Benton Fermentation Eye Cream - metų atradimas, geriausias paakių kremas

         Labas.

        Šiandien noriu su Jumis pasidalinti atradimu. Esu naudojusi nemažai visokiausių paakių kremų ir serumų, tačiau nesu sunaudojusi tokio, kurį baigusi, norėčiau jį pirkti dar sykį. Gruodžio mėnesį iHerb įsigijau korėjietiškos kosmetikos rinkinį su devynias Travel size dydžio korėjietiškos kosmetikos produktais. Šį rinkinį pirkau vien dėl to, kad norėjau išmėginti Benton Fermentation Eye Cream paakių kremą. Apie šį kremą sužinojau iš vienos amerikietės grožio blogerės ir nusprendžiau, kad noriu įsigyti ir išmėginti produktą pati. Ir tiesą pasakius, Benton Fermentation Eye Cream paakių kremą jau galiu pavadinti atradimu, kurį, baigusi naudoti, tikrai pirksiu vėl.


           Jei ir Jūs mėgstate ir naudojate korėjietišką kosmetiką ar tiesiog norite įsigyti naujų, dar nebandytų kosmetikos produktų,  K-Beauty Bag iHerb vis dar galite įsigyti. Rinkinys tikrai yra vertas dėmesio ir jo kaina nėra didelė. Rinkinyje rasite net 9 Travel size dydžio kosmetikos produktus ir kokybišką, plastikinę kosmetinę. Galite matyti iš arčiau, kaip atrodo visi rinkinyje esantys produktai.



         Benton - tai korėjietiškos kosmetikos kompanija, kurios produktų galima įsigyti ir Lietuvoje. Benton kosmetika prekiauja https://www.mrwoo.lt/  el. parduotuvė.

      
              Paakių oda yra ypatingai plona, todėl ja reikia dar labiau rūpintis. Rinkdamasi kremus paakiams visada stengiuosi atkreipti dėmesį į kremo sudėtinių dalių aprašymą. Norisi, kad produktas būtų kuo geresnės sudėties, taip pat vengiu kremų, kurie savo sudėtyje turi kvapą suteikiančių medžiagų.



            https://www.mrwoo.lt/  el. parduotuvėje galima rasti trumpą Benton Fermentation Eye 

Cream paakių kremo aprašymą:


Benton Fermentation Eye Cream - paakių kremas. 30 g. 
Privalumai: Mažina raukšles. Jaunina. Glotnina. Drėkina. Ramina. Apsaugo odą. Gerina bendrą odos būklę.
Rekomenduojame visiems odos tipams.
Naudojimo būdas: naudokite ant švarios paakių odos, reikiamą kiekį paskirstykite ant odos ir švelniai patapšnokite, kad kremas pilnai susigertų į odą.

Fermentuoti ingredientai yra Jūsų amžinai jaunos odos paslaptis! Fermentuoti Bifida lysate bei Galactomyces filtratai, tai ingredientai senai pripažinti Korėjos kosmetologų bei odos priežiūros gurų. Šie fermentuoti ingredientai atkuria pažeistas odos vietas, kovoja su laisvaisiais radikalais ir odos senėjimo požymiais, tuo tarpu kol keramidai, hialurono rūgštis, alavijo ekstraktas bei pantenolis giliai prisotina paakių odą drėgme. Kremo sudėtyje esantys beta gliukanas ir adenozinas glotnina, mažina mimikos ir senatvės raukšlių gylį, efektyviai jaunina.

LINIJA Fermentation
EFEKTAS Jaunina
VEIKLUSIS INGREDIENTAS Galactomyces fermentuotas filtratas


             Kremas turėtų ne tik drėkinti paakių odą, bet ir padėti atkurti pažeistas odos vietas, kovoti su laisvaisiais radikalais, glotninti bei kovoti su pirmaisiais senėjimo požymiais.



         Paakių kremas atkeliauja standartinėje, juodos spalvos, plastikinėje pakuotėje su atsukamu dangteliu. Pakuotė yra tubelės formos, su pailginta priekine dalimi: patogu dengti produktą tiesiai ant paakių odos arba tiesiog išspausti norimą produkto kiekį ir dengti jį pirštais. Pakuotė nedidelė, kompaktiška, su ja galima lengvai dozuoti norimą kremo kiekį. Mano turima Benton Fermentation Eye Cream paakių kremo pakuotė yra Travel size dydžio (10 ml.). Tačiau kaip tokio tipo produktui, kiekis yra gana nemažas ir tikrai turėtų užtekti ilgam laikui. Standartinio dydžio kremo pakuotė yra net 30 g. talpos. Kremas galioja 6 mėnesius nuo atidarymo ir pagamintas Korėjoje.


 Sudėtis. Paakių kremo pagrindą   sudaro Galactomyces ferment filtratas. Antroji sudėtinė dalis -   vanduo,  trečioji - drėkiklis, tirpiklis. Ketvirtasis ingredientas -  tirpiklis, minkštiklis. Penktoji sudėtinė dalis - glicerinas, šeštoji -minkštiklis, klampumo reguliavimo medžiaga. Sudėtyje yra kondicionuojančių medžiagų, drėkiklių, makadamijos riešutų aliejaus, bifido bakterijų fermentų, keramido, piliarožės šaknų, alijošiaus ekstraktų, emulsiklių, hialurono rūgšties, alantoino, betaino, beta gliukano, pantenolio, peptido, arginino, korėjinės šilagelės, pipirinių uosrūčių, barzdotojų kedenių, hidrinto lecitino, adenosino, emulsiklio, lecitino.


Galactomyces ferment filtrate, aqua (water), butylene glycol, caprylic/capric triglyceride, glycerin, cetearyl alcohol, cetyl ethylhexanoate, pentylene glycol, macadamia integrifolia seed oil, cetearyl olivate, bifida ferment lysate, ceramide NP, althaea rosea root extract, aloe barbadensis leaf extract, sorbitan olivate, sorbitan stearate, sodium hyaluronate, allantoin, betaine, beta-glucan, panthenol, sh-oligo-peptide-1, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, arginine, 1,2-hexandiol, pulsatilla koreana extract, zanthoxylum piperitum fruit extract, usnea barbata (lichen) extract, hydrogenated lecithin, adenosine, polysorbate 20 lecithin


(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

          Paakių kremo sudėtis gera. Produkto pagrindą sudaro Galactomyces ferment filtratas. Šis ingredientas yra pripažintas ir ypatingai naudojamas korėjietiškoje kosmetikoje. Teigiama, kad fermentas yra labai naudingas odai, jame gausu vitaminų, jis puikiai drėkina odą, atkuriama pažeistas odos vietas bei padeda kovoti su senėjimo požymiais. Paakių kremo sudėtyje yra ir kitų odai naudingų fermentų bei visa gausybė įvairių antioksidantų bei kitų odai naudingų medžiagų.


            Benton Fermentation Eye Cream paakių kremas yra tirštos, kreminės tekstūros, neturi jokio kvapo. Turėtų tikti ir patikti jautresnės odos turėtojoms. Produktas yra itin skalsus, reikia labai nedidelio kiekio. Pati kremo tekstūra man šiek tiek primena silikoninių praimerių tekstūrą: švelnios, slidžios tekstūros, gražiai padengia iš išlygina paakių odą, vizualiai sumažina netobulumus ir mažas raukšleles. Pirmą sykį panaudojusi paakių kremą nustebau ir tikrai maniau, kad jis savo sudėtyje turi silikonų, tačiau dar kartą pasižiūrėjusi į sudėtinių dalių aprašymą įsitikinau, jog silikono pagrindo medžiagų šiame kreme nėra, nors jį dengdama ant odos dėl itin švelnios jo tekstūros atrodo priešingai. Kremo reikia nedidelio kiekio, svarbu ir nepadauginti, kitaip oda jaučiasi kiek lipni. Paakių kremas greit susigeria į odą, drėkina ir maloniai jaučiasi ant odos. Dar vienas mane nustebinęs dalykas, kad šį kremą galiu naudoti ir rytais. Paprastai rytais renkuosi gelinės tekstūros, gaivinančius paakių gelius, nes šie greit susigeria į odą ir nepalieka plėvelės pojūčio ant odos. Naudojant riebesnės konsistencijos paakių kremus, dienos eigoje mano paakiai visada pasidengdavo blakstienų tušo sluoksniu (kas tikrai erzindavo, nes pajuodusiais paakiais vaikščioti tikrai nesinori). Naudojant Benton Fermentation Eye Cream paakių kremą rytais blakstienų tušas po paakiais man neatsidurdavo (kaip jau minėjau, svarbiausia - nepadauginti). Man labai patinka kaip kremas išlygina paakių odą, suvienodina ir vizualiai išlygina mažas raukšleles. Ant šio kremo puikiai pasidengia maskuoklis, oda tikrai atrodo ir jaučiasi pamaitinta, gražesnė ir lygesnė. Galutine nuomone apie produktą pasidalinsiu baigusi jį naudoti, tačiau šis kremas yra vienas geriausių kremų paakiams, kurį man teko naudoti.


           Benton Fermentation Eye Cream paakių kremą naudoju jau trečia savaitė ir produktu esu labai patenkinta. Kol kas nepastebėjau, kad kremas padėtų išlyginti mano raukšleles apie akis, bet man labai patinka, kaip produktas pamaitina paakių odą ir ji nesijaučia nei pasunkinta, nei riebi. Kremas gražiai išlygina paakių odą, suvienodina odos tekstūrą ir puikiai tinka naudoti rytais, prieš darantis akių makiažą. Kremo sudėtis taip pat puiki, priemonėje gausu odai naudingų medžiagų. Vieninteliu produkto minusu galėčiau įvardinti tik kainą. Tačiau perkant pilną paakių kremo pakuotę gausite net 30 ml. produkto ir tokio kiekio užteks tikrai ilgam laikui.

          Benton Fermentation Eye Cream paakių kremą galima įsigyti lietuviškoje el. parduotuvėje https://www.mrwoo.lt/ (kaina 28,95 eur) arba jį siųstis iš iHerb  (kaina 22,68 eur). Jei vis tik susidomėjote ir norėtumėte išbandyti produktą siūlyčiau jį įsigyti rinkinyje iHerb (kaina 10,89 eur) ir kartu išbandyti ir kitus korėjietiškos kosmetikos produktus.

                Galbūt Jūs turite savo mylimiausią paakių priežiūros produktą, kurį galėtumėte rekomenduoti išmėginti? Pasidalinkite, visada įdomu sužinoti ir Jūsų nuomonę.


Kaip visuomet, dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui. 

Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)



Komentarai