NATURA SIBERICA Oblepikha Professional - trigubo poveikio šveitiklis galvos odai

        Labas.

       Šiandien dalinuosi su Jumis apžvalga apie labai įdomų produktą - šveitiklį galvos odai iš Natura Siberica Oblepikha Professional kompanijos. Savo tinklaraštyje esu aprašiusi vieną šios linijos produktą NATURA SIBERICA Oblepikha Professional aliejuką plaukų galiukams, kuris man labai patinka. Taip pat naudoju dar vieną šios linijos produktą - purškiamą kondicionierių plaukams (detali produkto apžvalga jau greit mano tinklaraštyje). Tiesą pasakius, ši plaukų priežiūros produktų linija mane nustebino. Kainos itin priimtinos, sudėtys labai neblogos ir produktų kokybė - puiki. Gal Jums teko bandyti Natura Siberica Oblepikha Professional kompanijos kosmetikos produktų? Kokie Jūsų įspūdžiai? Vienintelis man nepatikęs šios plaukų priežiūros produktų linijos bruožas - kvapas. Aš tiesiog nemėgstu šaltalankių ir jų kvapo. Bet su kvapais tikrai labai individualu, vienoms gali patikti ir tikti, o kitoms priešingai. Tačiau produktų poveikiu ir rezultatais esu labai patenkinta, todėl ir su kvapu tenka susigyventi.


          
               Natura Siberica Oblepikha Professional kompanijos produktų linija išsiskiria savo spalvingomis, ryškiai žydros ir oranžinės spalvos pakuotėmis. Tokioje pat spalvotoje ir ryškioje pakuotėje su atsukamu auksinės spalvos dangteliu atkeliauja ir galvos odos šveitiklis. 



                Galvos odos šveitiklio kiekis - 200 ml., produktas galioja 12 mėnesių nuo atidarymo ir pagamintas Estijoje.


Elevita internetinėje parduotuvėje galima rasti trumpą galvos odos šveitiklio  aprašymą:


Natura Siberica Oblepikha Professional

šveitiklis galvos odai, visų tipų plaukams, 200 ml

Oblepikha Siberica Professional unikali galvos odos priežiūros priemonė, skirta giluminiam skalpo odos valymui. Trigubo poveikio intensyvus šveitiklis giliai išvalo galvos odą, padeda sumažinti plaukų slinkimą, valo ir siaurina odos porų dydį, balansuoja, padeda pašalinti pleiskanas, stiprina plaukus. Priemonė tinka visų tipų plaukams. Praturtintas Altajaus šaltalankių, Maroko argano aliejais, kurių dėka suteikia plaukams žvilgesio ir stiprumo. Sudėtyje medetkos, laukinės Sibiro mėtos, Jakutijos arkliarūgštės ekstraktai. Šveitiklis lengvai nušveičia galvos odą, užtikrina drėkinamąjį efektą, plaukų purumą, visapusiškai gerina plaukų ir galvos odos būklę. Taip pat tinka prieš dažant plaukus.



Naudojimas: paskirstyti šveitiklį ant drėgnos galvos odos. Lengvai pamasažuoti, palikti 3 min., po to nuplauti dideliu kiekiu vandens, išplauti galvą su šampūnu. Rekomenduojama naudoti 1 kartą per savaitę.



           Galvos odos šveitiklius pradėjau naudoti  tik maždaug prieš metus. Anksčiau tokio tipo produktų man nebuvo tekę bandyti. Pirmąjį savo išbandytą galvos odos šveitiklį iš  Christophe Robin kompanijos buvau radusi vienoje iš Lookfantastic grožio dėžučių. Ir tiesą pasakius produktas mane sužavėjo, net buvau įsigijusi naują šveitiklio pakuotę ( pilnos pakuotės kaina Lookfantastic puslapyje  siekia beveik penkiasdešimt eurų). Galvos odos šveitiklis puikiai tinka riebią galvos odą turintiems, nes padeda pašalinti iš galvos odos riebalų perteklių, visus nešvarumus ir pleiskanas tuo pačiu stimuliuoja galvos odos kraujotaką ir gali padėti skatinti plaukų augimą. Po šveitiklio naudojimo plaukai ne tik atrodo, bet ir jaučiasi švaresni nuo pat plaukų šaknų. Mano galvos oda linkusi riebaluotis, ir gana stipriai, prie plaukų šaknų plaukai prigludę, todėl galvos odos šveitiklis man tapo atradimu.


 Sudėtis: Galvos odos šveitiklio pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis - pipirinių mėtų vanduo, trečioji - vaistinių medetkų žiedų ekstraktas. Ketvirtasis ingredientas - didžiųjų varnalėšų šaknų ekstraktas. Penktoji sudėtinė dalis -  kiškiakopūsčių ekstraktas,  šeštoji - didžiųjų dilgėlių lapų ekstraktas.  Sudėtyje yra sibirietiško snapučio, sibirietiško kadagio  ekstraktų, dygliuotojo šaltalankio uogų, argano aliejų, rišiklių, putojimą skatinančių medžiagų, emulsiklių, sibirinės pušies kiauto miltelių (šveitiklis), klampumo reguliavimo medžiagų, aviečių kauliukų miltelių (šveitiklis), minkštiklių, ph reguliuojančių medžiagų, mentolio, vitaminų E ,  A ir C, antioksidantų, kondicionuojančių medžiagų, konservantų ir kvapą suteikiančių medžiagų.

AquaMentha Piperita (Peppermint) Leaf Water* , Calendula Officinalis Flower Extract* , Arctium Lappa Root Extract*, Oxalis Acetosella Extract, Urtica Dioica Leaf Extract* , Geranium Sibiricum Extract , Juniperus Sibirica Extract , Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Argania Spinosa Seed Oil* , Acrylates Copolymer, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Pinus Sibirica Shell Powder, Coco Glucuside, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Powder (avietės kauliukai), Hippophae Rhaimnoidesamidopropyl Betaine, Glycolic Acid, Menthol, Tocopheryl Acetate , Rethinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Parfum.

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).


         Galvos odos šveitiklio sudėtis nebloga. Produkto pagrindą sudaro vanduo ir įvairiausių augalų ekstraktai ir aliejai, sudėtyje yra šveičiamųjų dalelių, valomųjų medžiagų, drėkiklių, minkštiklių, kondicionuojančių medžiagų, vitaminų ir antioksidantų. Tarp sudėtinių dalių yra medžiagų, kurios gali dirginti ar erzinti jautrią galvos odą. Sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje - konservantai ir kvapą suteikiančios medžiagos.



             Galvos odos šveitiklis - skystos konsistencijos, švelniai rusvos spalvos, savo sudėtyje turi nedidelių, rusvų dalelių. Iš pat pradžių maniau, kad sudėtis papildyta kavos dalelėmis, tačiau išnagrinėjusi sudėtį sužinojau, kad tos mažytės granulės - tai pušies kiauto ir aviečių kauliukų dalelės. Šveitiklis turi šaltalankių kvapą, vos vos parfumuotą. 


               Galvos odos šveitiklį reikia tepti ant sudrėkintų plaukų - galvos odos, stengtis paskirstyti produktą ant viso galvos skalpo, gerai įmasažuoti produktą į plaukų šaknis. Galvos odos šveitiklis neputoja, ir lieka tokios pat skystos konsistencijos, todėl reikia didesnio kiekio. Ant pakuotės nurodyta, jog šveitiklį reikia palaikyti apie 3 minutes. Aš produktą ant galvos odos palaikau apie 10 minučių. Poveikis jaučiasi beveik iš karto. Šveitiklis savo sudėtyje turi mentolio, todėl iš karto jaučiasi gaivinantis, vos vos šaldantis pojūtis galvos odai. Šveitiklį stengiuosi labai gerai įmasažuoti į galvos odą. 

            Pati sudėtingiausia visos šios procedūros dalis - gerai išplauti produkto likučius iš galvos odos. Reikia įdėti šiek tiek pastangų ir laiko, kad visos  šveitiklyje esančios dalelės išsiplautų iš galvos odos. Jei turite trumpesnius plaukus, galbūt ši procedūra užtrunka ir trumpiau. Po šveitiklio naudoju įprastą šampūną ir plaukų kondicionierių. 

             Po galvos odos šveitiklio naudojimo plaukai atrodo švaresni ir gaivesni, ne tokie prigludę prie plaukų šaknų. Ypatingai gerai šis produktas pasiteisina po sauso plaukų šampūno naudojimo, nes puikiai pašalina sauso šampūno likučius nuo galvos odos ir plaukų šaknų. Produkto aprašyme yra nurodyta, jog šveitiklį rekomenduojama naudoti vieną kartą per savaitę, tačiau aš kartais panaudoju ir du kartus. Turiu riebią galvos odą, todėl man labai patinka, kaip šis produktas išplauna plaukų šaknis.



                 Natura Siberica Oblepikha Professional kompanijos šveitiklis mane tikrai nustebino, pirkdama šį produktą tikrai nesitikėjau, kad jis man taip patiks. Tiesiog buvo įdomu išmėginti pigesnę alternatyvą. Likau maloniai nustebinta. Šveitiklį naudoju jau daugiau kaip mėnesį. Produktas nėra itin skalsus, vienam kartui susinaudoja  nemažai, tačiau sudėtis labai nebloga ir kaina tikrai nėra didelė. Naudodama šveitiklį nepastebėjau, kad jis skatintų plaukų augimą, tačiau plaukus prie plaukų šaknų išplauna puikiai. Galutine nuomone būtinai pasidalinsiu, kai sunaudosiu priemonę iki pat pabaigos. Ir manau, kad su mielu noru pirksiu vėl. Oblepikha Professional kompanijos šveitiklį įsigijau Elevita el. parduotuvėje. Pilna produkto kaina siekia 6,59 euro. Šiuo metu  Natura Siberica produktams  taikoma net 40 procentų nuolaida, todėl puiki galimybė įsigyti ir išbandyti produktą pigiau. Natura Siberica Oblepikha Professional kompanijos produktų galima įsigyti ir Eurokos parduotuvėse.


Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui

Saulėtos ir gražios dienos :) 



Kviečiu užsukti į savo Instagram paskyrą, kur dalinuosi  
įrašais  apie kosmetiką ir ne tik.




Komentarai