Too Faced Damn Girl! 24-Hour Mascara - blakstienų tušas

          Labas.

       Apie Too Faced kompanijos produktus savo tinklaraštyje esu rašiusi jau ne vieną kartą (įrašus galite atrasti čia, nepamirškite paspausti Daugiau įrašų). Keletas kompanijos produktų jau yra tapę mano Must Have Makeup produktais - Better than Sex MascaraBorn This Way maskuoklis, Melted Matte lūpų dažai.  Taip pat galiu pagirti Too Faced kompanijos akių šešėlių paletes: ne tik be galo gražios produktų pakuotės, bet ir pačių šešėlių kokybė labai nebloga. Too Faced gana dažnai stebina savo naujomis kosmetikos produktų linijomis, tik labai gaila, kad tik nedidelę tų produktų dalį galime įsigyti iš europietiškų el. parduotuvių. Na o Damn Girl! 24 - Hour Mascara blakstienų tušas jau gana senokai buvo mano norų sąraše ir galų gale gimtadienio proga aš nusprendžiau pagaliau išbandyti naująjį kompanijos blakstienų tušą. Buvo labai smalsu palyginti jį su mano vienu mylimiausiu, kultiniu Too Faced kompanijos Better Than Sex blakstienų tušu. Todėl savo įspūdžiais apie Damn Girl! 24 - Hour Mascara - blakstienų tušą šiandien noriu pasidalinti ir su Jumis.


            Too Faced Damn Girl! 24 - Hour Mascara blakstienų tušą įsigijau itin šventiškoje, kalėdinėje, Rose Gold spalvos, eglutės formos pakuotėje. Įpakavimas tikrai gražus ir žaismingas, puiki kalėdinės dovanos idėja.


               Blakstienų tušo pakuotė nedidelė, Travel Size dydžio (6 ml.). Pilno dydžio blakstienų tušo pakuotė - 13 ml. talpos ir galioja standartiškai, 6 mėnesius nuo atidarymo.


         
            Damn Girl! 24 - Hour Mascara blakstienų tušas atkeliauja nestandartinės formos, kampuotoje, Rose Gold spalvos pakuotėje. Blakstienų tušas iš tiesų yra kiek nestandartinio dizaino, tačiau atrodo tikrai gražiai ir estetiškai,  o pati pakuotė pasirodė iš tiesų gana tvirta, tačiau lengvutė, pagaminta iš lengvo plastiko, su atsukamu kamšteliu viršuje.


            Cultbeauty galima rasti trumpą Damn Girl! 24 - Hour Mascara blakstienų tušo aprašymą:

Too Faced Damn Girl! 24 - Hour Mascara - blakstienų tušą tiesiog būtina išbandyti Too Faced gerbėjoms. Visiškai naujos, revoliucinės, kreminės putėsių formulės tušas blakstienoms, sukurtas iš specialaus vaškų mišinio, suteikiančio dramatiškos apimties ir neapsunkinančio blakstienų. 
Damn Girl! 24 - Hour Mascara - blakstienų tušo sudėtyje esantys inovatyvūs polimerai suteikia blakstienoms ne tik apimtiems, tačiau ir užtikrina maksimalų 24 valandų išsilaikymą, nesulipina blakstienų, o itin patogus dviejų pluoštų Infinity Brush dar labiau palengvina blakstienų dažymą. 


      Sudėtis Blakstienų tušo   pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis -  absorbentas, klampumo reguliavimo medžiaga, trečioji - emulsiklis, minkštiklis. Ketvirtasis ingredientas - minkštiklis, emulsiklis. Penktoji sudėtinė dalis - sintetinis bičių vaškas,  šeštoji - parafinas.  Sudėtyje yra klampumo reguliavimo medžiagų, karnaubo vaško, rišiklių, vitamino E, pantenolio, vitamino B5, kondicionuojančių medžiagų, tirpiklių, minkštiklių, konservantų, pigmentų ir dažiklių.


Water\Aqua\Eau, Silica, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Synthetic Beeswax, Paraffin, Polyisobutene, Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Aminomethyl Propanediol, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax\ Copernicia Cerifera Cera \Cire De Carnauba, VP/Eicosene Copolymer, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Pantethine, PEG-9 Dimethicone, Trimethylpentanediol/Adipic Acid/Glycerin Crosspolymer, Simethicone, PVP, 1,2-Hexanediol, Laureth-21, Hydroxyethylcellulose, Caprylyl Glycol, Isostearic Acid, Phenethyl Alcohol, Disodium EDTA, Chloroxylenol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, [+/- Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77492), Iron Oxides (CI 77499), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Blue 1 (CI 42090), Blue 1 Lake (CI 42090), Carmine (CI 75470), Chromium Hydroxide Green (CI 77289), Chromium Oxide Greens (CI 77288), Ultramarines (CI 77007), Yellow 5 (CI 19140), Yellow 5 Lake (CI 19140)]

(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas).

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

          Blakstienų tušo sudėtis nebloga. Pagrindą sudaro  vanduo, klampumo reguliavimo medžiagos, sintetinis bičių vaškas ir parafinas. Tarp sudėtinių dalių - keletas kondicionuojančių medžiagų, drėkiklių, vitamino E ir provitamino B5. Sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje - konservantai ir keletas vidutinio saugumo dažiklių. Lyginant šio tušo sudėtį su kultinio Better than Sex Mascara sudėtimi, jos atrodo gana panašios, tik  Damn Girl! 24 - Hour Mascara  blakstienų tušo pigmentų ir dažiklių skaičius pasirodė gerokai didesnis. 


              Damn Girl! 24 - Hour Mascara blakstienų tušas turi nemažą, gerokai didesnį nei įprastą, smėlio laikrodžio formos šepetėlį. Pats aplikatorius gana masyvus, didokas, šiek tiek didesnis už Better Than Sex blakstienų tušo šepetėlį. Prie Damn Girl! 24 - Hour Mascara  blakstienų tušo šepetėlio teko įprasti ir iš pat pradžių dažytis su šiuo tušu nebuvo lengva ne tik dėl jo itin tirštos ir klampios tekstūros, bet ir dėl masyvaus šepetėlio. Pradžioje tikrai keletą kartų  teko išsiteplioti, nes dideliu šepetėliu nebuvo lengva gražiai padengti blakstienas. Pats tušas turi kiek klampesnę ir tirštesnę tekstūrą nei Better Than Sex tušas, suteikia blakstienoms daugiau apimties, jas šiek tiek pailgina ir užriečia. Su šiuo tušu gana sudėtinga išgauti natūralių blakstienų efektą, nes jis priduoda blakstienoms gerokai daugiau apimties, taip pat jo nesudėtinga padauginti. Taigi jei Jūs mėgstate dramatiškų blakstienų efektą, tirštesnės formulės blakstienų tušus  - Damn Girl! 24 - Hour Mascara  blakstienų tušas Jums turėtų tikti ir patikti. Vėlgi, teks įprasti prie didesnio šepetėlio ir kiek klampesnės formulės.



         Damn Girl! 24 - Hour Mascara  blakstienų tušas ant viršutinių blakstienų išsilaiko puikiai, netepa ir nebyra. tačiau apatines blakstienas su šiuo tušu sudėtinga gražiai pasidažyti ne tik dėl didelio šepetėlio, tačiau kartu šis tušas man linkęs trupėti po akimis (turiu riebią veido odą, todėl ši problema man pasitaiko gana dažnai, apatinėms blakstienoms dažyti dažniausiai renkuosi vandeniui atsparų blakstienų tušą). 

            Too Fced Damn Girl! 24 - Hour Mascara  blakstienų tušą naudoju jau trečia savaitė. Su šio tušo aplikatoriumi jau susidraugavau, su tušu gana greitai galima pasidažyti blakstienas, tušas priduoda blakstienoms ne tik apimties, bet ir ilgio, suteikia pilnų, dramatiškų blakstienų efektą. Pradžioje blakstienų tušas buvo gerokai klampesnis, dabar jo formulė kiek apdžiuvo, todėl naudoti tušą tapo gerokai paprasčiau. Abiejų Too Faced tušų formulė yra panaši, tik Damn Girl!  blakstienų tušas yra kiek klampesnis ir tirštesnis nei Better Than Sex. Ir sulyginus abu tušus vis tik favoritu man liko Better Than Sex blakstienų tušas. Abiejų tušų formulė man tikrai patiko, tačiau Better Than Sex blakstienų tušo šepetėlis man patinka gerokai labiau tik dėl kiek mažesnio savo dydžio, juo man gerokai patogiau padengti visas blakstienas, neištepant akių vokų. Vėlgi, mano akys yra ganėtinai mažos, todėl didesnis šepetėlis man suteikia daugiau nepatogumų, tuo tarpu Better Than Sex blakstienų tušo šepetėlis tobulai tinka mano akių dydžiui. Abiejų tušų užtenka vos vieno sluoksnio, tačiau tikrai galima sluoksniuoti iki norimo rezultato. Abu tušai yra klampesni, tirštesni, todėl priduoda blakstienoms daugiau apimties ir tikrai nepatiks mėgstančioms natūralių blakstienų efektą.

     Vis tik Damn Girl! 24 - Hour Mascara  blakstienų tušas netapo man atradimu ir tikrai nepakeis mano mylimiausio visų laikų Better Than Sex blakstienų tušo, tačiau tai tikrai nėra prastas produktas ir tikrai turėtų patikti mėgstančioms tankias ir dramatiškas blakstienas. Jei vis tik susidomėjote ir norite išmėginti tušą pačios, pirmiausia siūlyčiau rinktis mažesnio dydžio (Travel size) tušo pakuotę ir išmėginti Damn Girl! 24 - Hour Mascara blakstienų tušo formulę ir aplikatorių pačioms ir tuomet spręsti, ar vis tik verta investuoti į pilno dydžio produktą. Man asmeniškai Travel size dydžio tušai pasiteisina gerokai labiau: juk blakstienų tušas galioja vos 6 mėnesius, o per tokį trumpą laiką ir mažesnio dydžio pakuotę galima drąsiai sunaudoti, juolab, kad Too Faced tušai ir taip yra gerokai tirštesnės ir klampesnės, šlapesnės formulės, kuri iš tiesų yra unikali.



             Too Faced Damn Girl! 24 - Hour Mascara blakstienų tušą galima įsigyti Cultbeauty (Travel size dydžio pakuotės kaina - 12 svarų, pilno dydžio pakuotė - 22 svarai),  Lookfantastic (Travel Size - 14,45 eur, pilno dydžio - 26,45 eur) ir ASOS (Travel Size - 16,99 eur, pilno dydžio - 30,99 eur).
         
Kaip visuomet, dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui. Gražios ir žiemiškos Jums darbo savaitės.


Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)




Komentarai