EO LABORATORIE VITAMIN BODY BUTTER - kūno kremas - sviestas

           Labas.

          Jau ganėtinai senai dalinausi su Jumis apžvalga apie kūno losjonus ar sviestus. Vasaros metu naudojau gana lengvus kūno kremus iš Organic Shop. Vasaros metu kūno kremų ir nenaudoju taip dažnai kaip šaltojo sezono metu. Mano kūno oda yra normali ir vasara tikrai nėra linkusi sausėti. Na o atėjus rudeniui vėl teks grįžti prie sunkesnių, labiau maitinančių kūno odos priežiūros produktų.
         Šiandienos apžvalga apie labai prieinamos kompanijos EO Laboratorie kūno priežiūros produktą - kūno kremą - sviestą, papildytą natūraliais aliejais ir ekstraktais - Vitamin Body Butter


                 Eo Laboratorie priemones visuomet labai smalsu bandyti. Kompanijos produktų asortimentas tikrai labai platus, kainos nėra didelės ir sudėtys tikrai neblogos. Kūno kremų ir sviestų kompanija taip pat turi nemažą pasirinkimą. Aš išsirinkau vitamininį kūno kremą ir tikrai nenusivyliau, priešingai, produktas mane netgi nustebino.



                  Man patinka EO Laboratorie produktų įpakavimai: paprastos, plastikinės,  tačiau tvirtos pakuotės. Vitamin Body Butter kūno kremas - sviestas atkeliauja paprastoje, dviguboje popierinėje pakuotėje. Didžioji dalis informacijos pateikiama rusų kalba.
                Kūno kremo kiekis standartinis - 150 ml., produktas galioja 12 mėnesių nuo atidarymo, pagamintas Rusijoje.


Eurokos  internetinėje parduotuvėje galima rasti trumpą kūno kremo -  sviesto aprašymą:

EO LABORATORIE VITAMIN
 kūno kremas - sviestas 150 ml

EO LABORATORIE kūno kremas - sviestas, kuris papildytas natūraliais aliejais ir ekstraktais, savo sudėtyje turi 97 % augalinės kilmės medžiagų. Sudėtis taip pat papildyta natūraliais konservantais bei dažikliais. Organinis kakavos sviestas turi maitinamųjų, minkštinamųjų ir drėkinamųjų savybių, kurios suteiks odai švelnumo, glotnumo ir švytėjimo. Veiklioji medžiaga tonizuoja ir atgaivina odą. Organinis migdolų aliejus stabdo odos senėjimo procesus bei apsaugo nuo žalingo UV spindulių poveikio. Acai uogų ekstraktas aprūpina odą vitaminais, tonizuoja ir stiprina odą. Citrinžolės ekstraktas pasižymi jauninamuoju poveikiu, todėl padeda atkurti odos glotnumą bei ją drėkina. 

Sudėtyje nėra
Silikonų, parabenų.

Sudėtyje yra
Organinio kakavos sviesto, organinio migdolų aliejaus, Acai uogų ekstrakto, citrinžolės ekstrakto.

Naudojimas
Tepkite nedidelį kiekį kremo ant švarios odos, pamasažuokite, kad gerai įsigertų.


           Kūno kremas - sviestas praturtintas natūraliais aliejais ir ekstraktais. Ant įpakavimo nurodyta, jog 97,5 proc. produkto sudėties sudaro natūralios kilmės, organiški produktai.

      
           Sudėtis. Kūno kremo - sviesto  pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis -   erškėtrožių vaisių ekstraktas, kondicionuoja odą,  trečioji - organiškas tikrojo kakavmedžio sėklų sviestas. Ketvirtasis ingredientas -  saldžiųjų migdolų aliejus, minkštiklis, kondicionuoja odą, gali kimšti poras. Penktoji sudėtinė dalis - tirpiklis, minkštiklis, kondicionuoja odą, šeštoji - antioksidantas, kondicionuoja odą. Sudėtyje yra glicerino, minkštiklių, emulsiklių, pistacijų sėklų aliejaus, antioksidantų, klampumo reguliavimo medžiagos, kvapą suteikiančių medžiagų, konservantų, benzilo alkoholio, pigmentų.


Aqua, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Extract, Organic Theobroma Cacao Seed Butter, Organic Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Сaprylic/Сapric Triglycerides, Euterpe Oleracea Extract, Glycerin, Glyceryl Monostearate,  Pistacia Vera Seed Oil, Schisandra Sphenanthera Extract

 Acrylates/Vinyl Isodecanoate CrosspolymerGlyceryl Stearate SE, Рarfume, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Iron Oxides 77475.


(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

          Kūno kremo sudėtis gana nebloga. Produkto pagrindą sudaro natūralios medžiagos, augalų ekstraktai ir aliejai, glicerinas, antioksidantai ir minkštikliai. Sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje - kvapą suteikiančios medžiagos ir konservantai.


                     Vitamin Body Butter kūno kremo - sviesto pakuotė standartinė. Produktas atkeliauja plastikinėje, žalsvos spalvos pakuotėje su atsukamu dangteliu viršuje. Pakuotė lengva, paprasta, tačiau patogi naudoti, taip produktą esantį pakuotės viduje galima sunaudoti iki pat pabaigos. Taip pakuotė gali būti tinkama  rūšiavimui ir perdirbimui. 
                       Vitamin Body Butter kūno kremo - sviesto konsistencija tiršta, kreminė. Produktas vidutiniškai sklaidosi ant odos, yra riebios konsistencijos, sunkesnis, į odą susigeria vidutiniškai, palieka plėvelės pojūtį ant odos, todėl svarbu nepadauginti. Tokio tipo produktus geriau naudoti nakčiai, nes yra riebesni, labiau drėkinantys ir sunkiau įsigeria į odą. Kūno kremas - sviestas turi saldžiai rūgštų uogų  kvapą, man šiek tiek primena juodųjų serbentų uogų kvapą. Kvapas pakankamai intensyvus ir man netgi šiek tiek primena žymiųjų The Body Shop kūno sviestų kvapą. 
                  Tarp sudėtinių dalių kvapą suteikiančios medžiagos yra sudėtinių dalių aprašymo antrojoje pusėje, todėl jų kiekis neturėtų būti didelis. Galbūt tokį pakankamai intensyvų kvapą suteikia ir natūralūs produkte esantys ingredientai. Kvapo intensyvumas mane tikrai nustebino. Jis jaučiasi ir kūno sviestą paskirsčius ant odos. 


                     Kūno kremas - sviestas gana skalsus, reikia nedidelio kiekio, todėl turėtų užtekti gana ilgam laikui. Produktas drėkina ir maitina kūno odą, gaivina, po kūno kremo - sviesto naudojimo oda jaučiasi pamaitinta ir švelni. Vienintelis produkto minusas - kvapas, kuris gali arba tikti ir patikti, arba priešingai - nepatikti, taip pat kvapikliai gali erzinti jautrią ar sugirdusią kūno odą. 


               EO Laboratorie  Vitamin Body Butter - kūno kremą - sviestą mielai sunaudosiu. Produktas man tinka ir patinka ir netgi sakyčiau nieko nenusileidžia žymiesiems The Body Shop kūno sviestams, juolab kad ir kaina kelis kartus mažesnė ir sudėtis draugiškesnė odai. Nežinau ar vėl pirkčiau būtent šio kvapo kūno sviestą, greičiausiai rinkčiausi kitos rūšies, nes visuomet įdomu mėginti naujus kosmetikos produktus ir įspūdžiais dalintis su Jumis. Šis produktas tikrai patvirtina, kad rusiška kosmetika tikrai nėra prastos kokybės, tik galbūt yra labiau nuvertinama, nes nėra tokia žymi ar populiari kaip brendinė kosmetika. 

               EO Laboratorie  Vitamin Body Butter - kūno kremą - sviestą įsigyti galima kosmetikos parduotuvėse ar kosmetikos prekių skyriuose. Aš savąjį pirkau Eurokos internetinėje parduotuvėje. Produkto kaina siekia apie 5,49 euro, o su nuolaida galima įsigyti ir pigiau.

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui

Saulėtos ir gražios dienos :) 


Kviečiu užsukti į savo Instagram paskyrą, kur dalinuosi  
įrašais  apie kosmetiką ir ne tik.





Komentarai