MEDIHEAL VITA CACAO valomoji veido kaukė su kakavos ir kavos ekstraktais


        Labas.

        Esu jau ne kartą minėjusi, kad turiu priklausomybę veido kaukėms. Ypač mėgstu molio kaukes ir lakštines veido kaukes, o lakštines dar ir paprasčiau naudoti. Šiemet man atradimas buvo dar ir hidrogelinės veido kaukės, kurias prieš naudojimą galima palaikyti šaldytuve, tuomet kaukės efektas tampa dar stipresnis, toks gaivinantis, ypač karštomis vasaros dienomis. Labai džiugu, kad jau ir Lietuvoje turime galimybę įsigyti korejietiškos kosmetikos. Man ypač patinka korejietiškos veido kaukės, kurios labiausiai patraukia dėmesį savo ryškiomis, žaismingomis ir spalvotomis pakuotės. Prisipažinsiu, kad tikrai pasitaiko, kad kokią naują kaukė nusiperku vien tik dėl to, kad mano dėmesį patraukė jos pakuotė, o tik tuomet žiūriu į kaukės sudėtines dalis. O Jums taip būna?
           Šiandien dalinuosi si Jumis įspūdžiais apie kompanijos MEDIHEAL Vita Cacao valomąją veido kaukę su kakavos ir kavos ekstraktais.


                 Tai pirmoji mano pažintis su  MEDIHEAL prekės ženklu. Eurokos internetinėje parduotuvėje galima rasti trumpą kompanijos pristatymą:

Apie MEDIHEAL

MEDIHEAL prekės ženklą sukūrė prestižinė grožio mokykla Seule, Korėjoje. Priemones kūrė odos priežiūros ekspertų ir dermatologų komanda, kuri geriausiai supranta ir pažįsta mūsų odą. Prekės ženklas siūlo platų ir efektyvių pluoštinių kaukių ir odos priežiūros priemonių asortimentą, kuris padeda pasirūpinti visais odos poreikiais. MEDIHEAL prekės ženklas savo priemonėmis skatina priemonių naudojimą namie ir teigia, jog galite turėti gražią odą ir be medicininės intervencijos. Visos priemonės yra saugios ir patikrintos dermatologų. MEDIHEAL prekės ženklas jau sulaukė pripažinimo. Įmonė pardavė daugiau kaip 10 milijonų kaukių ir pardavimai nesiliauja augę.


                MEDIHEAL žinoma savo kuriamais veido priežiūros produktais, o ypatingai - veido kaukėmis.  Eurokos el. parduotuvėje taip pat galima įsigyti keletą kaukių rūšių. Mano dėmesį patraukė kokteilio formos, itin žaismingai atrodančios pakuotės. Viena iš jų ir mano šiandien apžvelgiama veido kaukė, rudoje, kakavmedžio sėklomis dekoruotoje pakuotėje.


             Didžioji dalis informacijos ant kaukės įpakavimo yra pateikiama korejiečių kalba, taip pat nugarinėje įpakavimo dalyje randame informacijos anglų, lenkų ir lietuvių kalbomis.


               Veido kaukės kiekis 20 ml. ir žinoma, ji pagaminta Korėjoje. 


Eurokos internetinėje parduotuvėje galima rasti trumpą kaukės aprašymą:

MEDIHEAL VITA CACAO
veido kaukė

Valomoji veido kaukė padeda atgaivinti pavargusią ir stresą patiriančią odą. Priemonė gerina odos būklę.

Sudėtyje yra
Kakavos ekstrakto, kavos ekstrakto, alantoino.

Naudojimas
Nuvalykite veidą, kaklą ir iškirptės sritį toniku. Išskleiskite pakuotėje esantį kaukės lakštą, dėkite ant veido. Išspauskite iš pakuotės likusį skystį ir įmasažuokite į kaklo odą, iškirptės sritį. Kaukę palikite 20 minučių. Nuimkite. Likusį skystį švelniai, pirštų galiukais įtapšnokite į odą.

           Lakštines veido kaukes naudoti labai patogu. Nereikia nieko teplioti ant veido. Atsargiai išimi iš pakuotės, užsidedi ant veido, ir visas darbas baigtas. Ant kaukės įpakavimo nurodyta, jog kaukės nederėtų naudoti ant  jautrios ar  pažeistos veido odos ir vengti kaukės skysčio patekimo į akis. 


     
        Sudėtis. Kaukės pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis -   drėkiklis, tirpiklis (gali kimšti poras), trečioji - drėkiklis, kondicionuoja odą. Ketvirtasis ingredientas - tirpiklis, drėkiklis, klampumo reguliavimo medžiaga. Penktoji sudėtinė dalis - tirpiklis, drėkiklis, šeštoji - drėkiklis, kondicionuoja odą. Sudėtyje yra kondicionuojančių, klampumo reguliavimo medžiagų, ph reguliuojančių medžiagų, emulsiklių, alantoino, kavamedžio sėklų ekstrakto, konservanto,  rišiklio, drėkiklių, odą šviesinančių medžiagų, vitamino E, hialurono rūgšties, tikrojo kakavmedžio ekstrakto, erškėčių žiedų vandens, ramunėlių žiedų ekstrakto, glicerino, kvapą suteikiančių medžiagų.

Water, Butylene Glycol, Glycereth-26, Propylene Glycol, 1,2 -HexanediolBis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl SilaneBetaineCarbomerTriethanolaminePEG-60 Hydronated Castor OilAllantoinCoffea Arabica (Coffee) Seed ExtractEthylhexylglycerinHydroxyethylcellulose, Caprylyl GlycolDisodium EDTADipotassium GlycyrrhizateTocopheryl Acetate,  Sodium HyaluronateTheobroma Cacao (Cocoa) ExtractRosa Centifolia Flower Water, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, GlycerinFragrance

(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

Veido kaukės  sudėtis vidutiniška. Priemonės pagrindą sudaro vanduo, drėkikliai ir tirpikliai. Sudėtyje yra keletas augalų ekstraktų, aprašyme žadėti kavamedžio ir kakavmedžio ekstraktai, hialurono rūgštis ir vitaminas E. Yra keletas jautrią odą galinčių dirginti medžiagų ir kvapikliai.



         MEDIHEAL Vita Cacao  veido kaukė lakštinė, todėl patogi naudoti. Nėra pernelyg drėgna, kad kaukės skystis tiesiog tekėtų per kraštus. Kvepia pakankamai įprastai, šiek tiek parfumuotas kvapas, nėra pernelyg intensyvus ar erzinantis, vos vos primena kakavos aš šokolado kvapą. Uždėjus ant odos kaukę, jaučiasi malonus, drėkinantis ir gaivinantis poveikis. Pagal pateikiamą instrukciją kaukę reikia laikyti apie  20 minučių. Aš kaukę ant veido palaikiau apie 30 min., kol ji šiek tiek ėmė džiūti. Jokio stebuklingo poveikio tikrai nepajutau: kaukė šiek tiek padrėkino ir atgaivino veido odą. 



         MEDIHEAL Vita Cacao  kaukę  su kakavos ir kavos ekstraktais sunaudojau su malonumu.  Tikrai mielai pirkčiau dar kartą. Turiu įsigijusi dar vieną kompanijos kaukę - Vita Lemon Lime - ryškioje, geltonos spalvos pakuotėje. Šios kaukės apžvalga taip pat pasidalinsiu vienoje iš apžvalgų. Smalsu išbandyti kitas MEDIHEAL  kaukių rūšis. Gal Jūs bandėte, kokie atsiliepimai?
       MEDIHEAL Vita Cacao įsigyti galima Eurokos parduotuvėse ar Eurokos internetinėje parduotuvėje (kaina be nuolaidų 1,95 euro) , Mr.Woo.lt (kaina - 1,95 euro) ir pigu.lt (kaina - 1,99 euro). Daugiau įrašų apie veido kaukes galite rasti čia.

            Ar dažnai naudojate veido kaukes, gal turite savo mylimiausią, kurią galėtumėte rekomenduoti išbandyti? Kaip visada, laukiu Jūsų nuomonių komentaruose.

Dėkoju, kad skiriate laiko mano blogo skaitymui.

                                                                                                               Saulėtos ir gražios dienos :) 



Kviečiu užsukti į savo Instagram paskyrą, kur dalinuosi  
įrašais  apie kosmetiką ir ne tik.





Komentarai