Hello Nature Body Coconut Oil - kokosų kvapo kūno aliejus

     Labas.

    Pagaliau penktadienis. Darbo savaitė pralėkė labai greitai ir tiesiog sunku patikėti, kad ir lapkričio mėnuo tuoj baigsis. Laikas tiesiog skriete skrieja  ir jaučiu, kad labai greit sulauksime ir didžiųjų metų švenčių. Kokios Jūsų nuotaikos? Kaip prabėgo Jūsų savaitė? Aš galiu pasidžiaugti, kad šiandien nuotaika iš tiesų yra puiki, o ir jaučiuosi tikrai gerai. Paskutiniu metu tenka nemažai laiko praleisti gydytojų kabinetuose, todėl tikrai be galo džiaugiuosi pasitaisiusia savo sveikata, o ir nuotaika žymiai geresnė. Žinoma, daugelis gali pasakyti, kad nėštumas nėra liga. Ir tikrai nesuprantu, kodėl rytinis pykinimas vadinasi rytiniu, kai pykinimas kankina ne tik ryte, dieną, vakare, naktį ir apskritai bet kuriuo paros metu. Paskutinius du mėnesius mane kankino varginantys nėštumo simptomai, o spalį tikrąja to žodžio prasme pramiegojau, nes visiškai neturėjau jėgų ir energijos. Bet galiu pasidžiaugti, jog pirmąjį nėštumo trimestrą išgyvenau, savijauta tikrai geresnė, o ir su nauja būsena jau beveik susigyvenau. Iš tiesų, nepakartojamas jausmas vėl būti nebe viena.  
       Po tokios ilgos įžangos noriu su pereiti prie šio įrašo esmės. Šios dienos apžvalga apie mano pirmąją pažintį su Hello Nature kompanijos kūno priežiūros  produktu Coconut Body Oil - purškiamu kūno aliejumi. Atšalus orams vėl norisi grįžti prie intensyvesnių ir labiau maitinančių kūno priežiūros priemonių. Vasaros metu aš aliejus naudoju retai, vis tik šiltuoju metu norisi rinktis lengvesnes, labiau gaivinančias kūno priežiūros priemones. Atšalus orams, priešingai, vėl grįžtu prie intensyviai maitinančių kūno kremų, sviestų ar aliejų. 


        Hello Nature kompanijos priemonių nesu bandžiusi, o Coconut linijos aliejų išsirinkau neatsitiktinai. Pirmiausia ieškojau būtent purškiamo aliejaus kūno (paprasčiau naudoti) ir žinoma, labai mėgstu kokosų kvapo kūno priežiūros produktus. Žinoma, žiūrinėjau ir į sudėtinių dalių aprašymą, nes norėjau įsigyti natūralesnės sudėties kūno priežiūros produktą.

             Hello Nature Body Coconut Oil  aliejus kūnui atkeliauja paprastame, tamsios spalvos plastikiniame įpakavime su patogiu naudojimui dozatoriumi viršuje.
       
       
                   Kūno aliejaus kiekis - 130 ml., produktas galioja tik 6 mėnesius nuo atidarymo ir pagamintas Lenkijoje.



             Hello Nature Body Coconut Oil - aliejaus aprašymas pateikiamas ant įpakavimo. Trumpą informaciją apie produktą galima rasti oficialiame Hello Nature kompanijos puslapyje:



Hello Nature drėkinamasis ir atkuriamasis kūno aliejus

Apsupkite savo odą kakavos aromatu, kuriuo pasižymi mūsų kosmetikos su kokosais linijos priemonės. Maitinamasis ir atsinaujinimą skatinantis kūno aliejus su kokosų aliejumi intensyviai regeneruoja ir giliai drėkina, suteikia odai šilko glotnumo  ir sveiko spindesio. BIO kokosų aliejus su 100 proc. sertifikuotu organiniu aliejumi. 97 proc. sudedamųjų dalių yra natūralios kilmės.

Naudojimas: kelis aliejaus lašus išspausti ant delnų ir ištepti visą kūną. Mėgautis ilgai išliekančiu, vasarišku kokosų aromatu.



Sudėtis. Kūno aliejaus pagrindą sudaro minkštiklis, drėkiklis (gali kimšti poras). Antroji sudėtinė dalis -   saldžiųjų migdolų aliejus,  trečioji - minkštiklis, tirpiklis, gydo odą, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis. Ketvirtasis ingredientas -   kvapą suteikiančios medžiagos. Penktoji sudėtinė dalis - kokosų aliejus, šeštoji - konservantas. Sudėtyje yra konservanto fenoksietanolio ir vitamino E. 

Isopropyl Myristate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Parfum, Cocos Nucifera (Coconut Oil), Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate

(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

          Kūno aliejaus sudėtis vidutiniška. Aliejaus pagrindą sudaro minkštikliai ir  saldžiųjų migdolų aliejus. Kūno aliejus turi gana stiproką kvapą, todėl kvapą suteikiančios medžiagos gana aukštai tarp sudėtinių dalių. Aliejaus sudėtyje randame ir kokosų aliejų, du konservantus ir vitaminą E. Produkto galiojimo laikas gana trumpas, vos 6 mėnesiai, todėl mano manymu, sudėtis nėra tokia jau ir bloga. 


              Aliejai kūnui nėra mano mylimiausios priemonės kūno odos drėkinimui ar maitinimui vien dėl to, kad juos nėra patogu naudoti. Tai sunkesni produktai, ir laiko į odą jiems susigerti reikia daugiau. Žinoma, galima rinktis sausus, purškiamus kūno aliejus, jie susigeria gerokai greičiau, bet nesu atradusi tokį, kurį galėčiau ir Jums rekomenduoti, ir pati pirkčiau dar kartą.

            Hello Nature kūno aliejaus pakuotė man labai patinka. Priemonė turi itin patogų naudojimui dozatorių - purškiklį. Todėl aliejų nesunku naudoti. Galima purkšti ant delnų ir tepti kūno odą rankomis, tačiau galima purkšti ir tiesiai ant norimos kūno odos vietos. Aliejus susigeria į odą vidutiniškai. Man labiausiai patinka naudoti aliejus dar ant šiek tiek drėgnos kūno odos, tuomet produktas lengviau pasiskirsto ir greičiau susigeria į kūno odą. Taip pat labai svarbu nepadauginti, kitaip priemonės nesusigeria į odą pilnai.


            Kūno aliejus turi gana intensyvų, saldų, kakavos ir kokosų kvapą. Jei nemėgstate saldžių kvapų, jums produktas greičiausiai nepatiks. Kvapas dar kurį laiką jaučiasi ir išlieka ant kūno odos. Aliejus padrėkina kūno odą, suteikia jai glotnumo. Žinoma, reikia skirti šiek tiek laiko, kol priemonė susigers į odą. O ir kvapas tiesiog fantastiškas, tikrai labai primena vasarą. 


            Hello Nature Body Coconut Oil  aliejus kūnui man patinka, produktą naudoju su malonumu. Tikiuosi suspėsiu pabaigti aliejų, kol jo galiojimo terminas nepasibaigė. O apie tokio produkto galiojimo laiko pabaigą dažniausiai pasako pasikeitęs produkto kvapas.

             Hello Nature Body Coconut Oil  aliejų ir kitos kokosų linijos produktus galima rasti Drogas parduotuvėse, kaina siekia apie 5 eurus. Man labai smalsu išmėginti ir daugiau kompanijos produktų,  ypač iš kokosų linijos, gal Jūs turite rekomendacijų?
            Ar naudojate kūno aliejus, pasidalinkite savo mėgstamiausias.


Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Saulėtos ir gražios dienos :) 

Kviečiu užsukti į savo Instagram paskyrą, kur dalinuosi  
įrašais  apie kosmetiką ir ne tik.





Komentarai