Fourth Ray Beauty Coconut Face Milk - pienelis veido odai

                       Labas.

         Savo IG stories dalinausi su Jumis nemažu užsakymu iš ColourPop. Šį kartą išbandžiau Shipzee  paslaugas. Užsakymą kompanijos puslapyje pateikiau sausio 24 dieną, o savo prekių sulaukiau vasario 14 dieną. Siunta keliavo tris savaites. Prekės mane pasiekė visos, tvarkingai supakuotos ir nepažeistos. Prekes pristatė DPD kurjeris. Žinoma, kompanija už savo paslaugas pasiėmė ir tarpininkavimo mokesčius, tačiau jų puslapyje pateikus visas nuorodas, iš kur Jūs norite pirkti, jau tą pačią dieną galite sulaukti atsakymo, su visais paskaičiuotais mokesčiais. Nereikia atskirai rūpintis, jog prekės įstrigs muitinėje, o už išmuitinimą ir už muitinės tarpininkavimo paslaugas (siunčiant prekes iš Amerikos, Kinijos ar kitų ne ES šalių) taip pat reikia mokėti. Taigi pirmuoju užsakymu Shipzee  likau tikrai patenkinta. Dabar laukiu antrojo užsakymo, kurį esu pateikusi vasario 24 dieną, ir kai gausiu, įspūdžiais būtinai pasidalinsiu savo IG stories ar viename iš blogo įrašų. 


        Jau senai norėjau įsigyti keletą prekių iš ColourPop. Mane labiausiai domino ColourPop Coconut kolekcija (įsigijau Going Coconut akių šešėlių paletę, Coconut Beach bronzerį, Butterfly Effect akių šešėlių paletę) ir buvo be galo smalsu išbandyti dukterinės ColourPop kompanijos Fourth Ray Beauty veido odos priežiūros priemones. Pirmiausia nusprendžiau išmėginti Coconut Face Milk ir vieną iš kompanijos naujienų - rūgštinę veido kaukę A-HA Moment Exfoliating Enzyme Mask. Apie visas įsigytas priemones tikiuosi greitu metu parašyti apžvalgas tinklaraštyje, na o šios dienos įrašas skirtas mane nustebinusiam produktui -  Fourth Ray Beauty   Coconut Face Milk veido pieneliui. 


                Fourth Ray Beauty   kompanijos produktai pirmiausia vilioja savo nedidelėmis produktų kainomis ir itin žaismingomis pakuotėmis. Veido pienelių kategorijoje kompanija turi nemažą pasirinkimą: galima įsigyti rožių, žaliosios arbatos, papajų, braškių, melionų ir kitų skirtingų rūšių veido pienelius (visą asortimentą galite rasti čia). Visi pieneliai veidui turėtų būti lengvos tekstūros, drėkinti ir neapsunkinti veido odos. Man labai patinka kokosų aliejaus turinčios priemonės, todėl labiausiai norėjau išmėginti kokosų linijos Coconut Face Milk veido pienelį. 


                 Pats produktas atkeliauja baltos spalvos, kokosais dekoruotame įpakavime. Ant pakuotės galima rasti trumpą informaciją apie patį produktą, jo sudėtines dalis ir naudojimo būdą. 

Trumpą Coconut Face Milk veido pienelio aprašymą galima rasti ir oficialiame  
Fourth Ray Beauty kompanijos puslapyje:


Giliai maitinantis veido pienelis, skirtas sausai veido odai. Praturtintas kokosų pienu,
 vaistinės svilarožės ir alavijų ekstraktais, maitina,
 drėkina ir švelnina veido odą. 

            Nors produkto aprašyme nurodyta, jog pienelis yra skirtas sausai veido odai, tačiau mano odai jis taip pat puikiai tiko, nors mano veido oda - riebi. Pats pienelis yra itin lengvos tekstūros, todėl neapsunkina odos. Manau, kad pasiteisintų visiems odos tipams. 



                 Veido pienelis atkeliauja paprastoje, plastikinėje pakuotėje, su atsukamu kamšteliu viršuje. Pakuotė plastikinė, lengva, tačiau tvirta, todėl tikrai tiktų ir keliaujant. Pienelio kiekis - 30 ml, produktas pagamintas JAV, tačiau apie pienelio galiojimo laiką nėra nurodyta nei ant pačios pakuotės, nei kompanijos puslapyje. 

              Sudėtis. Veido pienelio pagrindą   sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis -   minkštiklis, tirpiklis, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis,  trečioji - argano kauliukų aliejus, drėkiklis, minkštiklis, saugo odą. Ketvirtasis ingredientas -  rišiklis. Penktoji sudėtinė dalis - skvalenas, antioksidantas, minkštiklis. Sudėtyje yra  kokosų aliejaus (gali kimšti poras), kokosų sulčių, kokosų vandens, vaistinės svilarožės šaknų ekstrakto, alavijų lapų sulčių, hialurono rūgšties, fosfolipidų, klampumo reguliavimo medžiagų, glicerino, emulsiklių, ph reguliuojančių medžiagų, konservantų ir kvapą suteikiančių medžiagų.


Water, Caprylic/Capric Triglyceride, Argania Spinosa Kernel Oil, Cocoyl Adipic Acid/ Trimethylolpropane Copolymer, Squalane, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Juice, Cocos Nucifera (Coconut) Water, Althea Officinalis Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Hyaluronate, Phospholipids, Propanediol, Glycerin, Xanthan Gum, Quartz, Polyglyceryl-10 Dioleate, Polyglyceryl-10 Oleate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Fragrance, Phenoxyethanol.

(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

          Veido pienelio sudėtis nebloga. Produkto pagrindą sudaro vanduo, minkštikliai, drėkikliai. Sudėtyje yra ir kokosų aliejaus, ir kokoso sulčių ir kokosų vandens, todėl jei nemėgstate kokosų aliejaus produktas Jums netiks ir nepatiks. Tarp sudėtinių dalių ir ypatingai naudingai odai skvalenas, ir hialurono rūgštis ir keletas vidutinio saugumo ingredientų, kvapą suteikiančios medžiagos ir konservantas fenoksietanolis. 


                  Mane nustebino veido pienelio sudėtis: žiūrint į kainos ir kokybės santykį, produktas tikrai vertas dėmesio, nes savo sudėtyje turi naudingų veido odai sudėtinių dalių. Pradėjusi naudoti veido pienelį, labai džiaugtis neskubėjau, nes kartais kokosų aliejaus turintys produktai, gali kimšti veido odos poras. Tas ypač aktualu riebiai veido odai. Pienelį naudoju jau apie mėnesį ir nepastebėjau, kad jis kimštų veido odos poras. 
                  Veido pienelis turi itin patogų naudojimui dozatorių - pipetę, kuriuo paprasta dozuoti norimą produkto kiekį. 
               Naudojimas: 2 - 3 produkto lašus užlašinti ant delnų, priemonę paskirstyti ant delnų ir švelniai įmasažuoti į veido odą. Naudoti, kada norisi. 
               Aš patį produktą užlašinu tiesiai ant veido odos, užtenka poros lašų ir švelniai įmasažuoju į veido odą. 


             Pienelis yra baltos spalvos, skystos, vandeningos tekstūros. Naudojasi ganėtinai taupiai, reikia vos poros lašų visai veido odai padengti. Produktas lengvai pasiskirsto ant odos, greit susigeria ir palieka nedidelį lipnumo pojūtį ant odos. Pienelis lengvai drėkina veido odą, suteikia jai sveiko spindesio. Aš pienelį naudoju rytais, kaip makiažo bazę. Man labai patinka, kad priemonė ne tik drėkina odą, suteikia jai sveiko spindesio, greit susigeria, bet ir šiek tiek išlygina veido odos nelygumus. Po šio pienelio naudoju arba kreminę pudrą arba BB kremą, kurie puikiai pasiskirsto ant odos. Tiesa, pienelis turi ganėtinai intensyvų ir saldų kokosų kvapą, kuris kurį laiką jaučiasi ant odos. Kvapas man asmeniškai patinka, nerzina. Tačiau jei Jūs nemėgstate kokosų kvapo ar tiesiog parfumuotų produktų, pienelis Jums tikrai netiks ir nepatiks. 

                    Fourth Ray Beauty  Coconut Face Milk veido pienelį jau naudoju apie mėnesį laiko. Priemonę naudoju tik rytais, kaip makiažo bazę, man patinka jos kvapas, pojūtis ant odos. Šiuo metu esu sunaudojusi vos trečdalį produkto, todėl pienelis tikrai skalsus. Mano veido oda - riebi, tačiau pienelis tiko mano odai,  todėl galiu rekomenduoti jį išbandyti net ir riebią veido odą turinčioms merginoms. Nežinau, ar pienelis pasiteisintų sausos odos savininkėms, nes yra ganėtinai lengvos tekstūros, todėl vargu ar sausiaodėms drėkinimo tikrai pakaktų.     
                 Fourth Ray Beauty Coconut Face Milk pienelį veidui galima įsigyti čia, jo kaina siekia 14 dolerių.
         

              Fourth Ray Beauty   Coconut Face Milk veido pienelį mielai naudoju kiekvieną rytą, produktas man labai patiko ir dabar labai smalsu išmėginti kitus kompanijos veido odos priežiūros produktus. Gal Jūs bandėte ir turite rekomendacijų? 
                                              Kaip visuomet, laukiu Jūsų nuomonių ir įspūdžių komentaruose. 


 Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Nepamirškite užsukti į mano Instagram paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)






Komentarai