KIKO MILANO PRIME & FIX REFRESHING MIST - makiažo fiksatorius

        Labas.

       Kiko Milano kosmetiką savo tinklaraštyje esu gyrusi jau ne vieną kartą. Man labai patinka šios kompanijos kuriami lūpų produktai (lūpų dažai ir pieštukai, blizgesiai). Esu bandžiusi keletą veido priežiūros produktų, jie taip pat paliko neblogą įspūdį. Vieninteliai Kiko Milano kompanijos produktai, su kuriais man nepavyko susidraugauti yra kreminės pudros, BB kremai ir maskuokliai. Labai sunkūs, jaučiasi ant veido, o ir spalvų pasirinkimas tikrai nedžiugina. Šiuo metu Kiko Milano puslapyje jau galima įsigyti naujosios Sicilian Notes kolekcijos produktų. Labai graži, rudeniška kolekcija, jei dar nespėjote pamatyti, būtinai užsukite į Kiko Milano puslapį. Naujosios kolekcijos visuomet stebina ir džiugina idėjomis, dizainu ir pakuotėmis. Tik gaila, kad tokios kolekcijos paprastai būna limituoto leidimo, todėl pamėgus kokį nors produktą jo dar sykį įsigyti galimybės nebebūna. Tačiau Kiko Milano turi nemažai pastoviosios kolekcijos produktų, kuriuos visada galima įsigyti. Apie vieną iš jų ir mano šios dienos apžvalga Kiko Milano Prime & Fix Refreshing Mist - daugiafunkcinį makiažo purškiklį.


        Makiažo fiksatorius tapo nepamainoma mano makiažo rutinos dalimi. Turiu riebią veido odą, todėl kiekvieną dieną naudoju birią arba kompaktinę pudrą, o makiažą fiksuojanti priemonė ne tik užfiksuoja makiažą, padedanti jam išsilaikyti ilgiau, tačiau tuo pačiu gražiai sulieja visus birius produktus, oda neatrodo tokia pudriška, visos birios priemonės tarsi susilieja ant veido odos, oda atrodo natūraliai ir švytinčiai. 

                 Kiko Milano Prime & Fix Refreshing Mist -  makiažo purškiklis - fiksatorius yra iš pastoviosios Kiko Milano kolekcijos. Produktas atkeliauja juodos spalvos įpakavime.  




              Makiažo fiksatoriaus atkeliauja paprastoje, baltos spalvos, plastikinėje pakuotėje su metališkos, sidabrinės spalvos dangteliu.  Kiekis nėra didelis - 70 ml. 
Produktas galioja 12 mėnesių nuo atidarymo ir pagamintas Italijoje.

Kiko Milano puslapyje pateikiamas trumpas Kiko Milano Prime & Fix Refreshing Mist -  makiažo purškiklio - fiksatoriaus aprašymas:

PRIME & FIX REFRESHING MIST
Multi-purpose spray: 2-in-1 refreshing primer and makeup fixer


Daugiafunkcinė priemonė, įkvėpta Korėjos grožio tendencijų.
Vandens pagrindu pagamintas purškiklis, kurį galima naudoti dviem būdais: kaip praimerį, prieš makiažą - atgaivina, drėkina veido odą ir kaip makiažą fiksuojančią priemonę, kuri prailgina makiažo išsilaikymą. Purškiklis pagamintas vandens pagrindu, todėl suteikia ypatingo gaivumo pojūtį, yra lengvas, nepaliekantis lipnumo pojūčio ant odos. Produktą galima naudoti ir dienos bėgyje, norint atgaivinti makiažą arba suteikti veidui gaivos pojūtį.

                Makiažo purškiklis fiksatorius žada dvejopą poveikį: ne tik fiksuoti makiažą, kad jis ilgiau išsilaikytų, tačiau tuo pačiu produktą galima naudoti ir kaip praimerį, norint paruošti veido odą tolimesniam makiažo dengimui ir taip tuo pačiu padėti prailginti  kosmetikos produktų išsilaikymą ant veido odos. 


         Sudėtis. Purškiklio  pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis -   tirpiklis, drėkiklis,  trečioji - denatūruotas alkoholis, odą sausinanti medžiaga. Ketvirtasis ingredientas -  glicerinas. Penktoji sudėtinė dalis - klampumo reguliavimo medžiaga, šeštoji - natūralus pigmentas. Sudėtyje yra kvepalų ingredientų, alantoino, kvapą suteikiančių medžiagų, absorbento, ph reguliuojančių medžiagų,  emulsiklių, vitamino E, UV absorbento.

AQUA (WATER/EAU), BUTYLENE GLYCOL, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, MICA, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, ALLANTOIN, PARFUM (FRAGRANCE), SILICA, CITRIC ACID, ISOCETETH-10, TOCOPHEROL, TIN OXIDE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

          Veido purškiklio sudėtis vidutiniška. Produkto pagrindą sudaro vanduo, drėkiklis, denatūruotas alkoholis ir glicerinas. Alkoholis gali dirginti ir erzinti jautrią odą, taip pat turi sausinantį poveikį odai. Tačiau taip pat turi sutraukiamąjį ir antibakterinį poveikį (mano veido oda riebi, todėl aš naudoju kosmetikos priemones, turinčias sudėtyje alkoholio). Tarp sudėtinių dalių yra alantoinas - veikia antialergiškai, priešuždegimiškai, ramina ir saugo odą ir vitamino E. Sudėtyje yra kvapą suteikiančių medžiagų. Džiugu, kad tarp ingredientų neradau nei vieno pavojingo konservanto.



               Man patinka Kiko Milano Prime & Fix Refreshing Mist -  makiažo purškiklio dizainas. Tokio pat dizaino, baltos spalvos pakuotėse su sidabrinės spalvos detalėmis yra ir keletas kitų, pastoviosios Kiko Milano kolekcijos produktų.


            Makiažo fiksatorius turi nemažą, taip pat baltos spalvos dozatorių  - purškiklį. Produkto pakuotėje yra įdėtas metalinis rutuliukas, todėl prieš purškiant priemonę ant veido, buteliuką reikia gerai sukratyti.

               Purškiklis purškia didele, tačiau smulkia dulksna, todėl labai lengva padauginti. Užtenka vos dviejų dozatoriaus paspaudimų, norint padengti visą veido odą.


                Makiažo fiksatorius turi labai lengvą, gaivinantį kvapą. Gražiai pasidengia ant veido odos, nepalikdamas jokių stambių lašelių. Man patinka, kaip produktas sulieja visus birius produktus, nepalieka lipnumo pojūčio ant odos (kaip jau minėjau, reikia tik nepadauginti), suteikia gaivos pojūtį.

                    Kiko Milano Prime & Fix Refreshing Mist -  makiažo purškiklį aš naudoju tik kaip fiksuojančią makiažą  priemonę. Man nepatinka purškiami veido praimeriai, pirmenybę teikiu kreminiams arba gelinės konsistencijos produktams.


                    Makiažo fiksatorius man labai primena Urban Decay All Nighter makiažo fiksatorių, nes ne tik gražiai sulieja visus birius produktus, turi gaivinantį pojūtį, tačiau užfiksuoja makiažą taip kiek prailgindamas makiažo išsilaikymą. Nežinau ar Kiko Milano makiažo fiksatorių galėčiau rekomenduoti sausą veido odą turinčioms merginoms. Sudėtyje yra alkoholio, kuris turi sausinantį veido odai poveikį. Tačiau normalią, mišrią ar riebią veido odą turinčioms tikrai galėčiau rekomenduoti. Makiažo fiksatorius ne tik gražiai sulieja visus produktus, suteikia veido odai natūralios, švytinčios odos efektą, tačiau tuo pačiu prailgina makiažo išsilaikymą.

             Kiko Milano Prime & Fix Refreshing Mist -  makiažo purškiklį galimą įsigyti Kiko Milano puslapyje. Produkto kaina - 9,99 euro, o sulaukus nuolaidų galima įsigyti ir pigiau. Šiuo metu Kiko Milano suteikia nemokamą siuntimą pirkiniams nuo 30 eurų ir plius papildomą 20 proc. nuolaidą prekių krepšeliui. Todėl susidomėjusioms - puiki proga išmėginti Kiko Milano kosmetikos produktus. Plačiau apie Kiko Milano kosmetiką galite pasiskaityti kituose mano blogo įrašuose (nuoroda čia).

                                                               Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui  :)


null


Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, kur dalinuosi 
įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)




Komentarai