KIKO MILANO kosmetikos pirkiniai - didžiojo išpardavimo laimikiai ir naujoji Magnetic Attraction kolekcija

              Labas.

         Įrašai apie Kiko Milano kosmetikos pirkinius yra vieni iš skaitomiausių mano tinklaraštyje, todėl šiandien su Jumis dalinuosi dar vienu savo kosmetikos užsakymu iš Kiko Milano.  Savo IG stories dalinausi trumpu įrašu apie naujausius Kiko Milano didžiojo išpardavimo metu įsigytus produktus ir vis tik nusprendžiau, kad pirkiniais dalinsiuosi ne savo IG stories, o atskiru įrašu tinklaraštyje.
           Kiko Milano visada stebina savo naujomis kolekcijomis, kurios keičia viena kitą itin greitai. Atrodo visai nesenai pasirodė šventinė, kalėdinė kompanijos kolekcija Magical Holiday ir Šv. Valentino dienai skirta kolekcija Magnetic Attraction, o jau galima įsigyti ir labai gražios, pastelinės, pavasario kolekcijos Tuscan Sunshine produktus.


            Šį kartą užsakymas iš Kiko Milano pas mane keliavo dviem siuntomis. Todėl laukiau, kada mane pasieks abu siuntiniai ir galėsiu su Jumis pasidalinti vienu bendru įrašu. Žiemos išpardavimas Kiko Milano puslapyje buvo tikrai vertas dėmesio, nes gausybei prekių buvo taikomos labai neblogos nuolaidos, todėl puiki proga sutaupyti ir įsigyti ar išbandyti norimas kosmetikos priemones pigiau.
             Kaip visuomet, abi siuntos pas mane atkeliavo tvarkingos, gerai supakuotos ir nei viena prekės nebuvo sulūžusi ar kitaip pažeista. Plačiau apie prekių pristatymą galite sužinoti Kiko Milano puslapyje (nuoroda čia). Savo IG dažnai sulaukiu klausimų apie pristatymą iš šios el. parduotuvės, todėl primenu, kad siuntiniai keliauja iš Italijos, todėl jokie muito ar kitokie mokesčiai nėra taikomi. O pristatymo kaina priklauso nuo bendros Jūsų krepšelio vertės, o siuntiniai virš 60 eurų sumos pristatomi nemokamai.

         Šį kartą įsigijau keletą veido odos priežiūros priemonių, o didžioji dalis, žinoma, dekoratyvinė kosmetika. Keli produktai yra iš pastoviosios Kiko Milano kolekcijos, o didžioji dalis iš limituoto leidimo kolekcijų.

               Pirmieji du pirkiniai iš šventinės, kalėdinės kompanijos kolekcijos  Magical Holiday - Magical Holiday Face Mask Kit (kaina - 6,99 eur) - trijų, hidrogelinių kaukių rinkinys.


             Rinkinyje galima rasti tris hidrogelines kaukes: maitinamąją kaukę su medaus ekstraktu, drėkinančią kaukę su rugiagėlių ekstraktais ir energizuojančią kaukę su žaliosios arbatos ekstraktais. Visas šias kaukes galima įsigyti ir atskirai ir vienos kaukės kaina - 3,99 eur. Man labai patinka Kiko Milano hidrogelio kaukės, prieš naudojimą jas galima palaikyti šaldytuve, tuomet kaukės poveikis tampa dar intensyvesnis, ne tik drėkina, bet ir atgaivina veido odą, sumažina veido odos paburkimus. Šias kompanijos kaukes galiu drąsiai rekomenduoti. Aš įsigijau du šių kaukių rinkinukus, ir vienas iš jų keliaus dovanų konkurse, kurį artimiausiu metu sklesiu savo IG paskyroje. Todėl jei nesekate manęs Instagrame, kviečiu užsukti (nuoroda čia).


                   Trečiasis pirkinys, skirtas veido odos priežiūrai - Pure Clean Micellar Gel (kaina - 5,99 eur) - prausiklis veidui su micelio dalelėmis. Produkto kiekis - 150 ml ir galioja 12 mėnesių nuo atidarymo. Tai jau antrasis mano įsigytas šio prausiklio buteliukas. Pirmąjį su mielu sunaudojau, produktas man labai patiko, todėl nusprendžiau įsigyti dar vieną pakuotę. Prausiklis turi itin tirštą, gelinę konsistenciją, skalsus, labai gerai putoja, puikiai pašalina visus veido odos nešvarumus ir makiažo likučius nuo veido odos, nedirgina akių. Vienintelis produkto minusas, kad savo sudėtyje jis turi kvapiklių, tačiau kvapas nėra intensyvus ar erzinantis, o pati produkto tekstūra man labai patiko, puikiai putoja ir tinka naudoti su mano Pobling veido odos valymo šepetėliu. Labai tikiuosi, kad prausiklis nėra Limited Edition produktas, jį ir toliau bus galima įsigyti, nes tikrai mielai pirksiu vėl.


             Ketvirtasis produktas, taip pat skirtas veido odos priežiūrai - Pure Clean Scrub (kaina - 6,99 eur) - veido odos šveitiklis (kiekis - 75 ml, galioja 12 mėnesių nuo atidarymo). Produktas skirtas visiems odos tipams, yra švelnus, praturtintas magnolijų, lotosų ir rožių ekstraktais. Kiko Milano šveitiklių nesu bandžiusi, todėl buvo smalsu įsigyti ir išmėginti.


             Penktasis produktas iš Kiko Milano Waterflower Magic, praėjusių metų pavasario kolekcijos - Waterflower Magic Foundations Pigments (kaina - 3,50 eur) - pigmentas, kurį sumaišius su paprastu kremu, galima išgauti lengvos konsistencijos kremą su spalva. Produkto kiekis 15 ml., galioja 36 mėnesius nuo atidarymo. Mano įsigyta spalva - 03 Light Beige. Labai įdomus produktas, tikrai bus įdomu išmėginti. Jei nepasiteisins su įprastu kremu, manau tikrai mėginsiu jo įmaišyti ir į įprastą kreminę pudrą, kuri pavyzdžiui, man yra per šviesi arba pernelyg matinė. Įdomu, koks rezultatas gausis? Gal Jūs spėjote išmėginti? Pasidalinkite įspūdžiais.


        Šeštasis produktas iš limituoto leidimo Pop Revolution kolekcijos - Pop Revolution Eyeliner and Kajal (kaina - 5 eur)  - dvipusis akių pravedimas - Kajal tipo pieštukas. Mano įsigyta spalva  - 02 Dark Brown. Ieškojau naujo, rudos spalvos gelinio akių pravedimo. Šis kaip tik toks, rudos spalvos, matinis akių pravedimas vienoje pusėje, o kitoje pusėje rudos spalvos pieštukas akims. Spalvos pasirodė pigmentuotos ir ryškios, nors ant akių dar neteko mėginti. Tačiu Kiko Milano akių pieštukus tikrai naudoju dažnai, todėl tikiuosi, kad ir šis produktas manęs nenuvils. Pati lainerio pluksnelė taip pat pasirodė patogi naudoti, o ir pati lainerio spalva turi pigmento ir išdžiūna iki matinio efekto.

        Iš Kiko Milano Party All Night kolekcijos įsigijau tris produktus. Praėjusiame Kiko Milano pirkinių įraše (nuoroda čia) dalinausi įspūdžiais apie šios kolekcijos makiažo fiksatorių, tačiau buvau nusižiūrėjusi ir daugiau šios įdomios kolekcijos produktų.



       Pirmasis produktas Kiko Milano Party All Night Define and Fix Eyebrow Pencil - Fixing Gel (kaina - 5 eur)  - dvipusis antakių pieštukas, antakių fiksavimo gelis, spalva 03 Brunette. Pats pieštukas yra trikampio formos, pigmentuotas, šalto tono rudos spalvos ( su atspalviu šį kartą tikrai pataikiau), kitoje produkto pusėje - skaidraus antspalvio gelis antakių fiksavimui, nedideliu, patogiu šepetėliu. Pats pieštukas nedidelis, kompaktiškas, puikiai tiktų keliaujant, nes atstoja du produktus.

                      Antrasis Kiko Milano Party All Night kolekcijos produktas - Party All Night Lasting Mascara (kaina - 5,50 eur) - juodas, itin ilgai išliekantis blakstienų tušas. Produkto kiekis - 14 ml., galioja 6 mėnesius nuo atidarymo. Tiesą pasakius, Kiko Milano tušais aš nesu sužavėta. Kiek esu bandžiusi kompanijos tušų, nei vienas iš jų man didelio įspūdžio nepaliko. Tačiau būtent šios kolekcijos tušas patraukė mano dėmesį: turėtų būti ne tik itin ilgai išliekantis, suteikti apimties, tušą galima sluoksniuoti iki norimo intensyvumo, produktas neturėtų lipinti blakstienų, o ir pats šepetėlis pasirodė įdomus.


          Labai graži paties tušo pakuotė, savo dizainu man šiek tiek primena BH Cosmetics Stellar Lash tušą blakstienoms. Kol kas šio tušo atidarinėti nenoriu, nes visai nesenai pradėjau naudoti ColourPop BFF tušą blakstienoms. O kaip žinote, tušų galiojimo laikas nėra didelis, todėl be reikalo jo pradaryti ir nesinori.
              Paskutinysis, ir pats įdomiausias Kiko Milano Party All Night kolekcijos produktas - Party All Night Jelly Highlighter (kaina - 5 eur) - gelinės konsistencijos švytėjimo suteikianti priemonė. produkto kiekis 11,5 ml.,  galioja - 6 mėnesius nuo atidarymo ir mano išsirinkta spalva - 01 BubbleGum Sparkle. Produktas atkeliauja sunkioje, stiklinėje pakuotėje, su atsukamu kamšteliu. Hailaiteris turi labai įdomią, Jelly tekstūrą: spalvos turi labai nedaug, vos vos rožinio atspalvio, tačiau savo sudėtyje turi labai daug, mažų smulkių blizgučių. Kasdieniniam naudojimui toks produktas tikrai netiks, nes suteikia blizgučių, ne švytėjimo efektą. Tačiau šventėms, proginiams makiažams manau tikrai pasiteisintų ir ne tik kaip hailaiteris, manau drąsiai galima naudoti ir kaip akių šešėlį ar ant kūno.
            Kiti keturi  dekoratyvinės kosmetikos produktai atkeliavo standartiniame Kiko Milano įpakavime, todėl turėtų būti iš pastoviosios kompanijos kolekcijos.


          Pirmasis, ir pats didžiausias - Kiko Milano Face Powder Palette (kaina - 6,49 eur) - paletė veidui, spalva 01 From Light to Medium.


            Paletėje - keturi produktai veidui (po 2 g.) - bronzeris, skaistalai ir dviejų atspalvių hailaiteriai. Kiko Milano palečių nesu bandžiusi, todėl buvo labai įdomu išmėginti kompanijos nedideles, kelionėms draugiškas paletes. Pati pakuotė nedidelė, kompaktiška, viskas ko reikia veido makiažui. Bronzeris nėra pernelyg pigmentuotas, neturi oranžinio tono, gražiai dengiasi ant odos, satininio užbaigimo. Skaistalų atspalvis taip pat labai draugiškas kasdieniniam naudojimui, švelnios, rusvai rožinės spalvos, taip pat turi satininį užbaigimą. Hailaiteriai paletėje yra blizgūs, vienas šampaninio, kitas Rose Gold atspalvio, abu kreminiai, gražiai dengiasi ant odos, galima naudoti ir kaip šešėlius. Pati paletė turi lengvą vanilės kvapą, nedidelė ir kompaktiška.

           Antrasis Kiko Milano pastoviosios kolekcijos produktas - Kiko Milano Mini Lipstick (kaina - 2 eur) - mini dydžio lūpų dažai, kiekis 1,5 g., spalva 04 Classic Red. Nedidelio, kelioninio dydžio, klasikinės, tamsios, raudonos spalvos, pusiau matiniai lūpų dažai. Pigmentuoti, kreminiai, ganėtinai ilgai išliekantys ant lūpų, komfortiškai jaučiasi, jų nesausina. Nedidelė pakuotė, patogu nešiotis su savimi rankinuke.
         Trečiasis Kiko Milano pastoviosios kolekcijos produktas - Colour Lasting Creamy Eyeshadow (kaina - 6,99 eur) - kreminis akių šešėlis (kiekis - 4 g., galioja 6 mėnesius nuo atidarymo), spalva 04 Dark Bronze. Šešėlis atkeliauja stiklinėje pakuotėje, su atsukamu, juodos spalvos kamšteliu. patogi naudojimui pakuotė, šešėlį galima dengti tiek pirštais, tiek ir šepetėliu. Atspalvis  - tamsiai bronzinis, puikiai tinks net ir kasdieniniam akių makiažui, kreminės tekstūros, lengvai tepasi ant odos, turėtų ir išlikti ilgai. Šiuos šešėlius galima rinktis iš 8 atspalvių ir tikrai norėčiau įsigyti ir daugiau spalvų. Kreminius šešėlius - lengva naudoti, todėl puikiai pasiteisina skubant ar neturint laiko.


         Paskutinysis Kiko Milano pastoviosios kolekcijos produktas - Double Charpener (kaina - 3,50 eur) - dviejų dalių drožtukas. Mano senasis drožtukas iš Essence jau gerokai pagyvenęs ir jau senai reikėjo įsigyti naują. Drožtukas - paprastas, iš dviejų dalių: viena dalis skirta standartinio dydžio, kita - kiek didesniems pieštukams drožti. Kaina nėra didelė, tačiau atsiliepimai puslapyje - neblogi, todėl tikiuosi, kad bus patvarus ir greit nesuluš.
           Dar vienas Kiko Milano produktas iš aksesuarų skilties, be kurio tikrai neišsiverčiu kiekvieną mielą dieną - Shine Refine Papers (kaina - 3,50 eur) - riebalų perteklių nuo odos sugeriančios servetėlės (100 vnt) ir dėkliukas. Tokio tipo servetėles visada nešiojuosi su savimi rankinuke, turiu riebią veido odą, todėl dienos eigoje tenka gelbėtis tokiomis servetėlėmis, kurios sugeria veido odos riebalų perteklių. Tokias servetėles dažniausiai perku iš Aliexpress (ten pati geriausia jų kaina), tačiau šį kartą susigundžiau išmėginti ir Kiko Milano. Servetėlės atkeliauja paprastame, minkšto plastiko, baltos spalvos įpakavime, kuris turėtų būti daukartinio naudojimo. Pakuotės viduje - servetėlės, kurias galima patogiai (po vieną) išimti iš plastikinio įpakavimo. Pačios servetėlės - standartinės, nieko ypatingo, savo darbą atlieka gerai, tačiau patį įpakavimą tikiuosi naudoti ir baigusi viduje esančias servetėles, jas tiesiog bandysiu pakeisti nauja pakuote.
                 Vos tik prekyboje pasirodžius naujiesiems Kiko Milano Drop Lip Balm lūpų balzamams, žinojau, kad šiuos naujus lūpų produktus tikrai norėsiu įsigyti ir išbandyti. Įsigijau Kiko Milano Drop Lip Balm (kaina - 3 eur) - lašo formos balzamo lūpoms du atspalvius: 01 Sicilian Granita ir 02 Peach Shake. Pirmasis balzamas buvo skaidrios spalvos, jo jau nebeturiu, nes padovanojau draugei, o antrasis - švelniai persikinio atspalvio. Labai įdomus pačių balzamų įpakavimas: šiek tiek primena žymiuosius Eos lūpų balzamus, tik forma kiek kita. Balzamas turi lengvą, vos vos rožinį atspalvį, jį lengva naudoti, nereikia ir veidrodžio, galima drąsiai tepti ant lūpų kaip įprastą vazeliną. Mano įsigytas atspalvis turi lengvą, vaisių (šiek tiek primena persikų) kvapą, tačiau kvapas nėra intensyvus.

               Paskutinieji trys pirkiniai iš  naujosios, Šv. Valentino dienai skirtos  Kiko Milano Magnetic Attraction kolekcijos. Pati kolekcija, ryškios, raudonos spalvos pakuotėse, dekoruotose širdelių motyvais. Dizainas mielas, saldus, tačiau tai meilės dienai skirta kolekcija, todėl dizainas ir pasirinktas būtent toks. Šiemet kolekcijos produktai skiriasi nuo praėjusių metų  Sweetheart Valentine's Collection, ir kolekcijos dizainas gerokai gražesnis.



                   Pirmasis, labiausiai mano dėmesį patraukęs kolekcijos produktas Magnetic Attraction Love Scented Mist (kaina - 7,99 eur) - parfumuotas vanduo, kiekis - 30 ml. Tai pirmasis parfumuotas vanduo, kuris pasirodė prekyboje Kiko Milano el.parduotuvėje, todėl ir buvo taip įdomu įsigyti šį produktą. Parfumuoto vandens pakuotė - standartinė, permatomo, kokybiško stiklo. Kvapas nėra intensyvus, ganėtinai saldus ir moteriškas. Vienintelis šių kvepaliukų minusas, kad jie išsilaiko tikrai labai trumpai. Tačiau ir kaina nebuvo didelė, kvapas man visai patiko, todėl mielai sunaudosiu.


              Antrasis Kiko Milano Magnetic Attraction produktas - Sugar Lip Scrub (kaina - 5,99 eur) - šveitiklis lūpoms, kiekis 5 ml., galioja 36 mėnesius nuo atidarymo. Lūpų šveitiklis, cukraus pagrindu, turėtų švelniai nušveisti lūpas, patogi naudojimui, plastikinė, suspaudžiama tūtelė, o ir kvepia saldainiais, mielai naudosiu.


                Paskutinysis pirkinys ir Kiko Milano Magnetic Attraction produktas - Magnetic Attraction Perfect Lip Kit (kaina - 12,99 eur) - dviejų dalių rinkinys lūpoms: lūpų balzamas ir skysti lūpų dažai. Mano pasirinkta spalva 01 La Vie en Rose. Labai gražus abiejų produktų dizainas, pakuotės, puiki idėja dovanai lūpų dažų mylėtojoms.


             Lūpų balzamo pakuotė - juoda, dekoruota lūpų atvaizdu per vidurį, tvirtu uždarymu. Pats balzamas - vos vos rožinio atspalvio, su daugybe mažų blizgučių, nors jų ant lūpų ir nesimato. Maloniai jaučiasi ant lūpų, drėkina, o ir atrodo labai gražiai.

          Antrasis produktas - skysti lūpų dažai, švelniai rausvo atspalvio, matinio užbaigimo, kreminiai, pigmentuoti, gražiai dengiasi ant lūpų ir ilgai išlieka. Kiko Milano puslapyje galima rinktis kitos spalvos, intensyvius, ryškiai raudonus lūpų dažus, tačiau aš išsirinkau draugiškesnį kasdieniniam naudojimui, švelnesnį atspalvį.


             Šiuo Kiko Milano užsakymu esu tikrai patenkinta, pirminis įspūdis tikrai labai geras. Visas įsigytas priemones mielai naudosiu, o jei norite išsamesnės kurio nors produkto apžvalgos, rašykite, mielai pasidalinsiu. Nepamirškite užsukti į mano Instagram paskyrą, kur artimiausiu metu Jūsų lauks konkursas, kuriame galėsite laimėti ir pačios išmėginti Kiko Milano kosmetiką.


              Naujoji Kiko Milano pavasario kolekcija Tuscan Sunshine taip pat patraukė mano dėmesį, todėl kompanijai paskelbus nuolaidas planuoju įsigyti keletą naujos kolekcijos produktų. Kaip visada, galiu tik pagirti Kiko Milano kosmetiką, tiek kainos ir kokybės santykį, o ypač - kosmetikos produktų dizainą.



                 Šiuo metu Kiko Milano  puslapyje yra keletas dėmesio vertų pasiūlymų, todėl jei susidomėjote, kviečių drąsiai bent pasižvalgyti.

                                                                                    Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)



Komentarai