MADARA SMART ANTI-POLLUTION CHARCOAL & MUD REPAIR MASK - atkuriamoji veido kaukė su juoduoju šiauriniu purvu ir anglimi

             Labas,

         Šią savaitę man labai sunku prisiversti ką nors daryti. Taip staiga ir greitai atšalo oras. O ir šildymo sezonas dar neprasidėjo. Vaikštau visa sušalusi ir sustirusi. Nemėgstu šalčio, darganotų rudens dienų. Todėl labai tikiuosi, kad dar sulauksime bobų vasaros ir bent kiek šiltesnių dienų ir saulės. Kaip Jums tokie orai, ar jau suspėjote prisitaikyti? 
          Na o grįžus namo po darbų, vakarais tikrai norisi pasilepinti, pabūti šiltoje vonioje ir dar kokią kaukę užsidėti. Esu jau ne kartą minėjusi, kad labai mėgstu valomąsias, molio kaukes. Turiu riebią veido odą, todėl tokias kaukes stengiuosi naudoti du kartus į savaitę. Ir šiandien noriu su jumis pasidalinti įspūdžiais apie MADARA Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Mask - atkuriamąją veido kaukę su juoduoju šiauriniu purvu ir anglimi.
   

         MADARA Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Mask - atkuriamąją veido kaukę radau vienoje iš Lookfantastic grožio dėžučių. Turiu mėginuko dydžio kaukės pakuotę (12,5 ml.). Veido kaukė atkeliauja juodos spalvos pakuotėje. Ant įpakavimo yra nurodoma trumpa informacija apie produktą.
              Veido kaukės vidinė pakuotė taip pat juodos spalvos, plastikinė, su atsukamu juodos spalvos kamšteliu. Pilnos kaukės pakuotė 60 ml. talpos, produktas galioja 6 mėnesius nuo atidarymo ir pagamintas Latvijoje.


           Mane iš tiesų nustebino, kad MADARA kompanija yra latviška. „MÁDARA Organic Skincare“ įkurta 2006 m. Šiuo ženklu pažymėta produkcija šiandien parduodama 25 pasaulio valstybėse. Kompanijos kuriamų produktų sudedamosios dalys, tiek galutinės formulės yra sertifikuotos ECOCERT/Cosmos ir patvirtintos kaip draugiškos gyvūnams, natūralios ir organiškos. 

<!-- ECOCERT --><!-- Vegan --><!-- Gluten Free --><!-- Nut free -->


Douglas  internetinėje parduotuvėje galima rasti trumpą veido kaukės  aprašymą:

Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Mask

Atkuriamoji veido kaukė


Neryški veido spalva? Paburkusi oda? Užsikimšusios poros? Reikia atgaivos?
Užtikrinkite odai apsaugą nuo taršos ir senėjimo naudodami šią dvigubo poveikio priemonę, kurios sudėtis paremta antioksidantų turtingu juoduoju šiauriniu purvu ir anglimi. Išvalo ir skatina odos ląstelių atsinaujinimą. Pašalina nešvarumus ir didina atsparumą taršai. Užtikrina didžiulę dozę jaunystę saugančio vitamino A, odą tobulinančio vitamino B3 (niacino), 17 amino rūgščių ir svarbių mineralinių medžiagų, kurios padeda sumažinti pirmuosius senėjimo požymius ir suteikia odai energijos bei spindesio.

Naudojimas. Tepkite ant švarios odos, palikite 5–10 minučių. Kruopščiai nuplaukite. Naudokite 2–3 kartus per savaitę.

       Veido kaukė turėtų ne tik padėti išvalyti užsikimšusias veido odos poras, skatinti ląstelių atsinaujinimą, šviesinti veido odą, tačiau ir apsaugoti nuo žalingo aplinkos taršos poveikio.


Sudėtis. Veido kaukės  pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis -   juodasis šiaurinis purvas,  trečioji - absorbentas. Ketvirtasis ingredientas -   minkštiklis, emulsiklis,  klampumo reguliavimo medžiaga, gali kimšti poras. Penktoji sudėtinė dalis - glicerinas, šeštoji -  kondicionuoja odą. Sudėtyje yra anglies miltelių, emulsiklių, minkštiklių, paprastųjų rasakilų ekstrakto (pasižymi sutraukiamosiomis savybėmis, antioksidantas), saulėgrąžų sėklų aliejaus (gali kimšti poras), magelaninio kimino ekstrakto (antioksidantas), islandinės kerpenos ekstrakto (antioksidantas, ramina, šviesina odą), paprastosios šertvės ekstrakto (antioksidantas), kondicionuojančių medžiagų, klampumo reguliavimo medžiagų, drėkiklių, vitamino E, kvapą suteikiančių medžiagų, ph reguliuojančių medžiagų, drėkiklių, kvapiklio. 

Aqua/Water, Sapropel mud, Diatomaceous Earth, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Charcoal Powder, Glyceryl Stearate Citrate, Polyglyceryl-3 Stearate, Alchemilla Vulgaris (Lady's Mantle) Extract*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Sphagnum Magellanicum (Magellanic Bogmoss) Extract, Cetraria Islandica (Iceland Moss) Thallus Extract, Polypodium Vulgare (Fern) Rhizome Extract, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Glyceryl Caprylate, Xylitylglucoside, Xanthan Gum, Sodium PCA, Tocopherol (Vitamin E), Aroma/Fragrance, Propanediol, Anhydroxylitol, Sodium Phytate, Citric Acid, Xylitol, Lactic Acid, Limonene**

(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).



          Veido kaukės sudėtis gera. Produkto pagrindą sudaro absorbentai, minkštikliai, glicerinas ir kondicionuojančios medžiagos. Tarp sudėtinių dalių odai - naudingi antioksidantai, įvairiausių šiaurinių augalų ekstraktai, drėkikliai, odą šviesinančios medžiagos, vitaminas E. Sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje - kvapą suteikiančios medžiagos (turėtų būti natūralios kilmės, nes MADARA prekės ženklas sertifikuotas ECOCERT/Cosmos ir patvirtintas kaip draugiškos gyvūnams, natūralios ir organiškos kosmetikos atstovas).
             Veido kaukė - juodos spalvos, kreminės tekstūros. Lengvai tepasi ant odos, naudojasi gana skalsiai, nes nereikia tepti storo sluoksnio. Veido kaukė turi lengvą, vos vos parfumuotą kvapą. Nurodyta, jog kaukę ant veido odos reikia palaikyti 5-10 minučių. Aš kaukę ant odos palaikau apie 20 minučių, kol kaukė galutinai išdžiūna.

               Po kaukės panaudojimo oda jaučiasi ir atrodo švaresnė, gaivesnė. Veido kaukės sudėtyje yra drėkinančių medžiagų, todėl jos tekstūra kiek primena veido kremo, taip pat neturi tokio stipraus sausinančio poveikio, kaip kad kartais turi valomosios molio ar purvo kaukės, kurios tarsi ištraukia iš odos visą drėgmę. Ši kaukė tokio stipraus poveikio neturi, todėl, mano manymu, tiktų net ir sausai ar jautriai veido odai.


          Atkuriamosios veido kaukės sudėtis tikrai gera, gausu odai naudingų medžiagų, kaukė taip pat nėra tokia intensyvi ar išsausinanti veido odą. Nepasakyčiau, kad kaukė turi kokį nors stebuklingą poveikį ir ar tikrai apsaugo nuo žalingo aplinkos taršos poveikio, tačiau kaip valomoji kaukė tikrai veikia puikiai. MADARA Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Mask veido kaukę jau baigiau naudoti, kaukė tikrai man patiko ir mielai įsigyčiau dar kartą. 

        MADARA Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Mask veido kaukę galima įsigyti Lookfantastic (kaina  25,45 euro), Douglas parduotuvėse (kaina 24,95 euro). Galite užsukti pasižvalgyti ir į oficialų kompanijos puslapį. MADARA tikrai turi didžiulį asortimentą ne tik veido, kūno ar plaukų priežiūros priemonių, bet netgi dekoratyvinės kosmetikos produktų. 

         Kaip Jums MADARA kompanijos produktai? Ar bandėte, kokie Jūsų įspūdžiai? Norėčiau išmėginti ir daugiau kompanijos produktų, gal turite rekomendacijų? Kaip visada, būtų įdomu sužinoti ir Jūsų nuomonę.

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui


Saulėtos ir gražios dienos :) 



Kviečiu užsukti į savo Instagram paskyrą, kur dalinuosi  
įrašais  apie kosmetiką ir ne tik.



Komentarai