/kili•g/ Vitamin C regenerating Face Mask - regeneruojanti kaukė veidui su vitaminu C

      Labas.

     Jau penktadienis. Sunku patikėti, kaip greit pralėkė ši savaitė. Tiesiog nepastebimai, juolab, kad visą savaitę praleidau namuose. Vėl visokios peršalimo ligos puola ir niekada nemaniau, kad sinusitas gali būti toks varginantis. Turbūt, kad nėštumo metu ir taip išauga deguonies poreikis organizmui ir kvėpuoti sergant sinusitu taip sunku. Paskutiniu metu stengiuosi vartoti ir vitaminus imunitetui stiprinti, geriu daug žolelių arbatų ir žinoma vitaminas C žiemos metu tiesiog būtinas organizmui pastiprinti. Kartu norisi ir savo odą palepinti. Šią savaitę dekoratyvinės kosmetikos beveik nenaudojau, nes didžiąją laiko dalį leidžiu namuose ir veido oda gali pailsėti. Tačiau norisi ir odą palepinti, o tam puikiai tinka kaukės veidui. KILIG kompanija man atsiuntė išbandyti savo naująjį produktą (dėkoju KILIG už galimybę išbandyti naujienas) - Vitamin C Regenerating Face Mask - regeneruojančią kaukę su vitaminu C, hialurono rūgštimi ir vitaminu E. Veido kaukes labai mėgstu, naudoju gana dažnai, mėgstu palepinti savo odą, todėl dar smagiau išbandyti lietuviškos kosmetikos naujienas.


        Vitamin C Regenerating Face Mask veido kaukė atkeliavo labai gražiai įpakuota. Geltona spalva ne tik džiugina akį, bet ir pakelia nuotaiką, ypač žiemos metu, kada taip trūksta energijos ir spalvų. Kartu su kauke atkeliavo KILIG komandos užrašytas atvirukas, kuriame kviečiama išbandyti naujieną pirmiesiems. Todėl dar kartą dėkoju KILIG komandai už skirtą dėmesį. Labai smagu ir miela, kuomet gauni ranka rašyta atviruką.


           KILIG linijoje Gow With the Glow, papildytoje vitaminu C (ryškios geltonos spalvos pakuotėse) yra keletas veido odos priežiūros produktų:

Veido kremas su vitaminu C
Veido serumas su vitaminu C 
Paakių gelis su vitaminu C


                  Vitaminas C yra labai naudingas ne tik visam organizmui, bet ir odai: jis stimuliuoja kolageno gamybą, taip padeda kovoti su odos senėjimu, turi antioksidacinį poveikį, šviesina veido odą, gali padėti sumažinti pigmentines dėmes. Vitamino C turintys veido odos priežiūros produktai ypač naudingi brangesnei veido odai, turinčiai nelygumų arba pigmentinių dėmių. Tačiau vitaminas C gali dirginti ar erzinti jautrią veido odą, todėl prieš renkantis tokias veido odos priežiūros priemones reikėtų atkreipti dėmesį, kokia vitamino C koncentracija yra produkte. Jei koncentracija yra didesnė, ir oda yra jautresnė, vitamino C turinčius veido odos produktus pradžioje galima maišyti su įprastomis veido odos priežiūros priemonėmis ir taip pamažu įpratinti veido odą prie naujų priežiūros priemonių.

               KILIG Go With the Glow linijos produktų aš nesu bandžiusi, ir Go With the Glow kaukė yra pirmasis mano išbandytas šios ryškios linijos produktas.


              Oficialiame kompanijos puslapyje galima rasti trumpą informaciją apie veido kaukę. 


Regeneruojanti gelinė veido kaukė su vitaminu c, 3 x 7 g
Visų tipų odai
Tu nusipelnei spindėti!

/kili•g/ woman VITAMIN C

Tarsi veiksmas vyktų pačiame holivude – vitaminai c ir e, hialiuronas bei žvaigždžių dulkės susivienija dėl tavo skaistesnės odos. Kai ji pagaliau sudrėkinta, švytinti ir tonizuota, gali jaustis savimi. Na, arba beveik žvaigžde.
Spindinčios kaukės nadojimas: tepama ant švarios ir sausos veido bei kaklo odos, po 10 minučių gerai nuplaunama šiltu vandeniu. 
Naudok ją 1-3 kartus per savaitę ir mėgaukis kilig akimirkomis!


            Aktyvieji kaukės ingredientai - vitaminas C, skaistinantis veido odą ir skatinantis kolageno gamybą, vitaminas E - veikia kaip antioksidantas ir hialurono rūgštis - odai identiškas drėkiklis.


    Sudėtis. Veido kaukės  pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis -   glicerinas,  trečioji - lecitinas, odai identiškas drėkiklis, minkštiklis, skatina odos atsinaujinimą. Ketvirtasis ingredientas -  antioksidantas, šviesina odą. Penktoji sudėtinė dalis - minkštiklis, drėkiklis, šeštoji -klampumo reguliavimo medžiaga. Sudėtyje yra antioksidanto, hialurono rūgšties, vitamino E, kondicionuojančių medžiagų, konservantų, UV absorbento, dažiklio, kvapą suteikiančių medžiagų.

Aqua, glycerin, lecithin, magnesium ascorbyl phosphate, caprylyl glycol, xanthan gum, carrageenan (chondrus crispus), carbomer, sodium hyaluronate, tocopheryl acetate, dipotassium glycyrrhyzinate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, sodium hydroxide, synthetic fluorphlogopite, titanium dioxide, tin oxide, parfum (citronellol, hexyl cinnamal, limonene, linalool)

(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).


          Veido kaukės sudėtis nebloga. Produkto pagrindą sudaro vanduo, glicerinas,lecitinas, vitaminas C, minkštiklis. Tarp sudėtinių dalių antioksidantas, hialurono rūgštis ir vitaminas E. Sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje - konservantai ir kvapą suteikiančios medžiagos.


            Veido kaukė atkeliauja įprastoje vienkartinėms veido kaukėms pakuotėje. Man labai patiko, jog pati kaukė yra sudaryta iš trijų, atskirų dalių (3x7 g.). Taip kiekvieną kaukės dalį galim naudoti atskirai. Dažnai gelinių kaukių užtenka bent dviems kartams, todėl panaudojus vieną kartą reikia galvoti, kaip tvarkingai palikti likusią nesunaudotos kaukės dalį, kad ją būtų galima sunaudoti iki pat pabaigos. O štai šios kaukės kiekis optimalus - vieną kaukės dalį galima sunaudoti per vieną kartą, kaukės užtenka tiek veidui, tiek kaklui. 


              Vienos kaukės dalies (7 g.) man užteko dviems kartams. Taigi visos pakuotės man užteko net šešiems kartams. Sunaudojau per pusantros svaitės. Taigi pakankamai taupus produktas.


              Vitamin C Regenerating Face Mask - regeneruojančią kaukė yra gana tirštos, gelinės tekstūros, savo sudėtyje turi labai mažyčių, blizgių dalelių. Kaukė lengvai pasiskirsto ant odos, turi lengvą, vos parfumuotą, gaivų, citrusų kvapą. Kaip jau minėjau, vienos 7 g. kaukės dalies man užteko dvejiems kartais. Aš gelinės tekstūros kaukių nemėgstu tepti storu sluoksiu, todėl tokios pakuotės man naudojasi taupiau ir pakanka keliems kartams.

                Kaukę nurodoma palaikyti 10 minučių, tuomet nuplauti šiltu vandeniu. Aš kaukę palaikau ant veido odos kiek ilgėliau: apie 15-20 min. Užtepus kaukę ant odos jaučiasi lengvas dilgčiojimas (vitamino C poveikis), tačiau dilgčiojimas nėra nemalonus, jaučiasi, kad kaukė turi poveikį veido odai. Po kaukės naudojimo oda jaučiasi padrėkinta, kaukė suteikia odai švytėjimo, jaučiasi gaiviai. 

           Sunaudojusi kaukės pakuotę, žinoma, stebuklingo poveikio aš nepajaučiau (ir nesu atradusi tokios kaukės, kuri tokį poveikį suteiktų), tačiau man patiko kaip oda jaučiasi po kaukės naudojimo: gaivi, padrėkinta ir švytinti. Labai patiko kaukės kvapas: lengvas, tačiau gaivinantis, citrusinių vaisių kvapas. Todėl mielai kaukę pirksiu vėl ir jeigu Jums patinka vitamino C turintys produktai, mėgstate citrusinių vaisių kvapą ar Jums tiesiog smalsu išmėginti naujas veido kaukes, galite drąsiai rinktis KILIG naujieną. 

           KILIG Vitamin C Regenerating Face Mask - regeneruojančią kaukę galima rasti didžiosiose Maxima parduotuvėse, taip pat Drogas parduotuvėse. Kaukės kaina be nuolaidų 2,99 euro. 

               Kaip Jums KILIG Go With the Glow linijos produktai? Gal bandėte, ar patiko? Būtų smagu, jei pasidalintumėte ir savo įspūdžiais.

              Kaip visuomet, dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui. Gražaus Jums savaitgalio.


Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 
kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)



Komentarai