REVLON PhotoReady Candid Antioxidant - kreminė pudra ir maskuoklis

             Labas.

       Šiandien noriu su Jumis pasidalinti įspūdžiais apie Revlon PhotoReady Candid makiažo pagrindą ir tos pačios linijos maskuoklį. Apie šias abi Revlon kompanijos priemones pirmą kartą sužinojau iš žymiosios grožio blogerės Tati  apžvalgos. Tiesą pasakius, Revlon kosmetikos produktus bandžiau jau senai ir buvo labai įdomu išbandyti naujas kosmetikos priemones. Abu Revlon produktus naudoju jau daugiau kaip  dvi savaites, vienas iš jų man paliko labai gerą įspūdį, o kitas, deja, tokio gero įspūdžio nepaliko. 


                Revlon PhotoReady Candid makiažo pagrindą ir maskuoklį įsigijau Drogas el. parduotuvėje. Čia galima rasti ir trumpus abiejų priemonių aprašymus:


REVLON, PHOTOREADY CANDID, makiažo pagrindas, 22 ml

Priežiūra ir poveikis: Lengvas padengimas.
Sudėtyje nėra: Be aliejų  Be parabenų   Be dažiklių

Šis antioksidantų ir nuo aplinkos teršalų bei mėlynosios šviesos saugantis sudedamųjų dalių turintis makiažo pagrindas padeda mažinti odos senėjimo požymius ir apsaugoti ją nuo kenksmingo užterštos aplinkos poveikio. Tirštas kremo konsistencijos makiažo pagrindas veikia kaip drėkiklis ir nepastebimai susilieja su oda suvienodindamas jos spalvą ir jos nesunkindamas.


REVLON, PHOTOREADY CANDID, maskuoklis, 10 ml



Priežiūra ir poveikis: Vidutinispadengimas.
Sudėtyje nėra: Be aliejų  Be parabenų   Be dažiklių


Šis antioksidantų ir nuo aplinkos teršalų bei mėlynosios šviesos saugantis sudedamųjų dalių turintis maskuoklis padeda mažinti odos senėjimo požymius ir apsaugoti ją nuo kenksmingo užterštos aplinkos poveikio. Maskuoklis turi ovalų poroloninį piršto pagalvėlę imituojantį teptuką, idealiai tinkantį gležnai paakių odai. Puikiai maskuoja tamsius paakius ir kitas dėmeles.


               Abu produktai turėtų ne tik suvienodinti veido odos atspalvį, maskuoti odos trūkumus, drėkinti, padėti mažinti odos senėjimo požymius, tačiau kartu ir apsaugoti odą nuo aplinkos teršalų bei nuo mėlynosios šviesos poveikio. 


                 Revlon PhotoReady Candid makiažo pagrindas atkeliauja patogioje, plastikinės formos pakuotėje su dozatoriumi apačioje. 


Makiažo pagrindo kiekis - kiek mažesnis nei įprastinio, standartinio dydžio - 22 ml. Produktas galioja 18 mėnesių nuo atidarymo ir pagamintas JAV. 


Revlon PhotoReady Candid maskuoklis atkeliauja standartiniame, plastikiniame įpakavime, su atsukamu kamšteliu. 


Maskuoklio kiekis - 10 ml., produktas galioja 18 mėnesių nuo atidarymo ir pagamintas JAV. 



 Sudėtis. Kreminės pudros pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis -   silikono pagrindo medžiaga,  minkštiklis, kondicionuoja odą, trečioji - silikonas, minkštiklis, kondicionuoja odą. Ketvirtasis ingredientas -  silikono pagrindo medžiaga, kondicionuoja odą. Penktoji sudėtinė dalis - emulsiklis, tirštiklis, šeštoji - minkštiklis, emulsiklis (gali kimšti poras). Sudėtyje yra tirpiklių, minkštiklių, tirštiklių, alijošiaus lapų ekstrakto, absorbento, žaliosios arbatos, agurkų ekstrakto, emulsiklių, lecitino, klampumo reguliavimo medžiagų, minkštiklių, dažiklio, rišiklių,  vitaminų C ir E, drėkiklių, konservanto fenoksietanolio, pigmentų, UV absorbento. 

Aqua / WaterCyclopentasiloxaneDimethiconePhenyl TrimethiconePEG-9 Polydimethylsiloxyethyl DimethiconeTrimethylsiloxysilicateButylene GlycolPolymethylsilsesquioxanePolysilicone-11HDI/Trimethylol Hexyllactone CrosspolymerAloe Barbadensis Leaf ExtractAluminum Starch OctenylsuccinateCamellia Sinensis Leaf ExtractCucumis Sativus (Cucumber) Fruit ExtractDimethicone/PEG-10/15 CrosspolymerDisteardimonium HectoriteEthylene BrassylateLaureth-7LecithinMagnesium Sulfate, Sea SaltMethiconeMicaPolyglyceryl-3 DiisostearatePullulanSclerotium GumSilicaSodium Ascorbyl PhosphateSodium CarrageenanTetrasodium EDTA,  TocopherolTocopheryl AcetateTriethyl CitrateXanthan GumCaprylyl GlycolPhenoxyethanol,  Iron Oxides (CI 77492, CI 77499)Titanium Dioxide.

 Skaitančioms anglų kalba, plačiau apie sudėtines dalis galite pasiskaityti čia

(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).



          Sudėtis. Maskuoklio  pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis -   silikono pagrindo medžiaga,  minkštiklis, kondicionuoja odą, trečioji - silikonas, minkštiklis, kondicionuoja odą. Ketvirtasis ingredientas -  sudaro plėvelę, sugeria riebalus. Penktoji sudėtinė dalis - drėkiklis, šeštoji - minkštiklis, drėkiklis (gali erzinti odą). Sudėtyje yra emulsiklių, silikono pagrindo medžiagos, kondicionuojančių ir klampumo reguliavimo medžiagų, alijošiaus lapų ekstrakto, kofeino, žaliosios arbatos, agurkų ekstrakto, vitamino B3, vitaminų C ir E, glicerino, lecitino, žėručio, tirštiklių, drėkiklio, konservanto fenoksietanolio, pigmentų, UV absorbento. 

Aqua / WaterCyclopentasiloxaneCyclopentasiloxane, Methyl Methacrylate CrosspolymerButylene Glycol, PEG-10 DimethiconeTrimethylsiloxysilicateDimethiconeCetyl PEG/PPG-10/1 DimethiconeSodium ChlorideAloe Barbadensis Leaf ExtractCaffeineCamellia Sinensis Leaf ExtractCucumis Sativus (Cucumber) Fruit ExtractNiacinamide, Sodium Ascorbyl PhosphateTocopheryl AcetateDimethicone CrosspolymerDisteardimonium HectoriteGlycerin,  LecithinMicaPullulanSclerotium GumSilicaTetrasodium EDTATriethoxycaprylylsilane,  Xanthan Gum1,2-HexanediolCaprylyl GlycolPhenoxyethanolIron Oxides, Titanium Dioxide.



 Skaitančioms anglų kalba, plačiau apie sudėtines dalis galite pasiskaityti čia

(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).


        Galiu pagirti makiažo pagrindo pakuotę: lengva, plastikinė, patogi naudoti, su dozatoriumi. Tiesa, šio produkto kiekis yra kiek mažesnis, nei standartinio dydžio, 30 ml pakuotės. Aš produktą naudoju jau daugiau kaip dvi savaites ir jau galite matyti, kad jo susinaudojo jau nemažai. Įdomu, kuriam laikui man užteks šios pudros. Galutine nuomone būtinai pasidalinsiu, kai sunaudosiu priemonę iki pat pabaigos. 

        Oficialiame Revlon puslapyje rašoma, kad Revlon PhotoReady Candid makiažo pagrindas yra lengvo - vidutinio maskavimo, natūralaus užbaigimo, neapsunkina veido odos. Makiažo pagrindą galima rinktis net iš 31 skirtingo atspalvio, tačiau mūsų parduotuvėse tokio spalvų pasirinkimo tikrai nėra. Drogas el. parduotuvėje šiuo metu makiažo pagrindą galima rinktis  tik iš šešių atspalvių. Mano išsirinkta spalva - 250 Vanilla.

               Makiažo pagrindo atspalvis man vos vos per tamsus, norėtųsi vienu tonu šviesesnės spalvos. Oficialiame Revlon puslapyje rašoma, kad produkto reikia maždaug vieno dozatoriaus paspaudimo, tačiau norint stipresnio maskavimo, priemonės galima naudoti ir didesnį kiekį. Makiažo pagrindą galima dengti tiek šepetėliu, tiek kempinėle ar tiesiog pirštais. Iš visų siūlomų variantų man produktą labiausiai patiko skirstyti ant veido odos tiesiog pirštais. Pati pudra yra tirštokos, kreminės tekstūros, todėl dengiant priemonę pirštais ji tolygiau pasiskirsto ant odos. Naudojant kempinėlę rezultatas gaunasi dar labiau natūralesnis (dalį produkto sugeria kempinėlė). 




               Taip  Revlon PhotoReady Candid makiažo pagrindas atrodo palyginus jį su kitomis mano turimomis ir naudojamomis kreminėmis pudromis. 





                    Revlon PhotoReady Candid makiažo pagrindą naudoju jau daugiau kaip dvi savaites. Makiažo pagrindas suteikia lengvą - vidutinį maskavimą, gražiai suvienodina veido odos spalva, šiek tiek maskuoja, gražiai atrodo ant odos. Aš produktą visada fiksuoju su biria pudra (turiu riebią veido odą), todėl produktas ant odos išsilaiko vidutiniškai. Mano turimas atspalvis 250 Vanilla yra vos vos per tamsus, tačiau aš kreminę pudrą maišau kartu su mylimiausiu praimeriu First Aid Beauty kompanijos - Hello Fab Coconut Skin Smoothie Priming Moisturiser, taip išgaunu tarsi BB ar CC kremo konsistenciją. Man produktas puikiai pasiteisino jį naudojant kasdienai, kaip lengvą BB ar CC kremą. Baigusi naudoti priemonę bandysiu pasieškoti vienu tonu šviesesnio atspalvio ir tikrai pirksiu vėl.


           Revlon PhotoReady Candid maskuoklis turėtų suteikti vidutinį maskavimą, sudėtyje esantis kofeinas turėtų padėti sumažinti paakių paburkimus, drėkinti ir apsaugoti paakių odą. Oficialiame Revlon puslapyje rašoma, kad maskuoklį galima naudoti ne tik paakiams, bet ir kitiems veido odos netobulumams užmaskuoti.
         Maskuoklį  galima rinktis net iš 18 skirtingų atspalvių, tačiau mūsų parduotuvėse tokio spalvų pasirinkimo tikrai nėra. Drogas el. parduotuvėje šiuo metu maskuoklį galima rinktis  tik iš trijų atspalvių. Mano išsirinkta spalva - 015 Ligth Pale.

              Maskuoklis turi įdomų, kiek nestandartinės formos, platėjantį aplikatorių.
                    Revlon PhotoReady Candid maskuoklis yra tirštos, kreminės tekstūros, lengvai pasiskirsto ant odos. Maskuoja vidutiniškai, didelių patamsėjimų po akimis tikrai nepaslėps. Produkto reikia nedidelio kiekio, jis lengvai pasiskirsto ant odos, tačiau jos nesausina, neišryškina pasausėjimų ar raukšlelių akių zonoje.
             Mano išsirinkta maskuoklio spalva -   015 Ligth Pale -    geltono atspalvio ir šiek tiek per tamsi. Maskuoklį bandžiau naudoti ir vieną, ir nors atspalvis man kiek per tamsus, iš bėdos, naudodama mažesnį kiekį, maskuoklį dar galiu naudoti. Arba jį maišau su šviesesnio atspalvio Too Faced maskuokliu. Didžiausias produkto trūkumas - jo išsilaikymas. Jau po poros valandų maskuoklis linkęs subėgti į raukšleles (nors ir fiksuoju jį biria pudra). Produktas neturi stipraus maskavimo, todėl didelių patamsėjimų po akimis neužmaskuoja, kaip ir kitų veido odos netobulumų. Tačiau jis gražiai atrodo ant odos, jos nesausina, suteikia natūralios odos efektą. 





                      Revlon PhotoReady Candid makiažo pagrindas man patiko gerokai labiau nei tos pačios linijos maskuoklis. Makiažo pagrindą mielai naudoju kasdienai, man patinka tiek produkto suteikiamas efektas, tiek ir išsilaikymas neblogas. Negaliu teigti, kad produktas tikrai apsaugos nuo žalingo aplinkos poveikio ir kenksmingos mėlynos šviesos, tačiau man patinka paties produkto suteikiamas rezultatas, tiek jo sudėtis nėra bloga.                       
           Revlon PhotoReady Candid maskuoklis man tokio gero įspūdžio nepaliko. Nors produktas gražiai atrodo ant odos, jos nesausina, tačiau man pritrūko ir suteikiamo maskavimo, ir išsilaikymo. Maskuoklį sunaudosiu, jį maišydama kartu su mylimiausiu mano Too Faced Born This Way linijos maskuokliu, tačiau antrą kartą produkto aš nesirinkčiau. 




          Revlon PhotoReady Candid makiažo pagrindą ir maskuoklį galima įsigyti Drogas parduotuvėse (makiažo pagrindo kaina - 12,50 eur, maskuoklio - 9,99 eur). Šiuo metu Revlon produktams taikomos nuolaidos, todėl abu produktus galima įsigyti su 20 proc. nuolaida. 
                   Kaip Jums Revlon PhotoReady Candid linijos produktai? Ar bandėte, kokie Jūsų įspūdžiai, pasidalinkite. 


Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui. 

Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)



https://www.instagram.com/sauletosapzvalgos/

Komentarai