Dekoratyvinės kosmetikos kolekcija ir Project Pan iššūkis 2020 metams

       Labas.

       Šiandien noriu su Jumis pasidalinti savo dekoratyvinės kosmetikos kolekcija. Šiame įraše trumpai apžvelgsiu savo kosmetikos kolekcijoje turimus dekoratyvinės kosmetikos produktus. Pagaliau prisiruošiau ir susidėliojau visą savo turimą kosmetiką į vieną krūvą. Iš tiesų nustebau, kad kai kurių produktų jau yra susikaupę nemažas kiekis. Turbūt visos žinome, kad kosmetika turi savo galiojimo laiką ir ją reikia naudoti. Galiu prisipažinti, kad turiu silpnybę dekoratyvinei kosmetikai ir kaskart norisi išmėginti vis naujų kosmetikos priemonių. Taip pamažu turimų kosmetikos priemonių kiekis  didėja. Todėl labai svarbu yra persižiūrėti turimą kosmetiką ir be jokios abejonės ją naudoti. Tarp grožio blogerių populiarėja taip vadinami Project Pan projektai (Pasiek dugną) kuomet atrenkami tam tikri kosmetikos produktai ir bandoma juos sunaudoti iki pat pabaigos. Aš dar nesu sau kėlusi  tokio iššūkio, tačiau šiemet nusprendžiau prisijungti prie Project Pan  ir atsirinkti produktus, kuriuos noriu baigti naudoti. Dekoratyvinė kosmetika nėra pigi, ją pirkdamos mes investuojame savo uždirbtus pinigus ir todėl reikia nepamiršti ir naudoti tą kosmetiką, kurią jau turime. 
      Šiame įraše pasidalinsiu savo turima visa dekoratyvine kosmetika, išskyrus akių šešėlių paletes ir vienetinius akių šešėlius. Apie savo akių šešėlių kolekciją planuoju padaryti atskirą įrašą, nes akių šešėlių palečių turiu nemažai. Akių šešėlių palečių į savo Project Pan iššūkį neplanuoju traukti. Sunaudoti bent vieną šešėlių paletę iki pat pabaigos - didžiulis iššūkis, nes akių šešėliai naudojasi tikrai lėtai.  Aš mėgstu keisti paletes ir jas renkuosi ir pagal sezoną ir pagal nuotaiką, todėl naudoti tik vieną man būtų tiesiog per sunkus iššūkis.

        Kokia Jūsų nuomonė apie Project Pan? Ar keliate sau tokį iššūkį šiais metais? Kokius kosmetikos produktus stengiatės sunaudoti iki pat pabaigos? Pasidalinkite savo nuomone ir įspūdžiais. Man tai pirmasis  Project Pan ir savo pasiekimais ir įspūdžiais 2020 metų bėgyje būtinai pasidalinsiu su Jumis ir metų gale galėsime kartu įvertinti mano pastangas -  ar iš tiesų toks projektas yra vertas dėmesio ir laiko ir kiek naudos vis tik jis duoda.

            Pirmoji dekoratyvinės kosmetikos kategorija - veido bazės arba kitaip praimeriai. Savo kosmetikos kolekcijoje jų turiu net trylika. Tiesą pasakius, sudėjusi visas priemones ir pati nustebau, kiek daug jų pas mane prisikaupė. Mano turimi veido praimeriai: Rimmel London Fix & Perfect Makeup PrimerRevuele Vitanorm C + Energy make-up cream baseHello Fab Coconut Skin Smoothie Priming MoisturiserCatrice Prime and Fine Pore Refining Anti-Shine baseKiko Milano Sparkling Holiday Water Drop Face base, Kiko Milano Sicilian Notes Brightening PrimerPhysicians Formula Spotlight Illuminating PrimerPhysicians Formula Rose All Day Oil-Free SerumL'Occitane Aqua Réotier esencija, This Works In transit camera Close-up primer, NYX Photo-loving Primer,  BellaPierre Makeup Base Makiažo bazė ir Kiko Milano Pop Revolution Primer. Apie didžiąją dalį praimerių esu parašiusi apžvalgas, todėl jei norite paskaityti plačiau, tiesiog paspauskite ant nuorodos.


         Iš visų turimų praimerių mano mylimiausias ir labiausiai naudojamas yra First Aid Beauty Hello Fab Coconut Skin Smoothie Priming Moisturiser. Šį produktą naudoju beveik kiekvieną dieną: jį naudoju ir kaip drėkinančią priemonę veidui, ir kaip praimerį, taip pat kartais produktą maišau su kuria nors kremine pudra ir taip išgaunu beveik BB kremo konsistenciją. Man patinka kaip produktas jaučiasi ant odos, kaip drėkina odą ir priduoda jai sveiko švytėjimo. Antrasis mylimiausias praimeris iš Kiko Milano šių metų rudens kolekcijos Sicilian Notes Brightening Primer. Šį produktą renkuosi vakariniam makiažui, nes jis sulygina veido odą ir priduoda jai sveiko spindesio.


       Savo Project Pan 2020 projektui aš išsirinkau keturis praimerius. Ir nors šis skaičius gali pasirodyti ganėtinai didelis, tačiau visos priemonės yra jau gerokai nunaudotos, liko koks trečdalis produktų ar netgi ir mažiau. Noriu užbaigti naudoti L'Occitane Aqua Réotier esenciją, kurią naudoju rytais kaip makiažo bazę (liko visai nedaug produkto), Catrice Prime and Fine Pore Refining Anti-Shine base (liko koks trečdalis), This Works In transit camera Close-up primer (liko labai nedaug produkto) ir Revuele Vitanorm C + Energy make-up cream base (kuri daug labiau primena veido kremą, nei bazę). Su dviem produktais planuoju atsisveikinti, nes juos turiu jau ganėtinai senai ir jų galiojimo terminas jau greičiausiai bus pasibaigęs. Pirmasis produktas - NYX Photo-loving Primer. Tai silikono pagrindo bazė makiažui. Jos jau nebenaudoju, turi daug silikono pagrindo medžiagų, gražiai sulygina odą ir paslepia poras, tačiau mano riebiai veido odai visai netinka. Antroji priemonė iš BellaPierre Makeup Base, kurią naudojau ir kurį laiką ji man tikrai labai patiko. Pats produktas yra itin tirštas, kreminis, gerai maskuoja, suvienodina veido odą. Produktą kurį laiką net naudojau kaip akių šešėlių bazę, tačiau jo galiojimo terminas taip pat pasibaigęs, todėl ir su juo atsisveikinu.


     Antroji kosmetikos kategorija - kreminės pudros. Šiuo metu kreminių pudrų turiu vienuolika: Physicians Formula The Healthy Fountadion(spalva LC1), Makeup Revolution Conceal and HydrateFoundation (spalva F3), Catrice All Mat Foundation (spalva 015), Maybelline Fit Me (spalva 115), Catrice HD Liquid Coverage (spalva 010), Bourjois Healthy Mix Serum Light Coverage Liquid Foundation (spalva 52), Kiko Milano Gold Wawes Fluid Foundation  (spalva 02 Natural), Wet n Wild Photo Focus  (spalvos Nude Ivory ir Classic Beige), L'Oreal Infaillible 24 Fresh Wear  (spalvos 120 ir 140). Prie šio sąrašo dar galėčiau priskirti naują pirkinį iš Revlon Candit Natural Finish Anti Polution Foundation (spalva 250, kurią dar tik testuoju).


                 Savo Project Pan 2020 projektui aš išsirinkau tris kremines pudras, kurias jau esu gerokai panaudojusi ir tikrai norėčiau užbaigti. Pirmoji Catrice All Mat Foundation (spalva 015), kurią labai dažnai maišau kartu su  L'Oreal Infaillible 24 Fresh Wear . Catrice pudra yra matinio užbaigimo ir taip prailgina pudros išsilaikymą ant mano riebios veido odos. Antroji pudra, kurios esu sunaudojusi jau ne vieną pakuotę - Maybelline Fit Me (spalva 115). Šio produkto taip pat likę ne tiek daug, pudra man tikrai patikko, nors dabar turiu kitų favoritų. Trečioji pudra - Bourjois Healthy Mix Serum Light Coverage Liquid Foundation (spalva 52). Tai lengvos konsistencijos ir nedidelio maskavimo pudra. Man labai patinka šio produkto suteikiamas efektas: priduoda veido odai gaivumo ir sveiko švytėjimo, tik ant mano riebios odos ši pudra ilgai neišsilaiko. 


               Trečioji kosmetikos kategorija - maskuokliai. Jų savo kosmetikos kolekcijoje turiu vienuolika: Too Faced Born This Way Multi-use Sculpting Concealer (spalvos Snow ir Vanilla), Wet n Wild Photo Focus maskuoklis (spalva Light Ivory), Makeup Revolution Conceal & Define maskuokliai (spalvos C2, C3), Catrice Liquid Camouflage High Coverage maskuoklis (spalva 005 Light Natural), Catrice HD Liquid Coverage Precision maskuoklis (spalva 010 Light Beige), e.l.f. HD Lifting Concealer (spalva Fair), Wet n Wild Mega Cushion Color Corrector (spalva Yellow), NYX Full Coverage Concealer (spalva CJ03), Pixi Beauty Correction Concentrate (spalva  Brightening Peach).
            Maskuoklių turiu gana nemažai ir ilgai ieškojau tokio maskuoklio, kuris ne tik gerai maskuotų, tačiau ir nesausintų mano sausos paakių odos. Geriausias mano išbandytas maskuoklis be jokios abejonės Too Faced Born This Way  (turiu dvi spalvas). Šį maskuoklį galiu rekomenduoti visoms: ne tik super maskavimo, nesausina odos, neišryškina pasausėjimų ir ilgai išlieka. Svarbiausia - išsirinkti tinkamą atspalvį. Kartais kasdienai renkuosi Wet n Wild Photo Focus maskuoklį. Jis neturi tokio stipraus maskavimo, išlieka taip pat vidutiniškai, bet naudojant kartu su lengvu BB kremu dažnai pasiteisina, o ir kaina nėra didelė. Kiti maskuokliai mano kolekcijoje yra užmiršti. Tačiau su dviem iš jų tikrai noriu atsisveikinti. Pirmasis iš Catrice Liquid Camouflage High Coverage . Produktas tikrai turi gerą maskavimą, tačiau jis turi stiprų, parfumuotą kvapą, kuris jaučiasi užtepus priemonę ant odos. Kvapas ne tik erzina nosį, bet kartais net ir akis dirgina. Kažkiek bandžiau maskuoklį naudoti, tačiau daugiau tikrai nebevargsiu, todėl atsisveikinu. Ir būtent šio maskuoklio iš Catrice aš ir Jums nerekomenduoju. Antrasis nusivylimas - iš e.l.f. HD Lifting Concealer. Pati produkto formulė gal ir nieko, tačiau atspalvis Fair (beje pats šviesiausias) yra toks tamsus, kad primena mano vasaros metu naudojamų pudrų atspalvį. Kaip maskuojamoji priemonė man visiškai nepasiteisino, nenaudosiu, o ir atspalvis vargu ar bus pritaikomas, todėl atsisveikinu.


               Į savo Project Pan 2020  projektą įtraukiu net keturias priemones. Vėlgi, skaičius atrodo gana didelis. Tačiau visi trys maskuokliai yra gerokai nunaudoti ir norėčiau juos baigti naudoti. Wet n Wild gal ir pirkčiau dar kartą, kaip kasdienai - gana neblogas produktas, tačiau Makeup Revolution maskuoklių aš daugiau nesirinkčiau. Maskuoja jie gana neblogai, bet labai sausina paakių odą ir greit subėga į akių raukšleles. Pixi maskuoklį - korektorių buvau primiršusi ir norisi produktą dar kažkiek nunaudoti. Apie Pixi korektorių esu parašiusi atskirą įrašą, todėl apie jį galite pasiskaityti plačiau.


                  Ketvirtoji kosmetikos kategorija - birios ir kompaktinės pudros. Jų turiu aštuonias:  Rimmel London Match Perfection Silky Loose Face Powder (spalva 001- Transparent), Rimmel Stay Matte kompaktinė pudra (spalva 001- Transparent), Catrice Light Illusion Loose Powder (spalva Yellow), BellaPierre Banana Setting PowderKiko Milano Invisible Touch Face Fixing Powder ir trys Limited Edition pudros iš Kiko Milano, kurių prekyboje jau nėra.
                 Pudrų skaičius taip pat nėra mažas, juolab, kad tokio tipo produktų užtenka labai ilgam. Su Catrice ir BellaPierre  pudromis planuoju atsisveikinti, nes jos abi geltono atspalvio ir mano odos atspalviui netinka. Kompaktines pudras iš Kiko Milano nešiojuosi su savimi rankinuke, labai patogu bet kuriuo metu pasitaisyti makiažą. Kitos dvi pudros iš Kiko Milano man taip pat patinka, jas dažnai keičiu. Turiu riebią veido odą, todėl be birios ar kompaktinės pudros savo makiažo tiesiog neįsivaizduoju.


                     Į savo Project Pan 2020  projektą įtraukiu dvi pudras iš Rimmel: vieną birią ir vieną kompaktinę. Abi priemonės man labai patinka. Apie Rimmel London Match Perfection Silky Loose Face Powder esu parašiusi atskirą įrašą ir galite pasiskaityti plačiau. Pudros jau esu nunaudojusi daugiau kaip pusę ,  taip pat mielai pirkčiau vėl. Kompaktinė pudra man taip pat patinka, kaip matote jos esu sunaudojusi gana nemažai. Tačiau nežinau ar pirkčiau vėl tik dėl pakuotės. Maniškė jau yra gerokai sulūžusi ir visai netinkama keliaujant ar nešiotis su savimi rankinuke.


                     Ketvirtoji kosmetikos kategorija - skaistalai. Turiu dvi skaistalų paletes. Pirmoji iš Makeup Revolution Ultra Blush Palette (spalva Sugar & Spice), antroji iš Wet N Wild Limited Edition kolekcijos Coloricon Blush Palette.


                 Wet n Wild skaistalų paletė sudaryta iš trijų, blizgių ir gana ryškių skaistalų atspalvių. Man patinka šių skaistalų formulė. Jie yra blizgūs, gana intensyvūs, labiausiai pasiteisina kaip galutinis akcentas ant matinių skaistalų. Šią paletę naudojau vasarą, ant įdegusios odos spalvos atrodo tikrai gražiai ir nors paletės kasdienai ir nesirenku, tačiau tokios formulės ir spalvų savo kosmetikos kolekcijoje neturiu, todėl paletę mielai pasiliksiu ir tikiuosi daugiau naudoti vasaros metu.


              Tačiau su Makeup Revolution Ultra Blush Palette skaistalų palete planuoju atsisveikinti. Spalvos gana gražios, nėra pernelyg pigmentuotos, tačiau šių skaistalų formulė manęs nesužavėjo ir šią paletę naudojau jau labai senai.


                  Vienetinių skaistalų šiuo metu turiu vienuolika: Physicians Formula Butter Blush (spalvos Natural Glow, Plum Rose ir Nude Silk), BellaPierre Cheek & Lip Stain (spalva Coral), Pixi Fresh Face Blush (spalva Beach Rose), Rimmel Lasting Finish Soft Colour Blush (spalva 020 Pink Rose), Trial Size skaistalai iš The Balm (spalva Swiss Dot) ir keturi Limited Edition skaistalai iš Kiko Milano (kurių prekyboje jau nėra).
            Man labai patinka  Physicians Formula Butter Blush  skaistalų formulė - tobulas pasirinkimas kiekvienai dienai. Apie šiuos skaistalus esu parašiusi apžvalgas, todėl galite pasiskaityti plačiau. Dar vieni mano favoritai - Kiko Milano skaistalai, ypač Baked formulės.


                         Į savo Project Pan 2020  projektą įtraukiu dvejus skaistalus. Skaistalai - taupus produktas, naudojasi gana lėtai, todėl įtraukiu tas spalvas, kurias renkuosi dažniausiai. Pirmieji skaistalai iš Kiko Milano  Fall 2.0 kolekcijos (kiekis 3,5 g.). Šie skaistalai yra švelniai rožinio atspalvio, nėra visiškai matiniai. O ir pakuotė - nedidelė ir kompaktiška, turi geros kokybės veidrodėlį viduje. Antrieji skaistalai iš Physicians Formula Butter Blush (spalva Nude Silk, kiekis 7,5 g.). Šis atspalvis taip pat labai draugiškas kasdienai, nėra pernelyg pigmentuotas. Bus labai įdomu metų gale pamatyti rezultatą: kiek vis tik šių skaistalų man pavyko sunaudoti.


                  Penktoji kosmetikos kategorija - bronzeriai. Jų savo kosmetikos kolekcijoje tuiu šešis: Physicians Formula Butter Bronzer (spalva Bronzer), Kiko Milano Limited Edition Gold Wawes Bronzer (spalva 01), BH Cosmetics Brilliance Bronzer (spalva Golden Gal), MAC Mirage Noir kolekcijos bronzeris (spalva Golden Rinse), Kiko Milano Limited Edition Waterflower Magic Bronzer (spalva 01), Catrice Bouncy Bronzer (spalva 010).


              Su Catrice Bouncy Bronzer bronzeriu laikas atsisveikinti. Ši priemonė buvo visiškas feilas. Nors tekstūra labai įdomi, tačiau pati priemonė labai blizgi, sunkiai sklaidėsi ant odos ir liko tik kelis kartus pabandyta, o šiuo metu yra ir kiek apdžiuvusi, todėl keliaus tiesiai į šiukšlių dėžę.


               Į savo Project Pan 2020  projektą įtraukiu du bronzerius. Pirmasis - jau gerokai nunaudotas ir tikrai labai mylėtas Physicians Formula Butter  bronzeris. Šio bronzerio liko jau nebe daug, tik iš kraštų. Taip atrodantį produktą yra šiek tiek sunku dengti ant šepetėlio, be to ties kraščiukais jis linkęs byrėti, tačiau vis tiek bandysiu sunaudoti kiek įmanoma daugiau. Antrasis bronzeris iš MAC Mirage Noir kolekcijos. Produktas man taip pat labai patinka: minkštos, švelnios tekstūros, nėra pernelyg intensyvus, gražiai dengiasi ant odos. Bronzerio formulė man patinka, todėl norisi jį ir sunaudoti, juolab, kad tai nebuvo pigus produktas. Pasižadėjau sau, kad daugiau jokių bronzerių šiemet nebepirksiu, nes noriu naudoti tai, ką turiu. Bus matyti, kaip man seksis.


                    Šeštoji kosmetikos kategorija - hailaiteriai. Iš tiesų, sudėjusi visus į vieną krūvą likau nustebusi, nes net pati nemaniau, kad jų turiu tiek daug. Pradėsiu nuo hailaiterių palečių. Jų turiu dvi. Pirmoji iš Makeup Revolution London ir Soph X hailaiterių paletė. Apie ją esu parašiusi atskirą įrašą. Ši paletė tikrai verta dėmesio, o ir kaina nėra didelė. Antroji paletė iš Wet n Wild Limited Edition Megaglo hailaiterių paletė. Šių hailaiterių formulė man labai patinka, turiu tos pačios formulės  du vienetinius hailaiteris, todėl nusprendžiau įsigyti ir paletę.


                Vienetinių hailaiterių savo kosmetikos kolekcijoje turiu net penkiolika: Wet n Wild MegaGlo hailaiteriai (spalvos Blossom Glow ir Precious Petals), Maybelline x Puma Chrome Highlighter (spalva 08), senukas iš The Balm Mary - Lou Manizer , Kiko Milano Limited Edition Sweetheart Baked hailaiteris , Morphe High Impact hailaiteris (spalva Spark), Too Faced Travel Size hailaiteris (spalva Rosy Glow), e.l.f. Baked highlighter Moonlight Pearls, Catrice Limited Edition hailaiteris iš advento kalendoriaus (spalva C01),  Doucee Freematic Highlighter (spalva  Sparked Ray), ColourPop Super Shock highlighter Flexitarian, Physicians Formula Butter Highlighter (spalva Champagne), Wet n Wild Megaglo Loose Powder Highlighter (spalvos I'm So Lit, You Glow, Girl), Catrice kreminių hailaiterių paletė (spalva 010). 


                         Į savo Project Pan 2020  projektą įtraukiu du hailaiterius. Pirmasis mano pats mylimiausias Wet n Wild MegaGlo hailaiteris (spalva Precious Petals), antrasis, Travel Size dydžio hailaiteris iš Too Faced. Hailaiteriai yra taip pat labai taupi priemonė, kurios užtenka ilgam. Todėl metų gale bus įdomu pamatyti, kiek produkto man pavyko sunaudoti. Nesitikiu nei vieno iš jų užbaigti, tačiau pasiekti dugną  - būtų nuostabu.


               Septintoji kosmetikos kategorija - bronzeriai ir kontūravimo - įšviesinimo  priemonės. Jų turiu šešias: Makeup Revolution Ultra Contour modeliavimo paletė, e.l.f. bronzerių paletė (atspalvis Warm), Catrice Light Spectrum Strobing Brick veido bruožų modeliavimo paletė, Wet n Wild Dual Ended Countour Stick kontūravimo pieštukas, Makeup Revolution Conceal and Define maskuoklis (spalva 13, kontūravimui), Kiko Milano Sculpting Touch Creamy Stick Contour pieštukas kontūravimui (spalva 200). 


        Su Catrice Light Spectrum Strobing Brick veido bruožų modeliavimo palete planuoju atsisveikinti, nes tokio tipo produktų aš nenaudoju. 


          Su Makeup Revolution Ultra Contour modeliavimo palete taip pat planuoju atsisveikinti. Paletė gana universali, tikrai tinkama tiek kontūravimui, tiek veido bruožų modeliavimui. Tačiau aš jau nebepamenu, kada šią paletę naudojau ir tiesą pasakius, turiu man labiau patinkančių priemonių, todėl prie šios paletės rankos ir nekyla.


             Į savo Project Pan 2020  projektą įtraukiu Wet n Wild Dual Ended Countour Stick kontūravimo pieštuką, kuris yra sudarytas iš dviejų pusių: viena skirta kontūravimui, o kita - įšviesinimui. Įšviesinimui skirta dalis man nepatiko: vaškinės tekstūros, sunkiai sklaidosi, negražiai atrodo ant odos. Kontūravimui skirta dalis nėra tokia prasta, galbūt labiau norėtųsi kremiškesnės tekstūros, bet tikrai galima naudoti. Šiuo metu kontūravimui skirtą pieštuką iš Kiko Milano renkuosi gerokai dažniau, tačiau noriu sunaudoti ir Wet n Wild priemonę. 


                 Aštuntoji kosmetikos kategorija  - paletės veidui. Jų turiu septynias: Makeup Geek Flawlessy Ever AfterSleek MakeUP Face Form paletė (spalva Light),  Too faced Natural Face Highlight, Blush, Bronzing Veil Face palette, dvi veido paletės iš šventinės Too Faced kolekcijos, mano senoji The Balm Autobalm paletė ir naujausioji paletė iš Natasha Denona Tan


              Į savo Project Pan 2020  projektą palečių veidui traukti neplanuoju. Paletes veidui dažnai keičiu, taip pat turiu skirtingų atspalvių. Vienos man labiau pasiteisina šaltuoju sezonu, kitos, tamsesnės - vasarą. 

         Devintoji kosmetikos kategorija - blakstienų tušai. Šiuo metu turiu pradarytus 5 tušus ir vienas dar visai naujas: BH Cosmetics Stellar Lash blakstienų tušas, Too Faced Damn Girl! 24 - Hour Mascara - blakstienų tušas, Too Faced Better Than Sex Mascara - blakstienų tušas, Catrice cosmetics Glam & Doll vandeniui atsparus blakstienų tušas,  Catrice cosmetics Glam & Doll tankinamasis blakstienų tušas ir dar nepradėtas ColourPop BFF Volumizing Mascara.
            BH tušą blakstienoms jau praktiškai baigiau naudoti. Tušas man visai patiko, sunaudojau, tačiau antrą kartą jo vis tik nesirinkčiau. Catrice vandeniui atsparus tušas taip pat beveik baigėsi, reikės pirkti naują. Šį tušą pirkau jau ne kartą ir juo dažausi apatines blakstienas. Catrice blakstienų tušas juodoje pakuotėje man įspūdžio nepaliko, baigsiu naudoti, tačiau antrą kartą nesirinkčiau.



                Į savo Project Pan 2020  projektą įtraukiu du tušus blakstienoms: Too Faced ir ColourPop. Too Faced tušą jau naudoju kurį laiką (apžvalgą galite rasti čia) . Tačiau Better Than Sex tušas man patiko ir tiko gerokai labiau. ColourPop tušą naudoti pradėsiu, kai baigsiu Too Faced. Su blakstienų tušais didelės problemos neturiu. Stengiuosi jų daug nepirkti. Vis tik tušų blakstienoms galiojimo laikas - vos 6 mėnesiai nuo atidarymo, todėl jų vienu metu naudoti daug nėra verta. 


               Devintoji kosmetikos kategorija - veido dulksnos ir makiažo fiksavimo priemonės. Jų turiu septynias: /kili⋅g/ Urban Hydrating face mistCatrice Prime and Fine Multitalent makiažo fiksatorius, Kiko Milano Prime & Fix Refreshing Mist, Kiko Milano Party All Night fiksatorius, e.l.f. Makeup MistUrban Decay All Nighter Long Lasting makiažo fiksatorius ir žymusis MAC Fix+


              Į savo Project Pan 2020  projektą įtraukiu net ris makiažo fiksatorius. Vėlgi, visi jie jau yra gerai panaudoti. E.l.f. fiksatoriaus beliko vos vos, dar keliems kartams turėtų užtekti, MAC fiksatoriaus beliko trečdalis, o Catrice fiksatoriaus - apie pusę buteliuko. MAC fiksatorių tikrai naudojau ir jis tikrai vertas dėmesio (ne veltui tiek giriamas grožio blogerių). Catrice ir e.l.f. fiksavimo priemones vertinčiau vidutiniškai: patys produktai nėra prasti, tačiau abiejų priemonių dozatoriai man šiaip sau, nes purškia labai intensyviai, dideliais lašeliais, todėl jų abiejų daugiau  nesirinkčiau. 


                 Vienuoliktoji kategorija - lūpų blizgesiai. Jų šiuo metu turiu 15: Kiko Milano 3D Hydra Lipgloss (spalvos 20 Chesnut ir 17 Pearly Mauve), Kiko Milano Lip Volume (spalva 01 Tutu Rose), Kiko Milano Sweetheart LipglossKiko Milano Smart Fusion Lipgloss (spalva 09), INC.redible Intense Lip Glaze (spalva Vibes Tribe), Bourjois Color Boost Glossy Finish Lipstick (spalva 04 Peach on the Beach), Skin Chemistry Rose Quartz Lip Plump putlinantis lūpų blizgis, Catrice Beautyfying Lip Smoother (spalva 060), Wet n Wild Lip Gloss Megaslicks (spalva Cherish), Wet n Wild Lip  Gloss Coloricon (spalva Featherless), Colourpop Ultra Glossy Lip (spalva Moon Child), Essence Shine Shine Stone Wet Look Lipgloss (spalvos 01, 10, 11).


              Mano patys mylimiausi lūpų blizgesiai - iš Kiko Milano. Šie lūpų blizgiai yra kiek sunkesni, jaučiasi ant lūpų, yra kiek lipnoki, tačiau ir išsilaiko gerokai ilgiau nei įprasti blizgesiai lūpoms. Labai gražios Kiko Milano lūpų blizgesių pakuotės ir spalvų pasirinkimas be galo didelis. Ilgai svarsčiau, ar vis tik verta į Project Pan projektą įtraukti ir lūpų produktus. Lūpų blizgesį ar lūpų dažus sunaudoti iki pat pabaigos - tikras iššūkis. Tačiau vis tik nusprendžiau pamėginti. Ir į savo Project Pan 2020 įtraukiu vieną lūpų blizgesį iš Kiko Milano praėjusių metų Valentino dienos kolekcijos Sweethearth Lip Gloss. Kaip galite matyti šis lūpų blizgis yra jau šiek tiek nunaudotas ir tikiuosi, kad man pavyks pasiekti tikslą ir sunaudoti produkto kiek įmanoma daugiau. O kaip Jums sekasi naudoti lūpų produktus? Ar dažnai sunaudojate iki pat pabaigos lūpų blizgesius ar lūpų dažus? Man yra tekę iki pat pabaigos sunaudoti vos keletą, ir taip dažniausiai būna lūpų balzamo tipo priemonės, kurias nešiojuosi su savimi kišenėje ar rankinuke.


              Dvyliktoji kosmetikos kategorija - skysti lūpų dažai. Jų šiuo metu turiu dvidešimt: Too Faced Melted Matte Long Wear Lipstick (spalvos Sugar Cookie, Hot Buttered Rum, Pumpkin Spice, Cinnamon Bear, Queen B, Gingerbread Men), Sleek Makeup Matte Lip Cream (spalvos Rioja Red, Birthday Suit), NYX Soft Matte Lip Cream (spalvos Morocco ir Cannes), Catrice Metal Matte lūpų pudra (spalva 040), MAC x Patrick Starr Lūpų dažai (spalva Pattypout), Essence Matt Matt Matt lūpų dažai (spalva 03), Kiko Milano Sicilian Notes lūpų dažai (spalva 01), Kiko Milano Unlimited Double Touch lūpų dažai (spalva 105 Scarlet Red), Wet n Wild Megalast  lūpų dažai (spalvos Rebel Rose, Cedar Later, Caught You Bare Naked). 


             Su Sleek Makeup lūpų dažais atsisveikinu. Juos turiu jau pakankamai senai ir galiojimo laikas jau tikrai bus pasibaigęs. Be to, nebepamenu, kada paskutinį kartą juos naudojau.Šie lūpų dažai yra tikrai verti dėmesio: pigmentuoti, intensyvūs, itin ilgai išliekantys. Vienintelis šių lūpų dažų minusas, kad jie stipriai sausina lūpas. 


                  Į savo Project Pan 2020  projektą įtraukiu vienus skystus lūpų dažus, kuriuos naudoju dažniausiai. Tai Contour Cosmeticss lūpų dažai (spalva Juju). Labai graži, nude spalva, puikiai tinka kasdienai. Šie lūpų dažai ilgai išlieka. Tiesa, kiek sausina lūpas, bet pats atspalvis tikrai vertas dėmesio. 

          Tryliktoji kosmetikos kategorija - akių šešėlių bazės (praimeriai). Jų turiu keturis: Kiko Milano Neutral Eye BaseCatrice Eye Foundation (spalva 010), BH Cosmetics Base Booster akių šešėlių ir blizgučių bazė, Too Faced Eyeshadow Insurance Primer . 


                Šiuo metu naudoju tris iš keturių turimų akių šešėlių bazių. Too Faced praimeris vis dar nepradarytas ir jį pradėsiu naudoti tik baigusi kurį nors iš trijų. Anksčiau akių šešėlių bazių nenaudojau ir maniau, kad tai visiškai nereikalinga makiažo priemonė. Tačiau ir akių šešėlių naudojau labai mažai, nes ant mano riebių ir užkritusių akių vokų šešėliai paprasčiausiai nesilaikydavo. Tačiau dabar akių šešėlių bazę naudoju visada, kuomet dengiu akių šešėlius. Bazė prailgina akių šešėlių išsilaikymą, paryškina jų spalvą ir intensyvumą. Apie Catrice akių šešėlių bazę esu parašiusi atskirą įrašą, todėl apie ją plačiau ir nerašysiu. Kiko Milano akių šešėlių bazę vertinu puikiai: ne tik padeda šešėliams išsilaikyti ilgiau, tačiau ir šiek tiek suvienodina akių vokų spalvą. BH Cosmetics akių šešėlių bazė yra skirta blizgučiams. Ji yra baltos spalvos, tirštos kreminės tekstūros, puikiai tinka taip vadinamiems Glitter akių šešėliams aplikuoti. 
          Akių šešėlių bazės į Project Pan netraukiu. Šiuo metu naudoju tris ir tikiuosi jas visas kiek įmanoma daugiau išnaudoti. Artimiausiu metu akių šešėlių bazės pirkti neplanuoju (manau užteks visiems metams).


             Keturioliktoji kosmetikos kategorija - produktai antakiams. Jų šiuo metu turiu dešimt: Essence Make Me Brow antakių gelis (spalva 02), Essence antakių gelis, Sleek Makeup antakių pieštukas (spalva 191 Brown), Kiko Milano Eyebrow Marker (spalva 04), PopFeel antakių pieštukas (spalva 3), Catrice Stylist antakių pieštukas (spalva 025), Bellapierre antakių pieštukas (spalva 02), Wet n Wild antakių pieštukas (spalva Medium Brown) , e.l.f. antakių pieštukas (spalva Taupe), Kiko Milano paletė antakiams. 


                Su  Essence antakių  geliu atsisveikinu. Šis produktas man nepatiko visiškai, man pritrūko ir pigmentacijos, ir kremiškumo  ir išsilaikymo. Naudojau vos keletą kartų, tačiau priemonė man netiko ir nepatiko. 


               Su  Kiko Milano Eyebrow Marker antakių markeriu taip pat atsisveikinu. Man nepatiko paties produkto formulė: dengiasi labai netolygiai, linkęs išbėgti iš kraštų, o ir atspalvis - šilto tono rusva spalva. Bandžiau naudoti ir kaip lainerį, tačiau man pritrūko ir išsilaikymo, ir pigmentacijos. 


            Mano mylimiausi praėjusių metų produktai antakiams - Essence antakių gelis ir e.l.f. pieštukas antakiams. Juos naudojau  daugiausiai. Šiuo metu bandau susidraugauti su antakiams skirtais šešėliais ir naudoju antakių paletę iš Kiko Milano. Šią mažą paletę bandysiu įtraukti į savo Project Pan 2020 projektą ir naudoti kiek įmanoma daugiau. 


           Penkioliktoji kosmetikos kategorija - akių pravedimai. Šiuo metu jų turiu šešis: E.l.f.gelinis akių pravedimas (spalva Coffee), Kiko Milano gelinis akių pravedimas, baltos spalvos akių pravedimas (pavadinimas jau nusitrynęs), Wet n Wild Megaliner akių pravedimas, Catrice Rock Couture akių pravedimas (spalva 010), Too Faced Sketch Marker Liquid Liner (spalva Black).


             Atsisveikinu su Too Faced Sketch Marker Liquid Liner. Šis produktas man nepatiko, nors buvo pigmentuotas ir ilgai išliekantis, tačiau labai greit sudžiuvo ir pradėjo piešti labai netolygiai. nepatiko, ir Jums nerekomenduoju. Wet n Wild Megalast akių kontūro plunksnelė man taip pat įspūdžio nepaliko, pritrūko ir pigmentacijos ir išsilaikymo. E.l.f. akių pravedimą naudojau. Apie šį produktą esu parašiusi atskirą įrašą (galite pasiskaityti plačiau). Šio akių pravedimo galiojimo laikas, nurodytas ant pakuotės, labai trumpas, tačiau aš akių pravedimą naudojau ilgiau. Šiuo metu jis jau yra gerokai apdžiuvęs, todėl su juo taip pat atsisveikinu. Kiko Milano gelinį akių pravedimą naudoju, iš pat padžių teko pratintis prie jo itin skystos konsistencijos. Pats produktas šiuo metu yra kiek sausesnės formulės, pigmentuotas ir itin ilgai išliekantis, todėl priemonę mielu noru naudosiu. 
          Į Project Pan akių pravedimų traukti neplanuoju, nes jų neturiu tiek daug. Šiuo metu esu užsisakiusi naują rudos spalvos akių pravedimą iš Kiko Milano ir artimiausiu metu akių pravedimų pirkti tikrai neplanuoju. 


           Šešioliktoji kosmetikos kategorija - akių pieštukai. Jų šiuo metu turiu penkiolika: Essence Kajal Pencil (04 White),  Kiko Milano Khol Pencil (115),  Kiko Milano Smart Color eye pencil (05 Matte Brown, 07 Matte Violet), Kiko Milano Khol Pencil (01 Black ), Kiko Milano Free Soul akių pieštukas (03), Kiko Milano Candy Split akių pieštukas (03), Kiko Milano Magical Holiday akių pieštukas (03), Kiko Milano Sparkling Holiday akių pieštukas (01),  Lord & Berry Strobing pencil, L.A. Girl akių pieštukas (Neon Blue), Physicians Formula Sexy Booster akių pieštukas (Black), L.A. Girl akių pieštukas (Brown), Manhattan  Khol akių pieštukas (Black), Physicians Formula Sexy Booster Kohl Kajal akių pieštukas (Black).
            Akių pieštukų į Project Pan projektą traukti neplanuoju. Patys mylimiausi iš visų mano turimų pieštukų - iš Kiko Milano - kreminiai, minkšti, pigmentuoti ir ilgai išliekantys. 


           Septynioliktoji kosmetikos kategorija - kreminiai akių šešėliai ir blizgučiai. Jų šiuo metu turiu vienuolika: aukso spalvos blizgantis pravedimas (pavadinimas jau nusitrynęs), Focallure Beam Heavy Metal Eyeliner (05), Makeup Revolution Eye Glisten  (Desired), Catrice Liquid Metal cream Eyeshadow (040), Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner (Midnight Cowboy),
Studio 10 akių šešėlis, Colourpop x Zoella akių šešėlis (Bellini), Chanleevi Liquid Eyeshadow (02), trys Heng Fang akių šešėliai. 
              Man labai patinka blizgučiai ir blizgūs kreminiai akių šešėliai. Žinoma, kasdienai jie nelabai tinka, tačiau proginiam, vakariniam akių makiažui priduoda daugiau spindesio. Kreminius akių šešėliu naudoti yra patogu, jie paprastai yra ilgai išliekantys ir suteikia akims daugiau išraiškingumo. Pats mylimiausias kreminis akių šešėlis - Colourpop x Zoella, labai graži, pigmentuota Rose Gold spalva. 
             Kreminius akių šešėlius nenaudoju dažnai, todėl į Project Pan šių šešėlių aš neplanuoju traukti. 


              Aštuonioliktoji kosmetikos kategorija - lūpų dažai. Jų šiuo metu turiu trisdešimt šešis: Kiko Milano Sweethearth Lipstick (02, 06), Urban Decay Comfort Matte Lipstick (Bun Bun), MAC Mini lūpų dažai (Coctail Kiss, Boca), MAC lūpų dažai (Pure Zen), Wet n Wild Megalast lūpų dažai (Red Velvet, Stoplight Red, Bare It All,  Think Pink), Wet n Wild lūpų dažai (Breeze), Colour Pop x Kathleen Lihgts lūpų dažai (What's Your Sign?, Scorpio Moon), Kiko Milano Gold Wawes lūpų dažai (06), Kiko Milano Fall 2.0 lūpų dažai (01, 04), Kiko Milano Magical Holiday lūpų dažai (06), Kiko Milano Velvet Matte lūpų dažai ( 310 Strawberry Red, 327 Warm Nude, 302 Beige Rose, 329 Persian Red, 317 Wine, 312 Cherry, 315 Mauve, 316 Vintage Rose, 318 Burgundy), Catrice lūpų dažai,  3 matiniai lūpų dažai iš Essence, dveji matiniai lūpų dažai iš Catrice, Rimmel lūpų dažai (610), Charlotte Tilbury lūpų dažų rinkinys.
             

          Mano lūpų dažų kolekcija tikrai nemaža, net pati nustebau viską sudėjusi į vieną krūvą. Mano mylimiausi lūpų dažai (kaip jau turbūt galėjote spėti) Kiko Milano, ypač jų Velvet Matte lūpų dažų formulė (šių lūpų dažų ir turiu daugiausiai ir noriu dar daugiau atspalvių). Lūpų dažus išnaudoti iki pat pabaigos - nemenkas iššūkis, tačiau aš vis tik nusprendžiau į savo Project Pan 2020 įtraukti naujausią savo pirkinį Charlotte Tilbury   3 mini lūpų dažus. Jie yra visai mažyčiai, o ir spalvos labai gražios, todėl bandysiu juos sunaudoti. 



          Devynioliktoji kosmetikos kategorija - lūpų pieštukai. Jų šiuo metu turiu dvidešimt vieną:  Colourpop Lippie Stix (Aquarius), Gosh Lip Primer,   Kiko Milano Pencil Lip Gloss (07), Lord & Berry lūpų pieštukas (Intimacy), Wet n Wild lūpų pieštukas (Willow), Kiko Milano Fall 2.0  lūpų pieštukai (01, 04), Kiko Milano Smart Fusion lūpų pieštukai  (516 Cherry Red, 529 Pearly Mauve, 514 Poppy Red, 505 Vintage Rose, 528 Grape, 534 Chesnut), Kiko Milano Sweethearth lūpų pieštukas (02), NYX lūpų pieštukai (Cabaret, Peekaboo Neutral), Catrice lūpų pieštukai  (130 Prince Cherry, 180 All Time Mauvie Star), Essence lūpų pieštukai (14 Femme Fatale, 06 Satin Mauve,  07 Cute Pink, 11 In the nude, 12 Wish me a  rose). 
             Lūpų pieštukų savo kosmetikos kolekcijoje taip pat turiu nemažai. Mylimiausi, žinoma, Kiko Milano. Lūpų pieštukų į Project Pan iššūkį taip pat neplanuoju traukti. 


       Paskutinioji kosmetikos kategorija - lūpų balzamai ir šveitiklis. Jų šiuo metu turiu septynis: Signe Seebib Mandariin ja Greip (estiškas lūpų balzamas, gavau iš draugės dovanų), Dressdner Essenz lip balm, Trifle Cosmetics Sugar  Pear Sublime Lip Scrub šveitiklis, Carmex Cherry  balzamas lūpoms, Palmer's Coconut Oil Formula lūpų balzamas, Kiko Milano lūpų balzamas, Nivea Lip Butter lūpų sviestas. 
     Lūpų balzamas yra mano must have produktas: vieną turiu rankinuke, kitą nešuosi į darbą, trečias - gyvena striukės ar palto kišenėje, todėl balzamai paprastai pas mane neužsiguli, arba aš juos naudoju, arba kur nors pametu, bet be jų - niekaip. Per metus norėčiau iki pat pabaigos sunaudoti bent vieną lūpų balzamą, ir labai tikiuosi, kad tai ir vėl bus Kiko Milano balzamas (rudenį kaip tik ir baigiau naudoti kitą Kiko Milano Limited Edition kolekcijos balzamą lūpoms). 


                 Iš viso Project Pan 2020 projektui šiemet atsirinkau 32 dekoratyvinės kosmetikos produktus. Skaičius atrodo gana didelis, tačiau dalis priemonių yra gerokai nunaudotos ir noriu jas galų gale pabaigti. Labai tikiuosi, kad šis projektas ne tik taps iššūkiu, bet ir privers susimąstyti ir sąmoningiau pirkti ir naudoti dekoratyvinę kosmetiką, kuri vis tik turi savo galiojimo laiką. Metų eigoje būtinai dalinsiuosi su Jumis įspūdžiais, kaip man sekasi siekti užsibrėžtų tikslų, o metų pabaigoje pasidalinsiu galutiniu Project Pan projekto įrašu ir nuomone, ar tikrai buvo verta. 
                 Kokie Jūsų nuomonė apie Project Pan? Ar dalyvaujate tokiame iššūkyje, kaip manote, ar verta? 
               Šiame įraše nepaminėjau savo akių šešėlių palečių, nes jų į Project Pan neplanuoju traukti. Ar norėtumėte atskiro įrašo apie mano akių šešėlių palečių kolekciją? Rašykite, mielai su Jumis pasidalinčiau. 

Kaip visuomet, dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui. 

Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)




Komentarai