Esfolio Pearl Essence Sheet Mask - lakštinė veido kaukė su perlų, portulakų ir svarainių ekstraktais

             Labas.

           Šiandienos apžvalga skirta veido odos priežiūros priemonei - lakštinei veido kaukei. Ne kartą savo apžvalgose esu minėjusi, kad labai mėgstu lakštines veido kaukes. Paskutiniu metu savo veido odos priežiūros rutinoje naudoju keletą korėjietiškos kosmetikos produktų, mano atradimu tapo Benton kompanija, todėl smalsu išmėginti daugiau korėjietiškos kosmetikos produktų.


          Drogas el. parduotuvėje Esfolio produktams šiuo metu taikomos nuolaidos, todėl puiki proga ir galimybė išmėginti šios kompanijos kosmetiką pigiau. Juolab, kad kompanijos produktai tikrai traukia akį savo įdomiomis, žaismingomis pakuotėmis.


       Aš turiu silpnybę veido kaukėms, todėl pažintį su Esfolio produktais pradėjau būtent nuo jų kaukių. Išsirinkau lakštinę veido kaukę su perlų ekstraktu. Žinoma, dėmesį patraukė ir itin graži pačios kaukės pakuotė.


          Drogas el. parduotuvėje galima rasti trumpą Esfolio kaukės su perlų, portulakų ir svarainių ekstraktais aprašymą.


ESFOLIO, PEARL ESSENCE, 
lakštinė veido kaukė, 23 ml


Lakštinė veido kaukė su perlų, portulakų ir svarainių ekstraktais. Tinka normaliai ir šerpetoti linkusiai odai. Koncentruota kaukė nuramina, sušvelnina ir pašalina odos šiurkštumą. Priemonė maitina, drėkina ir užtikrina dailią odos būklę.

NAUDOJIMAS: nuplaukite veidą ir užtepkite odą minkštinančią priemonę. Uždėkite kaukę pagal veido kontūrus. Nuimkite kaukę po 15–20 minučių ir likusią esenciją švelniai įtrinkite į veido odą, kol visiškai įsigers.

              Kaukės kiekis - 23 ml., kaukė pagaminta Korėjoje. 



                  Sudėtis. Veido kaukės  pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis -   glicerinas,  trečioji - denatūruotas alkoholis, tirpiklis, pasižymi stipriu sutraukiamuoju poveikiu, sausina odą. Ketvirtasis ingredientas -  tirpiklis. Penktoji sudėtinė dalis - perlų ekstraktas, antioksidantas, šeštoji - portulakos ekstraktas, pasižymi priešuždegiminiu poveikiu. Sudėtyje yra ženšenio šaknies, japoninio svarainio ekstraktų, hialurono rūgšties, drėkiklio, emulsiklių, klampumo reguliavimo, kondicionuojančių, ph reguliuojančių  medžiagų, konservantų, kvapą suteikiančių medžiagų. 


Water, Glycerin, Alcohol Denat. Peg/Ppg-17/6 Copolymer, Pearl ExtractPortulaca Oleracea ExtractPanax Ginseng Root Extract, Chaenomeles Sinensis Fruit Extract,   Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, CarbomerXanthan GumPeg 60 Hydrogenated Castor OilDisodium EdtaPropylene Glycol, BetaineEthylhexyglycerinTriethanolamine,  Phenoxyethanol, MethylparabenFragrance.


(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).


          Veido kaukės sudėtis vidutiniška. Pakankamai aukštai tarp sudėtinių dalių - denatūruotas alkoholis, stipriai sausinanti medžiaga, todėl sausiaodėms šios kaukės nerekomenduočiau. Sudėtyje yra keletas antioksidantų, hialurono rūgšties, tačiau yra ir odą galinčių dirginti medžiagų, konservantų ir kvapą suteikiančių medžiagų. 



                  Esfolio  veido kaukė lakštinė, todėl patogi naudoti. Nėra pernelyg drėgna, kad kaukės skystis tiesiog tekėtų per kraštus.  Kvepia kiek parfumuotai, tačiau kvapas  nėra pernelyg intensyvus ar erzinantis. Uždėjus ant odos kaukę, jaučiasi malonus, drėkinantis ir gaivinantis poveikis. Pagal pateikiamą instrukciją kaukę reikia laikyti apie 15 - 20 minučių. Aš kaukę ant veido palaikiau apie 30 min., kol ji šiek tiek ėmė džiūti. Jokio stebuklingo poveikio tikrai nepajutau: kaukė šiek tiek padrėkino ir atgaivino veido odą. Patiko, kad po kaukės naudojimo veido oda nesijautė lipni, nereikėjo papildomai naudoti veido kremo ar serumo. Drėkinimo nuo kaukės serumo man tikrai pakako.  Aš netikiu, kad tokios vienkartinės kaukės turėtų stebuklingą poveikį. Tai greičiau malonus, atpalaiduojantis laikas sau. 

              Esfolio  kaukę su perlų ekstraktu sunaudojau su malonumu. Kaukės sudėtis vidutiniška, tačiau  ir kaina nėra didelė. Smalsu išbandyti kitas  Esfolio  kaukių rūšis. Gal Jūs bandėte, kokie atsiliepimai? Įsigyti galima Drogas parduotuvėse ar Drogas internetinėje parduotuvėje. Kaina 1,29 euro, o šiuo metu kaukėms taikoma nuolaida, todėl jas įsigyti ir išbandyti galima dar pigiau. 


Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui. 

Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)


Komentarai