GREEN FEEL’S ATKURIAMASIS PLAUKŲ KONDICIONIERIUS-KAUKĖ SU NATŪRALIU KANAPIŲ SĖKLŲ ALIEJUMI


         Labas.
 
        Vasaros metu savo plaukų priežiūros rutinoje stengiausi nenaudoti plaukų priežiūros produktų, kurie savo sudėtyje turi silikono pagrindo medžiagų. Labai išsamią apžvalgą apie silikono pagrindo medžiagas odos bei plaukų priežiūros produktuose galite rasti viename iš Besameapžvalgos.lt įrašų. Silikono pagrindo medžiagų stengiuosi vengti veido odos kremuose, ypač skirtuose nakčiai, nes silikonai linkę kimšti veido odos poras. Plaukų priežiūros produktuose tokio tipo medžiagos taip pat turi tik labai laikiną poveikį, nes plauką padaro glotnesnį tik išoriškai. Tačiau aš turiu sausus, linkusius veltis, skilinėti ir šiauštis plaukus, kuriuos netgi šukuoti kartais būna sudėtinga. Mano plaukai taip pat yra ploni, itin tiesūs ir visai nelinkę garbanotis. Bandžiau atsisakyti silikono pagrindo medžiagų plaukų šampūnuose, kondicionieriuose ir kaukėse, tačiau praėjus porai mėnesių vėl grįžau prie L'Orealio šampūnų ir kondicionierių. Žinoma, stengiuosi plaukus palepinti ir drėkinančiomis kaukėmis, dažnai naudojų kokosų aliejų, tačiau be silikono pagrindo medžiagų plaukų priežiūros produktuose sunku, nes tiesiog nebegaliu susitvarkyti su savo plaukais, jie atrodo tarsi šiaudiniai, siaubingai veliasi ir sunku netgi juos šukuoti. O kokia Jūsų nuomonė apie silikono pagrindo medžiagas plaukų priežiūros produktuose, ar renkatės, o gal visai atsisakote? Aš bandžiau, bet man vis tik nepavyko.
       Na o šiandien noriu su Jumis pasidalinti apžvalga apie  Green Feel's prekės ženklo atkuriamąją plaukų priežiūros priemonę - kondicionierių - kaukę su natūraliu kanapių sėklų aliejumi.


              Green Feel's plaukų kaukė su kokosų aliejumi man tapo tikru atradimu (jau perku antrą kartą ir tikrai baigusi pirksiu vėl ir vėl), todėl smalsu buvo išbandyti ir kitą kompanijos plaukų kaukę su kanapių sėklų aliejumi. Kanapių sėklų aliejus  - naudingas produktas ne tik odai, tačiau ir plaukams, nes maitina ir kondicionuoja plaukus, apsaugo nuo lūžinėjimo, stiprina plauką iš vidaus, minkština, skatina plaukų augimą.


             Green Feel's kondicionierius kaukė su kanapių aliejumi  atkeliauja paprastame popieriniame, žalsvos spalvos su baltomis detalėmis, įpakavime.

             Ant pakuotės pateikiama ir trumpa informacija apie produktą lietuvių, anglų, rusų, latvių ir estų kalbomis. Tokią pat informaciją galima rasti ir oficialiame gamintojo Cosmoway puslapyje:

GREEN FEEL’S ATKURIAMASIS PLAUKŲ KONDICIONIERIUS-KAUKĖ SU NATŪRALIU KANAPIŲ SĖKLŲ ALIEJUMI 200 ML

Šios priemonės tikslas – stiprinti plaukus, atkurti tobulą jų maitinimą ir drėgmės balansą, kuris yra itin svarbus Jūsų plaukų grožiui. Universali priemonės formulė skirta visų tipų plaukams, puikiai tinka kasdienei plaukų priežiūrai.

Priemonė praturtinta 100 % NATŪRALIU KANAPIŲ SĖKLŲ ALIEJUMI, kuris ne tik stiprina, intensyviai drėkina ir maitina, bet ir glotnina nepaklusnius plaukus. Priemonėje taip pat gausu SIMONDSIJŲ aliejaus, kuris padeda atkurti pažeistus plaukus ir suteikia jiems sveiko žvilgesio.



Vidinė kaukės pakuotė standartinė, pagaminta iš plastiko, juodos spalvos su tokio pat dizaino kaip išorinės pakuotės etikete, atsukamu dangteliu, tokia pat kaip ir kaukės su kokosų aliejumi.


 Kaukės kiekis - 200 ml., gamintojas - UAB "Cosmoway". Ant įpakavimo nurodyta konkreti data iki kurios priemonę reikia sunaudoti.


         Sudėtis. Plaukų kaukės sudėtis nurodyta ant įpakavimo. Labai džiugu, kad kompanija ne tik išvardina plaukų kaukės sudėtines dalis, tačiau ir trumpai apibūdina kiekvieną plaukų kaukės sudėtinę dalį. Vartotojas gali pats pasiskaityti ir sužinoti iš ko tas produktas yra pagamintas.


    Kaukės pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis - minkštiklis, emulsiklis, klampumo reguliavimo medžiaga, trečioji - glicerinas. Ketvirtasis ingredientas - antistatikas, koncervantas, kondicionuoja plaukus. Penktoji sudėtinė dalis -  minkštiklis, emulsiklis,  šeštoji - kanapių sėklų aliejus.  Sudėtyje dar yra kondicionuojančių medžiagų, hidrolizuoto keratino, silikono pagrindo medžiagos, emulsiklių, konservantų, kininių simondsijų sėklų aliejaus, vitamino E, augalinio aliejaus, benzilio alkoholio, antistatikų, ph reguliuojančių medžiagų, kvapą suteikiančių medžiagų.

Aqua*, Cetearyl Alcohol*, Glycerin*, Behentrimonium Chloride*, Glyceryl Stearate SE*, Canabis sativa (Hemp) Seed Oil*, Hydrolized Wheat Protein*; Hydrolized Wheat Gluten*, Hydrolyzed Keratin*, Amodimethicone; Trideceth-12; Cetrimonium Chloride, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*; Tocopherol*; Olus Oil*, Benzyl Alcohol*, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride*, Lactic Acid*, Dehydroacetic Acid*, Parfum.

Green Feels intensyviai maitinanti plaukų
 kaukė su kokosų aliejumi

Aqua*, Cetearyl Alcohol*, Glycerin*, Behentrimonium Chloride*, Glyceryl Stearate SE*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Hydrolyzed Keratin*, Panthenol*, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride*, AmodimethiconeTrideceth-12Cetrimonium ChlorideBenzyl Alcohol*, Lactic Acid*, Dehydroacetic Acid*, ParfumCoumarin
*-ekologiški sertifikuoti arba natūralios prigimties ingredientai

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).


         Kaukės sudėtis nebloga. Sudėtyje yra minkštiklių, emulsiklių, glicerino, kanapių sėklų aliejaus, hidrolizuoto keratino, kitų naudingų plaukams aliejų. Tarp sudėtinių dalių yra viena silikono pagrindo medžiaga. Sudėtinių dalių pabaigoje - nedraugiškas konservantas ir kvapą suteikiančios medžiagos.
          Lyginant Green Feel's kondicionierių -  kaukę su kanapių aliejumi su kita Green Feel's kauke su kokosų aliejumi (apžvalgą galite rasti čia) žiūrint į sudėtines dalis, abiejų kaukių pagrindą sudaro tos pačios medžiagos, vėliau seka skirtingi  aliejai, kondicionuojančios medžiagos. Kaukėje su kokosų aliejumi yra du nedraugiški konservantai, o kaukėje su kanapių aliejumi - vienas. 



             Naudojimas: funkcijos „du viename“ dėka šią priemonę galite naudoti dvejopai. Naudokite kasdien, kaip kondicionierių, arba 2–3 kartus per savaitę, kaip plaukų kaukę. Tepkite priemonę ant išplautų, švelniai nusausintų plaukų galų, atitinkamai, palaikykite 2–5 min. arba 5–10 min. ir nuskalaukite vandeniu. Džiaukitės sveikais, su meile išpuoselėtais plaukais!



        Kaukė - kreminės  konsistencijos, tačiau ne tokia tiršta kaip kaukė su kokosų aliejumi. Kaip nurodo pats produkto aprašymas - du viename: toks tarpinis produktas tarp kaukės ir kondicionieriaus.  Kaukė turi lengvą, šiek tiek parfumuotą kvapą. 



              Kaukę galima naudoti dvejopai: kaip kondicionierių ir kaip plaukų kaukę, priklausomai nuo laiko, kiek kaukę laikysite ant plaukų 2-5 min. (kaip kondicionierių) arba 5-10 min. (kaip kaukę). Kaukė naudojasi pakankamai skalsiai, lengvai pasiskirsto ant plaukų. Po kaukės naudojimo plaukai jaučiasi šiek tiek sudrėkinti, kaip po įprasto kondicionieriaus naudojimo. Tačiau net ir naudojant produktą kaip kaukę, man dar papildomai norisi naudoti plaukų aliejukus ar serumus, norint priduoti plaukams daugiau žvilgesio ir palengvinti plaukų iššukavimą. Tuo tarpų po Green Feel's kaukės su kokosų aliejumi man nesinori naudoti jokių papildomų plaukų priežiūros produktų. 



           Green Feel's kondicionierių - kaukę su kanapių aliejumi mielai sunaudosiu kaip kondicionierių, nes produktas man patiko, tačiau antrą kartą produkto nesirinkčiau. Vis tik kaukė su kokosų aliejumi man patiko ir mano plaukams tiko gerokai labiau, nes yra sunkesnė ir labiau glotninanti mano linkusius veltis ir šiauštis plaukus.

               
                     
            Green Feel's kondicionierių - kaukę su kanapių aliejumi galima įsigyti kosmetikos parduotuvėse, kosmetikos prekių skyriuose. Kaina be nuolaidų - 3,99 euro, o paieškojus su nuolaida, galima įsigyti dar pigiau. Kaina nedidelė, o pats produktas neblogas, todėl jei vis tik svarstote, galite drąsiai įsigyti. Man kompanijos kaukė su kokosų aliejumi patiko labiau, todėl būtent šios antrą sykį aš nepirkčiau.
 
                    Smalsu išmėginti daugiau Green Feel's ženklo produktų. Gal turite rekomendacijų?


Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui


Saulėtos ir gražios dienos :) 


Kviečiu užsukti į savo Instagram paskyrą, kur dalinuosi  
įrašais  apie kosmetiką ir ne tik.




Komentarai

  1. Labai patiko, visada perku intymios higienos želė green feels, dabar išbandymui nusipirkau plaukų šampūną ir kaukę su kanapių aliejumi, tikiuosi nenusivilti. 🙂

    AtsakytiPanaikinti
  2. Natūralus kietasis šampūnas be parabenų, silikonų ir sulfatų www.ednim.lt

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą