Green Feel's Pure Sensitive Soft Asian Touch micelinis vanduo jautriai odai

      Labas.

       Penktadienis. Pirmoji karantino savaitė po truputį keliauja į pabaigą. Aplinkui apstu naujienų, ir žinoma, daugiausia blogų, todėl norisi kažkaip save užimti ir atitraukti mintis nuo blogų emocijų. Šią savaitę stengiuosi daugiau laiko skirti tinklaraščiui, tačiau ir būnant namuose su vaikais veiklos tikrai nestinga. Kaip Jūs laikotės, kokios Jūsų nuotaikos, kaip save užimate šiuo sudėtingu ir neramiu laikotarpiu?
        Na o šios dienos įrašą norėčiau skirti vienam iš mano tikrai labai mylimos lietuviškos kompanijos Green Feel's produktui Pure Sensitive Soft Asian Touch miceliniam vandeniui, kuris skirtas būtent  jautriai odai. Green Feel's kompanija stebina savo kuriamų produktų kokybe, o ir kainos nėra didelės. Džiugina, jog kaskart skiriamas didžiulis dėmesys ir kosmetikos produktų sudėtims, kad kiekvienas pirkėjas galėtų pasižiūrėti iš ko tam tikras produktas yra pagamintas. 


                      Green Feel's Pure Sensitive Soft Asian Touch micelinis vanduo yra viena iš kompanijos sukurtų Pure Sensitive Asian Touch linijos priemonių, kurios yra skirtos būten jautriai odai. Šioje linijoje dar galima įsigyti paakių kremą su sakurų ekstraktu, dieninį ir naktinį veido kremus su sakurų ekstraktu. Produktai pagaminti be dažiklių ir kvapiklių, skirti būtent jautriai veido odai. 
            Galiu pagirti Pure Sensitive Asian Touch linijos priemonių dizainą: labai gražios, akį traukiančios produktų pakuotės.


                Green Feel's Pure Sensitive Soft Asian Touch micelinis vanduo atkeliauja standartinėje, plastikinėje pakuotėje. Micelinio vandens kiekis - 150 ml., produktas pagamintas Lietuvoje, gamintojas UAB "Cosmoway". 


Oficialiame kompanijos puslapyje pateikiamas trumpas Pure Sensitive Soft Asian Touch micelinio vandens aprašymas:

JAUTRIAI ODAI SKIRTAS MICELINIS VANDUO
 SU SAKURŲ EKSTRAKTU, 150 ML

Jautrios odos priežiūrai itin svarbus teisingas jos valymas. Unikalios formulės dėka, ši priemonė valo labai švelniai, tačiau itin efektyviai. Vandenyje esančios micelės it magnetas prie savęs pritraukia per dieną susikaupusį odos riebalų perteklių bei makiažo likučius ir taip užtikrina tobulą Jūsų jautrios odos švarą. Priemonėje naudojamas lengvų ir trapių sakurų žiedų ekstraktas pasižymi odą raminančiomis, drėkinančiomis savybėmis. Ar žinojote, kad iš tiesų kerintys sakurų žiedai neturi jokio kvapo, tik stulbinantį grožį? Tai specialiai jautriai odai skirta priemonė, todėl joje nėra kvapiklių ir dažiklių. Priemonė sukurta chemijos mokslų specialistams bendradarbiaujant su dermatologais.

Naudojimas: sudrėkinkite vatos diskelį ir švelniais, sukamaisiais judesiais kruopščiai nuvalykite savo veido odą.



          Sudėtis Micelinio vandens  pagrindą sudaro tirpiklis - vanduo. Antroji sudėtinė dalis -  emulsiklis, minkštiklis, kondicionuoja odą , trečioji - minkštiklis, konservantas. Ketvirtasis ingredientas - tirpiklis, drėkiklis, klampumo reguliavimo medžiaga. Penktoji sudėtinė dalis - glicerinas,  šeštoji - japoniškos vyšnios žiedų ekstraktas.  Sudėtyje yra  italinių šlamučių ekstrakto, emulsiklio, valiklio, konservanto.

Aqua*, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Ethylhexylglycerin, Propanediol*, Glycerin*, Prunus Serrulata Flower Extract*, Helichrysum Italicum Extract*, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Oleth-10, Disodium EDTA.

* – ekologiški sertifikuoti ar natūralios prigimties ingredientai.
(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas).

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

          Micelinio vandens nebloga. Pagrindą sudaro  vanduo, minkštikliai, drėkikliai, glicerinas. Sudėtyje yra japoniškų vyšnių žiedų ir italinių šlamučių  ekstraktų. Tarp sudėtinių dalių - keletas vidutinio saugumo ingredientų. Džiugu, jod nėra kvapą suteikiančių medžiagų ir pavojingų konservantų. 


Džiugu, jog Green Feel's savo oficialiame puslapyje ne tik išvardina micelinio vandens sudėtines dalis, tačiau ir jas trumpai apibūdina.







              Vienintelis micelinio vandens trūkumas - pakuotė. Man labiau patinka, kai tokio tipo produktai atkeliauja pakuotėse su dozatoriumi - pompa viršuje. Taip priemonę tampa gerokai patogiau naudoti, todėl būtų puiku, jog kompanija vietoj kamštelio pridėtų dozatorių - pompą, kartu ir produkto kiekis galėtų būti didesnis. 

                  Micelinis vanduo neturi jokio kvapo, gerai nuvalo makiažo likučius nuo veido odos. Tiesa, vandeniui atsparaus blakstienų tušo produktas tikrai nepašalins, bet makiažo likučius nuo veido odos pašalina puikiai. Man labai patinka, jog šis micelinis vanduo visai nedirgina akių ir odos, nepalieka jokio lipnumo pojūčio, oda jaučiasi švari, gaivi. 
                    Šiuo metu micelinį vandenį jau baigiau naudoti ir tikrai galiu patvirtinti, jog priemonė man labai patiko ir tikrai mielai pirkčiau dar kartą. Jei Jūs turite jautrią veido odą ar jautrias akis, šį micelinį vandenį galite drąsiai išmėginti, juolab, kad ir kaina nėra didelė. Įsigyti galima kosmetikos parduotuvėse, kosmetikos prekių skyriuose, kaina siekia apie 4,49 eur., o su nuolaida galima įsigyti ir pigiau.
                   Kaip Jums Green Feel's Pure Sensitive Soft Asian Touch linijos produktai ? Ar bandėte, kokie Jūsų įspūdžiai? Pasidalinkite.


               Daugiau įrašų apie  Green Feel's kompanijos produktus galite rasti čia

  Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)




Komentarai

  1. valio, labai džiaugiuosi radusi dar vieną gyvą, rašomą, ir labai fainą tinklaraštį! :D patampu skaitytoja, pasekiau instagrame <3 kviečiu ir pas save - influx.lt

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labukas. Ačiū už gražų komentarą, lekiu pasižvalgyti į Jūsų tinklaraštį. :) Tiesa, šiuo metu tinklaraštis atostogauja, bet labai tikiuosi greitai sugrįžti su apžvalgomis.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą