PHYSICIANS FORMULA ROSE ALL DAY OIL-FREE SERUM - veido serumas - makiažo praimeris su rožių vandeniu

          Labas.

   Šiandien noriu su Jumis pasidalinti įspūdžiais apie dar vieną Physicians Formula kompanijos produktą - Rose All Day Oil-Free Serum - veido serumą - makiažo bazę, papildytą rožių vandeniu. Physicians Formula kompanijos produktai man labai patinka, todėl norisi išbandyti naujų kosmetikos priemonių. Savo tinklaraštyje esu aprašiusi The Healthy Fountadion makiažo pagrindą, kuris tapo vienu iš mylimiausių. Butter   kolekcijos produktai taip pat labai mylimi ir naudojami beveik kiekvieną dieną (tiek bronzeris, tiek ir skaistalai), ir Butter akių šešėlių paletė labai draugiška kasdieniniams akių makiažams. Vieninteliu nuvylusiu kompanijos produktu man tapo Spotlight Illuminating Primer makiažo bazė ir tikrai ne dėl to, kad tai prastas produktas, tiesiog jis netiko mano odos tipui.


           Physicians Formula  Rose All Day Oil-Free Serum - veido serumas jau senai buvo mano norų sąraše, produktą pirkau Eurokos el. parduotuvėje. Veido serumą naudoju jau dvi savaites ir savo įspūdžiais dalinuosi su Jumis.
         Pirmasis mane nustebinęs dalykas  Rose All Day  serumo pakuotė. Be jokios abejonės, visi Physicians Formula kompanijos produktai išsiskiria savo šiek tiek netradicinėmis pakuotėmis. Rose All Day  serumas atkeliauja baltos spalvos, dekoruotoje rausvomis rožės žiedlapio detalėmis. Pakuotės forma taip pat labai nestandartinė, kampuota, pagaminta iš ganėtinai sunkaus stiklo, su atsukamu kamšteliu viršuje.

           Serumo kiekis standartinis - 30 ml. talpos, produktas galioja 12 mėnesių nuo atidarymo, pats produktas pagamintas JAV, tačiau produkto pakuotės kilmės šalis nurodyta - Kinija.


       Informacijos apie patį serumą ant pakuotės nėra daug. Todėl žiūrim kartu, ką apie produktą rašo Eurokos internetinė parduotuvė: 


PHYSICIANS FORMULA ROSE ALL DAY 

serumas 30 ml

Serumo sudėtis papildyta rožių vandeniu, kuris drėkina ir atgaivina sausą odą. Gerina odos būklę, suteikia skaistumo. Serumas neriebios konsistencijos ir jį galima naudoti kaip atskirą priemonę arba prieš/po makiažo.
Sudėtyje yra
Antioksidantų, rožinių vandens.

Naudojimas

Tepkite būtinu serumo kiekiu odą.

 Oficialiame Physicians Formula puslapyje rašoma, kad Rose All Day Oil-Free Serum veido serumas yra papildytas antioksidantas, Oil-Free formulės, kuri turėtų padėti sustangrinti ir pašviesinti veido odą, suteikti jai švytėjimo. Produktas yra praturtintas rožių vandeniu, kuris ramina ir drėkina veido odą, tarp sudėtinių dalių ir antioksidantų turinčios Goji ir Kakadu slyvų, turinčių didžiausią vitamino C kiekį, ekstraktai.



            Sudėtis. Veido  serumo  pagrindą pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis -   damaskinių rožių vanduo, antioksidantas,  trečioji - silikono pagrindo medžiaga. Ketvirtasis ingredientas -  minkštiklis, kondicionuoja odą. Penktoji sudėtinė dalis - glicerinas, šeštoji - klampumo reguliavimo medžiaga. Sudėtyje yra UV absorbento, kondicionuojančių medžiagų, emulsiklių, rišiklių, obuolių vandens, konservanto, kvapą suteikiančių medžiagų, minkštiklių, emulsiklių, kakadu slyvų, ožerskio uogų ekstraktų, vitamino E, konservantų.

Water/eau, rosa damascena flower water, dimethicone, cyclopentasiloxane, glycerin, synthetic fluorphlogopite, titanium dioxide (ci 77891), ppg-15 stearyl ether, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, pullulan, glyceryl stearate, peg-100 stearate, disodium edta, pyrus malus (apple) fruit extract, phenoxyethanol, fragrance/parfum, polyisobutene, caprylyl glycol, hexylene glycol, ethylhexylglycerin, terminalia ferdinandiana (kakadu) fruit extract, peg-7 trimethylolpropane coconut ether, lycium barbarum (goji) fruit extract, tocopheryl acetate, sorbitan isostearate, tin oxide, potassium sorbate, sodium benzoate, citric acid, leuconostoc/radish root ferment filtrate.

(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

          Veido  serumo  sudėtis nebloga. Produkto pagrindą sudaro sudaro vanduo ir rožių vanduo, silikono pagrindo medžiagos ir glicerinas. Sudėtyje yra UV absorbento, kondicionuojančių medžiagų, keletas antioksidantų, vitaminas E. Tarp sudėtinių dalių - konservantas fenoksietanolis ir kvapą suteikiančios medžiagos.



                   Veido serumas dozuojamas su pipete - dozatoriumi. Man pipetė pasirodė nekokybiška, nes ja pasiima itin mažas produkto kiekis. Pipete reikia net keletą kartų imti produkto, kad būtų galima padengti visą veido odą. 



                     Dar vienas mane nustebinęs dalykas - veido serumo kvapas. Jei Jūs nemėgstate rožių kvapo, o galbūt Jus tiesiog erzina stiprūs, intensyvūs kvapai -  Rose All Day Oil-Free Serum veido serumas Jums netiks ir tikrai nepatiks. Produktas turi labai intensyvų rožių kvapą, kuris jaučiasi vos tik atidarius buteliuką. Kvapas nėra cheminis, tačiau jei kada teko uostyti rožių vandenį - kvapas būtent toks. Šiek tiek keista, jog priemonė tokia intensyviai parfumuota. Juk Physicians Formula kompanija deklaruoja, kad jų produktai tinka net jautrią odą turintiems, tačiau didžioji kompanijos produktų dalis yra papildyta kvapą suteikiančiomis medžiagomis, kurios gali erzinti ar dirginti jautrią odą.
         Trečiasis mane nustebinęs dalykas - serumo tekstūra ir atspalvis. Produktas yra skystos konsistencijos, savo tekstūra primenantis vandenį, tačiau baltos spalvos. Sklaidant serumą ant odos, jis įgauna švelniai rožinį atspalvį. Sudėtyje  yra itin mažų ir smulkių, švytėjimo suteikiančių dalelių. Paskirsčius produktą ant odos veidas įgauna šiek tiek rožinį atspalvį, tačiau užtepus ant viršaus kreminės pudros ar tonuojančio kremo, rožinio atspalvio nesimato. Veido serumas yra lengvos konsistencijos, itin greit susigeria į odą, tačiau nėra itin skalsus. Produktas palieka nedidelį lipnumo pojūtį ant odos, tačiau nesijaučia sunkus ar riebus.


             Rose All Day Oil-Free Serum veido serumą galima naudoti kaip įprastą serumą veidui arba kaip praimerį, prieš darantis makiažą. Kaip veido odos priežiūros produkto serumo aš nenaudoju, mano manymu, jis nėra intensyviai maitinantis, kad jį būtų galima priskirti prie įprastos veido priežiūros rutinos. Tačiau kaip praimeris, jį naudojant prieš darantis makiažą, man patiko. Serumas itin greit susigeria į veido odą, suteikia veidui sveiko švytėjimo. Lyginant šį serumą - praimerį su Spotlight Illuminating Primer makiažo baze, Rose All Day  serumas yra ne toks intensyvus, savo sudėtyje neturi tiek daug švytėjimo suteikiančių dalelių. Naudoti produktą vieną patį man nepatiko, vien dėl to, kad jis priduoda veidui rožinio atspalvio ir išryškina veido odos netobulumus. Tačiau kaip praimeris man produktas pasiteisino. Labiausiai erzinantis dalykas vis tik yra kvapas. Jis jaučiasi dar kurį laiką priemonę užtepus ant odos. Rožių kvapas man patinka, tačiau kuomet jis yra toks intensyvus, tikrai šiek tiek erzina.

 
                       Physicians Formula  Rose All Day Oil-Free Serum - veido serumą sunaudosiu, tačiau antrą kartą produkto aš nesirinkčiau. Kaip jau ir minėjau, didžiausias jo minusas man pasirodė kvapas. Rose All Day Oil-Free Serum - veido serumą galima įsigyti Eurokos parduotuvėse (kaina be nuolaidų - 13,90 eur, tačiau šiuo metu produktą su nuolaidą galima įsigyti už 9,,73 eur), iHerb (kaina 13,56 eur) arba Feelunique (kaina - 15,59 eur).

               
      Gal Jūs bandėte Rose All Day Oil-Free Serum - veido serumą, kokie Jūsų įspūdžiai? Pasidalinkite. Kitas apžvalgas apie Physicians Formula  kompanijos priemones galite rasti čia (nepamirškite paspausti Daugiau įrašų :)  ).


                                                                                 Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.



Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 
kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)



Komentarai