COLOURPOP x ZOELLA SUPERNOVA SHADOW - kreminis akių šešėlis (spalva Bellini)


   Labas.

   Šiais metais Colourpop kompanija stebina savo naujienų kiekiu. Net ir žymiosios youtube grožio blogerės kaskart stebisi ir netgi nespėja sekti naujųjų Colourpop kolekcijų. Kompanija stebina ne tik savo monochromatinėmis akių šešėlių paletėmis, gausybe lūpų produktų, savo žymiausiais Super Shock šešėliais. Turime galimybę išbandyti dukterinės Colourpop kompanijos Fourth Ray Beauty labai įdomių veido priežiūros priemonių ir netgi naujoji Sol Body linija, už itin prieinamą kainą siūlanti šią vasarą taip išpopuliarėjusius sausus ir blizgius kūno purškiklius. Ar sekate Colourpop naujienas, kokios priemonės ar produktai patraukia Jūsų dėmesį?
         Tiesą pasakius, labai gaila, kad siųstis Colourpop kosmetiką reikia iš Amerikos, kuomet visoms įsigytoms prekėms taikomi muito mokesčiai, o ir siuntimas nėra pigus. Priešingu atveju, turbūt jau turėčiau didžiąją akių šešėlių palečių dalį savo kosmetikos kolekcijoje. Iš tiesų, mane stebina Colourpop akių šešėlių paletės. Už tokią prieinamą kainą kompanija siūlo labai geros kokybės akių šešėlius. Kaskart atsižvelgia į savo pirkėjų prašymus ir leidžia vis naujų spalvų paletes. O ir kaina tiesiog juokinga - 12 dolerių už 9 akių šešėlius. 
     Na o po tokios ilgokos įžangos, pereinu prie šio įrašo temos. Šiandien dalinuosi su Jumis Colourpop ir Zoellos bendrai kurtos kolekcijos priemone - Supernova Shadow - kreminiu akių šešėliu, spalva Bellini. Šis akių šešėlis vienas iš mano šios vasaros musth have makeup produktu. nesu itin didelė kreminių akių šešėlių mylėtoja, bet tokio tipo šešėliai ypač praverčia vasaros metu, nes jie yra itin ilgai išliekantys ir juos paprasta ir greita naudoti. 
 

                   Visa Colourpop ir Zoellos kolekcija yra itin ryški ir spalvota, patraukianti dėmesį. Turiu įsigijusi ir šios kolekcijos akių šešėlių paletę - Brunch date. Paletės apžvalgos taip pat greitu metu sulauksite mano tinklaraštyje, tačiau galiu tik patvirtinti, kad ir ši paletė manęs nenuvylė. 
                  Zoellos ir Colourpop kolekcijoje yra du Supernova akių šešėliai: OG (kuris man pasirodė turintis daugiau blizgučių) ir Bellini, kurio spalva iš karto patraukė mano dėmesį. 


              Supernova akių šešėlis atkeliauja labai gražiame, spalvotame, ryškios oranžinės spalvos  įpakavime, dekoruotame mažyčiais pyragėliais iš širdelėmis. Tikrai, už šios kolekcijos idėją ir dizainą galiu skirti dešimt balų, žiauriai mielai ir gražiai viskas atrodo.

                 Supernova akių šešėlio pakuotė gana standartinė: pagaminta iš plastiko su Rose Gold spalvos, atsukamu kamšteliu. Akių šešėlio kiekis - 4,7 g., galioja 12 mėnesių nuo atidarymo, pagamintas JAV. 


Sudėtis. Informacijos apie akių šešėlio sudėtines dalis ant įpakavimo nerasite. Visa informacija pateikiama tik kompanijos puslapyje.   Akių šešėlio  pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis - klampumo reguliavimo medžiaga, didina tūrį, trečioji - rišiklis, suformuoja plėvelę. Ketvirtasis ingredientas - glicerinas. Penktoji sudėtinė dalis - drėkiklis, tirpiklis,  šeštoji - konservantas.  Sudėtyje yra tirštiklio, konservanto, klampumo reguliavimo medžiagos, pigmentų ir UV absorbento.

Water, Synthetic Fluorphlogopite, Vp/Va Copolymer, Glycerin, Butylene Glycol, Benzyl Alcohol, Sodium Carbomer, Chlorphenesin, Tin Oxide, Dehydroacetic Acid, Iron Oxides (CI 77491), Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891).



(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas).

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).


           Akių šešėlio  sudėtis vidutiniška. Pagrindą sudaro vanduo ir klampumo reguliavimo medžiagos, glicerinas. Sudėtyje randame konservantą benzilo alkoholį, kuris nėra draugiškas odai.

Supernova akių šešėlio aplikatorius - standartinis, plonas, bet patogus naudoti. Pati šešėlio pakuotė man taip pat patiko, nes  turi geros kokybės dozatorių, priemonės ant šepetėlio pasiima tiek,  kiek reikia. 

Colourpop puslapyje nurodyta, jos Supernova akių šešėlį galima naudoti vieną arba jį naudoti kaip akių šešėlių toperį, norint suteikti akių makiažui daugiau intensyvumo. Galima dengti su aplikatoriumi, šepetėliu arba tiesiog su pirštu. Man šį šešėlį patogiausia dengti su šepetėliu, nes taip galima šešėlį ant akies voko padengti tolygiau. Šešėlis ant odos džiūna pakankamai greitai, todėl reikia paskubėti jį sklaidyti. Priešingu atveju šešėlis lieka toje vietoje, kur jis buvo užteptas ir jeigu netyčia padengėte ne ten arba per daug, gali būti sudėtinga jį nuvalyti. 


Supernova akių šešėlis yra kreminės konsistencijos, itin pigmentuotas, jį lengva dengti ir sklaidyti. Šešėlis turi nestiprų, vos vos juntamą, šiek tiek cheminį kvapą.  Svarbiausia šio šešėlio vis tik yra nepadauginti, nes tada jis linkęs išryškinti akies voko tekstūrą ir gali imti greičiau trupėti nuo akies voko. Šį šešėlį taip pat galima sluoksniuoti, tačiau svarbu tai, kad reikia leisti išdžiūti pirmąjam sluoksniui, ir tik tada tepti dar vieną, kitaip šešėlis ant akies voko neatrodo gražiai.
Spalva Bellini - gana standartinė, Basic Rose Gold atspalvio, tačiau yra itin intensyvi ir labai gražiai atspindinti šviesą. Galite matyti apačioje, kaip spalva Bellini atrodo ant odos, nuotraukoms nenaudojau blykstės, nes spalva ir taip puikiai matosi, ir kaip minėjau, atspindi šviesą. 


ColourPop Supernova Shadow (Bellini) atspalvis man labai primena vieną iš mylimiausių ir labiausiai naudojamų Makeup Geek Foiled tipo akių šešėlių - Grandstand. Tik yra dar intensyvesnė ir ryškesnė. 


Bellini atspalvį galima naudoti drąsiai net ir dieniniam akių makiažui (jei spalvos nedėsite itin daug, tiesiog vos vos ant akies vokos centro). Spalva labai tinka ir intensyviam, vakariniam Smokey Eye makiažui. Apačioje galite matyti kaip Bellini šešėlis atrodo ant akies voko: labai graži, Rose Gold tipo spalva.



Didžiausias Supernova akių šešėlio Bellini  pliusas: išsilaikymas. Nudžiūvęs šis akių šešėlis išlieka visą dieną, netepa, nenubyra. Itin ilgai išlieka net ir nenaudojant akių šešėlių bazės. Galima naudoti vieną, tačiau man gražiausiai šis šešėlis atrodo jį derinant su kitais akių šešėliais arba jį naudojant kaip toperį, ant paties akies voko viduriuko. Jį taip pat galima naudoti ir ties akies voko kampučiu ar apatine akies voko linija, nes labai gražiai atspindi šviesą ir tin ilgai išlieka. 


Vienintelis Supernova Shadow Bellini trūkumas, kad jis yra linkęs išryškinti akies voko tekstūrą. Todėl labai svarbu nepadauginti, leisti akies šešėliui gerai išdžiūti (tuo metu būti užsimerkus ir nemirksėti, kad šešėlis neišdžiūti akies voko raukšlelėse). Tačiau išdžiūvęs šis šešėlis puikiai išsilaiko visą dieną, ir tik vakarui atėjus pradeda to truputį skilinėti. Nuvalyti šį šešėlį taip pat nėra sudėtinga, galima naudoti įprastą micelinį vandenį.




              Colourpop x Zoella Supernova Shadow (Bellini) tikrai ne veltui įtraukiau į savo šios vasaros mylimiausių priemonių sąrašą. Be galo graži spalva, labai lengva naudoti, itin atspari ir ilgai išliekanti, o ir kaina nėra didelė. Kaip jau supratote, šį šešėlį galiu drąsiai rekomenduoti įsigyti ir išbandyti pačioms. Jei mėgstate kreminius akių šešėlius, manau, kad tikrai nenusivilsite. Įsigyti galima čia, kaina 7,50 dolerio. Beje, neužmirškite, kad siunčiantis iš Amerikos, užsakymams virš 22 eurų yra taikomi muito mokesčiai.
           Dar norėčiau patarti, kad reikėtų pasižiūrėti dolerio kursą, nes muitininkai tikrai nėra itin malonūs, ir jei užsakymo suma viršija (kad ir labai nedaug) 22 eurus, tenka susimokėti už išmuitinimo paslaugas ir muito mokestį. Man jau teko kartą taip užkliūti, todėl patariu ir visoms pasiskaičiuoti prieš perkant ir labai atidžiai. Taip pat perkant iš Colourpop, visuomet geriausia sulaukti nuolaidų ir taip sutaupyti, arba laukti nemokamo siuntimo. 

           Kaip Jums Colourpop kosmetika? Ar patinka, galbūt turite savo must have priemonių, kurias rekomenduotumėte išbandyti visoms? Kaip visda, laukiu Jūsų nuomonių komentaruose.


                                                                              Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui ir gražaus Jums savaitgalio. :)

Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)


Komentarai