UOGA UOGA TYLIAI SUKASI SAULĖ - Natūralus maitinamasis kūno kremas su apelsinų aliejumi ir juodųjų serbentų ekstraktu

               Labas.

        Atšalus orams ir prasidėjus šildymo sezonui visuomet grįžtu prie labiau maitinančių ir drėkinančių kūno priežiūros priemonių - riebesnės konsistencijos kūno kremų ar sviestų. Nors turiu normalią kūno odą, tačiau šaltojo sezono metu man oda yra linkusi kiek sausėti, todėl norisi papildomo maitinimo. Todėl šiandien noriu su Jumis pasidalinti įspūdžiais apie lietuviško prekės ženklo UOGA UOGA natūralų maitinamąjį kūno kremą su apelsinų aliejumi ir juodųjų serbentų ekstraktu, labai žaismingu pavadinimu - Tyliai sukasi saulė.


            Esu bandžiusi vos keletą šios kompanijos priemonių. Sunaudojau vieną iš veido kremų, skirtų riebiai veido odai ir natūralų valomąjį veido toniką su žolelėmis Laukinės pievos. Ir tiesą pasakius, nei vienas iš šių produktų manęs nesužavėjo. Kremas buvo gana vidutiniškas, o tonikas man nepatiko visai vien dėl to, kad jo sudėtyje buvo nemažas kiekis alkoholio. Tačiau vis tiek smalsu išmėginti daugiau šios natūralios ir lietuviškos kompanijos priemonių, juolab, kad šiuo metu kompanija savo asortimente turi ne tik šviežios, bet ir mineralinės kosmetikos produktų. Gal Jūs turite rekomendacijų?

              Kūno kremą Tyliai sukasi saulė įsigijau labai ryškiame rinkinyje - Oranžinis ruduo. Rinkinyje radau 5 priemones ir itin ryškų, medvilninį krepšį dovanų. Visi rinkinyje esantys produktai tikrai labai tinkami rudeniui, papildyti apelsinų ir citrusinių vaisių aliejais, puikiai tinkantis vitamininis rinkinys rudeniui. Pirmaisiais įspūdžiai apie rinkinį dalinausi savo IG stories (jei nesekate manęs IG, kviečiu užsukti į mano IG profilį). Detalaus įrašo bloge apie rinkinį nesu parašiusi, nes tai buvo limituoto leidimo kosmetikos produktų rinkinys, tačiau apie atskiras rinkinyje rastas priemones tikrai pasistengsiu parašyti apžvalgas. 


               Pirmiausia labai norisi pagirti UOGA UOGA kompaniją už tokius išradingus ir žaismingus kosmetikos priemonių pavadinimus: Gero ūpo koncentratas, Laikas tik sau, Čia tai ugnis, Braškė išsitaškė, Nebijok pilnatiesPavaryk ir kiti. Tikrai keliantys šypseną, pakeliantys nuotaiką ir priverčiantys tiesiog nusišypsoti. Taip pat labai smagu, kad su siuntiniu atkeliauja ir itin mielas ranka rašytas atvirukas. UOGA UOGA skiria dėmesį kiekvienam klientui, o ranka rašytas atvirukas siuntinį dar labiau suasmenina. Taip pat norisi pagirti ir pristatymą - prekės atkeliavo greitai, tvarkingai ir saugiai supakuotos. 

         
       Kūno kremas Tyliai sukasi saulė... O aš po apelsinų medžiu... Pavadinimas šimtu procentu tinka produktui, nes vos užuodus šio kremo kvapą tikrai gali pasijusti jei ne po apelsinų medžiu, tai tikrai gali užuosti tikro, kiek rūgštoko apelsino kvapą. Kai nusilupi apelsiną, o ant rankų lieka apelsino ir jo žievelės kvapas... Būtent tokį kvapą man ir turi šis produktas. Kvapas tikrai gana intensyvus, todėl jei nemėgstate apelsinų, o galbūt esate jiems alergiška, turbūt šio kremo rinktis nereikėtų.

               Kūno kremas atkeliauja standartinėje, plastikinėje, baltos spalvos pakuotėje, su atsukamu dangteliu. Pakuotė paprasta, tačiau patogi naudoti, nes taip priemonę galima sunaudoti iki pat paskutinio lašo.


                Kūno kremo kiekis 200 ml., produktas pagamintas Lietuvoje. Ant įpakavimo nurodyta data, iki kurios priemonę reikia sunaudoti, taigi produktas galioja apie metus laiko. Produkto aprašyme taip pat nurodyta, kad kremą geriausia yra laikyti šaldytuve.


          UOGA UOGA internetinėje parduotuvėje galima rasti trumpa kūno kremo aprašymą:


TYLIAI SUKASI SAULĖ
O aš po apelsinų medžiu...

Natūralus maitinamasis kūno kremas su apelsinų aliejumi ir juodųjų serbentų ekstraktu
Šis apelsinais dvelkiantis kūno kremas - tobulos konsistencijos ir atostogų aromato derinys. Citrusiniai kvapai aromaterapijoje jau nuo seno laikomi nuotaiką gerinančiais. O ar gali būti geriau, kai savam vonios kambary pasijunti pakiliai lyg kurorte? Gali. Dar gali būti tobulos odos pojūtis, kurį patirti padės kreme esantys drėkikliai - alavijas ir glicerinas. O sviestmedžių, sezamų, alyvuogių, migdolų ir šaltalankių aliejai pasirūpins, kad tobulo švelnumo jausmas užplūstų ir pačią sausiausią odą. Svarbu nepamiršti juo teptis! Ir nepamiršti, kad į kremą mes dar įlašinome juodųjų serbentų ekstrakto, kad tavo kūno oda neliktų be vitaminų.

Kremas turėtų drėkinti, maitinti kūno odą, o o sudėtyje esantys citrusinių vaisių kvapai turėtų veikti energizuojančiai, to pačiu ir kelti nuotaiką. Tarp sudėtinių dalių yra ir juodųjų serbentų ekstrakto - antioksidanto, minkštiklio, kuris drėkina ir ramina kūno odą. 


Sudėtis. Kūno kremo - sviesto  pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis -   sezamų aliejus, minkštiklis, kondicionuoja odą,  trečioji - alyvuogių aliejus. Ketvirtasis ingredientas -  sviestmedžių aliejus, minkštiklis, antioksidantas, kondicionuoja odą. Penktoji sudėtinė dalis - saldžiųjų migdolų aliejus, šeštoji - glicerinas. Sudėtyje yra emulsiklio, minkštiklių, šaltalankių aliejaus, klampumo reguliavimo medžiagos, alijošiaus ekstrakto, juodųjų serbentų ekstrakto, alkoholio, konservantų, kvapą suteikiančių medžiagų.

Aqua (vanduo), Sesamum Indicum Seed Oil (sezamų aliejus)*, Olea Europaea Fruit Oil (alyvuogių aliejus)*, Butyrospermum Parkii Butter (sviestmedžių aliejus)*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (saldžiųjų migdolų aliejus)*, Glycerin (augalinis glicerinas), Cetearyl Glucoside, Cetyl Alcohol, Hippophae Rhamnoides Oil (šaltalankių aliejus), Xanthan Gum (ksantano guma), Aloe Barbadensis Leaf Juice Extract (alavijų sulčių ekstraktas)*, Ribes Nigrum Fruit Extract (juodųjų serbentų ekstraktas), Alcohol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil (saldžiųjų apelsinų eterinis aliejus)*, Citral**, Limonene**, Linalool**.

*Išauginta ekologiniame ūkyje. **Įeina į eterinių aliejų sudėtį.

(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

          Kūno kremo sudėtis nebloga. Produkto pagrindą sudaro natūralios medžiagos, augalų ekstraktai ir aliejai, glicerinas, antioksidantai ir minkštikliai. Sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje - kvapą suteikiančios medžiagos ir konservantai.

UOGA UOGA produktai turi COSMOS ORGANIC sertifikatą, yra veganiški, produktai nėra testuojami ant gyvūnų, o pakuotės yra tinkamos perdirbimui. 


            Kūno kremas yra tirštos, kreminės tekstūros, jo konsistencija man gerokai labiau primena kūno sviestą. Produktas yra švelniai gelsvos spalvos, lengvai tepasi ant odos. Tiesa, šio produkto konsistencija yra gana tiršta ir tikrai labai skalsi. Man kūno kremą labiausiai patinka naudoti vakarais, po karšto dušo, dar ant šiek tiek drėgnos kūno odos. Produkto nereikia didelio kiekio, taip pat nereikėtų padauginti, nes kitaip kremas palieka ant odos tarsi baltus dryžius. Susigeria gana vidutiniškai, yra sunkesnis ir riebesnis. Todėl šio produkto nepatarčiau naudoti rytais, nes reikia laiko jam pilnai susigerti į kūno odą. 



            Mano manymu, šis kūno kremas dar labiau pasiteisintų sausą odą turintiems, nes yra tikrai maitinantis ir drėkinantis. Po kremo kūno oda jaučiasi sudrėkinta ir pamaitinta. Mano manymu, vienintelis šio produkto minusas gali būti tik kvapas. Jei Jūs nemėgstate apelsinų, ar apelsinų ir citrusinių vaisų kvapo, šis produktas tikrai netiks ir nepatiks. 

              Kūno kremą - sviestą Tyliai sukasi saulė naudoju su malonumu. Man patinka, kaip kremas pamaitina kūno odą, taip pat labai patinka produkto kvapas, kuris, beje, jaučiasi dar kurį laiką jį užtepus ant odos. Kūno kremą tikrai mielai sunaudosiu ir tikrai norėčiau išmėginti ir daugiau UOGA UOGA kūno priežiūros produktų. 


               Kūno kremą Tyliai sukasi saulė galima įsigyti UOGA UOGA parduotuvėlėse, UOGA UOGA kosmetiką galima įsigyti ir Douglas arba kompanijos internetinėje parduotuvėje. Kaina - 9,95 euro.

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui

Saulėtos ir gražios dienos :) 


Kviečiu užsukti į savo Instagram paskyrą, kur dalinuosi  
įrašais  apie kosmetiką ir ne tik.



Komentarai