Dr Botanicals Apothecary Pomegranate Superfood Brightening Eye Serum - šviesinantis serumas paakių odai

          Labas,

        Spalio mėnesis jau įpusėja, deja šį mėnesį tikrai negaliu pasigirti apžvalgomis. Turiu šiokių tokių sveikatos problemų ir mano savijauta tikrai nėra pati geriausia, todėl stinga jėgų ir energijos net ir elementariausiems darbams atlikti. Kartu ir nuotaika prasta. Ir tik kai nesijauti gerai, įvertinti ir suvoki, kaip yra nuostabu ir gera tiesiog būti sveikai. Kaip Jūsų ruduo, ar nesergate? Kokios Jūsų nuotaikos? Kaip kovojate su bloga nuotaika, o galbūt ji Jūsų rudenėjant  visai nekankina?
         Na o šiandien noriu su Jumis pasidalinti atradimu - produktu, kuris yra skirtas itin jautrios ir plonos paakių odos priežiūrai - Dr Botanicals  Apothecary Pomegranate Superfood Brightening Eye Serum - šviesinančiu serumu paakių odai. Dr Botanicals - kompanija, garsėjanti savo natūralios kilmės kosmetika, netestuojama ant gyvūnų ir veganiška. Kompanija savo produktams kurti naudoja tik aukštos kokybės, natūralios kilmės ingredientus.  


        Lookfantastic galima įsigyti keletą  Dr Botanicals kompanijos produktų, taip pat kompanijos produktus yra galimybė įsigyti ir BeautyBay. Šaltajam sezonui norėjau įsigyti serumą paakių odai, kuris būtų riebesnis, labiau maitinantis, aliejų pagrindu. Kaip žinote, paakių oda yra itin jautri ir plona. Aš paakių zonoje jau turiu smulkių raukšlelių ir mano paakių oda yra sausa, todėl žiemos sezonui norisi daugiau maitinimo. Žvalgiausi tarp kompanijų, siūlančių natūralesnės sudėties paakių priežiūros produktus ir vis tik nusprendžiau išmėginti Dr. Botanicals Apothecary Pomegranate paakių serumą. 
                         
Lookfantastic galima rasti trumpą serumo aprašymą:

Dr Botanicals Apothecary Pomegranate Superfood 
Brightening Eye Serum

Suteikite gyvybės pavargusiems, paburkusiems paakiams su Botanicals linijos serumu paakiams, pagamintu iš natūralios kilmės sertifikuotų ingredientų. Paakių serumas praturtintas granatų ekstraktu, kuris yra stiprus antioksidantas, išlyginantis ir skaistinantis odą, suteikiantis jai spindesio. Kitas aktyvusis ingredientas - aviečių sėklų aliejus, kuriame gausu nepakeičiamųjų riebiųjų rūgščių ir vitamino E, prisotina odą drėgme, sudarydamas apsauginį sluoksnį, apsaugantį odą nuo žalingų aplinkos veiksnių. Serumas tinka normaliai odai. Be sintetinių kvapiklių, dažiklių ir parabenų, netestuotas ant gyvūnų ir veganiškas. 



             Serumas ne tik turėtų drėkinti, išlyginti, skaistinti paakių odą, tačiau ją ir pašviesinti bei apsaugoti nuo žalingo aplinkos veiksnių poveikio.

                   Paakių serumo kiekis - 15 ml., produktas pagamintas UK ir galioja vos 3 mėnesius nuo atidarymo. Ant produkto įpakavimo nurodyta, jog tai 100 proc. natūralios kilmės produktas, jo galiojimo laikas yra itin trumpas ir geriausia jį laikyti šaldytuve.

             Paakių serumas atkeliauja baltos ir rožinės spalvos įpakavime. Ant įpakavimo galima rasti trumpą informaciją apie patį produktą.


           Paakių serumo pakuotė pagaminta iš stiklo, tamsios spalvos, su atsukamu kamšteliu viršuje.
                Sudėtis. Paakių serumo serumo pagrindą sudaro saldžiųjų migdolų aliejus. Antroji sudėtinė dalis -   tirpiklis, minkštiklis, gydo odą, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis,  trečioji - alyvuogių aliejus. Ketvirtasis ingredientas -  baltosios putonės sėklų aliejus, kondicionuoja odą. Penktoji sudėtinė dalis - vaistinių medetkų žiedų ekstraktas, šeštoji - antioksidantas. Sudėtyje yra aviečių sėklų aliejaus, saulėgrąžų sėklų aliejaus, vitamino E, paprastųjų granatų ekstrakto (antioksidantas, šviesina odą, mažina odos uždegimus ir skatina atsinaujinimą). 

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Crambe Abyssinica Seed Oil, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract.

(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

          Paakių  serumo sudėtis puiki. Produkto pagrindą sudaro sudaro aliejai, minkštiklis, augalų ekstraktai ir aliejai, antioksidantai ir vitaminas E. Tarp sudėtinių dalių - jokių konservantų, kvapą suteikiančių ar odą dirginančių medžiagų. Tiesiog puikus produktas jautriai paakių odai. 


          Paakių serumas turi itin patogų naudojimui dozatorių - pipetę. Produktą patogu naudoti, tereikia labai nedidelio serumo kiekio paakių odai padengti. Paakių serumo tekstūra man labiau primena aliejuko tekstūrą, produktas yra švelniai gelsvos spalvos ir neturi jokio kvapo.


            Aš paakių serumą naudoju vakarais, juo tepu dar šiek tiek drėgną paakių odą. Kaip jau minėjau, produkto reikia itin nedidelio kiekio. Serumas yra aliejinės tekstūros, kiek sunkesnis, į odą susigeria vidutiniškai (todėl man labiau patinka naudoti ant drėgnos odos, taip produktas geriau susigeria). Iš karto jaučiasi drėkinantis pojūtis. Užtepusi serumą, po kurio laiko, jam susigėrus naudoju įprastą naktinį paakių kremą.



         Pomegranate Superfood Brightening Eye Serum - serumą jau naudoju tris savaites. Man patinka, jog serumas yra natūralios kilmės, pagamintas aliejų pagrindu, yra kiek sunkesnis ir labiau maitinantis odą, todėl tikrai labai tinkamas šaltajam sezonui. Rytais aš šio serumo nenaudoju, nes jis sunkiau įsigeria į odą, o rytais kiekviena minutė brangi, kai tenka skubėti į darbus. Tačiau vakarais šį serumą man naudoti yra patogu. Didžiulis pliusas, jog produktas nėra parfumuotas, neturi jokio kvapo ir neerzina jautrios paakių odos. Man patinka, kaip produktas jaučiasi ant odos. Tiesa, šviesinančio poveikio aš kol kas nepastebėjau. Paakių serumą bandau laikyti šaldytuve, taip jis būna šaltas ir dar turi papildomą šaldantį ir gaivinantį pojūtį ant odos. Paakių serumo galiojimo laikas labai trumpas - vos trys mėnesiai, o kiekis kaip paakių priežiūros produktui gana nemažas, todėl labai tikiuosi, kad suspėsiu produktą sunaudoti iki jo galiojimo laiko pabaigos. Su aliejaus pagrindo produktais yra gana nesudėtinga sužinoti, ar jis vis dar tinkamas naudoti. Paprastai, aliejaus pagrindo produktai, kurių galiojimo laikas pasibaigia, pirmiausia pakeičia savo kvapą - tai ženklas, kad su produktu tikrai reikia atsisveikinti. 

             Dr Botanicals Apothecary Pomegranate  paakių serumo tikrai džiaugiuosi ir naudoju su malonumu. Jei ir Jūs ieškote sunkesnio, labiau maitinančio produkto paakiams žiemos sezonui - šį serumą drąsiai galiu rekomenduoti. Įsigyti galima Lookfantastic (kaina šiuo metu su nuolaida - 14,95 euro) ir BeautyBay (kaina - 21 euras).


Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui

Saulėtos ir gražios dienos :) 



Kviečiu užsukti į savo Instagram paskyrą, kur dalinuosi  
įrašais  apie kosmetiką ir ne tik.




Komentarai