KIKO MILANO KOSMETIKOS PIRKINIAI - naujoji Magical Holiday kolekcija

            Labas.

         Įrašai apie Kiko Milano kosmetikos pirkinius yra vieni iš skaitomiausių mano tinklaraštyje, todėl šiandien su Jumis dalinuosi dar vienu savo kosmetikos užsakymu iš Kiko Milano.  Šį kartą pasinaudojau Kiko Milano pasiūlymu, kuomet perkant 3 kosmetikos priemones, kitas tris galima gauti nemokamai. Taip pat sulaukiau nemokamo siuntimo užsakymams virš 30 eurų sumos. Turėjau nedidelį norų sąrašą, ką norėjau įsigyti iš naujosios Magical Holiday kolekcijos, ne visas norimas prekes pavyko įsigyti su nuolaida, galbūt teks daryti dar vieną Kiko Milano užsakymą, kuomet prasidės visos kolekcijos išpardavimas.


         Šį kartą mano prekių krepšelyje šeši Kiko Milano kosmetikos produktai. Du iš jų yra šventinės kolekcijos, Magical Holiday  rinkiniai. Šį kartą siuntinys atkeliavo ganėtinai greitai, per 6 darbo dienas. Kaip visuomet, visos prekės buvo tvarkingai supakuotos.


      Pirmasis šventinės kolekcijos  Magical Holiday rinkinys, kurį pirkau dovanai - Magical Holiday Mini Lipstick Kit (rinkinio kaina - 9,99 euro). Rinkinys atkeliauja labai gražiai ir šventiškai supakuotas - kaip kalėdinės eglutės žaisliukas, todėl puikiai tinka dovanai artėjančių švenčių proga.


     Rinkinį sudaro trys mini lūpų dažai (po 1,5 gramus): Classic Red (klasikinė raudona), Roby Hibiscus (švelniai rožinio atspalvio) ir Mauve (rausvai violetinio atspalvio). Visi trys lūpų dažai yra pusiau matinio užbaigimo, turėtų būti įprastos Kiko lūpų dažams formulės: komfortiškai jaustis ant lūpų, nesausinti. O ir spalvos labai gražios: nuo klasikinės raudonos iki puikiai tinkančių kasdienai atspalvių. Lūpų dažai yra mini dydžio, nedideli, tačiau mėgstančioms lūpų dažus tikrai turėtų patikti (ar dažnai sunaudojame lūpų dažus iki pat pabaigos). O ir įpakavimas be galo gražus. Rinkinį pirkau dovanai, todėl negaliu jo išpakuoti ir parodyti kaip lūpų dažai atrodo iš arčiau.

     
 Antrasis šventinės kolekcijos  Magical Holiday rinkinys - Magical Holiday Peel - Off Face Mask Kit (kaina - 9,99 euro). Rinkinį sudaro dvi veido kaukių pakuotės po 30 ml. Veido kaukės turėtų būti  nulupamos (Peel-Off). Man labai patinka Kiko  kompanijos kaukės, esu bandžiusi jau ne vieną, tačiau nulupamų dar mėginti neteko. Pirmoji kaukė turėtų būti auksinės Gold Face Mask spalvos, antroji - sidabrinės Silver Face Mask.


        Galiu pagirti rinkinio įpakavimą - ryškios, raudonos spalvos, atrodo ypatingai šventiškai. Puiki dovanos idėja mėgstančioms nulupamas veido kaukes.  Vieną kaukę planuoji pasilikti sau, o kitą - padovanoti.


         Trečiasis produktas iš Magical Holiday kolekcijos - Magical Holiday Nourishing Face Cream (kaina - 17,99 eur) - maitinamasis veido kremas. Kremo kiekis standartinis - 30 ml., tik galiojimo laikas vos 6 mėnesiai nuo atidarymo.


       Esu bandžiusi keletą veido kremų iš Kiko Milano ir tikrai ne visi man patiko. Todėl prieš rinkdamasi šį kremą pasižiūrėjau į sudėtinių dalių aprašymą. Kai kurie Kiko Milano veido kremai savo sudėtyje turi labai daug silikono pagrindo medžiagų, jų tekstūra labai primena silikoninių veido praimerių, o ne kremų tekstūrą, o tokie produktai su riebia veido oda nelabai draugauja. Tuo tarpu šis šventinės kolekcijos kremas turėtų būti labai tinkamas šaltajam sezonui, nes yra labiau maitinantis. Bus labai įdomu išmėginti.

        Kremas atkeliauja labai gražioje, auksinės spalvos pakuotėje. O labiausiai akį traukia paties kremo vidinė pakuotė - pagaminta iš matinio stiklo, itin sunki, atrodo kaip High End Skincare  kompanijų kremų pakuotė. Kremo dangtelis auksinės spalvos, su kompanijos logotipu. Atrodo tikrai labai gražiai. Mielai kremą naudosiu ir manau kas jis netgi papuoš ir mano kosmetinį stalelį.


          Kremo tekstūra iš pirmo žvilgsnio pasirodė itin skalsi, kremas yra šiek tiek sunkesnis, todėl manau kad puikiai pasiteisins kaip naktinis veido kremas žiemos sezonui. Šį produktą tikrai rekomenduoju, jei ne sau, tai dovanai. Kaip jau minėjau, vien tik pakuotė kokio grožio ir atrodo labai šventiškai.

       Ketvirtasis produktas iš Magical Holiday kolekcijos - Magical Holiday Matte Lipstick - matinio užbaigimo lūpų dažai (kaina 9,99 euro), spalva 06 Only Cherry. Lūpų dažus buvo galima rinktis iš šešių atspalvių, aš išsirinkau klasikinę, puikiai tinkančią šventėms, tamsiai raudoną, vyšninę spalvą.


  Lūpų dažai atkeliauja ryškioje, raudonos spalvos pakuotėje.
  Pati lūpų dažų pakuotė be galo graži, plastikinė, tačiau itin kokybiška, tvirtu magnetiniu uždarymu. Lūpų dažai yra itin pigmentuoti, kreminiai, gražiai dengiasi ant lūpų, ilgai išlieka. Pati formulė tipinė įprastiems Kiko Milano lūpų dažams: matinio užbaigimo, tačiau gana kreminiai, komfortiški ir visiškai nesausinantys lūpų. Šiuos lūpų dažus taip pat rekomenduoju.


         Penktasis įsigytas produktas iš Magical Holiday kolekcijos - Magical Holiday Eyeliner Duo - dvipusis akių pieštukas (kaina 9,99 euro), spalva 03 Green and Champagne. Akių pieštukus buvo galima rinktis iš keturių atspalvių. Šie pieštukai man labai primena praėjusių metų žiemos kolekcijos produktus, o ir atspalviai pasirodė labai panašūs. Pirmoji spalva Brick and Rose man pasirodė labai panaši į praėjusių metų, todėl vis tik išsirinkau labai įdomios tamsiai žalios ir šampaninės spalvos dvipusį akių pieštuką.


            Akių pieštukas atkeliavo auksinės spalvos pakuotėje. Pieštuko dizainas lygiai toks pat kaip ir praėjusių metų šventinės kolekcijos. Kiko Milano akių pieštukus taip pat galiu rekomenduoti: minkšti, kreminiai, pigmentuoti ir ilgai išliekantys.


             Paskutinysis įsigytas produktas iš Kiko Milano Party All Night kolekcijos - Party All Night Glow Makeup Fixer - spindesio suteikiantis makiažo fiksatorius (kaina 9,99 euro). Makiažo fiksatoriaus kiekis nedidelis - vos 52 ml. ir galioja 6 mėnesius nuo atidarymo.


           Kiko Milano Party All Night kolekcijos dizainas labai įdomios, tamsios spalvos, disko stiliumi dekoruotos pakuotės, atrodo tikrai šventiškai. Visi kolekcijos produktai skirti šventiniam, ilgai išliekančiam makiažui sukurti.


              Iš visos kolekcijos aš išsirinkau būtent makiažo fiksatorių, kuris turėtų suteikti spindesio. Paprastai renkuosi matinį efektą suteikiančias fiksavimo priemones, tačiau nusprendžiau gal vis tik šventiniam laikotarpiui norėčiau įsigyti būtent spindesio suteikiančią priemonę.

                Priemonė ne tik turėtų suteikti spindesio, bet ir prailginti makiažo išsilaikymo laiką. Man patiko, kad produktas savo sudėtyje neturi didelių blizgučių, o tik itin mažų, švytėjimo suteikiančių dalelių. Makiažo fiksatoriaus pakuotė paprasta, standartinė, tačiau pats dozatorius purškia nedidele, smulkia dulksna, gražiai padengia odą. Žinoma, svarbiausia nepadauginti, kitaip veidas gali likti lipnus. Šventiniu laikotarpiu fiksatorių tikrai naudosiu ir priemone tikrai nenusivyliau.


            Tiek šį kartą būtų Kiko Milano kosmetikos pirkinių. Kaip Jums šventinė Magical Holiday kolekcija? Gal kurį nors produktą spėjote išbandyti? O galbūt norite įsigyti? Jei norėsite kurios nors priemonės išsamesnės apžvalgos, rašykite,  mielai pasidalinsiu. Beje, kaip visada, Kiko kolekcijos yra limituoto leidimo, todėl jei susidomėjote, skubėkite įsigyti.


             Šį kartą savo užsakymu likau labai patenkinta. Visi produktai tiko ir patiko. Dalis keliaus dovanoms, o dalį mielai naudosiu ir pati.

                                                                                    Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)




Komentarai