MAKEUP REVOLUTION CONCEAL AND HYDRATE FOUNDATION - tobulas pasirinkimas visiems odos tipams ?

        Labas.

       Spalio mėnuo mano tinklaraštyje gana liūdnokas, nes dideliu apžvalgų skaičiumi, deja, pasigirti negaliu. Ir savo IG paskyroje šį mėnesį tikrai nebuvau labai aktyvi. Tikrai nuoširdžiai galiu prisipažinti, kad spalio mėnuo - pats sunkiausiais laikotarpis per visus šiuos metus. Turėjau šiokių tokių sveikatos problemų, todėl didžiąją laiko dalį skyriau poilsiui, nes realiai jaučiausi taip prastai ir tokia pavargusi, kad nebuvo jėgų jokiai papildomai veiklai. Labai džiaugiuosi, kad šiuo metu jaučiuosi kiek geriau, ir tikiuosi, kad mano sveikata pasitaisys. Iš tikrųjų tik kuomet sergi ir blogai jautiesi iš tiesų įvertini - ką reiškia tiesiog būti sveikai, turėti jėgų ir energijos. Kaip Jūs laikotės? Ar nesergate? Ar pasigedote mano įrašų? Sekmadienį grįžome prie žiemos laiko, taigi vėl prasidės ilgi ir tamsūs rudens vakarai, kada išeini iš namų tamsiai ir grįžti jau beveik sutemus. O taip trūksta saulės?... Pats niūriausias mėnuo man turbūt yra lapkritis, kada  šalta, drėgna ir tamsu. Kaip Jūs nepasiduodate blogai rudeninei nuotaikai? 
      Šiandien noriu su Jumis pasidalinti savo įspūdžiais ir nuomone apie labai prieinamo prekės ženklo Makeup Revolution vieną iš naujesnių produktų Conceal and Hydrate  linijos kreminę pudrą. Savo tinklaraštyje esu aprašiusi Conceal and Define linijos maskuoklį, tačiau tos pačios linijos, matizuojančios kreminės pudros aš nesu bandžiusi. Paskutiniu metu stengiuosi naudoti šiek tiek drėkinančius odą, ar spindesio suteikiančius veido odai produktus. Po ligos mano oda ir taip atrodo dehidratuota, pavargusi ir praradusi spindesį. Juolab, kad žiemos sezono metu daugeliui norisi daugiau drėkinimo ir maitinimo, todėl smalsu išmėginti drėkinančias kremines pudras. Tiesa, mano veido oda riebi, tačiau vis tiek nusprendžiau surizikuoti ir išmėginti Conceal and Hydrate  linijos kreminę pudrą. 


            Kaip Jums Makeup Revulution produktai? Šis prekės ženklas turi didžiulį asortimentą dekoratyvinės kosmetikos priemonių, tačiau aš labai stengiuosi atidžiai rinktis įsigyjamus produktus.  Žinoma, kaina nėra didelė, tačiau kai priemonėje gausu konservantų, tiesiog nebesinori produkto pirkti. O Jūs ar turite Makeup Revolution itin mylimų ir naudojamų priemonių, kurias rekomenduotumėte išmėginti?  Pasidalinkite, būtų įdomu sužinoti ir Jūsų nuomonę.

        Makeup Revolution  Conceal and Hydrate  linijos kreminę pudrą galima rinktis iš daugybės atspalvių. Tai, žinoma, didelis pliusas. Tačiau perkant online išsirinkti tinkamą atspalvį tikrai nėra labai lengva. Aš pudros atspalvį rinkausi pagal savo odos spalvą ir potonį, todėl mano pasirinkimas atspalvis F3 For fair skin tones with a cool undertone - šviesiai veido odai su šaltu potoniu. Ir tikrai galiu prisipažinti, kad su spalva aš nepataikiau, mano oda šviesi, tačiau atspalvis F3 yra gerokai šviesesnis. Taigi, jei turite super šviesią odą, Conceal and Hydrate  linijoje tikrai galite rasti tinkamą atspalvį, nes yra ir dar šviesesnių atspalvių.

              Makeup Revolution  Conceal and Hydrate  linijos kreminė pudra atkeliauja gana standartinėje, stiklinėje, su Rose Gold atspalvio dangteliu, pakuotėje. Pačią pakuotę vertinčiau tikrai labai gerai: pakuotė stiklinė, atrodo ir jaučiasi tvirta, ir pats dizainas man labai patinka.


                 Kreminės pudros kiekis mažesnis nei standartinis - 23 ml. Produktas sukurtas UK, tačiau pagamintas Taivane. Galioja 12 mėnesių nuo atidarymo.

             Oficialiame kompanijos puslapyje galima rasti Makeup Revolution  Conceal and Hydrate  linijos kreminės pudros aprašymą:

Jūs prašėte. Mes išgirdome. Norėjote lengvos ir labiau drėkinančios formulės? Conceal and Hydrate linijos kreminę pudrą galima rinktis net iš 50 atspalvių. Formulė praturtinta hialurono rūgštimi - identišku odai drėkikliu, sukuria lygios, spindinčios odos efektą. Conceal and Hydrate kreminė pudra buvo sukurta taip, kad tiktų kiekvienam odos tipui, tačiau labiausiai naudinga būtent sausai odai. Priemonė suteikia veido odai švytėjimo visą dieną, nesubėga į raukšleles ir neišryškina sausų veido odos vietų. Kreminė pudra atkeliauja patogioje, stiklinėje pakuotėse su dozatoriumi - pompa. Suteikia vidutinį - pilną maskavimą. Ir galite rinktis net iš 50 atspalvių.

           Iš tiesų, atspalvių pasirinkimas labai didelis. Nuo paties šviesiausio - F0 (kurį galima naudoti ir turimos spalvos šviesinimui) iki tamsiausių - F18 (skirtų tamsiai odai). 
     
     
             Sudėtis. Kreminės pudros pagrindą pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis -   silikono pagrindo medžiaga,  trečioji - glicerinas. Ketvirtasis ingredientas -  minkštiklis, kondicionuoja odą. Penktoji sudėtinė dalis - silikono pagrindo medžiaga, minkštiklis, šeštoji - minkštiklis. Sudėtyje yra kondicionuojančių medžiagų, minkštiklių, emulsiklių, klampumo reguliavimo medžiagų, vitamino E, lecitino, antioksidanto, rišiklių, hialurono rūgšties, konservantų, UV absorbento, pigmentų.

Aqua (Water, Eau), Dimethicone, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Cyclopentasiloxane, Diisostearyl Malate, Phenyl Trimethicone, Isododecane, Cetyl Peg/Ppg-10/1Dimethicone, Isobutylmethacrylate/Bis-Hydroxypropyl Dimethicone Acrylate, Silica, Lauryl/Myristyl Benzoate, Ethylhexyl Palmitate, Lauryl Benzoate, Sorbitan Sesquioleate, Hydrogenated Castor Oil, Sodium Chloride, Quaternium-90 Bentonite, Dimethicone Crosspolymer, Propylene Carbonate, Tocopherylacetate, Lecithin, Polyhydroxystearic Acid, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Isopropyl Myristate, Isostearic Acid, Polyglyceryl­3 Polyricinoleate, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. +/- Gali būti : Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 77499 (Iron Oxides).


(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

          Kreminės pudros sudėtis vidutiniška. Produkto pagrindą sudaro sudaro vanduo ir silikono pagrindo medžiagos, glicerinas ir minkštikliai. Tarp sudėtinių dalių yra kondicionuojančių medžiagų, vitamino E, lecitino ir antioksidanto. Produkto aprašyme taip akcentuota hialurono rūgštis - sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje, taigi jos kiekis nėra didelis. Tarp sudėtinių dalių yra keletas, jautrią veido odą galinčių erzinti ingredientų bei poras galinčių kimšti medžiagų. Džiugu, kad produkto sudėtyje nėra kvapiklių. Tačiau sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje randame konservantą fenoksietanolį. 


           
           Conceal and Hydrate  linijos kreminė pudra turi patogų naudojimui, juodos spalvos dozatorių. Už tai kompanijai didelis pliusas. Nes panašioje pakuotėje, tik Conceal and Define linijos kreminė pudra turėjo maskuokliams būdingą aplikatorių. Man asmeniškai gerokai labiau patinka, kai tokio tipo produktai turi dozatorių: ir naudoti paprasčiau ir be jokios abejonės - higieniškiau.

         Nors pačios kreminės pudros kiekis yra mažesnis nei standartiniai 30 ml., vos 23 ml., tačiau pačios pudros konsistencija yra skalsi. Norint padengti visą veido ir kaklo odą man prireikia vieno dozatoriaus paspaudimo. Man šią kreminę pudrą gerokai labiau patinka dengti kempinėle: taip produktas tolygiau pasiskirsto ant odos ir atrodo natūraliau.

            Conceal and Hydrate  linijos kreminė pudra yra vidutinio - pilno maskavimo ir tikrai galima sluoksniuoti. Maskavimas tikrai yra labai neblogas, pudra paslepia visus veido odos netolygumus, išlygindama ir suvienodindama veido odos spalvą. Aš asmeniškai nesu itin didelė Full Coverage pudrų megėja. Turiu nelygią, tekstūruotą veido odą, taip pat išsiplėtusiais veido odos poras, tačiau labiau mėgstu naudoti lengvo - vidutinio maskavimo kremines pudras. Ši pudra tikrai yra sunkesnė, taigi jei mėgstate daugiau maskavimo turinčias pudras - jums priemonė turėtų tikti ir patikti. Pudrą aplikuoti man labiau patinka kempinėle, nes taip oda atrodo natūraliau, tačiau naudojant šepetėlį galima išgauti dar didesnį maskavimą.

            Toliau galite matyti, kaip Conceal and Hydrate  linijos kreminė pudra atrodo ją palyginus su kitomis mano turimomis ir naudojamomis pudromis. Tikrai galiu patvirtinti, kad tai pati šviesiausia mano turima pudros spalva, kartu ir pati formulė yra gerokai tirštesnė.



         Kreminė pudra gana lengvai sklaidosi ant veido, labai gerai maskuoja, suvienodina veido odos atspalvį. Tačiau jei turite veido odos netolygumų, ar ryškesnes veido odas, vis tiek reikėtų naudoti poras užpildančią makiažo bazę, kad oda atrodytų lygesnė. Man patinka šios kreminė pudros užbaigimas - suteikia natūralios, švytinčios odos efektą. Tiesa, aš turiu riebia veido odą, todėl kreminę pudrą visada fiksuoju biria arba kompaktine pudra, kitaip jau po poros valandų visas mano veidas blizga. Užfiksavus pudrą biriomis priemonės to stipraus švytinčios odos efekto nebelieka. tačiau, mano manymu, turinčioms sausą odą, ši pudra tikrai turėtų patikti.
      
          Conceal and Hydrate  linijos kreminę pudrą vertinčiau gana vidutiniškai, trejomis žvaigždutėmis iš penkių. Didžiausias produkto minusas - jog pudra ant riebios veido odos ilgai neišsilaiko. Jau po kokių trijų - keturių valandų veidas ima blizgėti (ypač T zona), pudra pradeda ryškėti ties veido odos poromis, ir subėga į raukšleles. Todėl vėl tenka gelbėtis riebalus sugeriančiomis servetėlėmis ir biria pudra. Dabar yra rudens sezonas, todėl pudrą iš bėdos dar naudoti galiu, ją maišau su kitomis savo turimomis pudromis (kaip jau minėjau, ji man gerokai per šviesi). Todėl produktą tikrai sunaudosiu, tačiau antrą kartą tikrai nepirkčiau. Todėl jei turite riebią veido odą, šią pudrą vis tik siūlyčiau aplenkti, nes ji tikrai ilgai neišlieka. Tačiau jei Jūsų veido oda normali arba linkusi į sausumą, o galbūt sausa, ir Jums patinka didesnio maskavimo kriminės pudros - Conceal and Hydrate pudrą tikrai galite išmėginti. Kreminė pudra gero, dieninio kremo tikrai neatstos, nes tų drėkinančių medžiagų tikrai nėra tiek daug, tačiau produktas turėtų suteikti veido odai spindesio ir neišryškinti veido odos pasausėjimų.


          Makeup Revolution  Conceal and Hydrate  linijos kreminę pudrą galima įsigyti BeautyBay (kaina - 10,75 euro) arba oficialiame Revolution Beauty puslapyje (kaina - 9 svarai, o ir spalvų pasirinkimas didesnis). Tikėtina, kad ši priemonė greitu laiku turėtų pasirodyti ir mūsų lietuviškose Eurokos parduotuvėse. 

            Kaip Jums Makeup Revolution  Conceal and Hydrate  linijos kreminė pudra? Ar bandėte, kokie Jūsų įspūdžiai? O galbūt naudojote Conceal and Define linijos, matizuojančią kreminę pudrą, kuri Jums patiko arba ne? Kaip visada,  būtų labai įdomu sužinoti ir Jūsų nuomonę. Laukiu žinučių komentarams skirtoje vietoje. 

         Pasiilgau apžvalgų rašymo, todėl tikiuosi vėl sugrįžti į įprastą režimą ir rašyti Jums daugiau.



Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui

Saulėtos ir gražios dienos :) 


Kviečiu užsukti į savo Instagram paskyrą, kur dalinuosi  
įrašais  apie kosmetiką ir ne tik.





Komentarai