ColourPop Coconut Beach Pressed Powder Bronzer - bronzeris

            Labas.

         Šiandien ir toliau tęsiu įrašus apie grožio priemones su kokosais. Savo įrašuose ne kartą esu minėjusi, kad tiesiog dievinu kokosų kvapo turinčias priemones, ar grožio produktus su kokoso ekstraktu ar aliejumi. O šios dienos apžvalga apie ColourPop Coconut Beach Pressed Powder Bronzer - bronzerį iš itin populiarios kompanjos Going Coconuts linijos. Šį bronzerį, tos pačios linijos akių šešėlių paletę ir dar keletą kitų produktų įsigijau kovo mėnesį, taigi turėjau nemažai laiko visiems produktams ištestuoti. ColourPop kosmetikos produktai visada traukia dėmesį ne tik įdomiomis, kaskart vis naujomis kolekcijomis, tačiau ir nedidelėmis kainomis, o kosmetikos priemonių kokybė tikrai puiki. Šį kartą prekes siunčiausi per Shipzee ir nepaisant to, kad siuntinys keliavo ilgokai, tačiau savo siuntiniu likau tikrai patenkinta ir džiugu, jog nereikėjo rūpintis jokiais muito mokesčiais, siunta atkeliavo tvarkingai iki pat namų durų.


       Vos tik pasirodžius prekyboje ColourPop Going Coconuts linijai, nusprendžiau įsitraukti į savo norų sąrašą kelis šios linijos produktus. Žinoma, labiausiai norėjau įsigyti Going Coconuts linijos akių šešėlių paletę ir labai norėjau išmėginti kompanijos kuriamas bronzinančias pudras, kurios labai dažnai giriamos amerikiečių grožio blogerių.

              ColourPop Coconut Beach Pressed Powder Bronzer  bronzerį buvo galima rinktis iš dviejų atspalvių: Coconut Beach ir Talk To The Palm. Aš išsirinkau šviesesnį bronzinančios pudros atspalvį - Coconut Beach.


         Coconut Beach Pressed Powder Bronzer  bronzeris atkeliauja nedidelėje, kompaktiškoje, popierinėje pakuotėje, dekoruotoje kokosais. Ant įpakavimo nurodyta tik nedidelė informacija apie produktą, daugiau informacijos galima rasti oficialiame ColourPop puslapyje.


            Paties bronzerio pakuotė pagaminta iš tvirto plastiko, magnetiniu uždarymu, viduje yra gana kokybiškas veidrodis, pati pakuotė - švelniai kreminės spalvos, taip pat dekoruota kokosais. Bronzeris tikrai draugiškas kelionėms: itin nedidelis ir kompaktiškas, turi veidrodėlį.


              Coconut Beach Pressed Powder Bronzer  bronzerio kiekis nėra didelis, vos 7 g. Palyginimui, mano taip mylimo Physicians Formula Butter bronzerio kiekis - 11 g., taip pat dažnai naudojamo MAC bronzerio - 10 g. Bronzeris pagamintas JAV.  

ColourPop puslapyje pateikiamas gana trumpas bronzinančios pudros aprašymas:

Coconut Beach Pressed Powder Bronzer
Bronzinanti pudra

Bronzinanti pudra akimirksiu suteiks Jums saulės nubučiuotos veido odos efektą. Bronzerio formulė yra itin minkšta ir kreminė, suteikianti natūralaus įdegio efektą. Bronzerio sudėtyje yra šviesą atspindinčių dalelių, kurios priduoda veido odai sveiko, natūralaus spindesio, lengvai sklaidosi ir leidžia išvengti taip vadinamo Cakey Skin efekto. 
Matinio užbaigimo ir bronzinio atspalvio. 

Naudojimas: bronzinančią pudrą dengti ties skruostikauliais, kaktos linija, po smakru, ten kur natūraliai matosi saulės suteikiamas įdegio efektas. 


           Sudėtis Produkto pagrindą sudaro talkas. Antroji sudėtinė dalis - absorbentas, kondicionuoja odą, trečioji - minkštiklis, suformuoja plėvelę. Ketvirtasis ingredientas - kosmetinis dažiklis. Penktoji sudėtinė dalis - dažiklis, emulsiklis, šeštoji - minkštiklis, klampumo reguliavimo medžiaga. Sudėtyje yra absorbentų, minkštiklių, kakavmedžio sėklų sviesto, konservanto fenoksietanolio, silikono pagrindo medžiagų, minkštiklių, UV absorbento, taukmedžių sviesto, emulsiklio, vitamino E, pigmentų, UV absorbento, dažiklio. 
Coconut Beach

Talc, Boron Nitride, Nylon-12, Magnesium Stearate, Zinc Stearate, Hydrogenated Polyisobutene, Distarch Phosphate , Ethylhexyl Palmitate , Hydrolyzed Theobroma Cacao Seed Butter, Phenoxyethanol, Dimethicone, Caprylyl Glycol, Octocrylene, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Tocopheryl Acetate , Quercetin, Bismuth Oxychloride (CI 77163), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492), Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Ultramarines (CI 77007).           

 (žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).



               Bronzinančios pudros sudėtis - nebloga. Bronzerio pagrindą sudaro talkas, minkštikliai. Sudėtyje yra kakavmedžio sėklų ir taukmedžių sviestų. Labai nustebau, kad tarp sudėtinių dalių neradau kokosų ekstrakto ar kokosų aliejaus, juolab, kad visoje linijoje taip akcentuojami kokosai. Džiugu, kad tarp sudėtinių dalių nėra kvapiklių ir kvapą suteikiančių medžiagų. Bronzeris savo sudėtyje turi UV absorbentų, tačiau jo aprašyme nėra nurodyta, jog jis turi SPF. Tarp sudėtinių dalių randame ir žymųjį konservantą fenoksietanolį.


                Vos tik atidariusi bronzerio pakuotę tikėjausi, kad pudra turės kokosų kvapą, galbūt net panašų į Physicians Formula Butter bronzerio. Deja, bronzeris neturi visiškai jokio kvapo. Paties produkto formulė man patiko: neturi pernelyg daug pigmento, gražiai dengiasi ant odos, lengvai sklaidosi, drąsiai galima sluoksniuoti iki norimo intensyvumo, ilgai išlieka. Didelis pliusas, jog produktas neturi oranžinio tono, suteikia natūralaus įdegio efektą. Nors produkto aprašyme nurodyta, jog jis yra matinio užbaigimo, tačiau dengiant bronzerį ant odos jis turi sakyčiau daugiau satininį užbaigimą, nes priduoda veido odai sveiko, natūralaus įdegio efektą.


             Toliau galite matyti kaip Coconut Beach Pressed Powder Bronzer  bronzeris atrodo ant odos, palyginus jį su kitais mano turimais bronzeriais. Jis yra kiek tamsesnis už Butter bronzerį, tačiau nėra tokio šilto atspalvio kaip MAC ar Kiko Milano bronzeriai.

                 Coconut Beach Pressed Powder Bronzer  bronzerį vertinčiau vidutiniškai. tai tikrai nėra prastas produktas, tačiau jis tikrai nepakeis mano taip mylimo ir labiausiai naudojamo Physicians Formula Butter bronzerio. Bronzinančią pudrą mielai naudosiu, bronzerių tikrai niekada nebus per daug, juolab,  kad ateina vasaros sezonas. Bet paties produkto formulė manęs taip stipriai nesužavėjo, todėl antrą kartą šio bronzerio nesirinkčiau. Vis tik galiu pagirti produkto pakuotę, nes tikrai labai nedidelė ir kompaktiška, neužima daug vietos ir netgi turi veidrodį.
                Vis tik pačiu mylimiausiu savo bronzeriu galiu drąsiai įvardinti Physicians Formula Butter bronzerį, tokios minkštos, kreminės tekstūros, lengva naudoti, nėra oranžinis, o ir kvapas fantastiškas. Į savo šių metų Project Pan esu įtraukusi MAC bronzerį, kuris taip pat nėra prastas. O Kiko Milano Limited Edition Baked tipo bronzerį taip pat naudoju su malonumu, tiesa, jis turi šiek tiek oranžinio, šiltesnio tono, tačiau vasaros sezonui tiesiog tobula priemonė, o ir kiekis milžiniškas - net 20 g.


              Coconut Beach Pressed Powder Bronzer  bronzerį galima įsigyti ColourPop puslapyje. Bronzerio kaina vos 8 doleriai, o su nuolaida galima įsigyti dar pigiau. Tiesa, šiuo metu Going Coconut linijos dalis produktų yra išparduoti, tačiau jie tikrai populiarūs, todėl manau, kad greitu laiku tikrai vėl sugrįš į prekybą. Juolab, kad ColourPop jau atnaujimo siuntimą, nes kurį laiką, kaip ir daugelis įmonių dėl COVID-19, veikla buvo pristabdyta. 

                    Tiesa, primenu, jog siunčiantis prekes iš Amerikos ir viršijus 22 eur sumą gali būti pritaikyti muito mokesčiai. 

            Kaip Jums ColourPop Going Coconuts linija? Galbūt bandėte kurį nors produktą ar planuojate įsigyti? Pasidalinkite. O aš pasižadu greitu metu pasidalinti įspūdžiais ir išsamia apžvalga apie  ColourPop Going Coconuts linijos akių šešėlių paletę. 




Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui. 

Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)



Komentarai