Lookfantastic Discovery Bag First Aid Beauty kompanijos grožio produktų atradimų dėžutė

          Labas.

     Lookfantastic el. parduotuvė turbūt labiausiai žinoma dėl savo Lookfantastic Beauty Box, mėnesinių grožio dėžučių. Šių dėžučių prenumeratą beveik metus laiko išbandžiau ir aš (įrašus, jei įdomu, galite rasti čia).  Didžiausias grožio dėžučių pliusas, jog jose galima rasti įdomių, nebandytų kompanijų ar produktų, ir už mažesnę kainą. Lookfantastic grožio dėžutės kurį laiką tikrai mane džiugino, jose atradau įdomių grožio produktų. Tačiau praėjus metams laiko, pastebėjau, kad kai kurie produktai ėmė kartotis, todėl pasidarė nebeįdomu ir prenumeratą vis tik nutraukiau. Man patinka, jog Lookfantastic kartais siūlo vieno kurios nors brendo, limituoto leidimo grožio dėžutes, taip pat išskirtinius, tik šioje el.parduotuvėje parduodamus rinkinius. O šios dienos apžvalga apie Lookfantastic Discovery Bag - vieną iš taip vadinamų atradimų dėžučių, kurioje galima rasti nedidelio, Travel Size dydžio kosmetikos produktus. Toks rinkinys labai primena standartines grožio dėžutes, tik kad kartu su grožio priemonėmis atkeliauja ir kosmetinė.  Aš susigundžiau įsigyti rinkinį, kuriame yra penki First Aid Beauty kompanijos grožio produktai.


         Lookfantastic suteikia galimybę įsigyti Eve Lom Discovery Bag (kaina 43 eur), Caudalie Discovery Bag (kaina 25 eur), Clinique Discovery Bag (kaina 25 eur) ir LipstickQueen Discovery Bag (kaina - 43 eur). First Aid Beauty kompanijos Discovery Bag šiuo metu prekyboje nėra, bet tikrai gali būti, kad atsiras, todėl įrašu nusprendžiau pasidalinti. Juolab, kad visus kompanijos produktus galima įsigyti atskirai.  Rinkinio kaina buvo 25 eur, o su nuolaidos kodu kaina buvo dar mažesnė.
       

        Pirmiausia norėtųsi pagirti pačią Lookfantastic kosmetinę, kurioje ir atkeliavo visi rinkinyje esantys grožio produktai. Tiesą pasakius, kosmetine likau nustebina - tiek jos dydžiu, tiek ir kokybe. Kosmetinė pagaminta iš sintetinės medžiagos, šviesiai pilkos spalvos, su užtrauktuku per visą ilgį. 


           Kosmetinė pagaminta iš tvirtos, pakietintos medžiagos, todėl nepraranda savo formos, ganėtinai talpi, iš pirmo žvilgsnio pasirodė itin kokybiška, tikrai draugiška kelionėms. Mielai naudosiu. 

             Kosmetinės viduje, viršuje radau Lookfantastic atvirlaiškį, kurio kitoje pusėje surašyti visi rinkinyje esantys grožio produktai ir jų trumpas aprašymas. 


                  Kaip jau minėjau, Lookfantastic  First Aid Beauty  Discovery Bag - penki, kelioninio dydžio kompanijos produktai.


                  Pirmasis  First Aid Beauty   kompanijos produktas - Hello Fab Coconut Skin Smoothie Priming Moisturiser (10 ml.). Apie šį produktą esu parašiusi atskirą įrašą (nuoroda čia) ir esu gyrusi jau ne vieną kartą, tiek savo tinklaraštyje, tiek Instagrame. Šis praimeris - drėkinamasis kremas atstoja du produktus, galima naudoti tiek vieną, tiek maišyti su įprastu makiažo pagrindu. Produktą naudoju su malonumu ir baigusi tikrai pirksiu vėl. Pilno dydžio praimerio - drėkinamojo kremo kiekis - 50 ml. ir tokio kiekio užtenka maždaug metams laiko. Aš turėjau įsigijusi pilno dydžio pakuotę, pirkau praėjusių metų pavasarį ir jau beveik baigiau naudoti. O naudoju beveik kiekvieną darbo dieną, dažniausiai maišau su įprastu makiažo pagrindu ir taip išgaunu BB ar CC kremo konsistenciją. Vienintelis šios priemonės minusas - kaina, bet užtenka ilgam laikui, todėl tikrai verta investuoti. Sudėtis taip pat labai nebloga, tinka jautriai odai.


                   Antrasis rinkinio produktas -  First Aid Beauty Ultra Repair Cream - intensyviai drėkinantis kremas sausai  ar šerpetoti linkusiai odai. Kremo kiekis - 56,7 g. Pilna kremo pakuotė - 170 g. ir kaina siekia 29,95 eur. Kremas skirtas sausai ir jautriai odai, tinka net egzemos kamuojamai odai, vaikams ir netgi kūdikiams. Kremo pagrindą sudaro smulkiai maltos avižos, vanduo (kaip tirpiklis), minkštikliai, glicerinas ir drėkiklis. Sudėtyje yra taukmedžių sviesto, skvaleno, alantoino, vaistinių skaistenių, žaliosios arbatos, saldymedžių ir eukaliptų lapų ekstraktų. Kremas turėtų lengvai susigerti į odą, drėkinti ir maitinti, nepalikdamas plėvelės pojūčio ant odos. 
                   Mano kūno oda yra normali, todėl didelių bėdų su išsausėjimais aš neturiu. Tačiau žiemos metu mane vargina išsausėjusi ir kartais net trūkinėti linkusi rankų oda. Todėl šį kremą naudosiu būtent rankoms, taip pat sausėti linkusioms alkūnėms ir keliams. Mano vyrą vargina egzema, todėl bandysime šį kremą ir ant egzemos pažeistos kūno odos. Kol kas šį kremą išbandžiau tik ant rankų odos: gana skalsus, lengvai pasiskirsto ant odos, drėkina, ganėtinai greitai susigeria, neturi beveik jokio kvapo ir nepalieka lipnumo pojūčio ant odos. Išsamia produkto apžvalga būtinai pasidalinsiu su Jumis, kai baigsiu naudoti visą pakuotę atskirame įraše arba savo IG stories. 


                  Trečiasis rinkinio produktas - First Aid beauty Facial Radiance Pads - švytėjimo suteikiantys padeliai, skirti veido tonizavimui. Pakuotėje yra 10 padelių, o pilno dydžio pakuotėje - 60 padelių ir jų kaina siekia 29,95 eur. Kiek teko skaityti, šie padeliai yra vienas iš Best Selling First Aid Beauty kompanijos produktų. Šio produkto atsiliepimai Lookfantastic taip pat labai neblogi. Padeliai yra sudrėkinti ir juos reikia naudoti ant švarios veido odos, ją nuplovus su įprastu veido prausikliu. Priemonės sudėtyje yra pieno ir glikolio rūgščių, kurios turėtų šviesinti veido odą, alijošiaus lapų sulčių, agurkų, baltosios arbatos, vaistinių skaistenių, saldymedžių, citrinmedžių, mandarinų,  ekstraktų, hialurono rūgšties. Priemonės sudėtis atrodo tikrai labai nebloga, todėl bus įdomu išmėginti. 


                 Ketvirtasis rinkinio produktas - First Aid Beauty Ultra Repair Hydrating Serum - itin drėkinantis serumas veidui. Serumo kiekis - 7,5 ml., o pilnos pakuotės kiekis - 30 ml. ir kaina siekia 33,45 eur. Serumas turėtų tikti visiems odos tipams (net ir jautriai odai), drėkinti, nuraminti odą, ją glotninti ir padėti sumažinti raukšlelių atsiradimą. Serumo pagrindą sudaro glicerinas, tirpusis kolagenas, smulkiai maltos avižos, drėkiklis. Serumo sudėtyje yra vaistinių skaistenių, žaliosios arbatos, saldymedžių ekstraktų, alavijo lapų sulčių,  alantoino, pantenolio ir hialurono rūgšties. Produktą kol kas panadžiau tik keletą kartų: tiršos, gelinės tekstūros, lengvai pasiskirsto ant odos, greit susigeria, palieka nedidelį lipnumo pojūtį ant odos, tačiau suteikia gaivinantį pojūtį, drėkina, neturi jokio kvapo. Galutine nuomone būtinai pasidalinsiu, kai baigsiu naudoti visą pakuotę arba atskirame blogo įraše arba savo IG stories. 


                 Penktasis rinkinio produktas - First Aid Beauty Pure Skin Face Cleanser - prauskilis veidui. Prausiklio pakuotė - 28,3 g., o pilno dydžio pakuotė - 142 g. ir kaina siekia 17,95 eur. Šį prausiklį jau esu bandžiusi naudoti, taip pat mėginuko dydžio pakuotę, kurią buvau radusi vienoje iš Lookfantastic grožio dėžučių. Prausiklis man patiko: itin švelnus, neturintis jokio kvapo, gerai nuplauna veido odos nešvarumus ir makiažo likučius. Turėtų tikti ir patikti itin jautrios veido odos savininkėms bei turinčioms sausą veido odą merginoms ar vaikinams. Prausiklis savo sudėtyje neturi SLS, todėl nesausina veido odos. Produktas taip pat turi labai įdomią, kreminę tekstūrą, kuri švelniai suputoja ant veido odos. Prausiklis turi tarsi įprastinio muilo kvapą, švariai nuplauna veidą jo nesausindamas. Aš nesu itin išranki veido prausikliams, todėl esu labiau linkusi investuoti į nenuplaunamas veido odos priežiūros priemones. Tačiau jei Jūs turite jautrią ar sausą veido odą, mano manymu, produktas yra tikrai vertas dėmesio. 


                Taip Lookfantastic Discovery Bag atradimų kosmetinė atrodo tuščia, išėmus visus joje buvusius produktus. Kaip jau minėjau, pati kosmetinė man labai patiko, todėl mielai ją naudosiu, kaip ir visus joje rastus grožio produktus. Galutine nuomone ir įspūdžiais būtinai pasidalinsiu ir su Jumis. Iš tiesų First Aid Beauty kompanijos produktai yra verti dėmesio: tinka ir jautriai odai, draugiškos sudėtys, taip pat labai smalsu išbandyti ir kompanijos gaminamą dekoratyvinę kosmetiką. Gal Jums teko išmėginti First Aid Beauty    produktų, kokie Jūsų įspūdžiai? 



 Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Nepamirškite užsukti į mano Instagram paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)




Komentarai