Cafe Mimi Restoring Face Mask Coconut- atstatomoji lakštinė veido kaukė su kokoso ekstraktu


         Labas.

         Šiandien noriu su Jumis pasidalinti įspūdžiais apie Cafe mimi kompanijos vieną iš veido kaukių su kokoso ekstraktu. Cafe mimi kosmetikos produktus už labiausiai prieinamą kainą galima įsigyti Elevitoje. Cafe mimi produktai pirmiausia patraukia dėmesį ne tik žaviomis, spalvotomis pakuotėmis, tačiau taip pat vilioja ir prieinamomis kainomis. Tačiau pigus produktas toli gražu ne visada reiškia prastos kokybės. Paskutiniu metu tikrai atrandu labai neblogos rusiškos kosmetikos už itin prieinamas kainas, todėl ir Jūs būtinai užsukit į Elevitos el. parduotuvę ir pasižvalgykite, galbūt ir Jūs atrasite ką nors naujo ir įdomaus. 


              Cafe mimi naujosios lakštinės veido kaukės mano dėmesį pirmiausia patraukė būtent dėl ryškių ir spalvotų pakuočių. Man labai patinka lakštinės kaukės veidui, kurias be galo patogu ir paprasta naudoti: nereikia nieko tepti ant veido, o paskui dar ir nuplauti.


Elevitos el. parduotuvėje galima rasti trumpą šios kaukės aprašymą:

CAFE MIMI atstatomoji lakštinė kaukė  veidui 
su kokoso ekstraktu,  22 g.

Pasirūpink savo oda su šią atstatomąja kauke .  Sudėtyje - kokoso ekstraktas, kurio dėka kaukė pašalina sausumą, suteikia gaivumo ir spindesio. Aktyviai drėkina ir ramina odą, pašalina nuovargio požymius.
Naudojimas: atidarę pakuotę išskleiskite kaukę.  Uždėkite ją ant švaraus veido.  Po 10-15 min.pašalinkite kaukę,  o priemonės likučius įmasažuokite į odą. Nereikalauja skalavimo . Skirta vienkartiniam naudojimui.
Atsargumo priemonės.  Nenaudoti ant pažeistos odos.  Pasireiškus alergijai ar sudirgimui,  nustoti naudoti priemonę.  Tik išoriniam naudojimui.

           Kaukės aprašyme nurodyta, jog ji turėtų būti atstatomoji: pagrindinis kaukės ingredientas - kokoso ekstraktas, kuris turėtų drėkinti veido odą, pašalinti nuovargio požymius. Man labai patinka kokosų ekstrakto ar kokosų kvapo turintys kosmetikos produktai, tiesiog dievinu kokosų kvapą, todėl labai įdomu kas kart išmėginti ir kokosų aliejaus ar ekstraktų turinčias grožio priemones. 


               Kaukė yra skirta vienkartiniam naudojimui. Kaukės kiekis - 22 g., pagaminta LLC  "Design Soap", Rusijoje.


               Sudėtis. Veido kaukės  pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis -   kokosų ekstraktas, minkštiklis, drėkiklis,  trečioji - drėkiklis, minkštiklis, emulsiklis. Ketvirtasis ingredientas -  klampumo reguliavimo medžiaga, kondicionuoja odą. Penktoji sudėtinė dalis - drėkiklis, šeštoji - emulsiklis. Sudėtyje yra kokosų aliejaus, klampumo reguliavimo medžiagų, kondicionuojančių medžiagų, vitamino C, vitamino B3, vitamino B5, vitamino E, antioksidanto, konservantų, emulsiklių, absorbento, alantoino ir kvapą suteikiančių medžiagų. 

AquaCocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Vegetable Glycerin, BetaineHydroxyethyl UreaPolysorbate 20, Cocos Nucifera (Coconut) OilXanthan Gum, PhospholipidsSphingolipdsSodium Ascorbyl PhosphateNiacinamide, Calcium Pantothenate, Tocopheryl AcetatePyridoxine HClPhenoxyethanolEthylhexylglycerinMaltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, SilicaAllantoinPerfume.

     Veido kaukės sudėtis nebloga. Tarp sudėtinių dalių nemažai odai naudingų, drėkinančių, kondicionuojančių medžiagų, antioksidantų ir vitaminų. Sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje - konservantai ir kvapą suteikiančios medžiagos. 


                Oficialiame Cafe mimi  kompanijos puslapyje nurodyta, jog kompanijos kuriami produktai atitinka ISO ir GMP standartus, pagaminti natūralių ingredientų pagrindu, yra draugiški aplinkai, netestuojami ant gyvūnų, o pakuotės yra tinkamos perdirbimui. 
       

  Cafe Mimi Restoring Face Mask Coconut veido kaukė lakštinė, todėl patogi naudoti. Pati kaukė yra itin plona, todėl ją reikia atsargiai išvynioti, kitaip gali plyšti. Nėra pernelyg drėgna, kad kaukės skystis tiesiog tekėtų per kraštus. Patogiai užsideda ant veido, nekrenta.  Kvepia kiek parfumuotai, tačiau kvapas  nėra pernelyg intensyvus ar erzinantis. Uždėjus ant odos kaukę, jaučiasi malonus, drėkinantis ir gaivinantis poveikis. Pagal pateikiamą instrukciją kaukę reikia laikyti apie 10 - 15 minučių. Per tiek laiko kaukė ima džiūti ant veido, todėl jos ilgiau laikyti nereikia. Po kaukės naudojimo oda jaučiasi padrėkinta, gaivi, kaukė nepalieka ant odos jokio lipnumo pojūčio ir nereikalauja papildomo odos drėkinimo. 


              Cafe Mimi Restoring Face Mask Coconut kaukę su kokosų ekstraktu sunaudojau su malonumu. Kaukės sudėtis nebloga ir kaina nėra didelė. Būtinai išbandysiu ir  kitas   Cafe Mimi kaukių rūšis. Įsigyti galima Elevitoje. Kaina 1,79 euro, o su nuolaida galima įsigyti dar pigiau. Tiesa, šiuo metu kaukės su kokoso ekstraktu  prekyboje nėra, tačiau labai tikiuosi, kad greitu metu kaukę bus galima įsigyti, nes mielai pirkčiau ir naudočiau vėl. 

                   Kaip Jums Cafe Mimi veido kaukės? Ar bandėte? Patiko? Pasidalinkite. 

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui. 

Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)


             

Komentarai