KIKO MILANO KOSMETIKOS PIRKINIAI - naujoji pavasario Tuscan Sunshine kolekcija ir keletas kitų kosmetikos produktų

     Labas.

      Pagaliau po tokios nemažas pertraukos tikiuosi sugrįžti prie apžvalgų rašymo. Stengiuosi aktyvesnė būti ir instagrame, todėl jei dar nesekate manės IG, kviečiu būtinai pasekti. Kiko Milano kosmetiką tikrai myliu, naudoju dažnai, o atradimais stengiuosi pasidalinti.  Įrašai apie Kiko Milano kosmetiką mano tinklaraštyje yra vieni iš skaitomiausių, todėl šios dienos apžvalgoje trumpai apžvelgsiu įsigytas kosmetikos priemones. Įsigytą kosmetiką turiu jau daugiau kaip mėnesį, viską  spėjau išmėginti, todėl galiu pasidalinti ir savo įspūdžiais. Šį kartą turiu ir keletą nuvylusių kosmetikos produktų, tačiau didžioji dalis, kaip visuomet, patiko, mielai naudoju ir Jums rekomenduoju. 


        Paskutiniu užsakymu įsigijau  dešimt Kiko Milano kosmetikos produktų. Keturi iš jų yra iš naujausios Kiko Milano Tuscan Sunshine   pavasario kolekcijos Šį kartą siuntinys atkeliavo per 7 darbo dienas. Kaip visuomet, visos prekės buvo tvarkingai supakuotos. Džiugu, kad siunta mane pasiekė pakankamai greitai, nes kovo mėnesio antroje pusėje Kiko Milano online parduotuvė savo veiklą buvo nutraukusi ir ją atnaujino tik po mėnesio pertraukos.



       Dažnai sulaukiu klausimų, ar siunčiantis prekes iš Kiko Milano taikomi kokie nors papildomi mokesčiai. Todėl pasikartosiu, jog prekės keliauja iš ES šalies, todėl jokie papildomi mokesčiai nėra taikomi. Plačiau apie prekių pristatymo sąlygas ir kainas galite pasiskaityti čia. Jei vis tik nenorite prekių siųstis, Kiko Milano kosmetikos jau galite įsigyti ir Lietuvoje, šia kosmetika prekiauja https://www.beautyboutique.lt/. Vis tik oficialioje Kiko Milano online parduotuvėje yra gerokai didesnis prekių asortimentas, taip pat dažnai kompanija skelbia visokias akcijas ir pasiūlymus (verta prenumeruoti naujienlaiškį). Užsakymai dažniausiai pasiekia Lietuvą taip pat greitai, prekės būna tvarkingai supakuotos.


             Pirmiausia norėtųsi pagirti naujosios Kiko Milano Tuscan Sunshine   pavasario kolekcijos dizainą: be galo gražios visų kosmetikos priemonių pakuotės, pavasariškos, dekoruotos gėlėmis.


         Vos pasirodžius naujajai pavasario kolekcijai, nusižiūrėjau keletą kosmetikos priemonių, kurias norėčiau būtinai įsigyti. Ir, kaip visuomet, laukiau nuolaidų. Pirmasis ir labiausiai norėtas Kiko Milano Tuscan Sunshine   pavasario kolekcijos produktas - Tuscan Sunshine Face Palette (kaina 16,99 eur) - paletė veidui.
         Jūs tik pasižiūrėkite - koks gražus pačios paletės dizainas, tikrai švelnus, estetiškas ir pavasariškas.


              Paletė pagaminta iš tvirto kartono, nėra sunki, sudaryta iš keturių priemonių veidui: du hailaiteriai ir dveji skaistalai. Visų produktų yra po 4 g., taigi viso 16 g. Produktai galioja 18 mėnesių nuo atidarymo, pagaminti Italijoje. Paletė neturi veidrodžio, viršutinėjė jos dalyje pateikiama trumpa informacija kaip naudoti joje esančius produktus.


             Paletė sudaryta iš keturių produktų: dviejų hailaiterių ir dviejų skaistalų. Kiko Milano skaistalus esu išbandžiusi jau ne vienus, jų formulė man tikrai patinka, ypač taip vadinamų Baked skaistalų.  Hailaiterių tiek daug nesu bandžiusi, tik taip vadinamos Baked formulės. 


          Golden View hailaiteris paletėje yra auksinio atspalvio, savo sudėtyje turi itin mažų blizgučių, antrasis Gioconda šampaninio tono, abu - švelnios, kreminės tekstūros, gražiai dengiasi ant odos, galima sluoksniuoti. Tiesa, patys atspalviai yra kiek tamsoki, bet manau, vasarai, bus kaip tik.


                Skaistalai paletėje yra dviejų skirtingų rūšių. Pirmasis atspalvis, Positive Attitude, švelniai rusvo,  tono, matinio užbaigimo, minkštas, kreminis, gražiai dengiasi ant odos, gana pigmentuotas. Antrasis atspalvis, Sunrise, blizgus, švelniai rožinio, koralinio atspalvio, turėtų labai gražiai atrodyti ant įdegusios odos, suteikia veidui sveiko spindesio.

           Paletę veidui jau naudojau , joje esančių produktų kokybe tikrai nenusivyliau, o vasaros metu, manau, jog ją naudosiu dar daugiau, todėl ir Jums galiu rekomenduoti.

              Antrasis produktas iš Kiko Milano Tuscan Sunshine   pavasario kolekcijos - Tuscan Sunshine Transforming Face Cleanser (kaina 5,99 eur) - veido prausiklis. Esu bandžiusi jau ne vieną kompanijos veido prausiklį. Didžiausią įspūdį man paliko Kiko Milano  Pure Clean Micellar Gel prausiklis (jau naudoju trečią šio prausiklio pakuotę ir labai tikiuosi, kad jis nedings iš prekybos). Todėl susigundžiau išmėginti ir naujosios kolekcijos veido prausiklį.


               Prausiklis atkeliauja popierinėje pakuotėje. Kiekis nėra didelis, vos 50 ml., produktas galioja vos 3 mėnesius nuo atidarymo ir pagamintas Italijoje.
               Pati produkto pakuotė nėra didelė, todėl puikiai praverstų keliaujant: plastikinė, su atsukamu kamšteliu apačioje. Mane labiausiai sudomino produkto aprašymas, kuriame teigiama, jog produktas yra aliejinės tekstūros, kuri susiliejusi su vandeniu turėtų tapti emulsija, gerai nuplauti veido odą. Produkto sudėtyje nėra SLS (putojimą skatinančių medžiagų), jo sudėtis praturtinta florencinių vilkdalgių šaknų ekstraktu ir vynmedžių sėklų aliejumi, taip pat hialurono rūgštimi, turėtų švelniai nuvalyti veido odą. Tiesa, prausiklis savo sudėtyje turi nemažai kvėpiklių, todėl gali netikti jautrios odos savininkėms. Prausiklį kartą jau mėginau ir tiesą pasakius, jis manęs nesužavėjo. Paties produkto tekstūra iš tiesų yra labai įdomi, prausklis iš aliejinės tekstūros, sumaišius su vandeniu įgauna tarsi pienelio tekstūrą, lengvai pasiskirsto ant odos, visai neturi putojimo, nesausina odos, tačiau palieka plėvelės pojūtį ant odos. Todėl oda nesijaučia visai švari. Mano veido oda - riebi, todėl man gerokai labiau patinka gelinės tekstūros, putojantys veido prausikliai. Šio prausiklio nerekomenduočiau pirkti, nebent turite itin sausą veido odą ir Jums patinka parfumuoti produktai.
         Prausiklio šiuo metu jau nebeturiu, perleidau draugei, kuri neturi riebios veido odos, todėl, jai produktas turėtų pasiteisinti. 


            Trečiasis produktas iš Kiko Milano Tuscan Sunshine   pavasario kolekcijos - Tuscan Sunshine Perfecting Powder (kaina 14,99 eur) - presuota, kompaktinė pudra veidui. Pudros kiekis 7 g. ir galioja 18 mėnesių nuo atidarymo.



          Vienintelis šios priemonės pliusas - graži pakuotė ir paties produkto dizainas. Šią pudrą galėčiau pavadinti pačiu didžiausiu šio užsakymo nusivylimu. Kiko Milano puslapyje teigiama, jog pudra turėtų ne tik užfiksuoti veido oda, sumažinti veido odos poras, suteikti odai švytėjimo, tačiau ir priduoti veido odai sveiko spindesio.

         Pati pudra yra labai stpriai įspausta į pakuotę, baltos spalvos, su šepetėliu produktas pasiima itin sunkiai ir realiai ant odos pudros net nesimato. Pačio produkto pavirčiuje yra šiek tiek blizgučių, kurie dengiant priemonę šepetėliu persiduoda ant odos. O daugiau ši pudra nedaro absoliučiai nieko. Labai nepatiko, tikrai nevertas savo kainos produktas, todėl nerekomenduoju.
          Ketvirtasis produktas iš Kiko Milano Tuscan Sunshine   pavasario kolekcijos - Tuscan Sunshine 3 in 1 Mascara (kaina 11,99 eur) - dvipusis tušas blakstienoms. Tušo kiekis 2 x 5,5 ml. ir galioja 6 mėnesius nuo atidarymo.


          
    Blakstienų tušas atkeliauja gražioje pakuotėje, kaip ir kiti Tuscan Sunshine kolekcijos produktai. Tušas dvipusis, turėtų suteikti blakstienoms trigubą efektą: suteikti ilgio, apimties ir užriesti blakstienas.

         Jau ne kartą savo tinklaraštyje esu minėjusi, jog nesu didelė Kiko Milano tušų blakstienoms gerbėja. Kol kas nesu atradusi nei vieno kompanijos tušo, kuris man tiktų ir patiktų. Šiuo metu naudoju Kiko Milano limituotos kolekcijos Pop Revolution blakstienų tušą ir tiesą pasakius, tikrai nesu sužavėta. Man labiau patinka apimties suteikiantys tušai blakstienoms, o Kiko Milano tušai suteikia labai natūralių blakstienų efektą. 
            Tuscan Sunshine 3 in 1 Mascara tušą blakstienoms pirkau ne sau, o dovanai, todėl nenoriu tušo pradarinėti ir negaliu Jums parodyti, kaip tušas atrodo iš arčiau, tačiau tai turėtų būti gana standartinis blakstienų tušas, kurio kaina šiuo didžiojo pavasario išpardavimo metu - vos 3,99 eur.



               Iš pastoviosios Kiko Milano kolekcijos įsigijau 6 kosmetikos produktus. Pastoviosios kolekcijos produktai paprastai atkeliauja standartinėse, juodos spalvos pakuotėse.




            Pirmasis produktas iš Kiko Milano pastoviosios kolekcijos - Kiko Milano Unlimited Foundation (kaina 14,99 eur) - makiažo pagrindas. Produktas atkeliauja standartinėje, juodos spalvos pakuotėje. Makiažo pagrindo kiekis 30 ml. ir galioja 12 mėnesių nuo atidarymo.

                Paties produkto pakuotė pagaminta iš stiklo, juodu kamšteliu, su dozatoriumi - pompa. Pakuotė - tvirta, sunki. Makiažo pagrindas turėtų užtikrinti nepriekaištingą makiažą visą dieną, drėkinti ir saugoti veido odą (turi SPF 15), tačiau neapsunkinti veido odos.

                Makiažo pagrindą Kiko Milano puslapyje galima rinktis iš 23 atspalvių ir žinoma, išsirinkti atspalvį online tikrai nebuvo lengva. Aš išsirinkau atspalvį Cool Rose 20 ir kaip visada, su spalva nepataikiau. Atspalvis yra gelsvo, netgi oranžinio atspalvio, gerokai per tamsus mano odai. Makiažo pagrindą bandžiau jau ne vieną kartą, žinoma, maišiau su gerokai šviesesnio atspalvio kita kremine pudra. Makiažo pagrindą bandysiu sunaudoti, tikrai nelikau sužavėta ir daugiau Kiko Milano kreminių pudrų ir BB kremų tikrai nepirksiu ir Jums nerekomenduoju. 


            
              Antrasis produktas iš Kiko Milano pastoviosios kolekcijos - Kiko Milano Ultra Tech + Volume and Curl Mascara (kaina 9,99 eur) - tušas blakstienoms. Produktas atkeliauja standartinėje, juodos spalvos pakuotėje. Blakstienų tušo kiekis 12 ml. ir galioja 6 mėnesius nuo atidarymo.

            Dar vienas pastoviosios Kiko Milano kolekcijos tušas blakstienoms, kurį nusprendžiau išbandyti. Na jei jau ir šis man nepasiteisins, tai daugiau kompanijos tušų tikrai nepirksiu (labai tikiuosi). Vis norisi tikėti, jog galbūt pavyks atrasti nors vieną tušą blakstienoms, kuris ir man pačiai tiktų ir patiktų ir Jums galėčiau rekomenduoti. 


              Šis tušas turėtų suteikti apimties ir užriesti blakstienas, suteikti dirbtinių blastienų efektą. Paties tušo pakuotė yra įdomi, nestandartinė, kaip ir šepetėlis. Kol kas šio tušo pradarinėti aš nenoriu, nes šiuo metu naudoju kitą (kaip žinote, blakstienų tušų galiojimo laikas vos 6 mėnesiai nuo atidarymo). Bet išbandžiusi įspūdžiais būtinai su Jumis pasidalinsiu arba viename iš tinklaraščio įrašų arba savo IG stories. 
               Gal Jums teko išbandyti Kiko Milano tušus blakstienoms? Ar patiko? Gal turite rekomendacijų? Pasidalinkite, būtų įdomu sužinoti ir Jūsų nuomonę.



                 Trečiasis produktas iš Kiko Milano - Kiko Milano Purifying Face Mask  (kaina 3,99 eur) - lakštinė veido kaukė. KiKo Milano veido kaukės man labai patinka, esu bandžiusi jau ne vieną, ypač rekomenduoju kompanijos hidrogelines kaukes veidui. 


               Šį kartą išsirinkau lakštinę, valomąją kaukę veidui, kuri turėtų padėti išvalyti veido odos poras. Kaukė turėtų būti burbuliuojanti, todėl bus labai įdomu išmėginti.

                   Paskutinieji trys produktai iš Kiko Milano, skirti lūpoms. Ne kartą savo įrašuose esu gyrusi kompanijos lūpų dažus ir blizgius, jie yra vieni mano mylimiausių. Šį kartą labiausiai norėjau išmėginti naujausius Kiko Milano Powder Power lūpų dažus, kartu įsigijau dar vieną lūpų blizgį ir kreminius lūpų dažus - pieštuką.


                  Naujieji Kiko Milano Powder Power lūpų dažai prekyboje pasirodė nesenai. Naujosios formulės lūpų dažus galima rinktis iš 15 atspalvių. Lūpų dažai atkeliauja standartinėje, juodos spalvos pakuotėje. Lūpų dažų kiekis 3,5 g., produktas galioja 18 mėnesių nuo atidarymo.


             Lūpų dažų pakuotė tokia pat kaip ir mano itin mylimų Kiko Milano Velvet Passion matinių lūpų dažų - tvirtu, magnetiniu uždarymu. Lūpų dažai turi švelnų, vanilės kvapą (primena MAC lūpų dažus).
            Mano išsirinkta spalva 08 Cerise, kaip ir sako pats spalvos pavadinimas - rausva, vyšnių spalva. Lūpų dažai yra matinio užbaigimo, tačiau itin lengvos tekstūros, gražiai pasidengia ant lūpų, atrodo kaip matiniai lūpų dažai, tačiau lūpų visai nesausina, jaučiasi kaip kreminiai lūpų dažai. Paties pigmento neturi itin daug, pasidengia švelnia, rausva spalva. Valgant ar geriant šie lūpų dažai po truputį nusivalo, tačiau palieka ant lūpų šiek tiek pigmento, tačiau neatrodo kaip nuvalgyti lūpų dažai. 
          Man labai patiko tiek Kiko Milano Powder Power lūpų dažų spalva, tiek ir formulė, todėl dabar noriu išmėginti daugiau spalvų. Ir Jums rekomenduoju išbandyti.


          Kiko Milano 3D Hydra LipGloss lūpų blizgiai taip pat mano vieni mylimiausių. savo kosmetikos kolekcijoje turiu įsigijusi dvi šių lūpų blizgių spalvas: 17 Pearly Mauve ir 20 Chesnut ir norėjau įsigyti dar vieną atspalvį. 

          Šį kartą nusprendžiau įsigyti  Kiko Milano 3D Hydra LipGloss lūpų blizgį (kaina 7,99 eur) atspalvį 03 Pearly Apricot

          Labai gražios ir nestandartinės šių lūpų blizgių pakuotės, su patogiu naudojimui aplikatoriumi. Šie lūpų blizgiai turi saldų, saldainių ar vanilės kvapą. Tiesa, pati formulė yra kiek lipnoka, sunkesnė, tačiau ir ant pačių lūpų išlieka šiek tiek ilgiau.
             Atspalvis 03 Pearly Apricot - labai švelnios, vos vos niudinės spalvos, gražiai pasidengia ant lūpų. Lūpų blizgis savo sudėtyje turi itin mažų ir smulkių blizgučių, tačiau jų pačioje formulėje tikrai nesijaučia, gražiai atrodo ant lūpų, labai blizga, suteikia lūpoms putlumo. Rekomenduoju.


          Paskutinysis mano įsigytas Kiko Milano produktas - Kiko Milano Creamy LipGloss (kaina 6,99 eur) - kreminiai lūpų dažai - pieštukas. Produkto kiekis - 2,84 g. ir galioja 36 mėn. nuo atidarymo.

        Tai pirmasis mano įsigytas tokio pieštuko tipo lūpų produktas iš Kiko Milano, kurį jau senokai norėjau išmėginti. Šiuos lūpų pieštukus kompanijos puslapyje galima rinktis iš 6 atspalvių, o mano išsirinkta spalva 112 Vintage Rose
        Šiuos lūpų dažus naudoju beveik kiekvieną dieną nuo pat jų įsigijimo: itin patogi naudojimui pakuotė, spalvos turi labai nedaug, šiek tiek primena vazeliną su spalva, maloniai jaučiasi ant lūpų, drėkina. Dar vienas atradimas iš Kiko Milano, kurį ir Jums rekomenduoju išmėginti.

          Tiek šį kartą pirkinių iš Kiko Milano. Nors iš dešimties įsigytų priemonių net trys mane nuvylė, tačiau šį kartą turiu ir keletą atradimų, kuriais tikrai džiaugiuosi. Juk visi kuriami kompanijų produktai tikrai negali tikti ir patikti, pasitaiko ir nusivylimų. Dar kartą įsitikinau, kad kompanijos kuriamos kreminės pudros tikrai ne man ir ateityje jų daugiau nebepirksiu. Galbūt pudros daugiau pritaikytos pietietėms, tamsesnio odos atspalvio moterims, nes yra itin gelsvo tono ir gerokai per tamsios.
                Labai laukiu naujosios Kiko Milano vasaros kolekcijos įdomu, kokia ji bus šiemet. Manau, kad naujoji kolekcija prekyboje pasirodys gegužės antroje pusėje arba birželio pradžioje.
Šiuo metu Kiko Milano puslapyje siaučia pavasarinių nuolaidų uraganas, todėl jei susidomėjote kuria nors priemone, siūlau drąsiai apsilankyti kompanijos online parduotuvėje.


Kaip Jums Kiko Milano kosmetika? Ar bandėte, gal turite rekomendacijų? O galbūt domina kurio nors produkto išsami apžvalga? Kaip visuomet, laukiu Jūsų nuomonių ir įspūdžių komentaruose. Beje, daugiau įrašų apie Kiko Milano kosmetiką rasite čia (nepamirškite paspausti - Daugiau įrašų).
             Kaip visada dėkoju, kad skiriate laiko mano blogo skaitymui.

Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)


Komentarai

  1. ačiū už tokį išsamų įrašą!
    kiko milano dar nieko nebandžiau, bet buvau susidomėjusi makiažo pagrindu, kurį aprašei čia ir suprantu, kad neverta leisti pinigų.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveiki. Smagu, kad patiko. Esu bandžiusi jau ne vieną Kiko Milano makiažo pagrindą ir BB kremą. Nei vienas iš bandytų man nepatiko. Visų pirma, labai geltonų atspalvių, net ir šviesiausios spalvos ganėtinai tamsios, labai matosi ant odos. Spėju, kad Kiko pudros labiau tinka pietietėms, tamsesnių odos atspalvių moterims. Rekomenduočiau pasižvalgyti į kompanijos lūpų produktus. Tikrai verti dėmesio, o ir kainos nėra didelės.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. aha, aš pati esu labiau raudona, negu geltona, tai tikrai būtų ne kažkas, simpsonė :D

      Panaikinti
  3. Nuo pirmųjų Kiko kosmetikos bandymų, ši kosmetika man labai patinka, tad vis smalsiai paskaitinėju šio tinklaraščio apžvalgas :) Naudoju Kiko Insta Moisture makiažo pagrindą ir man jis tiesiog puikus! Mano oda sausa ir tai vienas iš nedaugelio makiažo pagrindų, kurį galiu naudoti žiemą ir kuris neišryškina sausų odos plėmų. Man tinka ir vasarai, taip pat patinka, kad yra SPF 25. Tiesa, nežinau ar šis produktas tiktų riebios odos savininkėms. Naudoju spalvą 2R, turinčią rausvą potonį. Manau spalva tiktų daugumai "standartinių" lietuvaičių. O štai Kiko blakstienų tušą bandžiau tik vieną, nesužavėjo ir daugiau bandyti neplanuoju.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą