GREEN FEEL'S AŠ IKONA drėkinamoji veido kaukė su didelės molekulinės masės hialurono rūgštimi ir inovatyviuoju komponentu Hydranov

       Labas,

     Šiandien noriu su Jumis pasidalinti apžvalga apie Green Feels's AŠ Ikona linijos drėkinamąją veido kaukę su hialurono rūgštimi ir inovatyviuoju komponentu Hydranov. Labai mėgstu išbandyti naujas veido kaukes, todėl išvydusi Aš Ikona linijos veido kaukę Eurokos internetinėje parduotuvėje, nusprendžiau ją išbandyti ir žinoma, įspūdžiais pasidalinti su Jumis.



            Visuomet smagu bandyti ir testuoti naujus, lietuviškus kosmetikos produktus. Green Feel's prekės ženklo produktų dar esu bandžiusi nedidelę dalį, tačiau jau turiu nepamainomų šios kompanijos produktų, kuriuo man tapo Green Feel's intensyviai maitinanti kaukė plaukams su kokosų aliejumi (apžvalgą galite rasti čia). Ši kaukė tapo mano metų atradimu, be jos jau nebeįsivaizduoju savo plaukų priežiūros, jau naudoju trečią šios kaukės pakuotę ir netgi turiu įsigijusi naują kaukės pakuotę. Džiugu, kad lietuviškos kompanijos džiugina ne tik siūlomų kosmetikos produktų gausa, bet ir sudėtimis, juolab, kad ir kainos nėra didelės. Todėl labai smagu pirkti ir naudoti savo šalyje pagamintą kosmetiką. Kartais tikrai norisi išbandyti ir brendinių, žymių kompanijų produktų (kurie būna taip išgirti žymiųjų užsienio grožio blogerių), tačiau dažnai užmirštame, kad ir savo šalyje jau  turime nemažą kosmetikos priemonių rinką, ir tikrai yra iš ko rinktis. 


               Green Feels's AŠ Ikona linijos drėkinamoji veido kaukė atkeliauja paprastoje, vienkartinėms veido kaukėms būdingoje pakuotėje. Kaukė yra vienkartinė, tačiau šiek tiek pataupant, jos gali užtekti ir keliems kartams. 


                          Oficialiame Green Feel's puslapyje galima rasti trumpą kaukės aprašymą:

IKONA DRĖKINAMOJI VEIDO KAUKĖ SU DIDELĖS MOLEKULINĖS MASĖS HIALURONO RŪGŠTIMI BEI INOVATYVIUOJU 

KOMPONENTU HYDRANOV 10ML


Vos kelios papildomos minutės jūsų odai ir visa diena jūsų šypsenai!

Pagrindinė priemonės funkcija – gilus, intensyvus odos drėkinimas. Priemonės efektyvumą lėmė dviejų intensyvių drėkiklių – inovatyviojo Hydranov bei hialurono rūgšties – kombinacija. Komponento Hydranov gamintojo atliktų tyrimų rezultatai parodė, kad panaudojus šį komponentą vos 7 dienas, odos paviršius tampa akivaizdžiai lygesnis. Grožio pasaulyje plačiai naudojama didelės molekulinės masės hialurono rūgštis pagerina odos drėgmės balansą, oda tampa skaistesnė, švelnesnė. Tuo tarpu, sudėtyje esantys simondsijų (jojobos) bei migdolų aliejai pasižymi maitinamosiomis bei minkštinamosiomis savybėmis. Sudėtyje yra daugiau nei 97 % natūralios kilmės ar ekologiškumo sertfikatais patvirtintų ingredientų.



Naudojimas: tepkite ant švarios odos. Po 10-15 min. nuplaukite šiltu vandeniu arba nuvalykite priemonės perteklių ir leiskite susigerti. Taip užtikrinsite geriausią odos drėkinimą. Nusifotografuokite 😉



        Sudėtis. Veido kaukės  pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis -   glicerinas,  trečioji - minkštiklis, emulsiklis, klampumo reguliavimo medžiaga. Ketvirtasis ingredientas -   minkštiklis, emulsiklis, gydo odą, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis. Penktoji sudėtinė dalis - taukmedžių sviestas, kondicionuoja odą, šeštoji - augalinis aliejus, minkštiklis. Sudėtyje yra saldžiųjų migdolų aliejaus, minkštiklių, emulsiklių, kondicionuojančių medžiagų, kininių simondsijų aliejaus, vitamino E, jūros druskos, hialurono rūgšties, konservantų, kvapą suteikiančių medžiagų.

Aqua*, Glycerin*, Cetearyl Alcohol*, Caprylic/Capric Triglyceride*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Olus Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Glyceryl Stearate*, Ceteareth-20*, Ceteareth-12*, Cetyl Palmitate*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Tocopherol*, Sodium Carrageenan*, Sea Salt*, Sodium Hyaluronate*, Tocopheryl Acetate, Sodium Polyacrylate, Phenethyl Alcohol*, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.

*98,1 % natūralios kilmės arba ekologiškumo sertifikatus turinčios medžiagos.

92,6 % natūralios kilmės medžiagų.
(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).


          Veido kaukės sudėtis nebloga. Produkto pagrindą sudaro vanduo, glicerinas, minkštikliai ir augaliniai aliejai, kurie drėkina ir maitina odą. Hialurono rūgštis ir taip vadinamas aktyvusis komponentas Hydranov  - sudėtinių dalių aprašymo antrojoje pusėje, todėl jų kiekis nėra didelis. Sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje - konservantai ir kvapą suteikiančios medžiagos.



Green Feels's AŠ Ikona linijos drėkinamosios veido kaukės kiekis 10 ml., kaukė pagaminta Lietuvoje. Ant įpakavimo nurodyta, jog produktą geriausia sunaudoti iki 2021-08.




        Green Feels's AŠ Ikona linijos drėkinamoji veido kaukės paskirtis - intensyvus odos drėkinimas. Ant kaukės įpakavimo neradau informacijos, kokiam odos tipui ji galėtų būti skirta, bent sprendžiant iš jos aprašymo kaukė turėtų tobulai tikti sausai odai, tačiau mano manymu, ją galima naudoti ir normaliai, ir mišriai ir netgi riebiai veido odai, juolab, kad šaltojo sezono metu visiems odos tipams papildomas drėkinimas visada praverčia. 


              Veido kaukė yra baltos spalvos, itin tirštos, kreminės tekstūros, turi lengvą kvapą. Kaukę paprasta naudoti:  dėl kreminės tekstūros lengvai tepasi ir pasiskirsto ant odos, vienos kaukės pakuotės (10 ml.) man užteko keturiems kartams.

                 Veido kaukę reikia paskirstyti ant švarios veido odos, palikti 10-15 min, tuomet nuplauti. Aš veido kaukę palaikiau šiek tiek ilgiau, apie 30-40 min. Kaukės tekstūra labai primena itin tiršto ir sunkaus kremo tekstūrą. Aš ant veido tepiau ne itin storą kaukės sluoksnį (todėl kaukės man užteko keturioms dienoms). Palikus kaukę ant odos ilgesnį laiką, dalis jos tiesiog susigeria į odą. Ant odos paviršiaus jaučiasi tarsi lipni plėvelė. Mano manymu, kaukė turėtų ypač patik sausą odą turinčioms, nes yra intensyviai maitinanti, ją galima naudoti netgi kaip naktinę kaukę (t.y. palikti kaukės likučius susigerti į odą). Aš kaukės likučius tiesiog nuvaliau veido toniku, tačiau dalis kaukės vis tiek liko ant odos. Po kaukės naudojimo oda netgi nereikalauja veido kremo, nes tikrai jaučiasi itin padrėkinta.
Po kaukės naudojimo veido oda jaučiasi švelnesnė, gaivesnė ir sudrėkinta.
         Kaukės aprašyme nurodyta, jog dėka komponento Hydranov, kaukę panaudojus septynias dienas, veido oda turėtų atrodyti lygesnė. Aš kaukę naudojau keturis vakarus iš eilės, tiesiog kaip naktinį veido kremą - kaukę (tepiau nedidelį kiekį ir tiesiog leidau produkto likučiams susigerti į odą). Stebuklingo kaukės poveikio aš nepastebėjau.   Jau ne vienerius metus gyvenu turėdama riebią veido odą, su išsiplėtusiomis veido odos poromis, taip pat turiu nedidelių randelių, likusių nuo aknės. Todėl tikrai netikiu, kad naudojant veido kaukes galima pasiekti stebuklingų rezultatų. Kaip jau ne kartą esu minėjusi savo apžvalgose, veido kaukės man turi atpalaiduojantį, relaksacinį poveikį, tai laikas, skirtas tik sau, poilsiu, o jei po kaukių naudojimo veido oda jaučiasi ir atrodo kiek gėriau - toks rezultatas visada džiugina.
           Kokia Jūsų nuomonė apie vienkartines veido kaukes? Ar esate atradusios kokią nors ypatingą, labai akivaizdžius rezultatus suteikiančią veido kaukę? Pasidalinkite, kaip visada, būtų įdomu sužinoti Jūsų nuomonę.


            Green Feels's AŠ Ikona linijos drėkinamąją veido kaukę sunaudojau su malonumu. Kaukė man patiko, todėl mielai pirkčiau ir vėl. Kaukę galima įsigyti kosmetikos parduotuvėse, kosmetikos prekių skyriuose. Kaina be nuolaidų siekia 1,99 euro, o su nuolaida galima įsigyti ir pigiau.

               Kokia Jūsų nuomonė apie Green Feel's kosmetikos produktus? Ar turite savo favoritų, ką rekomenduotumėte išmėginti? Mano norų sąraše yra šios priemonės:

GREEN FEEL’S INTENSYVIAI DRĖKINANTIS MICELINIS VANDUO SU AGURKŲ IR ALAVIJŲ EKSTRAKTAIS 400ML



GREEN FEEL’S LŪPŲ BALZAMAS SU PROPOLIU IR KAKAVOS SVIESTU 5G



GREEN FEEL’S INTENSYVIAI DRĖKINANTI VEIDO KAUKĖ SU AGURKŲ IR ALAVIJŲ EKSTRAKTAIS 10ML




                                                                                      Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.



Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 
kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)



Komentarai