Nida kosmetika kūno odos priežiūros priemonės - dušo želė su natūraliu bruknių ekstraktu ir medaus ir migdolų ekstraktais

      Labas.

     Šiandien noriu su Jumis pasidalinti įspūdžiais apie lietuviško prekės ženklo Nida kosmetika kūno priežiūros priemones - dušo želė su natūraliais ekstraktais. Turbūt apie dušo gelius apžvalgas nėra taip įdomu skaityti, kaip apie dekoratyvinę kosmetiką. Tačiau be šių kūno priežiūros priemonių vis tiek negalima išsiversti. Man visuomet labai smagu naudoti lietuvišką kosmetiką, o Nida kosmetika dušo geliai man paliko gerą įspūdį, todėl vis tik nusprendžiau skirti šiems produktams atskirą įrašą.


       Nida kosmetika prekės ženklas, viena iš UAB "Cosmoway" kuriamų produktų linijų. Man tikrai Green Feel's patinka kompanijos kosmetikos produktų linija, todėl smalsu išbandyti daugiau UAB "Cosmoway" kuriamų produktų.

           Oficialiame kompanijos puslapyje galima rasti Nida kosmetika prekės ženklo apibūdinimą:

"Nida kosmetika alsuoja moteriškumu, švelnumu ir lengvumu. Tai moteriška linija, mylinti ir puoselėjanti moters grožį nuo švelnaus rytinio kremo prisilietimo prie veido, kūno odos, plaukų galiukų iki ramaus naktinio miego palinkėjimo.
Pagaminta Lietuvoje, naudojant tik pačius geriausius ingredientus ir natūralius ekstraktus, – dilgėlių, miško bruknių, alavijų, agurkų, įvairių žolelių ekstraktai, hidrolizuoti kviečių baltymai, kviečių gemalų aliejų. ir ne tik.
Jos išskirtinumas „lietuviškasis auksas“ – gintaras.
Gintaras – pasižymintis ypatingomis odą puoselėjančiomis savybėmis: stiprina odos apsauginį barjerą, saugo ją nuo drėgmės praradimo bei išsausėjimo, o kosmetikoje naudojama gintaro rūgštis pripažinta kaip ypač veiksminga, kuri veikia kaip antioksidantas, pasižyminti intensyviomis drėkinimo savybėmis. Gintaras nepalieka abejingų ir plaukų priežiūroje. Jo dėka stiprėja ne tik pats plaukas, bet ir plauko šaknis, maitinama galvos oda. Plaukai tampa stiprūs ir žvilgantys.
Nida kosmetika – visą tai ką mums suteikia mylinti Lietuvos gamta."

       Nida kosmetika asortimentas - veido, kūno ir plaukų priežiūros produktai. Savo tinklaraštyje esu aprašiusi Nida kosmetika paakių kremą su hialurono rūgštimi . Deja, šis produktas man didelio įspūdžio nepaliko. Tačiau vis tiek įdomu išmėginti ir daugiau prekės ženklo produktų? Gal turite rekomendacijų?


        Nida kosmetika dušo gelius galima rinktis iš trijų skirtingų rūšių. Aš įsigijau dušo gelį su natūraliu bruknių ekstraktu ir su medaus ir migdolų ekstraktu. Man labai patinka lietuviškas, bruknių arba spanguolių kvapas. Jau ne kartą esu pirkusi Margarita kosmetika dušo žele su spanguolių ekstraktu (apžvalgą galite rasti čia). Todėl buvo įdomu išmėginti ir Nida kosmetika produktus. 


        Nida kosmetika dušo geliai atkeliauja paprastose, plastikinėse pakuotėse, su atspaudžiamu dangteliu. Pakuotės pagamintos iš plastiko, tačiau paprastos ir patogios naudoti. Dušo gelių kiekis gana standartinis - 250 ml. Produktai galiojimo terminas nurodytas ant pakuočių, iki kurios datos priemones reikėtų sunaudoti. Pagaminta, žinoma, Lietuvoje.

Oficialiame kompanijos puslapyje galima rasti trumpus dušo gelių aprašymus ir informaciją apie produktų sudėtines dalis. 


NIDA DUŠO ŽELĖ SU MEDAUS IR MIGDOLŲ EKSTRAKTU
 250ML

Dušo želė su medaus ir migdolų ekstraktu. Priemonė pasižymi itin švelnia konsistencija, taigi puikiai tinka sausėti linkusios odos priežiūrai. Medaus ir migdolų ekstraktas pasižymi aktyviomis drėkinimo, maitinimo bei apsauginėmis savybėmis.
Naudojimas: užtepkite reikiamą kiekį priemonės ant sudrėkintos odos. Nuplaukite. Patikrinta dermatologų.

NIDA DUŠO ŽELĖ SU NATŪRALIU BRUKNIŲ EKSTRAKTU
 250ML

Dušo želė su natūraliu bruknių ekstraktu. Priemonė pasižymi itin lengva bei išskirtinį gaivos pojūtį kuriančia konsistencija. Bruknių ekstraktas padeda susigrąžinti odos stangrumą bei elastingumą, taip pat veikia kaip antioksidantas saugantis odą nuo žalingų išorės veiksnių poveikio.
Naudojimas: užtepkite reikiamą kiekį priemonės ant sudrėkintos odos. Nuplaukite. Patikrinta dermatologų.


 Sudėtis. Dušo gelių pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis - putojimą skatinanti medžiaga, kuri sausina odą, trečioji - PAM, sudaro putas, šalina riebalus. Ketvirtasis ingredientas - minkštiklis, PAM ,emulsiklis, kondicionuoja odą. Penktoji sudėtinė dalis -  klampumo reguliavimo medžiaga, sausina odą,  šeštoji - PAM, emulsiklis, sudaro putas .  Sudėtyje dar yra glicerino, augalų ekstraktų, kondicionuojančių medžiagų, ph reguliuojančių medžiagų, emulsiklių,  konservantų ir kvapą suteikiančių medžiagų, dažiklių. 

Nida kosmetika dušo želė su natūraliu
bruknių ekstraktu

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract (bruknių vaisių ekstraktas), Castoryl Maleate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, d-Limonene, CI 16255, CI 42090.


Nida kosmetika dušo želė su medaus
ir migdolų ekstraktu

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Mel (Honey) Extract (medaus ekstraktas), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Extract, Castoryl Maleate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Coumarin, CI 19140, CI 16255.
(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).



         Dušo gelių pagrindą sudaro tos pačios medžiagos - vanduo, SLS, putojimą skatinančios medžiagos ir emulsikliai. Toliau tarp sudėtinių dalių skirtingi augalų ir medaus ekstraktai, emulsikliai, konservantai, kvapą suteikiančios medžiagos ir dažikliai. Produktų sudėtis vidutiniška, yra sausinančių, putojimą skatinančių medžiagų, todėl nerekomenduočiau sausos ar itin jautrios odos savininkėms.
             Dušo gelis su natūraliu bruknių ekstraktu daugiau gelinės konsistencijos, rausvos spalvos. Dušo gelis su medaus ir migdolų ekstraktu - tirštesnės ir kreminės konsistencijos, gelsvos spalvos. Abu produktai yra itin skalsūs, labai gerai putoja ir reikia nedidelio kiekio. Žinoma, gelių sudėtis tikrai nėra įspūdinga, nes gali sausinti kūno odą. Tačiau aš turiu normalią kūno odą, todėl naudoju prausiklius, turinčius sudėtyje SLS ir putojimą skatinančių medžiagų. Man priemonės kūno odos nesausina, nejaučiu tempimo ar diskomforto jausmo. Jeigu  turite sausą, linkusią šerpetoti ar jautrią kūno odą, vis tik šių produktų gal ir nevertėtų rinktis.


           Mano nuomone, pagrindinis dušo gelių tikslas - švariai nuplauti kūno odą. Ir abu Nida kosmetika dušo geliai puikiai nuplauna kūno odą. Abu produktai turi kvapą. Pirmasis tikrai kvepia bruknėmis (kvapas nėra cheminis, man tikrai tinka ir patinka). Antroji dušo želė turi saldų, medaus kvapą. Mano sūnui  šis dušo gelis kvepia sausainiais. Iš tiesų, kvapas ir primeną saldų, medaus ir migdolų kvapą. Abu produktus jau beveik baigėme naudoti (naudojame keturių asmenų šeima). Dušo geliai mūsų šeimai tiko, neturime problemų su kūno oda, todėl naudojame visi ir tikrai mielai pirktume dar kartą. Mano sūnus jau netgi prašo manęs, kad nupirkčiau naują dušo želės, kuri kvepia sausainiais, pakuotę.

            Nida kosmetika dušo gelius galima įsigyti kosmetikos parduotuvėse, ar kosmetikos prekių skyriuose. Kaina tikrai nėra didelė - apie 2 eurus, o su nuolaida galima įsigyti ir dar pigiau.

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui

Saulėtos ir gražios dienos :) 



Kviečiu užsukti į savo Instagram paskyrą, kur dalinuosi  
įrašais  apie kosmetiką ir ne tik.



Komentarai