Grožio priemonės iš Vitrina Pro: Kosmart, Inca, Comwell ir CND grožio produktai

        Labas.

     Pagaliau sulaukėme kalendorinio pavasario. Dienos darosi vis ilgesnės ir tikėkimės saulės ir šilumos sulauksime vis daugiau ir tikrasis pavasaris jau nebe už kalnų. Na o šiandienos įraše norėčiau pasidalinti įspūdžiais ir nuomone apie grožio priemones, gautas iš Vitrina Pro. Šiuos produktus gavau beveik prieš mėnesį ir turėjau laiko jos išbandyti ir įspūdžiais, žinoma, dalinuosi su Jumis.


                 Pirmasis grožio produktas - plaukų aksesuaras iš Kosmart. Šie plaukų aksesuarai yra gaminami Lietuvoje, rankų darbo, dekoruoti Swarovski kristaliukais. Plačiau apie Kosmart prekės ženklą galite pasiskaityti čia, o ir kompanijos gaminamų produktų asortimentas - didžiulis. Tikrai yra iš ko rinktis.


               Šį kartą iš Vitrina Pro gavau Kosmart plaukų segtuką: nedidelis, labai gražios, smaragdinės spalvos plaukų aksesuaras, dekoruotas kristaliukais, ne tik gražus, kokybiškas, bet ir praktiškas. 
                  Antrasis produktas, skirtas plaukų priežiūrai, INCA OIL PANDORA OIL - aliejukas plaukams. Produktas atkeliauja nedidelėje, stiklinėje pakuotėje. Kiekis 10 ml., aliejukas  pagamintas Italijoje.



Vitrina Pro el. parduotuvėje galima rasti trumpą Inca Oil Pandora aliejaus 
plaukams aprašymą:







              Sudėtis. Produkto pagrindą   sudaro tirpiklis. Antroji sudėtinė dalis -   inchi inchi sėklų aliejus,  trečioji - silikono pagrindo medžiaga. Ketvirtasis ingredientas -  minkštiklis, kondicionuoja plaukus. Penktoji sudėtinė dalis - linų sėmenų aliejus, šeštoji - silikono pagrindo medžiaga, minkštiklis. Sudėtyje yra  kondicionuojančių medžiagų, emulsiklių, UV absorbento, minkštiklių, tirpiklio, mineralinio aliejaus, dažiklių ir kvapą suteikiančių medžiagų

C11-12 isoparaffin, Plukenetiavolubilis seed extract (sacha Inchi Oil), Cyclomethicone, C12-15 alkyl benzoate, Linum usitatissimum oil, Cyclopentasiloxane, Caprylic / capric triglyceride, Dimethiconol, Methyl hydrogenated rosinate, Trimethylsiloxyamodietthicone, Ethylhexyl dimethyl PABA, Dimethicone, Isopropyl myristate, Alcohol denat., Paraffinum liquidum, Phenyl trimethicone, Hexyldecanol, Hexyldecyl laurate, Cl 61565, Cl 12700, Parfum.

(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

          Plaukų aliejaus sudėtis vidutiniška. Pagrindą sudaro tirpiklis, žymusis inchi inchi sėklų aliejus, silikono pagrindo medžiagos ir linų sėmenų aliejus. Tai vienas iš tų plaukų aliejukų, kurie savo sudėtyje turi silikono pagrindo medžiagų. Priemonė suteikia plaukams sveiko žvilgesio, glotnina plaukus, palengvina jų iššukavimą. 
         Produkto kiekis nėra didelis, vos 10 ml., tačiau pats aliejukas yra itin skalsus, reikia labai nedidelio kiekio. Aš aliejuką naudojau plaukų galiukams, man patiko jo suteikiamas rezultatas, nes ne tik suteikia plaukams spindesio, tačiau ir puikiai palengvino jų iššukavimą, o ir kvepia labai skaniai. Plaukų aliejuką naudojau apie tris savaites, kol kas nieko stebuklingo nepastebėjau, tačiau galutine nuomone būtinai pasidalinsiu baigusi priemonę naudoti iki pat pabaigos savo pabaigtukų įraše arba IG stories


                     Paskutinieji du  grožio produktai - skirti pėdų priežiūrai. Labai dažnai pamirštame, kad reikia rūpintis ne tik kūno, bet ir pėdų oda. Po truputį šylant orams reikėtų nepamiršti dėmesio skirti ir pėdų odos priežiūrai, juk basučių sezonas jau nebe už kalnų. Aš didelių problemų su pėdų oda tikrai neturiu, tačiau pėdų priežiūra žiemos sezonu rūpinuosi turbūt gerokai labiau nei vasaros metu. Turiu normalią kūno odą, tačiau mano pėdos linkusios sausėti, o nėštumo metu jos linkusios ir tinti. Todėl žiemos metu stengiausi ne tik naudoti specialius kremus, skirtus pėdų priežiūrai, tačiau ir voneles. 
                Vitrina Pro suteikė galimybę išmėginti Comwell kompanijos pedikiūro brūžeklį ir CND kompanijos pėdų priežiūros rinkinį. 


            Pirmasis produktas - Comwell kompanijos pedikiūro brūžeklis. Tokio tipo priemonės, apdorotos lazeriu, skirtos negyvai odai nuo pėdų šalinti, nebuvau bandžiusi. Paprastai naudodavau pemzinius šveitiklius kulnams ir pėdoms, kurie tikrai nebuvo tokie efektyvūs. Gavusi produktą buvau nusiteikusi labai skeptiškai, o dar pasižiūrėjusi į šio brūžeklio kainą buvau tikrai nusiteikusi, jog mokėti beveik 25 eurus už brūžeklį tikrai nėra verta. Tačiau panaudojusi produktą tris savaites nuomonę vis tik pakeičiau. 


Vitrina Pro el. parduotuvėje galima rasti trumpą Comwell kompanijos pedikiūro brūžeklio
aprašymą:



                          Brūžeklis turi dvipusius, skirtingo šiurkštumo paviršius, kurie yra apdoroti lazeriu. Patogi naudojimui, matinė, plastikiniu neslystančiu paviršiumi rankena, puikiai tinka naudojimui duše. Išpakavusi brūžeklį iš pakuotės ir jį apčiupinėjusi iš visų pusių buvau nusiteikusi gana skeptiškai: paviršius pasirodė itin šiurkštus, tikrai maniau kad jį naudojant odą gali netgi skaudėti. Tačiau išbandžiusi likau nustebinta rezultatu. Brūžeklį naudojau tiek ant sausos kulnų ir pėdų odos, tiek duše. Man labiau pasiteisino brūžeklį naudoti ant sausos pėdų odos: puikiai pašalina negyvą odą tiek nuo kulnų, tiek nuo pėdų.


                  Vitrina Pro el. parduotuvėje prie prekės aprašymo galima matyti rezultatą, kaip kulnų oda atrodo prieš ir po. Iš tiesų, galiu patvirtinti, jog rezultatas matosi jau po pirmo naudojimo. Naudodama pemzinius pėdų odos šveitiklius tokio rezultato neišgaudavau. Ir nors pemziniai šveitikliai gerokai pigesni, tačiau juos taip pat dažnai reikėjo keisti, o ir naudoti ne visuomet būdavo patogu.



                Comwell kompanijos pedikiūro brūžeklio kaina nėra maža, beveik 25 eurai, tačiau pati priemonė -  kokybiška ir labai tikiuosi, kad ilgaamžė. Patogus naudojimui dizainas, galima naudoti ir duše, labai lengva brūžeklį išvalyti. Jei Jūs turite problematišką kulnų ar pėdų odą, linkusią sausėti, produktas tikrai yra vertas dėmesio. Puikiai tinka namų naudojimui, jei pedikiūrui salone neturite laiko ar noro ir jį  darotės pačios, namuose.


                       Antrasis produktas, skirtas pėdų priežiūrai - CND Holiday Heeling Kit - pėdų kremo ir kojinių rinkinys. 


                   
                 Rinkinį sudaro CND pėdų kremas ir minkštos kojinaitės. Kremo kiekis - 75 g., produktas galioja 12 mėnesių nuo atidarymo ir pagamintas JAV.


Vitrina Pro el. parduotuvėje galima rasti trumpą CND  kompanijos kremo 
aprašymą:

               Pėdų kremas turėtų ne tik drėkinti, minkštinti suragėjimais padengtą kulnų ar kitą pėdų odą, gaivinti, tačiau reguliariai naudojant padėti išvengti ar bent jau slopinti pėdų ar kulnų odos suragėjimų susidarymą. 


                      Sudėtis. Pėdų kremo pagrindą   sudaro tirpiklis. Antroji sudėtinė dalis -   minkštiklis, klampumo reguliavimo medžiaga,  trečioji - minkštiklis, drėkiklis. Ketvirtasis ingredientas -  pieno rūgštis. Penktoji sudėtinė dalis - sojų aliejus, šeštoji -  minkštiklis. Sudėtyje yra  šlapalo, emulsiklių, minkštiklių, klampumo reguliavimo medžiagų, pantenolio, agurkų ekstrakto, alantoino, alavijo sulčių, ramunėlių ekstrakto, drėkiklio, UV absorbentų, kvapą suteikiančių medžiagų, konservantų ir dažiklių.

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol,  Isopropyl MyristateLactic AcidGlycine Soja (Soybean) OilCetyl RicinoleateUreaPolysorbate 60, Ethylhexyl HydroxyatearateSodium HydroxidePropylene GlycolPanthenolCucumis Sativus (Cucumber) Fruit ExtractAllantoinAloe Barbadensis Leaf JuiceChamomilla Recutita  (Matricaria) Flower ExtractCaprylyl GlycolBenzophenone-3, Parfum (Fragrance), Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Hexyl CinnamalLinaloolPhenoxyethanolCl 19140 (Yellow 5), Cl 61570 (Green 5).

(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

          Pėdų kremo sudėtis vidutiniška. Pagrindą sudaro tirpiklis, minkštikliai, pieno rūgštis, sojų aliejus. Sudėtyje yra odai naudingų, drėkinančių, raminančių medžiagų, keletas augalų ekstraktų. Sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje - nedraugiški UV absorbentai, konservantai ir kvapikliai. 


             Pėdų kremas atkeliauja paprastoje, plastikinėje, baltos spalvos pakuotėje, su atsukamu kamšteliu. Pakuotė patogi naudojimui, taip kremą galima sunaudoti iki pat pabaigos. Pats produktas yra žalsvos spalvos, itin tirštos, kreminės tekstūros, riebus, itin skalsus, į odą susigeria sunkokai, palieka stiprų plėvelės pojūtį ant odos (užtepusi šio pėdų kremo, turėsite kurį laiką pagulėti, kol produktas susigers į odą), tačiau intensyviai drėkina ir šiek tiek gaivina pėdų odą. Kremas turi gaivų, parfumuotą, agurkų kvapą. Kartu su kremu rinkinyje - minkštos kojinaitės, kurios puikiai praverčia. Užtepus kremą ant odos aš užsidedu ir kojines, su kuriomis dažnai ir miegu (mano kojos dažnai šąla, ypač žiemos metu, todėl dažnai miegu su kojinėmis).
           Pėdų kremą vertinčiau vidutiniškai. Tai tikrai nėra prastas produktas: drėkina, maitina odą, suteikia gaivos pojūtį, ir kvepia skaniai. Tačiau pats rinkinys kainuoja beveik trylika eurų, tikrai nėra pigus, todėl tikrai galima rasti ir pigesnių pėdų kremų alternatyvų. Ar kremas tikrai padeda išvengti pėdų odos suragėjimų kol kas nei patvirtinti, nei paneigti tikrai negaliu, todėl galutine nuomone būtinai pasidalinsiu baigusi naudoti produktą iki pat pabaigos savo pabaigtukų įraše ar IG stories. 

                 Iš visų gautų Vitrina Pro priemonių mane labiausiai nustebino pėdų brūžeklis. Plaukų priežiūros produktai taip pat paliko gerą įspūdį, mielai juos naudosiu. Pėdų kremą vertinu vidutiniškai, nemanau, kad tai prastas produktas, tačiau žiūrint į jo kainą, galima atrasti ir labiau prieinamų alternatyvų.
             Dar kartą dėkoju Vitrina Pro komandai už galimybę išmėginti naujus, dar nemėgintus grožio produktus.


 Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Nepamirškite užsukti į mano Instagram paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)



Komentarai