėtinė dalis - vanduo, šeštoji - glicerinas. Sudėtyje yra persikų ekstrakto, kondicionuojančių medžiagų, fikusų ekstrakto, klampumo reguliavimo medžiagų, konservantų, dažiklių, pigmentų.


Talc, Zea Mays (Corn) Starch/Zea Mays Starch, Sodium Saccharin, Fragrance, Water, Glycerin, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract/Prunus Persica Fruit Extract, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract/Ficus Carica Fruit Extract, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Benzyl Benzoate, Carmine (CI 75470), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492).

 (žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).
     
               Birios pudros sudėtis - vidutiniška. Produkto pagrindą sudaro talkas, kukurūzų krakmolas. Produktas gana stipriai parfumuotas, todėl nestebina, kad kvapą suteikiančios medžiagos sudėtinių dalių aprašyme yra gana aukštai. Sudėtyje yra persikų ir fikusų ekstraktų, minkštiklių. Priemonė tikrai netiks ir nepatiks jautrios odos savininkėms, arba toms, kurios nemėgsta parfumuotos kosmetikos, nes ne tik turi stiprų persikų kvapą, tačiau net ir skonį.


                   Pirmiausia mane nustebino Too Faced Peach Perfect birios pudros kiekis - net 35 g. , nors iš pirmo žvilgsnio pati pakuotė tikrai nepasirodė didelė ar talpi. Paprastai birios pudros atkeliauja tris kart mažesnėse pakuotėse. Visai nesenai viename iš savo įrašų gyriau Wet n Wild birią pudrą (apžvalgą rasite čia) ir šios pudros pakuotė gerokai didesnė ir kiekis  vos 20 g. 35 g. pudros pakuotės užteks tikrai labai ilgam laikui, todėl tikrai verta investuoti.


                Too Faced Peach Perfect birios pudros atspalvis nurodytas kaip neturintis spalvos, tačiau pats produktus turi vos vos persikinio atspalvio. Pudra yra itin smulkaus malimo, labai gražiai pasidengia ant odos, užpildo poras, suteikia stiprų, matinį efektą. Birią pudrą jau naudoju apie mėnesį ir galiu drąsiai patvirtinti, kad tokios puikios, taip gerai makiažą užfiksuojančios pudros man neteko bandyti. Tikrai ne veltui amerikietės grožio blogerės taip giria šį produktą. Todėl riebią ar mišrią veido odą turinčioms merginoms, mano manymu, ši pudra turėtų tikti tobulai.


                Too Faced Peach Perfect birios pudros didžiausiu minusu vis tik įvardinčiau jos kvapą - intensyvus, parfumuotas, persikų kvapas, ir netgi sakyčiau, kad skonis. Todėl šią pudrą dengdama ant veido stengiuosi nekvėpuoti, nes kvapas šiek tiek erzina. Tačiau pati pudra labai gražiai padengia ne tik viso veido, bet ir  paakių odą, užfiksuoja visus kreminius produktus, tačiau kartu ir maskuoja poras, taip tarsi vizualiai išlygindama veido odos netobulumus. Biri pudra puikiai matizuoja, taip padeda makiažui išsilaikyti ilgiau. Jei ir Jūs turite riebią ar mišrią veido odą, šį produktą drąsiai Jums rekomenduoju.
                   Too Faced Peach Perfect birios pudros kiekis net 35 g., todėl užteks labai ilgam laikui. Too Faced Peach Perfect birią pudrą galima įsigyti Lookfantastic, jos kaina siekia 26 eurus. Pudrą mielai naudosiu ir labai tikiuosi, kad jos kvapas laikui bėgant kiek išblės, tačiau pats rezultatas - nerealus. Kaip Jums Too Faced Peach Perfect produktų linija, ar bandėte, gal turite rekomendacijų, kas patiko, o kas nelabai.


   Apie kitus du Peach Perfect produktų linijos produktus atsiliepimais būtinai pasidalinsiu kitose savo apžvalgose, nes tas priemones norisi patestuoti kiek ilgiau,  susidaryti tvirtą nuomonę ir tik tada pasidalinti su Jumis.

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui. 

Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)



Komentarai

  1. Aha, pakuotės tai tikrai žavios ir gražiai ant kosmetikos stalelio atrodo)

    Labiausiai mėgstu presuotas pudras užtvirtinimui, nes esu tas žmogus, kuris su tokiomis biriomis niekada švariai nepasidažys - visada visur pilna bus pudros... :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip gaila, kad nebėra prekyboje šio rinkinuko, labai norėjau ismėginti. Kur galima sekti apie looksitan spec leidimo rinkinius, kad kita kart nepražiopsočiau progos 🙈

      Panaikinti
    2. O man priešingai, labiau patinka birios, kažkaip ir ant odos matosi mažiau, ir makiažo išsilaikymą labiau prailgina. :) O su naudojimu, pritariu, kartais birios pudros pribyra visur, tačiau būtent šios Too Faced pudros pakuotė tikrai patogi naudojimui. :)
      O dėl rinkinių iš Lookfantastic, galima prenumeruoti jų naujienlaiškį, kartais su juo ateina nauji pasiūlymai, tačiau aš pati gana dažnai užsuku į jų puslapį, pasižvalgyti, kas naujo. O pati paieškos sistema tikrai nėra pati geriausia. Taip pat patinka Lookfantastic spec. leidimo grožio dėžutės, su tam tikrų brendų produktais. Jie dažnai būna Travel size, bet už gerą kainą galima išmėginti naujų priemonių, ir gana dažnai prie jų būna geros kokybės kosmetinė dovanų. Dar vienas pliusas perkant iš Lookfantastic, jog nereikia mokėti už pristatymą, o paskutiniu metu siuntas pristato DPD kurjeriai ir atkeliauja gana greitai. :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą